کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-04 ساعت 04:13)KOUROSHAVIN نوشته:  خيلي فكركردم تا سئوالي به ذهنم برسه و همين حالا رسيدBig Grin
من برنده اصلي هستم.قصد دارم اگه ويزا رفت تو پاسم اول خودم برم و امكانات زندگي رو فراهم كنم و بعدش همسر و دخترم بيان ينگه دنيا.آيا اين شدني است و يا نعCool
دوستان فاضل مارا مستفيذ نمايندRolleyes

جایز است.
(در اولین ورود، همراهان باید بعد از/همراه فرد اصلی وارد شوند)
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
(2013-03-04 ساعت 01:59)sepid_a نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 01:05)ani_sheiton نوشته:  بچه ها من این ماه کارنت میشم.و احتمالا اردیبهشت مصاحبه دارم.سوالم اینه که من نامه تمکن مالی رو 9 روز دیگه فقط میتونم تهیه کنم.به نظرتون برام مشکلی پیش نمیاد؟

سلام آنی جون تا اونجا که میدونم اعتبارش ۶ ماهه و بنابراین مشکلی پیش نمیاد، ولی اگه تونستی نزدیکای رفتن دوباره پرینت بگیری بهتره البته نظرمنه

سپیده جان گفتم که عزیزم فقط و فقط 9 روز دیگه میتونم تهیه اش کنم!!!!یعنی 20 تومنش قرض هست و پولشو میخواد!!!!من نزدیکه مصاحبه دیگه نمیتونم قرض کنم!!!!!!
عمووووووووو سعییییییییید امیییییییر مهاجر کمک:
تروخدا تا جایی که اطلاع دارین دقیق دقیق بهم بگین .بخدا گیج شدم هر کی یه چیزی میگه
1_مگه فقط اسپانسر کافی نبود برای مصاحبه؟
2_حالا که من 50 میلیون(با کلک 100 میلیون) داریم اول از همه کدومش برامون بیشتر به صرفه هست؟اول اسپانسر رو نشون بدم یا نامه تمکن مالی رو؟اگه استعلام بگیرن ببنین پول توی حساب نیست دروغمون در میاد که!!!!!
3_شما هم پاسخ بدین من از این همه استرس در بیام!!!!!ایراد نداره دارم 2ماه قبل مصاحبه نامه تمکن میگیرم؟ سپیده جان میگه 6 ماه اعتبار داره!!!!پس بقیه دوستان چرا میگن به 2 ماه هم گیر میدن
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: 3pideh ، farshadsh
(2013-03-04 ساعت 03:50)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 03:30)bahar23 نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 03:19)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 02:55)bahar23 نوشته:  Sadسلام دوستای خوبم.به کمکتون احتیاج دارم.من امروز بعد از مدت ها رفتم ایمیلمو چک کردم دیدم بهم گفتن برو توی سایت کارهاتو دنبال کن.این ایمیل واسه 30 ژانویه بوده.حالا منم رفتم و کانفرمیشن نامبرمو که میزنم بهم میگه اشتباهه.یعنی مهلتم تموم شده؟؟باید چیکار کنم؟؟فکر نمیکردم انقدر زود کارنت شم.کانفرمیشن همون کیس نامبره؟؟خیلی ناراحتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتمSadSadSadSadSad

دوست بزرگوار....بجاي دست پاچه شدن به فرمايش عموسعيدبادقت عمل كن تا مشكلت حل بشه و ضمنا بلافاصله ماراهم درجريان قرار بده تا سايتي را از نگراني نحات بدي....اكنون نيازمند خبرخوش از طرف شما هستيمWink

ممنونم از راهنماییتون.کیس نامبرمو دارم ولی کانفرمیشنمو اگه اینطوره که میگید باید از کسی که ثبت نامم کرده فردا صبح بگیرم.انقدر دلم شور میزنه که نگیدSadامیدوارم فردا درست بشه تا زود بیام خبرشو اینجا بدم
تا صبح چيزي نمونده و مشكلتون حل ميشه..اما هم به شما و هم به بقيه دوستان عرض ميكنم:جون هركي دوس دارين ازهمه چي اعم از شماره ها و فرمها . خلاصه همه چي يه نسخه قابل چاپ بك اپ بگيريد و خيال ما رو هم راحت كنيد و انقدر جون به لب نكنيد ماهاروSadبخدا خون بجيگر شديم انقدر حرص خورديم براي اعضا.كشتين مارو Sad

دوست عزیز به نظر من نگران نباش بر اساس تاریخ ایمیلی که برای شما اومده 30 ژانویه یعنی تا الان فقط ماکزیمم سی و سه روز گذشته و در نامه دوم که تاریخ مصاحبه رو اعلام میکنه مطمئن باش هنوز وقت برای انجام مراحل بعدی رو داری..اما به این معنا نیست که دیگه خیلی وقت داری...سریعتر دست به کار شو و همه ما رو در جریان بگذار...نهایاتا دیدی چیزی به وقت مصاحبت نمونده و نمیتونی کاری انجام بدی با خودشون اطلاع بده و بگو که تاریخ مصاحبه رو برات عوض کنن...پس در هر صورت جای نگرانی نیست...انقدر حرص نخور (بدتر از من!!)..نمیدونم اگه اشتباه میگم دوستان با تجربه تصحیح بفرمایید
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، farshadsh ، گل نهال ، bahar23 ، saeid-ss
(2013-03-04 ساعت 11:53)ani_sheiton نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 01:05)ani_sheiton نوشته:  بچه ها من این ماه کارنت میشم.و احتمالا اردیبهشت مصاحبه دارم.سوالم اینه که من نامه تمکن مالی رو 9 روز دیگه فقط میتونم تهیه کنم.به نظرتون برام مشکلی پیش نمیاد؟
سلام آنی جون تا اونجا که میدونم اعتبارش ۶ ماهه و بنابراین مشکلی پیش نمیاد، ولی اگه تونستی نزدیکای رفتن دوباره پرینت بگیری بهتره البته نظرمنه
سپیده جان گفتم که عزیزم فقط و فقط 9 روز دیگه میتونم تهیه اش کنم!!!!یعنی 20 تومنش قرض هست و پولشو میخواد!!!!من نزدیکه مصاحبه دیگه نمیتونم قرض کنم!!!!!!
تروخدا تا جایی که اطلاع دارین دقیق دقیق بهم بگین .بخدا گیج شدم هر کی یه چیزی میگه
2_حالا که من 50 میلیون(با کلک 100 میلیون) داریم اول از همه کدومش برامون بیشتر به صرفه هست؟اول اسپانسر رو نشون بدم یا نامه تمکن مالی رو؟اگه استعلام بگیرن ببنین پول توی حساب نیست دروغمون در میاد که!!!!!
3_شما هم پاسخ بدین من از این همه استرس در بیام!!!!!ایراد نداره دارم 2ماه قبل مصاحبه نامه تمکن میگیرم؟ سپیده جان میگه 6 ماه اعتبار داره!!!!پس بقیه دوستان چرا میگن به 2 ماه هم گیر میدن
متاسفانه دوستاني كه اطلاع ندارند، جوابهاي گمراه كننده مي دهند.
در خصوص زمان تمكن دستورالعمل خاصي نيست. ولي سفارتهاي اروپايي داخل كشور براي صدور ويزا مي گويند يك ماه بيشتر ازش نگذشته باشه!
شما اگه مي توني بگذار نزديك مصاحبه قرض كن و با خيال راحت ببر.
حالا شما خوشبختانه اسپانسر داري ولي من توصيه ام اينه كه تا مي توني اسپانسر را به عنوان آخرين راه ارائه كني.
ضمنا چند نفريد مه 100 تومن مي خواهي ببري؟Wink
2012, Bay Area, CA

دوست عزیز در مورد تاریخ اعتبار دو ماه تمکن مالی نمیدونم...اما استعلام کیلو چنده؟!!! از کجا میخواد استعلام بگیره؟ آفیسر که دفترش تو ایران نیست بعدشم اصلا بانکهای مارو قبول ندارن...تمکن مالی فقط برای اینه که طرف ببینه چقدر موجودی حساب دارید...بعدشم شما نگران چی هستی؟! نهایتا تمکن مالیتو با خودت ببر قبول نکرد...شما که میگی اسپانسر هم داری..به نظر من مشکلی نیست...بازهم اگه اشتباه فکر میکنم لطفا دوستان عزیز تصحیح بفرمایید
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: farshadsh ، ani_sheiton ، heidari1248 ، roeentan
سلام دوستان عزیز
من خوزستان هستم،کارت واکسنی که بهم دادن زرد رنگه و فقط مهر مرکز بهداشت شهرم رو داره.درسته؟؟یا باید ببرم پاستور تهران؟
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان: farshadsh ، ani_sheiton ، shaso
(2013-03-04 ساعت 13:27)arminaa نوشته:  سلام دوستان عزیز
من خوزستان هستم،کارت واکسنی که بهم دادن زرد رنگه و فقط مهر مرکز بهداشت شهرم رو داره.درسته؟؟یا باید ببرم پاستور تهران؟

دوست عزیز اگه تمام واکسناتونو زدید، کارتتونو ببرید پاستور تهران تا واستون بین المللی اش کنه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، rezagh ، farshadsh
(2013-03-04 ساعت 12:06)farhad1985 نوشته:  

دوست عزیز در مورد تاریخ اعتبار دو ماه تمکن مالی نمیدونم...اما استعلام کیلو چنده؟!!! از کجا میخواد استعلام بگیره؟ آفیسر که دفترش تو ایران نیست بعدشم اصلا بانکهای مارو قبول ندارن...تمکن مالی فقط برای اینه که طرف ببینه چقدر موجودی حساب دارید...بعدشم شما نگران چی هستی؟! نهایتا تمکن مالیتو با خودت ببر قبول نکرد...شما که میگی اسپانسر هم داری..به نظر من مشکلی نیست...بازهم اگه اشتباه فکر میکنم لطفا دوستان عزیز تصحیح بفرمایید

به قول شما چون چاره ای ندارم و هفته دیگه باید کارشو بکنم .میبرم یا قبول میکنه یا نمیکنهBig Grin
حسین دوست عزیز:ما 2 نفریم 50 تومن داریم برای 2 نفرمون میخوایم نامه بگیریم میشه 100 تاBig Grin
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: ramin_red ، rezagh ، amairmonre ، farshadsh ، Soap McTavish ، roeentan
من 8 یا 10 روز پیش فرمها رو دوباره فرستادم براشون(ایمیل به kcc)و3 روز بعد ایمیل زدم که آیا رسیده یا نه یا اینکه ایرادی نداره!!ولی جوابی نگرفتم.
جدیدا کسی به kccایمیل نزده؟که جواب گرفته باشه یا نه!!
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: amairmonre ، shaso ، farshadsh
من کلیرنس خوردم الان می خوام یه ایمیل بزنم به سفارت پیگیر کارم بشم باید به چی ایمیل بزنم و اگر ممکنه یه متنم بهم بدین تا براشون بنویسم .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: alirezass ، farshadsh
(2013-03-04 ساعت 18:14)miladswat نوشته:  من کلیرنس خوردم الان می خوام یه ایمیل بزنم به سفارت پیگیر کارم بشم باید به چی ایمیل بزنم و اگر ممکنه یه متنم بهم بدین تا براشون بنویسم .

نیازی به ایمیل نیس شما باید سایت رو چک کنید ، تاپیک کلیرنس رو بخونید
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، farshadsh ، farhad1985
(2013-03-04 ساعت 19:27)bardia mousapour نوشته:  منظور از اینکه اساتید عزیز میگن کلیرنس خوردیم یه ایمیل بزنیم سفارت پیگیر کارامون بشیم چیه؟یه آدرس سایت تو برگه صورتییه که از طریق همون میشه جدول رو دید وهرکی شماره پروندش تو جدول افتاد میره ویزاش رو میگیره مگه اینطور نیست.اگه غیر اینه به ما هم بگین

دقیقا همین طوریه که گفتین , نیازی به ایمیل نیس و باید سایت رو چک کنید
تشکر کنندگان: farshadsh ، rezagh
(2013-03-04 ساعت 19:27)bardia mousapour نوشته:  منظور از اینکه اساتید عزیز میگن کلیرنس خوردیم یه ایمیل بزنیم سفارت پیگیر کارامون بشیم چیه؟یه آدرس سایت تو برگه صورتییه که از طریق همون میشه جدول رو دید وهرکی شماره پروندش تو جدول افتاد میره ویزاش رو میگیره مگه اینطور نیست.اگه غیر اینه به ما هم بگین

نه دوست عزیز.غیر از این نیست.منظور از نامه زدن واسه اینه که اگه یه سر به منتظر سرا بزنی می بینی که همه دقیقا تو همون 4 یا 6 هفته که آفیسر میگه کلیر نمی شن.بخاطر همین مساله بعد از یه مدت که حس می کنن داره زمانبر میشه ، یه ایمیل می زنن و از روند پیشرفت کارشون باخبر میشن.همین.تو بیشتر وقتا این نامه ها باعث شده که کیس آپدیت بشه.ضمنا بعضی وقتا و مخصوصا آنکارا خبر کلیر شدن کیسو دیرتر میزاره تو سایت و با ایمیل پیگیر شدن شاید بهتر باشه.
حله برادر ؟
موفق باشی.

(2013-03-04 ساعت 00:51)shiraz mamali نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 15:41)kasrafo نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 13:34)Setare99 نوشته:  دوستان عزیز یه سوال داشتم،

ما کارت بین‌المللی پاستور را گرفتیم ولی‌ وقتی‌ واسه MMRو TDرفتیم مرکز والفجر تو شیراز، روی همون کارتمون تاریخ زد و مهر کرد. ما گفتیم نزنه، ولی‌ گفت کارت پاستور را همه جا می‌شه مهر زد. به نظر شما مشکلی‌ نیست که مهر شیراز هم روی کارتمون خورده؟
مشکلی نداره. نگران نباش. کارتهای بین المللی یکسان هست. هر مرکزی که کارت بین المللی صادر میکنه میتونه واسه واکسن خودش مهرش کنه. اون آقای مسوولش در مرکز بهداشت والفجر هم بسیار وارده.
دوستم همین کارت زردی که از مرکز واکسیناسیون ولفجر گرفتی کارت بین المللی واکسنت هست و همون آقای کرمنژاد که این کارو انجام میده به خوبی وارد هست به این امر و نمیخواد نگران باشی همونطور که دوستمون بهت گفتSmile

شما نامه دوم همراهت بود که واکسنا رو واست زد ؟
من تماس گرفتم واسه کارت زرد گفت حتما با نامه و فقط دوشنبه ها بیا.واسه همین دارم پا میشم میرم تهران.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
(2013-03-04 ساعت 12:00)farhad1985 نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 03:50)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 03:30)bahar23 نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 03:19)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 02:55)bahar23 نوشته:  Sadسلام دوستای خوبم.به کمکتون احتیاج دارم.من امروز بعد از مدت ها رفتم ایمیلمو چک کردم دیدم بهم گفتن برو توی سایت کارهاتو دنبال کن.این ایمیل واسه 30 ژانویه بوده.حالا منم رفتم و کانفرمیشن نامبرمو که میزنم بهم میگه اشتباهه.یعنی مهلتم تموم شده؟؟باید چیکار کنم؟؟فکر نمیکردم انقدر زود کارنت شم.کانفرمیشن همون کیس نامبره؟؟خیلی ناراحتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتمSadSadSadSadSad

دوست بزرگوار....بجاي دست پاچه شدن به فرمايش عموسعيدبادقت عمل كن تا مشكلت حل بشه و ضمنا بلافاصله ماراهم درجريان قرار بده تا سايتي را از نگراني نحات بدي....اكنون نيازمند خبرخوش از طرف شما هستيمWink

ممنونم از راهنماییتون.کیس نامبرمو دارم ولی کانفرمیشنمو اگه اینطوره که میگید باید از کسی که ثبت نامم کرده فردا صبح بگیرم.انقدر دلم شور میزنه که نگیدSadامیدوارم فردا درست بشه تا زود بیام خبرشو اینجا بدم
تا صبح چيزي نمونده و مشكلتون حل ميشه..اما هم به شما و هم به بقيه دوستان عرض ميكنم:جون هركي دوس دارين ازهمه چي اعم از شماره ها و فرمها . خلاصه همه چي يه نسخه قابل چاپ بك اپ بگيريد و خيال ما رو هم راحت كنيد و انقدر جون به لب نكنيد ماهاروSadبخدا خون بجيگر شديم انقدر حرص خورديم براي اعضا.كشتين مارو Sad

دوست عزیز به نظر من نگران نباش بر اساس تاریخ ایمیلی که برای شما اومده 30 ژانویه یعنی تا الان فقط ماکزیمم سی و سه روز گذشته و در نامه دوم که تاریخ مصاحبه رو اعلام میکنه مطمئن باش هنوز وقت برای انجام مراحل بعدی رو داری..اما به این معنا نیست که دیگه خیلی وقت داری...سریعتر دست به کار شو و همه ما رو در جریان بگذار...نهایاتا دیدی چیزی به وقت مصاحبت نمونده و نمیتونی کاری انجام بدی با خودشون اطلاع بده و بگو که تاریخ مصاحبه رو برات عوض کنن...پس در هر صورت جای نگرانی نیست...انقدر حرص نخور (بدتر از من!!)..نمیدونم اگه اشتباه میگم دوستان با تجربه تصحیح بفرمایید
من هنوز نامه دومم نیومده.ولی به نظر من حرف شما صحیحه.یه بازه 45 روزه از زمان کارنت شدن تا مصاحبه معمولا وجود داره.این یعنی تا 15 آپریل وقت هست.باید هرچه سریع تر یرن و از بابت تاریخ مصاحبه مطمئن بشن.اما به نظر من این دوستمون با اینجور پیگیری کردن به سختی میشه قبول کرد که سایر کارارو جفت و جور کرده باشه.به نظر من ، بازم میگم به نظر من بهترین کار اینه که وقت مصاحبشونو عقب بندازن یا با یه تماس تلفنی از بچه های سایت موضوع خودشون دقیقا توضیح بدن.بنده هم اطلاعاتم در حد مطالبیه که از ایور و اونور گرفتم و به نظر خودم خوب و کافیه و در خدمتم.
با تشکر.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، farhad1985 ، bahar23
(2013-03-01 ساعت 22:59)heidari1248 نوشته:  دوستان عزیز این قسمت petitioner رو من قبلا توی فرم ها N/A گذاشتم، الان که برای مصاحبه میخوام بفرستم اسم برنده رو باید بنویسم یا همون N/A رو بزارم
با تشکر

اسم برنده.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: farshadsh ، heidari1248 ، bayat_r

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان