کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-04 ساعت 14:42)گل نهال نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 13:27)arminaa نوشته:  سلام دوستان عزیز
من خوزستان هستم،کارت واکسنی که بهم دادن زرد رنگه و فقط مهر مرکز بهداشت شهرم رو داره.درسته؟؟یا باید ببرم پاستور تهران؟

دوست عزیز اگه تمام واکسناتونو زدید، کارتتونو ببرید پاستور تهران تا واستون بین المللی اش کنه
دوست من یعنی فقط تهران باید تاییدش کنه یا مرکز هر استانی می تونه بین المللی اش کنه؟؟؟
و اینکه اگه فقط تهرانه،می شه بدم به کسی ببره یا حتما باید خودم ببرم؟؟
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-03-04 ساعت 19:36)sce نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 19:27)bardia mousapour نوشته:  منظور از اینکه اساتید عزیز میگن کلیرنس خوردیم یه ایمیل بزنیم سفارت پیگیر کارامون بشیم چیه؟یه آدرس سایت تو برگه صورتییه که از طریق همون میشه جدول رو دید وهرکی شماره پروندش تو جدول افتاد میره ویزاش رو میگیره مگه اینطور نیست.اگه غیر اینه به ما هم بگین

نه دوست عزیز.غیر از این نیست.منظور از نامه زدن واسه اینه که اگه یه سر به منتظر سرا بزنی می بینی که همه دقیقا تو همون 4 یا 6 هفته که آفیسر میگه کلیر نمی شن.بخاطر همین مساله بعد از یه مدت که حس می کنن داره زمانبر میشه ، یه ایمیل می زنن و از روند پیشرفت کارشون باخبر میشن.همین.تو بیشتر وقتا این نامه ها باعث شده که کیس آپدیت بشه.ضمنا بعضی وقتا و مخصوصا آنکارا خبر کلیر شدن کیسو دیرتر میزاره تو سایت و با ایمیل پیگیر شدن شاید بهتر باشه.
حله برادر ؟
موفق باشی.

(2013-03-04 ساعت 00:51)shiraz mamali نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 15:41)kasrafo نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 13:34)Setare99 نوشته:  دوستان عزیز یه سوال داشتم،

ما کارت بین‌المللی پاستور را گرفتیم ولی‌ وقتی‌ واسه MMRو TDرفتیم مرکز والفجر تو شیراز، روی همون کارتمون تاریخ زد و مهر کرد. ما گفتیم نزنه، ولی‌ گفت کارت پاستور را همه جا می‌شه مهر زد. به نظر شما مشکلی‌ نیست که مهر شیراز هم روی کارتمون خورده؟
مشکلی نداره. نگران نباش. کارتهای بین المللی یکسان هست. هر مرکزی که کارت بین المللی صادر میکنه میتونه واسه واکسن خودش مهرش کنه. اون آقای مسوولش در مرکز بهداشت والفجر هم بسیار وارده.
دوستم همین کارت زردی که از مرکز واکسیناسیون ولفجر گرفتی کارت بین المللی واکسنت هست و همون آقای کرمنژاد که این کارو انجام میده به خوبی وارد هست به این امر و نمیخواد نگران باشی همونطور که دوستمون بهت گفتSmile

شما نامه دوم همراهت بود که واکسنا رو واست زد ؟
من تماس گرفتم واسه کارت زرد گفت حتما با نامه و فقط دوشنبه ها بیا.واسه همین دارم پا میشم میرم تهران.

ما رفته بودیم تهران و کارت پاستور داشتیم. فقط میخواستیم mmrو مرحله سوم هپاتیت بزنیم که ایشون رو همون کارت پاستور تاریخ زدن و مهر زدن. خودشون گفتند مشکلی‌ نیست. ولی‌ چون دو جور مهر خورده تو کارتمون، من یه کم شک دارم که مشکلی‌ نباشه.
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
تشکر کنندگان: farshadsh
من خوزستان هستم،کارت واکسنی که بهم دادن زرد رنگه و فقط مهر مرکز بهداشت شهرم رو داره.درسته؟؟یا باید ببرم پاستور تهران؟

نه دوست عزيز اعتبار كارت واكسن بين المللي شما تاييد ميشود و نيازي به پاستور نداريد
تشکر کنندگان:
(2013-03-04 ساعت 15:29)ani_sheiton نوشته:  حسین دوست عزیز:ما 2 نفریم 50 تومن داریم برای 2 نفرمون میخوایم نامه بگیریم میشه 100 تاBig Grin

آنی جان تمکن مالیتون رو برای هر دو نفرتون با یک مبلغ نگیر. برای یکیتون رو کمتر یا زیادتر بکنید.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: sadeghi897 ، bayat_r ، roeentan ، amir82 ، farhad1985 ، rezagh
(2013-03-04 ساعت 22:14)mohajer13 نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 15:29)ani_sheiton نوشته:  حسین دوست عزیز:ما 2 نفریم 50 تومن داریم برای 2 نفرمون میخوایم نامه بگیریم میشه 100 تاBig Grin

آنی جان تمکن مالیتون رو برای هر دو نفرتون با یک مبلغ نگیر. برای یکیتون رو کمتر یا زیادتر بکنید.

دقیقا موافقم...خیلی دیگه تابلو میشه...بانک یکی...مبلغ هم یکی...آفیسر هم که ساده ه ه ه ه
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان:
دوستان یه سوال فنی!!!
من از طریق سایت بوکینگ و با کردیت کارت برادرم هتل رزرو کردم می خواستم ببینم نیازی هست ما موقع ترک هتل پولی پرداخت کنیم یا زمانی که رزرو کردیم تسویه کردیم؟؟؟ یا هنوز اصن پولی ندادیم
تشکر کنندگان:
دوستای خوبم مرسی از راهنمایی های همگیتون.بلاخره ایرادو متوجه شدم و تونستم تاریخ مصاحبمو ببینم جالب اینجاست که من فردا ساعت 9 صبح تو ایروان مصاحبه دارم تازه الان متوجه شدددددددددددددددددددددم!!!!!!Sad
تشکر کنندگان: گل نهال ، roeentan
(2013-03-04 ساعت 22:39)my2220 نوشته:  دوستان یه سوال فنی!!!
من از طریق سایت بوکینگ و با کردیت کارت برادرم هتل رزرو کردم می خواستم ببینم نیازی هست ما موقع ترک هتل پولی پرداخت کنیم یا زمانی که رزرو کردیم تسویه کردیم؟؟؟ یا هنوز اصن پولی ندادیم

سلام دوست من،

این بستگی به پالیسی هتل داره، و معمولاً این ترمز اند کاندیشنو (Terms&Condition) رو در پایین کانفرمشین Booking.com می نویسه، سه حالت وجود داره :
1- یا کلاً از محل کردیت کارت برداشت شده.
2- یا بخشیش معمولاً نصف مبلغ کل از کردیت کارت برداشت شده.
3- یا هیچ مبلغی برداشت نشده و صرفاً اطلاعات کردیت کارت در Booking.com می مونه تا درصورتی که شما کنسل کردید، هزینه های کنسلیشن از Credit card برداشت بشه Smile

تجربه من معمولاً این بوده که Booking.com یکی از دو Policy دوم (2) یا (3) رو داره. بنابراین کانفرمیشن Booking.com رو نگاه کنید و اگه چیزی ننوشته بود پول برای هتل همراه داشته باشید.
موفق باشید
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: farhad1985 ، amir82
(2013-03-04 ساعت 23:53)bahar23 نوشته:  دوستای خوبم مرسی از راهنمایی های همگیتون.بلاخره ایرادو متوجه شدم و تونستم تاریخ مصاحبمو ببینم جالب اینجاست که من فردا ساعت 9 صبح تو ایروان مصاحبه دارم تازه الان متوجه شدددددددددددددددددددددم!!!!!!Sad

خب خدا رو شکر که ایرادو فهمیدی...ماشالا عجب خانوم دل گنده ای هستیا 2ماهه کارنت شدی و نامت اومده هنوز پیگیریش نکردیBig Grin...تازه ازجولای تا حالا عضو مهاجرسرا هستی . من که هنوز 10 سال دیگه قراره کارنت بشم از 2ماه پیش تا حالا شب و صبح پیگیرم و استرس...آفرین خوشم اومد از خونسردیت...TongueTongueحالا چیکار کردی؟؟تاریختو تغییر دادی؟؟؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: roeentan ، rezagh ، bayat_r ، jazirehh ، mohajer13 ، Judy Abbott 13 ، bahar23
ازدوستان عزیزی که در ایروان به مصاحبه رفتند خواهش میکنم لطفا پاسخ دهندکه آیا بالا وسمت راست تمام برگه ها و حتی ترجمه ها نیزنیاز به نوشتن کیس نامبر هست یا نه؟واگر جواب مثبته با خودکار باید نوشته شود یا با مداد؟با آرزوی ویزای یکضرب برای همه.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان:
(2013-03-05 ساعت 00:01)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 22:39)my2220 نوشته:  دوستان یه سوال فنی!!!

سلام دوست من،

این بستگی به پالیسی هتل داره، و معمولاً این ترمز اند کاندیشنو (Terms&Condition) رو در پایین کانفرمشین Booking.com می نویسه، سه حالت وجود داره :
1- یا کلاً از محل کردیت کارت برداشت شده.
2- یا بخشیش معمولاً نصف مبلغ کل از کردیت کارت برداشت شده.
3- یا هیچ مبلغی برداشت نشده و صرفاً اطلاعات کردیت کارت در Booking.com می مونه تا درصورتی که شما کنسل کردید، هزینه های کنسلیشن از Credit card برداشت بشه Smile

تجربه من معمولاً این بوده که Booking.com یکی از دو Policy دوم (2) یا (3) رو داره. بنابراین کانفرمیشن Booking.com رو نگاه کنید و اگه چیزی ننوشته بود پول برای هتل همراه داشته باشید.
موفق باشید

گزینه 3 درسته...محض احتیاط از شما شماره کارت رو بر میداره تا در بروز هرگونه مشکلی بتونه از حسابتون برداشت کنه و شما باید نقدا در خود هتل پرداخت کنید
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82 ، Saeedv13
(2013-03-05 ساعت 00:16)Ali.US نوشته:  ازدوستان عزیزی که در ایروان به مصاحبه رفتند خواهش میکنم لطفا پاسخ دهندکه آیا بالا وسمت راست تمام برگه ها و حتی ترجمه ها نیزنیاز به نوشتن کیس نامبر هست یا نه؟واگر جواب مثبته با خودکار باید نوشته شود یا با مداد؟با آرزوی ویزای یکضرب برای همه.

اين قضيه بابت محكم كاريه فقط (احتمال گم شدن مدارك و...)كه از طرف دوستان خودمون توصيه ميشه و نوشتن يا ننوشتن اين اطلاعات تاثيرى تو كارتون نداره،تازه شما كه ارمنستان مصاحبه داريد و مدارك رو هم با خودتون مي بريد و اونجا تحويل ميديد ،اصلا نيازى به اين كار نداريد...
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: گل نهال ، rezagh ، Ali.US ، mohajer13 ، Judy Abbott 13
(2013-03-04 ساعت 19:36)sce نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 19:27)bardia mousapour نوشته:  منظور از اینکه اساتید عزیز میگن کلیرنس خوردیم یه ایمیل بزنیم سفارت پیگیر کارامون بشیم چیه؟یه آدرس سایت تو برگه صورتییه که از طریق همون میشه جدول رو دید وهرکی شماره پروندش تو جدول افتاد میره ویزاش رو میگیره مگه اینطور نیست.اگه غیر اینه به ما هم بگین

نه دوست عزیز.غیر از این نیست.منظور از نامه زدن واسه اینه که اگه یه سر به منتظر سرا بزنی می بینی که همه دقیقا تو همون 4 یا 6 هفته که آفیسر میگه کلیر نمی شن.بخاطر همین مساله بعد از یه مدت که حس می کنن داره زمانبر میشه ، یه ایمیل می زنن و از روند پیشرفت کارشون باخبر میشن.همین.تو بیشتر وقتا این نامه ها باعث شده که کیس آپدیت بشه.ضمنا بعضی وقتا و مخصوصا آنکارا خبر کلیر شدن کیسو دیرتر میزاره تو سایت و با ایمیل پیگیر شدن شاید بهتر باشه.
حله برادر ؟
موفق باشی.

(2013-03-04 ساعت 00:51)shiraz mamali نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 15:41)kasrafo نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 13:34)Setare99 نوشته:  دوستان عزیز یه سوال داشتم،

ما کارت بین‌المللی پاستور را گرفتیم ولی‌ وقتی‌ واسه MMRو TDرفتیم مرکز والفجر تو شیراز، روی همون کارتمون تاریخ زد و مهر کرد. ما گفتیم نزنه، ولی‌ گفت کارت پاستور را همه جا می‌شه مهر زد. به نظر شما مشکلی‌ نیست که مهر شیراز هم روی کارتمون خورده؟
مشکلی نداره. نگران نباش. کارتهای بین المللی یکسان هست. هر مرکزی که کارت بین المللی صادر میکنه میتونه واسه واکسن خودش مهرش کنه. اون آقای مسوولش در مرکز بهداشت والفجر هم بسیار وارده.
دوستم همین کارت زردی که از مرکز واکسیناسیون ولفجر گرفتی کارت بین المللی واکسنت هست و همون آقای کرمنژاد که این کارو انجام میده به خوبی وارد هست به این امر و نمیخواد نگران باشی همونطور که دوستمون بهت گفتSmile

شما نامه دوم همراهت بود که واکسنا رو واست زد ؟
من تماس گرفتم واسه کارت زرد گفت حتما با نامه و فقط دوشنبه ها بیا.واسه همین دارم پا میشم میرم تهران.
بابا نامه ی دوم نمیخواد فقط برگه ی قبولی لاتاری رو نشونش بدی کافیه و2شنبه هم باید بری.همه میان شیراز برا واکسن تو میخوای بری تهران؟کم و زیادمون نکن حاجی.Big Grin
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، roeentan
(2013-03-04 ساعت 20:43)arminaa نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 14:42)گل نهال نوشته:  

دوست عزیز اگه تمام واکسناتونو زدید، کارتتونو ببرید پاستور تهران تا واستون بین المللی اش کنه
دوست من یعنی فقط تهران باید تاییدش کنه یا مرکز هر استانی می تونه بین المللی اش کنه؟؟؟
و اینکه اگه فقط تهرانه،می شه بدم به کسی ببره یا حتما باید خودم ببرم؟؟
آقا کی گفته حتما باید تهران مهرش بکنه؟؟؟وقتی شما توی شهر خودت همه ی واکسناتو زدی دیگه چه دلیلی داره ببریش تهران مهرش بکنه؟من که شیراز زدم و گفت این مهر قابل قبول هست و کفایت میکنه
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: roeentan
(2013-03-04 ساعت 19:49)sce نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 12:00)farhad1985 نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 03:50)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 03:30)bahar23 نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 03:19)KOUROSHAVIN نوشته:  دوست بزرگوار....بجاي دست پاچه شدن به فرمايش عموسعيدبادقت عمل كن تا مشكلت حل بشه و ضمنا بلافاصله ماراهم درجريان قرار بده تا سايتي را از نگراني نحات بدي....اكنون نيازمند خبرخوش از طرف شما هستيمWink

ممنونم از راهنماییتون.کیس نامبرمو دارم ولی کانفرمیشنمو اگه اینطوره که میگید باید از کسی که ثبت نامم کرده فردا صبح بگیرم.انقدر دلم شور میزنه که نگیدSadامیدوارم فردا درست بشه تا زود بیام خبرشو اینجا بدم
تا صبح چيزي نمونده و مشكلتون حل ميشه..اما هم به شما و هم به بقيه دوستان عرض ميكنم:جون هركي دوس دارين ازهمه چي اعم از شماره ها و فرمها . خلاصه همه چي يه نسخه قابل چاپ بك اپ بگيريد و خيال ما رو هم راحت كنيد و انقدر جون به لب نكنيد ماهاروSadبخدا خون بجيگر شديم انقدر حرص خورديم براي اعضا.كشتين مارو Sad

دوست عزیز به نظر من نگران نباش بر اساس تاریخ ایمیلی که برای شما اومده 30 ژانویه یعنی تا الان فقط ماکزیمم سی و سه روز گذشته و در نامه دوم که تاریخ مصاحبه رو اعلام میکنه مطمئن باش هنوز وقت برای انجام مراحل بعدی رو داری..اما به این معنا نیست که دیگه خیلی وقت داری...سریعتر دست به کار شو و همه ما رو در جریان بگذار...نهایاتا دیدی چیزی به وقت مصاحبت نمونده و نمیتونی کاری انجام بدی با خودشون اطلاع بده و بگو که تاریخ مصاحبه رو برات عوض کنن...پس در هر صورت جای نگرانی نیست...انقدر حرص نخور (بدتر از من!!)..نمیدونم اگه اشتباه میگم دوستان با تجربه تصحیح بفرمایید
من هنوز نامه دومم نیومده.ولی به نظر من حرف شما صحیحه.یه بازه 45 روزه از زمان کارنت شدن تا مصاحبه معمولا وجود داره.این یعنی تا 15 آپریل وقت هست.باید هرچه سریع تر یرن و از بابت تاریخ مصاحبه مطمئن بشن.اما به نظر من این دوستمون با اینجور پیگیری کردن به سختی میشه قبول کرد که سایر کارارو جفت و جور کرده باشه.به نظر من ، بازم میگم به نظر من بهترین کار اینه که وقت مصاحبشونو عقب بندازن یا با یه تماس تلفنی از بچه های سایت موضوع خودشون دقیقا توضیح بدن.بنده هم اطلاعاتم در حد مطالبیه که از ایور و اونور گرفتم و به نظر خودم خوب و کافیه و در خدمتم.
با تشکر.
با اجازه بزرگترها
کانفرمیشن نامبر همون شماره ای هست که موقع ثبت نام قرعه کشی گرفتی کیس نامبر هم شماره ای هست که بعد از قبولی گرفتی حالا شما باید تو قسمت چک کردن کانفرمیشنت رو وارد کنی
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، farhad1985 ، bahar23

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان