موضوعها: 0
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-04 ساعت 01:59)sepid_a نوشته: (2013-03-04 ساعت 01:05)ani_sheiton نوشته: بچه ها من این ماه کارنت میشم.و احتمالا اردیبهشت مصاحبه دارم.سوالم اینه که من نامه تمکن مالی رو 9 روز دیگه فقط میتونم تهیه کنم.به نظرتون برام مشکلی پیش نمیاد؟
سلام آنی جون تا اونجا که میدونم اعتبارش ۶ ماهه و بنابراین مشکلی پیش نمیاد، ولی اگه تونستی نزدیکای رفتن دوباره پرینت بگیری بهتره البته نظرمنه
سپیده جان گفتم که عزیزم فقط و فقط 9 روز دیگه میتونم تهیه اش کنم!!!!یعنی 20 تومنش قرض هست و پولشو میخواد!!!!من نزدیکه مصاحبه دیگه نمیتونم قرض کنم!!!!!!
عمووووووووو سعییییییییید امیییییییر مهاجر کمک:
تروخدا تا جایی که اطلاع دارین دقیق دقیق بهم بگین .بخدا گیج شدم هر کی یه چیزی میگه
1_مگه فقط اسپانسر کافی نبود برای مصاحبه؟
2_حالا که من 50 میلیون(با کلک 100 میلیون) داریم اول از همه کدومش برامون بیشتر به صرفه هست؟اول اسپانسر رو نشون بدم یا نامه تمکن مالی رو؟اگه استعلام بگیرن ببنین پول توی حساب نیست دروغمون در میاد که!!!!!
3_شما هم پاسخ بدین من از این همه استرس در بیام!!!!!ایراد نداره دارم 2ماه قبل مصاحبه نامه تمکن میگیرم؟ سپیده جان میگه 6 ماه اعتبار داره!!!!پس بقیه دوستان چرا میگن به 2 ماه هم گیر میدن
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-04 ساعت 11:53)ani_sheiton نوشته: (2013-03-04 ساعت 01:59)sepid_a نوشته: (2013-03-04 ساعت 01:05)ani_sheiton نوشته: بچه ها من این ماه کارنت میشم.و احتمالا اردیبهشت مصاحبه دارم.سوالم اینه که من نامه تمکن مالی رو 9 روز دیگه فقط میتونم تهیه کنم.به نظرتون برام مشکلی پیش نمیاد؟
سلام آنی جون تا اونجا که میدونم اعتبارش ۶ ماهه و بنابراین مشکلی پیش نمیاد، ولی اگه تونستی نزدیکای رفتن دوباره پرینت بگیری بهتره البته نظرمنه
سپیده جان گفتم که عزیزم فقط و فقط 9 روز دیگه میتونم تهیه اش کنم!!!!یعنی 20 تومنش قرض هست و پولشو میخواد!!!!من نزدیکه مصاحبه دیگه نمیتونم قرض کنم!!!!!!
تروخدا تا جایی که اطلاع دارین دقیق دقیق بهم بگین .بخدا گیج شدم هر کی یه چیزی میگه
2_حالا که من 50 میلیون(با کلک 100 میلیون) داریم اول از همه کدومش برامون بیشتر به صرفه هست؟اول اسپانسر رو نشون بدم یا نامه تمکن مالی رو؟اگه استعلام بگیرن ببنین پول توی حساب نیست دروغمون در میاد که!!!!!
3_شما هم پاسخ بدین من از این همه استرس در بیام!!!!!ایراد نداره دارم 2ماه قبل مصاحبه نامه تمکن میگیرم؟ سپیده جان میگه 6 ماه اعتبار داره!!!!پس بقیه دوستان چرا میگن به 2 ماه هم گیر میدن
دوست عزیز در مورد تاریخ اعتبار دو ماه تمکن مالی نمیدونم...اما استعلام کیلو چنده؟!!! از کجا میخواد استعلام بگیره؟ آفیسر که دفترش تو ایران نیست بعدشم اصلا بانکهای مارو قبول ندارن...تمکن مالی فقط برای اینه که طرف ببینه چقدر موجودی حساب دارید...بعدشم شما نگران چی هستی؟! نهایتا تمکن مالیتو با خودت ببر قبول نکرد...شما که میگی اسپانسر هم داری..به نظر من مشکلی نیست...بازهم اگه اشتباه فکر میکنم لطفا دوستان عزیز تصحیح بفرمایید
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من خوزستان هستم،کارت واکسنی که بهم دادن زرد رنگه و فقط مهر مرکز بهداشت شهرم رو داره.درسته؟؟یا باید ببرم پاستور تهران؟
کیس نامبر: 56xx (1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضرب لینک سفرنامه ام
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-04 ساعت 15:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-04 ساعت 15:30 توسط ani_sheiton.)
(2013-03-04 ساعت 12:06)farhad1985 نوشته: (2013-03-04 ساعت 11:53)ani_sheiton نوشته: (2013-03-04 ساعت 01:59)sepid_a نوشته: (2013-03-04 ساعت 01:05)ani_sheiton نوشته: بچه ها من این ماه کارنت میشم.و احتمالا اردیبهشت مصاحبه دارم.سوالم اینه که من نامه تمکن مالی رو 9 روز دیگه فقط میتونم تهیه کنم.به نظرتون برام مشکلی پیش نمیاد؟
دوست عزیز در مورد تاریخ اعتبار دو ماه تمکن مالی نمیدونم...اما استعلام کیلو چنده؟!!! از کجا میخواد استعلام بگیره؟ آفیسر که دفترش تو ایران نیست بعدشم اصلا بانکهای مارو قبول ندارن...تمکن مالی فقط برای اینه که طرف ببینه چقدر موجودی حساب دارید...بعدشم شما نگران چی هستی؟! نهایتا تمکن مالیتو با خودت ببر قبول نکرد...شما که میگی اسپانسر هم داری..به نظر من مشکلی نیست...بازهم اگه اشتباه فکر میکنم لطفا دوستان عزیز تصحیح بفرمایید
به قول شما چون چاره ای ندارم و هفته دیگه باید کارشو بکنم .میبرم یا قبول میکنه یا نمیکنه
حسین دوست عزیز:ما 2 نفریم 50 تومن داریم برای 2 نفرمون میخوایم نامه بگیریم میشه 100 تا
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
من 8 یا 10 روز پیش فرمها رو دوباره فرستادم براشون(ایمیل به kcc)و3 روز بعد ایمیل زدم که آیا رسیده یا نه یا اینکه ایرادی نداره!!ولی جوابی نگرفتم.
جدیدا کسی به kccایمیل نزده؟که جواب گرفته باشه یا نه!!
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من کلیرنس خوردم الان می خوام یه ایمیل بزنم به سفارت پیگیر کارم بشم باید به چی ایمیل بزنم و اگر ممکنه یه متنم بهم بدین تا براشون بنویسم .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس