کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام دوستان
مبلغ عوارض برای هر نفر چقدره؟ شامل سفر زمینی هم میشه؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-03-03 ساعت 16:11)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 11:39)circle نوشته:  دوستان یه سوال فوری! کسی از بانک ملت تمکن مالی گرفته؟ انگار موجودی رو به ریال میده و به دلار نمیزنه! مشکلی پیش نمیاد؟؟
موجودی رو به دلار نمی زنن. به همون ریال گواهی می کنن. دو سه کلمه اون پایین نرخ برابری ارز رو (که همون 1200 خرده ای مونده) می نویسن. اگرم ننوشته بودن ایراد نمی گیرن. خودشون بهتر خبر دارن ما تو چه وضعیتی هستیمSad.

عمو سعيد من الان داشتم سفرنامه شمارو مي خوندم به يه نكته ي جالبي رسيدم. اينكه من هم هتل ريسيس بودم و فكر مي كنم همون روزي كه شما داشتيد برمي گشتيد من تازه رسيده بودم و به شما گفتم مشهدي هستيد شما گفتيد آره منم گفتم پس همشهري هستيم!!!! آره؟؟؟؟
يادمه 2 تا بچه داشتيد يكي با كالسكه بود ماشالاه چقدرم خوشگل بودن. البته اگه اشتباه نكنم!!!
تشکر کنندگان: farshadsh ، roeentan ، rezagh ، Saeedv13
(2013-03-02 ساعت 22:27)Ali.US نوشته:  
(2013-03-02 ساعت 21:56)alirlndl نوشته:  سلام به دوستان عزيز
سوالم در مورد مبلغ 165$ كه جديدا سايت سفارت آنكارا اعلام كرده كه براي green card بايد واريز كرد(new green card fee after visa issuance). نميدونم كسي اطلاع داره ازش يا نه؟
مرسي

این مبلغ ۱۶۵ دلار فقط مربوط به آنکارا نیست. برای تمامی کیسهاییست که ویزا میگیرند و میخواهند بعد از ورود به ینگه دنیا گرین کارتشون را تحویل بگیرندCool

این مبلغ رو باید کجا واریز کنیم؟ این مبلغ علاوه بر 330 $ مصاحبه هست؟
تشکر کنندگان:
اين مبلغ رو بايد قبل از ورود به خاك آمريكا واريز كنيد يا همان موقع كه وارد شديد هرچي زودتر واريز بشه گرين كارتتون زودتر مي ياد
بله علاوه بر 330 تاست
تشکر کنندگان: farshadsh ، rezagh ، mahnazii ، amairmonre
ميشه لطفا يكي بگه اين سايته CEAC چيه و واسه چي بايد بهش سر بزنيم؟؟؟ آدرس كاملش چيه
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-03-03 ساعت 17:34)my2220 نوشته:  .... گويا عوارض خروج از كشور رو بايد در سال يكبار بريزيم.......
موفق باشيد

(2013-03-03 ساعت 18:24)fariba_a نوشته:  سلام دوستان
مبلغ عوارض برای هر نفر چقدره؟
شامل سفر زمینی هم میشه؟

کلاً همگی بخونید Big Grin

عوارض خروج از کشور

هر مسافر (حتي افراد زير 2 سال) هنگام خروج از کشور بايد مبلغي را بعنوان عوارض خروج از کشور پرداخت نمايد. مبلغ عوارض براي خروج از مرزهاي هوايي 550,000 ريال وبراي هر مسافر زميني و دريايي 110,000 ريال مي باشد، که بايد قبل از سفر در يکي از شعبات بانک ملي پرداخت شود و قبض آن ميبايستي همراه پاسپورت در هنگام خروج به قسمت گذرنامه ارائه گردد.

نکته 1 : تعداد مسافرت و سن تاثيري در مبلغ عوارض ندارد.
نکته 2: سفرهاي زيارتي شامل 50 درصد تخفيف درپرداخت عوارض مي باشد.
نکته 3 : دارندگان گذرنامه هاي سياسي و خدمت ، خدمه وسايل نقليه عمومي زميني و دريايي و خطوط پروازي ، دانشجويان شاغل به تحصيل در خارج ازکشور(دارندگان اجازه خروج دانشجوئي) بيماراني که با مجوز شوراي پزشکي جهت درمان به خارج از کشور اعزام ميگردند، دارندگان پروانه گذر مرزي و جانبازان انقلاب اسلامي که براي معالجه به کشورهاي ديگر اعزام مي شوند ، همچنين ايرانيان مقيم خارج از کشور داراي کارنامه شغلي از وزارت کار وامور اجتماعي، از پرداخت عوارض خروج از کشور مستثني هستند.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-28 ساعت 21:15)escutcheon نوشته:  دوستان عزیزی که راجع به برگه ی مانده حساب بانک ملی اطلاع دارن،
اینکه این بانک مهر برجسته نمیزنه، مشکلی داره؟

سلام دوست عزیز
گواهی رو ببرید بانک ملی چهار راه ولیعصر از درب سمت راست شعبه برید طبقه سوم فکر کنم، بگید اومدم برای مهر برجسته تمکن مالی خانمی اونجا هستند 2 دقیقه ای ترتیبشو براتون میدهند.
موفق باشید
(2013-03-03 ساعت 15:41)kasrafo نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 13:34)Setare99 نوشته:  دوستان عزیز یه سوال داشتم،

ما کارت بین‌المللی پاستور را گرفتیم ولی‌ وقتی‌ واسه MMRو TDرفتیم مرکز والفجر تو شیراز، روی همون کارتمون تاریخ زد و مهر کرد. ما گفتیم نزنه، ولی‌ گفت کارت پاستور را همه جا می‌شه مهر زد. به نظر شما مشکلی‌ نیست که مهر شیراز هم روی کارتمون خورده؟
مشکلی نداره. نگران نباش. کارتهای بین المللی یکسان هست. هر مرکزی که کارت بین المللی صادر میکنه میتونه واسه واکسن خودش مهرش کنه. اون آقای مسوولش در مرکز بهداشت والفجر هم بسیار وارده.
دوستم همین کارت زردی که از مرکز واکسیناسیون ولفجر گرفتی کارت بین المللی واکسنت هست و همون آقای کرمنژاد که این کارو انجام میده به خوبی وارد هست به این امر و نمیخواد نگران باشی همونطور که دوستمون بهت گفتSmile
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، lilac ، KOUROSHAVIN ، farshadsh ، roeentan
بچه ها من این ماه کارنت میشم.و احتمالا اردیبهشت مصاحبه دارم.سوالم اینه که من نامه تمکن مالی رو 9 روز دیگه فقط میتونم تهیه کنم.به نظرتون برام مشکلی پیش نمیاد؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: farshadsh ، roeentan
(2013-03-04 ساعت 01:05)ani_sheiton نوشته:  بچه ها من این ماه کارنت میشم.و احتمالا اردیبهشت مصاحبه دارم.سوالم اینه که من نامه تمکن مالی رو 9 روز دیگه فقط میتونم تهیه کنم.به نظرتون برام مشکلی پیش نمیاد؟

سلام آنی جون تا اونجا که میدونم اعتبارش ۶ ماهه و بنابراین مشکلی پیش نمیاد، ولی اگه تونستی نزدیکای رفتن دوباره پرینت بگیری بهتره البته نظرمنه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، KOUROSHAVIN ، arezoo bj ، ani_sheiton ، farhad1985 ، farshadsh ، roeentan
Sad 
Sadسلام دوستای خوبم.به کمکتون احتیاج دارم.من امروز بعد از مدت ها رفتم ایمیلمو چک کردم دیدم بهم گفتن برو توی سایت کارهاتو دنبال کن.این ایمیل واسه 30 ژانویه بوده.حالا منم رفتم و کانفرمیشن نامبرمو که میزنم بهم میگه اشتباهه.یعنی مهلتم تموم شده؟؟باید چیکار کنم؟؟فکر نمیکردم انقدر زود کارنت شم.کانفرمیشن همون کیس نامبره؟؟خیلی ناراحتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتمSadSadSadSadSad
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، farshadsh
(2013-03-04 ساعت 02:55)bahar23 نوشته:  Sadسلام دوستای خوبم.به کمکتون احتیاج دارم.من امروز بعد از مدت ها رفتم ایمیلمو چک کردم دیدم بهم گفتن برو توی سایت کارهاتو دنبال کن.این ایمیل واسه 30 ژانویه بوده.حالا منم رفتم و کانفرمیشن نامبرمو که میزنم بهم میگه اشتباهه.یعنی مهلتم تموم شده؟؟باید چیکار کنم؟؟فکر نمیکردم انقدر زود کارنت شم.کانفرمیشن همون کیس نامبره؟؟خیلی ناراحتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتمSadSadSadSadSad
هنوز دیر نشده پدر جان. به اعصاب خودت مسلط باش. توی این سایت کانفیرمیشن نامبر، نام خانوادگی و سال تولدت رو وارد می کنی با کدی که در پایین ترین قسمت هست وارد پیجت میشی. نامه دومت رو می بینی که زمان و مکان مصاحبه ات رو نوشته. کانفیرمیشن نامبرت همونی هست که بعد از اعلام نتایج ازش استفاده کردی و همین مراحل رو طی کردی تا قبولیتو ببینی. کیس نامبرت رو تو نامه قبولیت دیدی و بعد از 2013 دو حرف AS داره (مخفف Asia).
(2013-03-04 ساعت 02:55)bahar23 نوشته:  Sadسلام دوستای خوبم.به کمکتون احتیاج دارم.من امروز بعد از مدت ها رفتم ایمیلمو چک کردم دیدم بهم گفتن برو توی سایت کارهاتو دنبال کن.این ایمیل واسه 30 ژانویه بوده.حالا منم رفتم و کانفرمیشن نامبرمو که میزنم بهم میگه اشتباهه.یعنی مهلتم تموم شده؟؟باید چیکار کنم؟؟فکر نمیکردم انقدر زود کارنت شم.کانفرمیشن همون کیس نامبره؟؟خیلی ناراحتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتمSadSadSadSadSad

دوست بزرگوار....بجاي دست پاچه شدن به فرمايش عموسعيدبادقت عمل كن تا مشكلت حل بشه و ضمنا بلافاصله ماراهم درجريان قرار بده تا سايتي را از نگراني نحات بدي....اكنون نيازمند خبرخوش از طرف شما هستيمWink
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
تشکر کنندگان: bahar23 ، Judy Abbott 13 ، ani_sheiton ، farshadsh
(2013-03-04 ساعت 03:19)KOUROSHAVIN نوشته:  

دوست بزرگوار....بجاي دست پاچه شدن به فرمايش عموسعيدبادقت عمل كن تا مشكلت حل بشه و ضمنا بلافاصله ماراهم درجريان قرار بده تا سايتي را از نگراني نحات بدي....اكنون نيازمند خبرخوش از طرف شما هستيمWink

ممنونم از راهنماییتون.کیس نامبرمو دارم ولی کانفرمیشنمو اگه اینطوره که میگید باید از کسی که ثبت نامم کرده فردا صبح بگیرم.انقدر دلم شور میزنه که نگیدSadامیدوارم فردا درست بشه تا زود بیام خبرشو اینجا بدم
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، Judy Abbott 13 ، lilistar ، ani_sheiton ، farshadsh ، گل نهال
(2013-03-04 ساعت 04:13)KOUROSHAVIN نوشته:  خيلي فكركردم تا سئوالي به ذهنم برسه و همين حالا رسيدBig Grin
من برنده اصلي هستم.قصد دارم اگه ويزا رفت تو پاسم اول خودم برم و امكانات زندگي رو فراهم كنم و بعدش همسر و دخترم بيان ينگه دنيا.آيا اين شدني است و يا نعCool
دوستان فاضل مارا مستفيذ نمايندRolleyes

تا جایی که من میدونم در اولین ورود همگی با هم باید برید
تشکر کنندگان: arezoo bj ، KOUROSHAVIN ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان