کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دوستان عزیز سلام
من نامه مصاحبه ام اومده و اسم پسرم هم هست
میخواستم ببینم این میتونه نشون بده که من برای قرعه کشی لاتاری پسرم رو ثبت نام کردم یا نه؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: ابی هانی ، farshadsh ، amairmonre
(2013-03-01 ساعت 19:43)heidari1248 نوشته:  دوستان عزیز سلام
میخواستم ببینم این میتونه نشون بده که من برای قرعه کشی لاتاری پسرم رو ثبت نام کردم یا نه؟

من نام همسرم رو تو فرم ثبت نام اولیه، Hش رو جا انداخته بودم. ولی تو فرم 230 درستش کردم و نامه مصاحبه هم با همون H اومد. پس نتیجه میگیریم که نامه مصاحبه براساس فرمهای 230 و 160 که ارسال کردید میاد. اگر تناقض وحشتناکی توی این دو سری فرم باشه، برای کیس مشکل پیش میاد.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: ابی هانی ، bayat_r ، shaso ، Judy Abbott 13 ، heidari1248 ، rezagh ، farshadsh ، amairmonre
دوستان من تو فرم اسپانسری i_134 بعد از شماره 11 قبل از امضا نمیدونم باید بنویسم yes. یا i do یا چیز دیگه؟
لطفأ سریع تر کمک کنید
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
تشکر کنندگان: amairmonre

بله نشون میده که شما ایشون رو هم ثبت نام کرده اید...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، shaso ، Judy Abbott 13 ، heidari1248 ، rezagh ، farshadsh ، roeentan ، amairmonre
(2013-03-01 ساعت 19:48)2013selectee نوشته:  

من نام همسرم رو تو فرم ثبت نام اولیه، Hش رو جا انداخته بودم. ولی تو فرم 230 درستش کردم و نامه مصاحبه هم با همون H اومد. پس نتیجه میگیریم که نامه مصاحبه براساس فرمهای 230 و 160 که ارسال کردید میاد. اگر تناقض وحشتناکی توی این دو سری فرم باشه، برای کیس مشکل پیش میاد.

ولی منم همین مشکل رو داشتم و تو نامه دوم اصلاح نشد ! من فکر میکنم نامه دوم بر اساس ثبت نام اولیه میاد البته واسه من, چون تغییری داده نشد
تشکر کنندگان: shaso ، heidari1248 ، rezagh ، farshadsh ، roeentan
(2013-03-01 ساعت 20:16)elhamin نوشته:  دوستان من تو فرم اسپانسری i_134 بعد از شماره 11 قبل از امضا نمیدونم باید بنویسم yes. یا i do یا چیز دیگه؟
لطفأ سریع تر کمک کنید

دوست عزیز
شما در بیش از یک تاپیک مختلف سوال خود را مطرح کرده اید که خلاف مقررات سایت است.در ضمن جای طرح سوال شما هیچ کدام از این تاپیک ها نیست بلکه در تاپیک مربوط به اسپانسر می باشد.
به هر حال در جواب سوال شما در بند 11 اسپانسر با تیک زدن intend موارد تحت اسپانسرشیپ خود را محدود و معین می کند و در زیر توضیح می دهد به عنوان مثال اسپانسر تنها جهت هزینه اقامت یا تنها برای 3 ماه یا تا سقف .... دلار مسئولیت می پذیرد.
و در صورتیکه do not intend را تیک بزند اسپانسرشیپ او محدودیتی ندارد و فراگیر می باشد.به عبارتی مسئولیت کامل را می پذیرد و بدیهی است که جای توضیح (قبل از امضا) را هم خالی میگذارد.
موفق باشید
کیس نامبر : **11 2013AS / ورود به آمریکا : هفته دوم مارچ - Los Angeles
سفر نامه
تشکر کنندگان: ramin_red ، shaso ، bayat_r ، babak_1363 ، Saeedv13 ، rezagh ، farshadsh ، امیر مهاجر ، amairmonre
دوستان عزیز این قسمت petitioner رو من قبلا توی فرم ها N/A گذاشتم، الان که برای مصاحبه میخوام بفرستم اسم برنده رو باید بنویسم یا همون N/A رو بزارم
با تشکر
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان:
(2013-03-01 ساعت 21:41)ALI_AGHA نوشته:  
(2013-03-01 ساعت 20:16)elhamin نوشته:  دوستان من تو فرم اسپانسری i_134 بعد از شماره 11 قبل از امضا نمیدونم باید بنویسم yes. یا i do یا چیز دیگه؟
لطفأ سریع تر کمک کنید

دوست عزیز
شما در بیش از یک تاپیک مختلف سوال خود را مطرح کرده اید که خلاف مقررات سایت است.در ضمن جای طرح سوال شما هیچ کدام از این تاپیک ها نیست بلکه در تاپیک مربوط به اسپانسر می باشد.
به هر حال در جواب سوال شما در بند 11 اسپانسر با تیک زدن intend موارد تحت اسپانسرشیپ خود را محدود و معین می کند و در زیر توضیح می دهد به عنوان مثال اسپانسر تنها جهت هزینه اقامت یا تنها برای 3 ماه یا تا سقف .... دلار مسئولیت می پذیرد.
و در صورتیکه do not intend را تیک بزند اسپانسرشیپ او محدودیتی ندارد و فراگیر می باشد.به عبارتی مسئولیت کامل را می پذیرد و بدیهی است که جای توضیح (قبل از امضا) را هم خالی میگذارد.
موفق باشید
بله شما درست می فرمایید من عجله داشتم در تاپیک اسپانسر مطرح کردم و بعد از یک روز جوابی نگرفتم باز هم از دوستای گلم معذرت می خوام ...
و اینکه گفتم بعد از بند 11 نه بند 11 ک گفته شده i acknow ledge that i have read "sponsor and alien liability" on page 2 of the instruction for this form and am aware of my responsibilities as a sponsor under the sociality,as amended and the food stamp act, as amended.
در ضمن گزینه ی intend را زده اند
با تشکر
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
تشکر کنندگان: farshadsh ، amairmonre
سلام
می دونید ارز مسافرتی از چند سالگی تعلق میگیره؟
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-03-01 ساعت 23:33)milad_aae نوشته:  سلام
می دونید ارز مسافرتی از چند سالگی تعلق میگیره؟

از ۱۲ سال به بالا.Sad
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، alirezass ، milad_aae ، farshadsh ، roeentan ، amairmonre
(2013-03-01 ساعت 23:21)elhamin نوشته:  
(2013-03-01 ساعت 21:41)ALI_AGHA نوشته:  
لطفأ سریع تر کمک کنید

دوست عزیز
شما در بیش از یک تاپیک مختلف ..........محدودیتی ندارد و فراگیر می باشد.به عبارتی مسئولیت کامل را می پذیرد و بدیهی است که جای توضیح (قبل از امضا) را هم خالی میگذارد.
موفق باشید
بله شما درست می فرمایید ...... گفته شده i acknow ledge that i have read "sponsor and alien liability" on page 2 of the instruction for this form and am aware of my responsibilities as a sponsor under the sociality,as amended and the food stamp act, as amended.
در ضمن گزینه ی intend را زده اند
با تشکر

دوست عزیز به سایت زیر سر بزنید.شاید شما را راهنمایی کند.به شخصه فکر می کنم نام اسپانسر در این فضای خالی باید نوشته شود.

HOW TO FILL I-134 FORM

لینک زیر هم نمونه پر شده فرم 134 است.

I-134 FORM SAMPLE

امیدوارم بتوانید جواب سوال خود را پیدا کنید.
موفق باشید
کیس نامبر : **11 2013AS / ورود به آمریکا : هفته دوم مارچ - Los Angeles
سفر نامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، saeid-ss ، rezagh ، elhamin ، farshadsh ، alirezass ، KOUROSHAVIN ، Soap McTavish ، roeentan ، amairmonre
سلام به همه دوستان، میدونم سوالم تکراریه ولی هرچی گشتم پیداش نکردم، توی فرم تک صفحه ای c/o name اسم کیه و US adress آدرس کسیه که میخوایم بریم پیشش یا آدرسی که گرین کارت میره. با تشکر
2013AS000074xx ‫(٢ نفر) سفارت:آز آنکارا به ابوبظبی تغییر کرد.
تشکر کنندگان:
(2013-03-02 ساعت 11:39)حمید 2 نوشته:  سلام به همه دوستان، میدونم سوالم تکراریه ولی هرچی گشتم پیداش نکردم، توی فرم تک صفحه ای c/o name اسم کیه و US adress آدرس کسیه که میخوایم بریم پیشش یا آدرسی که گرین کارت میره. با تشکر
آدرسی که گرین کارت میره. وقتی وارد شدین هر ایالت و شهری دوست داشتین می تونین تشریف ببرین ولی گرین کارتتون میره به این آدرس. که البته میشه بعد از ورود هم تغییرش داد.
(2013-03-02 ساعت 12:01)KOUROSHAVIN نوشته:  لطفا شماره فرم را بفرمایید..منکه متوجه نشدم فرم تک صفحه ای یعنی چی؟Sad
شما که زمان مصاحبه تون معلوم هست باید زودتر مدارکتون رو آماده کنین و بفرستین. منظور از فرم یک صفحه ای همون Contact Information Sheet هست در انتهای فایل pdf سفارت در اینجا. اگر نسخه ورد و قابل تایپش رو هم می خواین به این پست مراجعه کنید.
من پیشنهاد می کنم دوستان قبل از اینکه سوالی رو اینجا مطرح بکنند بالای همین صفحه سمت راست نوشته جستجو اول سرچ کنید اگه پیدا نکردین بعد مطرح کنید،به خدا این عمو سعید پیر شد از بس تکراری جواب داد بهش رحم کنید.
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-03-01 ساعت 19:39)2013selectee نوشته:  
(2013-03-01 ساعت 15:20)گل نهال نوشته:  خب دوست عزيز اين كه خود خانمه برنده شده و ميتونه تنها هم با در دست داشتن طلاق بره، به دوستتون بگيد بجاي اينكه بخواهند چوب لاي چرخش بذارن، واسش آرزوي موفقيت كنند و مطمئن باشند كه خدا جواب خوب بودنشون را ميده.
(2013-03-01 ساعت 18:05)babak_1363 نوشته:  این شرایطی که مطرح کردین ، به نظر من جاش در پیام ها و سوالات کلی نیست ، اینکه آدما با زندگیشون چه می کنند و حتی قضاوت راجع به رفتاراشون بدون شناخت درست از اونها کار درستی نیست. نه سنگ انداختن جلوی پای دیگران درسته و نه اینکه آدم بخاد یک رابطه رو بخاطر موقعیت جدید به مخاطره بندازه... می بینید اینا همش قضاوت های (Judgments) ماست...
دوست دارم اینو اینجا بگم، ما حتی وقتی تو خیابون از کنار هم رد می شیم راجع به همدیگه قضاوت می کنیم بدون اینکه حتی یک ثانیه با اون شخص حرف زده باشیم، حتی بشناسیمش.....
یک درس برای هممون که داریم وارد محیط جدید می شیم :
هرگز دیگران را بدون شناخت مورد قضاوت قرار ندیم
(never judge people without knowing them)

ممنون بابت پاسخهاتون Smile والا بغرعان من هم اینقدر یزید نیستم که فکر میکنید. اتفاقا از نظر اخلاقی، من خودم آدمی هستم که هیچ وقت چوب لای چرخ کسی نمیذارم، حتی اگر از دستم کاری بربیاد دریغ هم نخواهم کرد. اولین چیزی هم که به این دوستم گفتم این بود "که بذار بره. یه روز یه جایی پاش رو میخوره. تو که خودت فوق داری از شریف، راحت میتونی فاند تپل بگیری و بری. کلاسش هم بالاتره Smile"
ولی این کار تصمیم خودش بود، من هم قبول کردم که بیام از طرفش سوال رو مطرح کنم. سوال هم این نیست که در برخورد با همسرش چیکار کنه، میخواد بدونه میشه یواشکی کیس رو کنسل کنه یا نه. ظاهرا امروز ایمیل زده به کی سی سی که واسش مشکل ا.م.ن.ی.ت.ی پیش اومده و لطفا کیس رو باطل کنید.

(یکبار اینو نوشتم! ولی به طرز مرموزی ناپدید شد!)

سلکتی جان،
وقتی که توضیحات بیشترتو خوندم یه جورایی حالم بد شد!
نمیدونم چی بگم. گفتنی ها رو دوستان گفتند...
فقط میتونم بگم که حتی اگر ۱۰۰٪ خانم مقصر و ۱۰۰٪ آقا مظلوم و محق باشند باز هم جلوگیری از تصمیم این خانم یک کار ناعادلانه است.
یادمون باشه که توی دنیای متمدن هیچکس نمیتونه ما رو مجبور کنه حتی برای یک لحظه با کسی که دوستش نداریم زندگی کنیم.
در آمریکا نمونه بارز این مسأله رو هر روز میشه دید.
هرگز دوست ندارم جای شما باشم که شاهد آن باشم که کسی چنین عمل ناپسندی انجام بده و من فقط بتونم تماشا کنم و نتونم جلو کارشو بگیرم.
«اگر بینی که نا بینا و چاه است، اگر خاموش بنشینی گناه است.»
شاید آدم همیشه نتونه به گفتهٔ فوق عمل کنه.
شاید هم اون شخص اینقدر عصبانیه که نمیتونه منطقی رفتار کنه.
اما اگر من در چنین شرایطی (مثل شرایط شما) قرار میگرفتم، حداقل کاری که میکردم این بود که کمکی به دوستم نمیکردم!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان