موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطفا یکی از دوستان که به زبان انگلیسی وارده این متن رو برای من ترجمه کنه؟
The beneficiary’s passport must be valid for travel to the United States and must have at least eight months validity beyond the issuance date of the visa.
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون کلیرنس:May 14 سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز،
من مدارک واقعی CCNA و MCITP رو از قطر گرفتم ولی آمریکا ایرانی ها رو برای گرفتن این مدارک تحریم کرده و فکر می کنم که کسی که از من امتحان گرفت ، نباید این کارو می کرده. حالا سوالم این هست که به افسری که محاسبه کرده بگم که من این مدارک رو دارم؟؟
در ضمن من اصلا این ها رو در فرم ها به عنوان تحصیلات خودم ننوشتم چون براشون دوره ی خواصی ندیده بودم و خودم خونده بودم، به نظر شما آیا باید می نوشتم؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز،
من مدارک واقعی CCNA و MCITP رو از قطر گرفتم ولی آمریکا ایرانی ها رو برای گرفتن این مدارک تحریم کرده و فکر می کنم که کسی که از من امتحان گرفت ، نباید این کارو می کرده. حالا سوالم این هست که به افسری که محاسبه کرده بگم که من این مدارک رو دارم؟؟
در ضمن من اصلا این ها رو در فرم ها به عنوان تحصیلات خودم ننوشتم چون براشون دوره ی خواصی ندیده بودم و خودم خونده بودم، به نظر شما آیا باید می نوشتم؟؟؟