کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-28 ساعت 18:24)2013selectee نوشته:  سلام. متاسفانه الان متوجه شدم یکی از دوستانم که لاتاری قبول شده یه مشکلی واسش پیش اومده. از من راهنمایی خواست. یه چیزایی که خودم میدونستم رو بهش گفتم ولی نیازمند راهنماییه بیشتره.

کسی میدونه برای کنسل کردن یک کیس چیکار میشه کرد؟ (هنوز کارنت نشده)

کنسل کردن که نداره.اگه اقدامی نکنه به خودی خود کنسل می شه.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، ramin_red ، rezagh ، farshadsh ، amairmonre
(2013-02-28 ساعت 20:17)lotery2013 نوشته:  
(2013-02-28 ساعت 19:46)sepid_a نوشته:  
(2013-02-28 ساعت 19:38)lotery2013 نوشته:  با سلام
دوستان اگر میتونن کمک کنن
من و همسرم در لاتاری 2013 در یک حرکت کم نظیر و شایدم بی نظیر هردومون به صورت جداگانه برنده شدیم. همسرم با کیس نامبر 500 و من با کیس نامبر 5000، ما با کیس همسرم در نوامبر رفتیم انکارا و خوشبختانه ویرای یکضرب گرفتیم و ایشا ا... فروردین 92 عازم هستیم. اما نکته ای که وجود داره برای کیس من هم تاریخ مصاحبه تعیین شده 29 اوریل 2013 ابوظبی. به نظرتون من بهشون اطلاع بدم این داشتان رو یا اینکه مسئله ای پیش نمیاد؟
ممنون

مبارکه چه شانس با حالی Big Grin
شما مدارک رو برای هر دو کیس فرستادید ؟

اره، اگر اینطور نبود که تاریخ مصاحبه برام نمیومد.
البته کیس خودمو ایمیل کردم و کیس همسرم را پست...............

من فکر نمیکنم مساله ای پیش بیاد شما دوبار مدارک فرستادین اونا متوجه نشدن ,اگر هم شدن مشکلی نبوده که براتون وقت مصاحبه دادن , خوب اگه دیگه اقدام نکنید اون مورد کنسل میشه حالا چه اطلاع بدید چه ندید , البته نظر منه ها ,
تشکر کنندگان: lotery2013 ، shaso ، kouroshd ، farshadsh ، amairmonre
دوستان عزیزی که راجع به برگه ی مانده حساب بانک ملی اطلاع دارن،
اینکه این بانک مهر برجسته نمیزنه، مشکلی داره؟
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان: asal1907
(2013-02-28 ساعت 21:15)escutcheon نوشته:  دوستان عزیزی که راجع به برگه ی مانده حساب بانک ملی اطلاع دارن،
اینکه این بانک مهر برجسته نمیزنه، مشکلی داره؟

نه عزیز بعضی بانک ها مهر برجسته نمیزنند اما اگر از بانکی که داره بگیری خیلی بهتره کار از محکم کاری انجام بشه عالیه
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: escutcheon ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، amairmonre
سلام دوستان
یه سوال داشتم. تو کارت معافیت که دادیم هوشمند بشه میبینم که تاریخ معافیت توش نیست و فقط تاریخ صدور جدید داره که همون تاریخ تعویض به هوشمند هست و اون کارت قبلی هم که میگیرن موقع تعویض. حالا این مشکل ساز نمیشه ؟ مال همه اینجوریه؟ مثلا ما که 10 سال معاف شدیم نمیگن کو تاریخ معافیت یا تو با این سنت چرا تاریخ معافیت امسال هست؟
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان: roeentan
دوستان من قبلا 5 ماه سربازی رفتم وسط سربازی از دانشگاه قبول شدم و رفتم دانشگاه و 16 ماه از سربازیم مونده و پایان خدمت ندارم. موقع رفتن به مصاحبه با وثیقه 15 ملیونی رفتم ولی فیش وثیقه رو ترجمه نکرده بودم اونجا افسر گفت وقتی کلیر شدی فیش وثیقه رو بیار.2 روز پیش ایمیل زدم سفارت گفتن پایان خدمت بیار.چیکارکنم؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: amairmonre
دوستان عزیز آدرس پستی سفارت آمریکا توی ایروان رو میشه بگید برای ارسال مدارک قبل از رفتن؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-01 ساعت 15:04)mahnazii نوشته:  دوستان عزیز آدرس پستی سفارت آمریکا توی ایروان رو میشه بگید برای ارسال مدارک قبل از رفتن؟؟

دوست عزيز واسه ايروان نبايد مدارك را قبل از مصاحبه بفرستيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: kasrafo ، amir82 ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، amairmonre
اگه بعد از گرفتن ویزا ازدواج کنیم چقدر طول میکشه تا برای همسر ویزا صادر کنن؟ چیزی در این مورد میدونین؟؟

(2013-03-01 ساعت 15:06)گل نهال نوشته:  
(2013-03-01 ساعت 15:04)mahnazii نوشته:  دوستان عزیز آدرس پستی سفارت آمریکا توی ایروان رو میشه بگید برای ارسال مدارک قبل از رفتن؟؟

در این مورد مطمئن هستید؟
تشکر کنندگان: amairmonre
(2013-03-01 ساعت 15:10)mahnazii نوشته:  اگه بعد از گرفتن ویزا ازدواج کنیم چقدر طول میکشه تا برای همسر ویزا صادر کنن؟ چیزی در این مورد میدونین؟؟

(2013-03-01 ساعت 15:06)گل نهال نوشته:  

در این مورد مطمئن هستید؟

بله بله دوست عزيز. فقط واسه آنكارا بايد ٢٠ روز قبل از مصاحبه مدارك را ارسال كرد. اينم از برتري هاي ايروانه. اميدوارم موفق باشيد
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
تشکر کنندگان: alirezass ، mahnazii ، amir82 ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، amairmonre
(2013-02-28 ساعت 18:26)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-02-28 ساعت 18:24)2013selectee نوشته:  سلام. متاسفانه الان متوجه شدم یکی از دوستانم که لاتاری قبول شده یه مشکلی واسش پیش اومده. از من راهنمایی خواست. یه چیزایی که خودم میدونستم رو بهش گفتم ولی نیازمند راهنماییه بیشتره.

کسی میدونه برای کنسل کردن یک کیس چیکار میشه کرد؟ (هنوز کارنت نشده)

فکر کنم باید بیشتر توضیح بدی.
وقتی کیسی رو پیگیری نکنند خود بخود کنسل میشه دیگه.

آره باید بیشتر توضیح میدادم Smile
ایشون خانمش برنده شده. متاسفانه گندش دراومده که سرکارخانم دارن میپیچونن تا با یه بنده خدای دیگه عازم بشن! حق طلاق رو هم در اختیار داره. حالا این دوستم میخواد یه برنامه ای ترتیب بده که خانمش هم نتونه بره مصاحبه. خانمش اصلا دراین موارد اطلاعی نداره و فقط سایت رو چک میکنه که کی تاریخ مصاحبه میاد. مهاجرسرایی هم نیست. تا امروز تمام کارها رو دوستم انجام میداده.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: bayat_r ، امیر مهاجر ، roeentan ، amairmonre
دوستان من تو فرم اسپانسری i_134 بعد از شماره 11 قبل از امضا نمیدونم باید بنویسم yes. یا i do یا چیز دیگه؟
لطفأ سریع تر کمک کنید
در تاپیک اسپانسری کسی جوابمو نداد که اینجا مطرح کردم(عذرخواهی)
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
تشکر کنندگان:
(2013-03-01 ساعت 15:14)2013selectee نوشته:  
ایشون خانمش برنده شده. متاسفانه گندش دراومده که سرکارخانم دارن میپیچونن تا با یه بنده خدای دیگه عازم بشن! حق طلاق رو هم در اختیار داره. حالا این دوستم میخواد یه برنامه ای ترتیب بده که خانمش هم نتونه بره مصاحبه. خانمش اصلا دراین موارد اطلاعی نداره و فقط سایت رو چک میکنه که کی تاریخ مصاحبه میاد. مهاجرسرایی هم نیست. تا امروز تمام کارها رو دوستم انجام میداده.
خب دوست عزيز اين كه خود خانمه برنده شده و ميتونه تنها هم با در دست داشتن طلاق بره، به دوستتون بگيد بجاي اينكه بخواهند چوب لاي چرخش بذارن، واسش آرزوي موفقيت كنند و مطمئن باشند كه خدا جواب خوب بودنشون را ميده.
(2013-03-01 ساعت 15:20)گل نهال نوشته:  
(2013-03-01 ساعت 15:14)2013selectee نوشته:  
خب دوست عزيز اين كه خود خانمه برنده شده و ميتونه تنها هم با در دست داشتن طلاق بره، به دوستتون بگيد بجاي اينكه بخواهند چوب لاي چرخش بذارن، واسش آرزوي موفقيت كنند و مطمئن باشند كه خدا جواب خوب بودنشون را ميده.

سلا م دوست من،

این شرایطی که مطرح کردین ، به نظر من جاش در پیام ها و سوالات کلی نیست ، اینکه آدما با زندگیشون چه می کنند و حتی قضاوت راجع به رفتاراشون بدون شناخت درست از اونها کار درستی نیست. نه سنگ انداختن جلوی پای دیگران درسته و نه اینکه آدم بخاد یک رابطه رو بخاطر موقعیت جدید به مخاطره بندازه... می بینید اینا همش قضاوت های (Judgments) ماست...
دوست دارم اینو اینجا بگم، ما حتی وقتی تو خیابون از کنار هم رد می شیم راجع به همدیگه قضاوت می کنیم بدون اینکه حتی یک ثانیه با اون شخص حرف زده باشیم، حتی بشناسیمش.....

یک درس برای هممون که داریم وارد محیط جدید می شیم :
هرگز دیگران را بدون شناخت مورد قضاوت قرار ندیم
(never judge people without knowing them)

موفق باشید
(2013-03-01 ساعت 15:20)گل نهال نوشته:  خب دوست عزيز اين كه خود خانمه برنده شده و ميتونه تنها هم با در دست داشتن طلاق بره، به دوستتون بگيد بجاي اينكه بخواهند چوب لاي چرخش بذارن، واسش آرزوي موفقيت كنند و مطمئن باشند كه خدا جواب خوب بودنشون را ميده.

(2013-03-01 ساعت 18:05)babak_1363 نوشته:  سلا م دوست من،

این شرایطی که مطرح کردین ، به نظر من جاش در پیام ها و سوالات کلی نیست ، اینکه آدما با زندگیشون چه می کنند و حتی قضاوت راجع به رفتاراشون بدون شناخت درست از اونها کار درستی نیست. نه سنگ انداختن جلوی پای دیگران درسته و نه اینکه آدم بخاد یک رابطه رو بخاطر موقعیت جدید به مخاطره بندازه... می بینید اینا همش قضاوت های (Judgments) ماست...
دوست دارم اینو اینجا بگم، ما حتی وقتی تو خیابون از کنار هم رد می شیم راجع به همدیگه قضاوت می کنیم بدون اینکه حتی یک ثانیه با اون شخص حرف زده باشیم، حتی بشناسیمش.....

یک درس برای هممون که داریم وارد محیط جدید می شیم :
هرگز دیگران را بدون شناخت مورد قضاوت قرار ندیم
(never judge people without knowing them)

موفق باشید

ممنون بابت پاسخهاتون Smile والا بغرعان من هم اینقدر یزید نیستم که فکر میکنید. اتفاقا از نظر اخلاقی، من خودم آدمی هستم که هیچ وقت چوب لای چرخ کسی نمیذارم، حتی اگر از دستم کاری بربیاد دریغ هم نخواهم کرد. اولین چیزی هم که به این دوستم گفتم این بود "که بذار بره. یه روز یه جایی پاش رو میخوره. تو که خودت فوق داری از شریف، راحت میتونی فاند تپل بگیری و بری. کلاسش هم بالاتره Smile"
ولی این کار تصمیم خودش بود، من هم قبول کردم که بیام از طرفش سوال رو مطرح کنم. سوال هم این نیست که در برخورد با همسرش چیکار کنه، میخواد بدونه میشه یواشکی کیس رو کنسل کنه یا نه. ظاهرا امروز ایمیل زده به کی سی سی که واسش مشکل ا.م.ن.ی.ت.ی پیش اومده و لطفا کیس رو باطل کنید.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر ، farshadsh ، roeentan ، amairmonre ، usa lover

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان