کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-28 ساعت 10:39)روشنک نصیری نوشته:  ببخشید یک سوال تکراری دارم . من فقط مدرک لیسانس با ترجمه اش را دارم و دیپلم در دانشگاه مانده و برای مصاحبه که توی عید در ارمنستان دارم ایا ارایه مدک لیسانس خالی کفایت میکنه ؟

اصل و ترجمه آخرین مدرک تحصیلیتون برای مصاحبه کفایت میکنه.
مدارک پائینتر نیازی نیست.
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: ramin_red ، گل نهال ، rezagh ، Judy Abbott 13
سلام بچه ها فرمهاي ds-230 وdsp-122 كه ميگفتيد جديدش رو گذاشتن من رفتم ولي تاريخشون بازم گذشته است چكار كنم؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
Exclamation 
(2013-02-27 ساعت 18:53)ابی هانی نوشته:  
(2013-02-27 ساعت 01:27)safarikelay نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 23:53)aria2011 نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
من پیش دانشگاهی ندارم ولی 5 سال سابقه کاری دارم ، آیا کسی میدونه به مشکل بر میخورم یا نه ؟ تورو خدا کمک کنید ، گیج شدم .

دیپلم کافیه .اگه بتونی 5 سال سابقه کاریت رو با مدرک (ترجمه شده) ثابت کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد

دوستان شما رو به خدا اطلاعات کافی بدین به دیگران و اگه اطلاعاتتون کافی نیست اجباری به جواب ندادن ندارین.
دوست خوبم. شما اگه مدرکتون بالاتر از دیپلمه و پیش ندارین باید ریز نمرات دانشگاهیتون رو ترجمه کنید و با خودتون ببرین اگه هم مدرکتون دیپلمه بدون پیش حتما حتما به دنبال پیش باشین به خاطر اینکه برای سفارت فقط دیپلمه 12ساله معنی داره و این به خاطر سیستم آموزشی آمریکاست.به فکر سابقه کار هم نباشین چون دردی از شما دوا نخواهد کرد

دوستان تقاضا دارم اگر از اطلاعات خودتون ۱۰۰ در ۱۰۰ اطمینان ندارید کسی رو راهنمایی نکنید. یادتون باشه مجبور نیستید پاسخ پرسشها رو بدید!
کسانی که پاسخ میدن لطف میکنند. انجام وظیفه نمیکنند.
یک راهنمایی غلط مثل مورد بالا به قیمت ردی کیس یکی از هموطنانمون تمام میشه.
از دوستانی که سؤال دارند هم خواهش میکنم به خاطر منافع خودشون وقت بگذارند و صفحات اول تاپیکها رو بخونند یا از امکان جستجو با کلمات کلیدی مناسب استفاده کنند تا پاسخ پرسش خودشون رو از زبان افراد با تجربه و مورد اعتماد کسب کنند.
این پرسش رو شخصا بالای ۱۰ مرتبه پاسخ دادم.
اگر دیگه به اینجا سر نمیزنم یک علتش اینه که بسیاری از این پرسشها رو بارها پاسخ دادم و اگر به صفحات اول تاپیکها مراجعه کنید پاسخهاتون رو خواهید یافت.
از همهٔ دوستان خواهش میکنم به محض مشاهدهٔ یک پاسخ غلط و راهنمایی گمراه کننده پست مورد نظر رو گزارش کنید تا بلافاصله توسط مدیران از دسترس خارج بشه و جلوی فاجعه گرفته بشه.
(2013-02-28 ساعت 15:30)shaso نوشته:  سلام بچه ها فرمهاي ds-230 وdsp-122 كه ميگفتيد جديدش رو گذاشتن من رفتم ولي تاريخشون بازم گذشته است چكار كنم؟

موردی نداره ...من قبلا از کی سی سی پرسیدم گفت به تاریخ کار نداشته باشین
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

(2013-02-28 ساعت 16:30)lilistar نوشته:  
(2013-02-28 ساعت 15:30)shaso نوشته:  سلام بچه ها فرمهاي ds-230 وdsp-122 كه ميگفتيد جديدش رو گذاشتن من رفتم ولي تاريخشون بازم گذشته است چكار كنم؟
سلام
فرم 230 را در سايت سفارت امريكا در آنكارا با تاريخ جديد گذاشته اند البته دوستان ميگويند نيازي نيست من هم همراه مداركي كه به سفارت فرستادم و ميخواستم فرمها را چون تغييرات داشت بفرستم با همون تاريخ قديم فرستادم با كمك افشين عزيز و اميرمهاجرعزيز فرم با تاريخ جديد را دارم فقط تاريخ expire آن عوض شده كه 2015 است وگرنه تمام محتويات يكي است . اگر خواستيد بهم ايميل تان را بدهيد تا برايتان بفرستم .
سوال ديگهاي كه دارم اينه كه فايل عكس رو هم دوباره با اين فرمها بفرستيم يا نه
اگر لطف كنيد پست نمونه مكاتبه با kcc جواب ايميل منو بخونيد و راهنماييم كنيد ممنون ميشم
ايا تو فرمهاي پرشده كه ميخوام ايميل كنم عكس رو اون بالا سر جاش بذارم؟

(2013-02-28 ساعت 16:30)lilistar نوشته:  
سلام
فرم 230 را در سايت سفارت امريكا در آنكارا با تاريخ جديد گذاشته اند البته دوستان ميگويند نيازي نيست من هم همراه مداركي كه به سفارت فرستادم و ميخواستم فرمها را چون تغييرات داشت بفرستم با همون تاريخ قديم فرستادم با كمك افشين عزيز و اميرمهاجرعزيز فرم با تاريخ جديد را دارم فقط تاريخ expire آن عوض شده كه 2015 است وگرنه تمام محتويات يكي است . اگر خواستيد بهم ايميل تان را بدهيد تا برايتان بفرستم .
سوال ديگهاي كه دارم اينه كه فايل عكس رو هم دوباره با اين فرمها بفرستيم يا نه
اگر لطف كنيد پست نمونه مكاتبه با kcc جواب ايميل منو بخونيد و راهنماييم كنيد ممنون ميشم
ايا تو فرمهاي پرشده كه ميخوام ايميل كنم عكس رو اون بالا سر جاش بذارم؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-02-28 ساعت 16:12)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-02-27 ساعت 18:53)ابی هانی نوشته:  
(2013-02-27 ساعت 01:27)safarikelay نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 23:53)aria2011 نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
من پیش دانشگاهی ندارم ولی 5 سال سابقه کاری دارم ، آیا کسی میدونه به مشکل بر میخورم یا نه ؟ تورو خدا کمک کنید ، گیج شدم .

دیپلم کافیه .اگه بتونی 5 سال سابقه کاریت رو با مدرک (ترجمه شده) ثابت کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد

دوستان شما رو به خدا اطلاعات کافی بدین به دیگران و اگه اطلاعاتتون کافی نیست اجباری به جواب ندادن ندارین.
دوست خوبم. شما اگه مدرکتون بالاتر از دیپلمه و پیش ندارین باید ریز نمرات دانشگاهیتون رو ترجمه کنید و با خودتون ببرین اگه هم مدرکتون دیپلمه بدون پیش حتما حتما به دنبال پیش باشین به خاطر اینکه برای سفارت فقط دیپلمه 12ساله معنی داره و این به خاطر سیستم آموزشی آمریکاست.به فکر سابقه کار هم نباشین چون دردی از شما دوا نخواهد کرد

دوستان تقاضا دارم اگر از اطلاعات خودتون ۱۰۰ در ۱۰۰ اطمینان ندارید کسی رو راهنمایی نکنید. یادتون باشه مجبور نیستید پاسخ پرسشها رو بدید!
کسانی که پاسخ میدن لطف میکنند. انجام وظیفه نمیکنند.
یک راهنمایی غلط مثل مورد بالا به قیمت ردی کیس یکی از هموطنانمون تمام میشه.
از دوستانی که سؤال دارند هم خواهش میکنم به خاطر منافع خودشون وقت بگذارند و صفحات اول تاپیکها رو بخونند یا از امکان جستجو با کلمات کلیدی مناسب استفاده کنند تا پاسخ پرسش خودشون رو از زبان افراد با تجربه و مورد اعتماد کسب کنند.
این پرسش رو شخصا بالای ۱۰ مرتبه پاسخ دادم.
اگر دیگه به اینجا سر نمیزنم یک علتش اینه که بسیاری از این پرسشها رو بارها پاسخ دادم و اگر به صفحات اول تاپیکها مراجعه کنید پاسخهاتون رو خواهید یافت.
از همهٔ دوستان خواهش میکنم به محض مشاهدهٔ یک پاسخ غلط و راهنمایی گمراه کننده پست مورد نظر رو گزارش کنید تا بلافاصله توسط مدیران از دسترس خارج بشه و جلوی فاجعه گرفته بشه.

امیر جان ممنون به خاطر احساس مسولیتتون.دوستان قضیه مدرک تحصیلی رو تو رو خدا جدی بگیرین.چون خیلی مهمه
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال ، roeentan ، amairmonre
دیروز رفتم پاسپورت پسرمو که قراره به عنوان همراه با ما بیاد ارمنستان از تو کمد پیدا کنم دیدم نیست. از دیشب تا حالا دارم یک بند میگردم. سردرد گرفتم ازبس گشتم. به نظر شما اگر شنبه بریم پلیس + 10 تقاضای پاسپورت جدید بدیم تا قبل از عید آماده میشه؟ بگیم پاسپورتشو گم کردیم؟ چی بگیم؟؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان:
سلام. متاسفانه الان متوجه شدم یکی از دوستانم که لاتاری قبول شده یه مشکلی واسش پیش اومده. از من راهنمایی خواست. یه چیزایی که خودم میدونستم رو بهش گفتم ولی نیازمند راهنماییه بیشتره.

کسی میدونه برای کنسل کردن یک کیس چیکار میشه کرد؟ (هنوز کارنت نشده)
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: bayat_r
(2013-02-28 ساعت 18:20)fariba_a نوشته:  دیروز رفتم پاسپورت پسرمو که قراره به عنوان همراه با ما بیاد ارمنستان از تو کمد پیدا کنم دیدم نیست. از دیشب تا حالا دارم یک بند میگردم. سردرد گرفتم ازبس گشتم. به نظر شما اگر شنبه بریم پلیس + 10 تقاضای پاسپورت جدید بدیم تا قبل از عید آماده میشه؟ بگیم پاسپورتشو گم کردیم؟ چی بگیم؟؟

وقتی پاسپورتی گم میشه معمولا طول میکشه تا دوباره صادر کنند.
ولی چاره‌ای ندارید. بهتر از دست روی دست گذاشتنه.
اگر هم دیدید کار به جایی نمیرسه و به موقع حاضر نمیشه میتونید تغییر زمان مصاحبه رو درخواست کنید.
قبل از اون بیشتر بگردید. به امید خدا پیدا میشه.
یه مطلب دیگه (دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند نظر بدهند لطفا):
موقع درخواست پاسپورت میپرسند که قبلا پاسپورت داشتی یا نه. حالا اگر داشته باشیم و بگیم «نه» چی میشه؟!

(2013-02-28 ساعت 18:24)2013selectee نوشته:  سلام. متاسفانه الان متوجه شدم یکی از دوستانم که لاتاری قبول شده یه مشکلی واسش پیش اومده. از من راهنمایی خواست. یه چیزایی که خودم میدونستم رو بهش گفتم ولی نیازمند راهنماییه بیشتره.

کسی میدونه برای کنسل کردن یک کیس چیکار میشه کرد؟ (هنوز کارنت نشده)

فکر کنم باید بیشتر توضیح بدی.
وقتی کیسی رو پیگیری نکنند خود بخود کنسل میشه دیگه.
(2013-02-28 ساعت 18:33)hp_moin نوشته:  لطف ميكنه يكي جواب منو بده؟

سلام
دوست عزیز ,شما سوالتون رو تو تاپیکمربوطه سوال کنی همه جواب میدن , ولی خوب انگار سر نزدی من اینجا هم جواب میدم ولی تضمینی نیس این پست اینجا بمونه لطفا تاپیک تغییر زمان رو بخون
شما آنکارا هستید باید از طریق سایت csc تغییر بدی مراحلش رو من باز اینجا میگم
1-باید تو csc ثبت نام کنی , دوستان زیادی توضیح دادن چه جوری من
اول وارد این سایت میشید https://usvisa-info.com/fa-IR/selfservic...ry_welcome
بعد سفارت مورد نظرتون رو انتخاب میکنید,(آنکارا )
تو صفحه ای که میاد بالا create account رو میزنید و پایین صفحه confirm
در این مرحله اگه قبلا تو سایت ثیت نام کردید کلمه ی yes واگه تا حالا ثبت نام نکردید no رومیزنید
باقی مراحل من لینکش رو میذارم دوست عزیزمون آقای فضلی زحمتش روکشیدن, شما از طریق این لینک ثبت نام کنید من تا صفحه 4 رو گفتم باقیش رو از لینک زیر دنبال کنید(برا ثبت نام بهتره زبان سایت انگلیسی باشه و اکانت به نام برنده ی اصلی )
https://www.dropbox.com/s/4gmt634z3ombwg...%20CSC.pdf
بعد از اینکه ثبت نام تمام شد و اعضای خانواده رو اضافه کردید برای تغییر زمان مراحل زیر رودنبال کنید
برا ادامه کار میتونید زبان سایت رو به فارسی برگردونید
در این مرحله شما وارد اکانت خود میشید
گزینه ی تعیین وقت رو بزنید , وقتی به مرحله ی ویزای مهاجرتی رسیدید گزینه لاتاری را انتخاب و سپس گزینه ی وقت ملاقات مهاجرتی تعیین شده از سوی KCC - لاتاری گوناگونی - تعیین قرار ملاقات جدید را میزنید آدرس PTT را وارد و سابمیت میکنید سپس مشخصاتتون میاد و ادامه میدید یه تقویم میاره ,زمان مصاحبه تون رو میتونید از روی تاریخهایی که قرار داره و داخل مستطیل آبی رنگ هستند انتخاب کنید بعد اوکی میکنید و تمام
دوست عزیز من تاکید میکنم ,وقت ملاقات ها بر اساس افراد کیس متفاوته شما مبادا مثل دوستان بیاید اعضای خانواده روحذف کنید بعد قرار ملاقات تعیین کنید ,شما باید همراه خانواده وقت رو تعییین کنید
موفق باشید
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، امیر مهاجر ، amir82 ، rezagh ، roeentan ، amairmonre
با سلام
دوستان اگر میتونن کمک کنن
من و همسرم در لاتاری 2013 در یک حرکت کم نظیر و شایدم بی نظیر هردومون به صورت جداگانه برنده شدیم. همسرم با کیس نامبر 500 و من با کیس نامبر 5000، ما با کیس همسرم در نوامبر رفتیم انکارا و خوشبختانه ویرای یکضرب گرفتیم و ایشا ا... فروردین 92 عازم هستیم. اما نکته ای که وجود داره برای کیس من هم تاریخ مصاحبه تعیین شده 29 اوریل 2013 ابوظبی. به نظرتون من بهشون اطلاع بدم این داستان رو یا اینکه مسئله ای پیش نمیاد؟
ممنون
Case No: 2013AS5xx
تعداد اعضا: 2 نفر
کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،
نامه دوم: 20 September
،تاریخ مصاحبه :nov19
نتیجه:يكضرب
ورود به امریکا: 14 اپریل 2013
تگزاس.دالاس
تشکر کنندگان: ensan ، ابی هانی ، گل نهال ، amir82 ، rezagh ، el333 ، roeentan
(2013-02-28 ساعت 18:26)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-02-28 ساعت 18:20)fariba_a نوشته:  دیروز رفتم پاسپورت پسرمو که قراره به عنوان همراه با ما بیاد ارمنستان از تو کمد پیدا کنم دیدم نیست. از دیشب تا حالا دارم یک بند میگردم. سردرد گرفتم ازبس گشتم. به نظر شما اگر شنبه بریم پلیس + 10 تقاضای پاسپورت جدید بدیم تا قبل از عید آماده میشه؟ بگیم پاسپورتشو گم کردیم؟ چی بگیم؟؟

وقتی پاسپورتی گم میشه معمولا طول میکشه تا دوباره صادر کنند.
ولی چاره‌ای ندارید. بهتر از دست روی دست گذاشتنه.
اگر هم دیدید کار به جایی نمیرسه و به موقع حاضر نمیشه میتونید تغییر زمان مصاحبه رو درخواست کنید.
قبل از اون بیشتر بگردید. به امید خدا پیدا میشه.
یه مطلب دیگه (دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند نظر بدهند لطفا):
موقع درخواست پاسپورت میپرسند که قبلا پاسپورت داشتی یا نه. حالا اگر داشته باشیم و بگیم «نه» چی میشه؟!
امیر من رفتم پرسیدم پلیس +10 میگه باید شماره پاس قبلیت رو بدی و اگر گم شده باید کپیش رو بدی و اگر نداری فرم هاش رو پر کنی و .... و گفت چون الان دم عید و سرشون شلوغه حداقل یکماه طول میکشه و فقط یک راه دارید...برید از یه آزانس یه بلیط صوری بگیرید و بعد از پر کردن فرمهای مربوطه در پلیس+10 ، مستقیم برید اداره گذرنامه و با خواهش و تمنا و نشون دادن بلیط و .... درخواست کنید که یکهفته ای بدهند.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-28 ساعت 19:38)lotery2013 نوشته:  با سلام
من و همسرم در لاتاری 2013 در یک حرکت کم نظیر و شایدم بی نظیر هردومون به صورت جداگانه برنده شدیم. همسرم با کیس نامبر 500 و من با کیس نامبر 5000، ما با کیس همسرم در نوامبر رفتیم انکارا و خوشبختانه ویرای یکضرب گرفتیم و ایشا ا... فروردین 92 عازم هستیم. اما نکته ای که وجود داره برای کیس من هم تاریخ مصاحبه تعیین شده 29 اوریل 2013 ابوظبی. به نظرتون من بهشون اطلاع بدم این داشتان رو یا اینکه مسئله ای پیش نمیاد؟
ممنون

مبارکه چه شانس با حالی Big Grin
شما مدارک رو برای هر دو کیس فرستادید ؟
تشکر کنندگان: ابی هانی ، rezagh
من و همسرم در لاتاری 2013 در یک حرکت کم نظیر و شایدم بی نظیر هردومون به صورت جداگانه برنده شدیم. همسرم با کیس نامبر 500 و من با کیس نامبر 5000، ما با کیس همسرم در نوامبر رفتیم انکارا و خوشبختانه ویرای یکضرب گرفتیم و ایشا ا... فروردین 92 عازم هستیم. اما نکته ای که وجود داره برای کیس من هم تاریخ مصاحبه تعیین شده 29 اوریل 2013 ابوظبی. به نظرتون من بهشون اطلاع بدم این داشتان رو یا اینکه مسئله ای پیش نمیاد؟
ممنون

به نظر من برین مصاحبه Big Grin
بعد بگید که ما کار دولتی داشتیم و بعد که افیسر بهتون گفت بین 4 تا 6 هفته... یهو ویزاتو رو بهش نشون بدید و بگید شما در مقابل دوربین مخفی هستید....Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-28 ساعت 19:46)sepid_a نوشته:  
ممنون

مبارکه چه شانس با حالی Big Grin
شما مدارک رو برای هر دو کیس فرستادید ؟

اره، اگر اینطور نبود که تاریخ مصاحبه برام نمیومد.
البته کیس خودمو ایمیل کردم و کیس همسرم را پست...............
Case No: 2013AS5xx
تعداد اعضا: 2 نفر
کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،
نامه دوم: 20 September
،تاریخ مصاحبه :nov19
نتیجه:يكضرب
ورود به امریکا: 14 اپریل 2013
تگزاس.دالاس
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، ابی هانی ، roeentan ، amairmonre

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان