موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-04 ساعت 21:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-04 ساعت 21:00 توسط Setare99.)
(2013-03-04 ساعت 19:36)sce نوشته: (2013-03-04 ساعت 19:27)bardia mousapour نوشته: منظور از اینکه اساتید عزیز میگن کلیرنس خوردیم یه ایمیل بزنیم سفارت پیگیر کارامون بشیم چیه؟یه آدرس سایت تو برگه صورتییه که از طریق همون میشه جدول رو دید وهرکی شماره پروندش تو جدول افتاد میره ویزاش رو میگیره مگه اینطور نیست.اگه غیر اینه به ما هم بگین
نه دوست عزیز.غیر از این نیست.منظور از نامه زدن واسه اینه که اگه یه سر به منتظر سرا بزنی می بینی که همه دقیقا تو همون 4 یا 6 هفته که آفیسر میگه کلیر نمی شن.بخاطر همین مساله بعد از یه مدت که حس می کنن داره زمانبر میشه ، یه ایمیل می زنن و از روند پیشرفت کارشون باخبر میشن.همین.تو بیشتر وقتا این نامه ها باعث شده که کیس آپدیت بشه.ضمنا بعضی وقتا و مخصوصا آنکارا خبر کلیر شدن کیسو دیرتر میزاره تو سایت و با ایمیل پیگیر شدن شاید بهتر باشه.
حله برادر ؟
موفق باشی.
(2013-03-04 ساعت 00:51)shiraz mamali نوشته: (2013-03-03 ساعت 15:41)kasrafo نوشته: (2013-03-03 ساعت 13:34)Setare99 نوشته: دوستان عزیز یه سوال داشتم،
ما کارت بینالمللی پاستور را گرفتیم ولی وقتی واسه MMRو TDرفتیم مرکز والفجر تو شیراز، روی همون کارتمون تاریخ زد و مهر کرد. ما گفتیم نزنه، ولی گفت کارت پاستور را همه جا میشه مهر زد. به نظر شما مشکلی نیست که مهر شیراز هم روی کارتمون خورده؟
مشکلی نداره. نگران نباش. کارتهای بین المللی یکسان هست. هر مرکزی که کارت بین المللی صادر میکنه میتونه واسه واکسن خودش مهرش کنه. اون آقای مسوولش در مرکز بهداشت والفجر هم بسیار وارده.
دوستم همین کارت زردی که از مرکز واکسیناسیون ولفجر گرفتی کارت بین المللی واکسنت هست و همون آقای کرمنژاد که این کارو انجام میده به خوبی وارد هست به این امر و نمیخواد نگران باشی همونطور که دوستمون بهت گفت
شما نامه دوم همراهت بود که واکسنا رو واست زد ؟
من تماس گرفتم واسه کارت زرد گفت حتما با نامه و فقط دوشنبه ها بیا.واسه همین دارم پا میشم میرم تهران.
ما رفته بودیم تهران و کارت پاستور داشتیم. فقط میخواستیم mmrو مرحله سوم هپاتیت بزنیم که ایشون رو همون کارت پاستور تاریخ زدن و مهر زدن. خودشون گفتند مشکلی نیست. ولی چون دو جور مهر خورده تو کارتمون، من یه کم شک دارم که مشکلی نباشه.
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-04 ساعت 22:14)mohajer13 نوشته: (2013-03-04 ساعت 15:29)ani_sheiton نوشته: حسین دوست عزیز:ما 2 نفریم 50 تومن داریم برای 2 نفرمون میخوایم نامه بگیریم میشه 100 تا
آنی جان تمکن مالیتون رو برای هر دو نفرتون با یک مبلغ نگیر. برای یکیتون رو کمتر یا زیادتر بکنید.
دقیقا موافقم...خیلی دیگه تابلو میشه...بانک یکی...مبلغ هم یکی...آفیسر هم که ساده ه ه ه ه
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال فنی!!!
من از طریق سایت بوکینگ و با کردیت کارت برادرم هتل رزرو کردم می خواستم ببینم نیازی هست ما موقع ترک هتل پولی پرداخت کنیم یا زمانی که رزرو کردیم تسویه کردیم؟؟؟ یا هنوز اصن پولی ندادیم
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
ازدوستان عزیزی که در ایروان به مصاحبه رفتند خواهش میکنم لطفا پاسخ دهندکه آیا بالا وسمت راست تمام برگه ها و حتی ترجمه ها نیزنیاز به نوشتن کیس نامبر هست یا نه؟واگر جواب مثبته با خودکار باید نوشته شود یا با مداد؟با آرزوی ویزای یکضرب برای همه.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-05 ساعت 00:01)babak_1363 نوشته: (2013-03-04 ساعت 22:39)my2220 نوشته: دوستان یه سوال فنی!!!
من از طریق سایت بوکینگ و با کردیت کارت برادرم هتل رزرو کردم می خواستم ببینم نیازی هست ما موقع ترک هتل پولی پرداخت کنیم یا زمانی که رزرو کردیم تسویه کردیم؟؟؟ یا هنوز اصن پولی ندادیم
سلام دوست من،
این بستگی به پالیسی هتل داره، و معمولاً این ترمز اند کاندیشنو (Terms&Condition) رو در پایین کانفرمشین Booking.com می نویسه، سه حالت وجود داره :
1- یا کلاً از محل کردیت کارت برداشت شده.
2- یا بخشیش معمولاً نصف مبلغ کل از کردیت کارت برداشت شده.
3- یا هیچ مبلغی برداشت نشده و صرفاً اطلاعات کردیت کارت در Booking.com می مونه تا درصورتی که شما کنسل کردید، هزینه های کنسلیشن از Credit card برداشت بشه
تجربه من معمولاً این بوده که Booking.com یکی از دو Policy دوم (2) یا (3) رو داره. بنابراین کانفرمیشن Booking.com رو نگاه کنید و اگه چیزی ننوشته بود پول برای هتل همراه داشته باشید.
موفق باشید
گزینه 3 درسته...محض احتیاط از شما شماره کارت رو بر میداره تا در بروز هرگونه مشکلی بتونه از حسابتون برداشت کنه و شما باید نقدا در خود هتل پرداخت کنید
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال