موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها لطفا کمک: من الان دانشجوی سال اولم ولی تو هیچ جای فرمم اسم دانشگامو آدرسشو ننوشتم چون فکر کردم از جایی که مدرک ندارم اسمشو واسه چی بنویسم.اشتباه کردم ها؟زنگ زدم kccگفت روز مصاحبه همه ی این اشتباهات تو فرم رو میشه درست کرد ولی باز زنگ بزنین سفارت.ولی اینا الان میگن حتما یه دلیلی داشته که این دختره اسم دانشگاشو ننوشته حتما مشکوکه .شما چی فکر میکنید؟توروخدا بگین چه کنم .اسم دانشگامو ننوشتمممم...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام همسر بنده برنده شده وی در پاسپورت همراه من می باشد و همینطور فرزندم . پاسپورت ما دو سال اعتبار دارد می خواستم بدونم نیازی به جدا کردن پاسپورتها مون هست یا نه.
مرسی اگه کسی می دونه زودتر جواب بده
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-23 ساعت 18:36)aminkhoshgeleh نوشته: سلام همسر بنده برنده شده وی در پاسپورت همراه من می باشد و همینطور فرزندم . پاسپورت ما دو سال اعتبار دارد می خواستم بدونم نیازی به جدا کردن پاسپورتها مون هست یا نه.
مرسی اگه کسی می دونه زودتر جواب بده
دوست عزیز ما تو دوره خودمون این موضوع رو از سفارت آمریکا در بخارست پرسیدیم به ما گفتن که همه حتی نوزاد هم باید پاسپورت جدا داشته باشن من جای شما باشم برای همه پاسپورت جدا میگیرم اینجوری خیالتون راحت تره و بعدها هم راحت ترید چون شما دارید میرید به کشوری که اونجا خارجی هستید و معمولا از پاسپورتتون زیاد استفاده خواهید کرد و بهتره که هرکی پاس خودشو داشته باشه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز بنده داشتم خلاصه پیشرفت کار برندگان سال 2011 رو می خوندم دیدم که بعضی از دوستان از آگوست و سپتامبر هم کارنت شدن....می خواستم بدونم ممکن برای ما هم امسال به مشابه این باشه؟ دوستانی که می گویند امسال از اکتبر شروع خواهد شد به خاطر اون قسمتی از سایت هست که میگه برندگان سال 2012 تا اکتبر وقت دارند؟ یعنی تا کارهای اونها طبق تاریخی که اعلام شده ( اکتبر ) تموم نشه برای 2013 شروع نخواهد شد؟
و می خواستم بدونم برندگان 2013 در بهترین حالت در سال 2013 به امریکا خواهند رفت؟ یا ممکن است زود تر و در سال 2012 هم پروسه تمام شود؟
ممنون از دوستانی که همیشه با صبر و حوصله زیاد سولات تمامی دوستان را جواب می دهند.
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
2012-05-24 ساعت 14:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-24 ساعت 14:23 توسط farzad-it.)
سلام دوستان گل.
آقا يکي از دوستان من قبول شده ايشون پاسپورت همسر و فرزند 7 سالش يکي هست ، اين قضيه مشکلي به وجود نمياره ؟ يا بايد حتما جدا پاسپورت داشته باشند ؟
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی