کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-22 ساعت 12:48)alirezass نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 12:25)hassanes نوشته:  دوستان کسی که کارت معافیت پزشکی داشته باشه مشکلی که ندارد از نظر افسر که؟

نه دوست من Smile منم خودم معافیت پزشکی بودم بخاطر چشم اصلا سوال هم نکرد فقط یادت باشه باید کارت تو عوض کنی برو پلیس +10 بهت میگن بعد ترجمه هم کن همین مشکلی نیستBig Grin

نیازی به مدارک برای مشکل پزشکی نیست یعنی ؟
به دکتر ، زمان آزمایش مدیکال چه توضیحی در این رابطه دادین ؟
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: amairmonre ، sce ، farshadsh
(2013-04-22 ساعت 15:22)payam62 نوشته:  سلام دوستان
یه سوال
این برگه تمکن مالی که از بانک میگیریم ، چه مدت زمانی دارای اعتبار هست ؟ 3 ماهه ؟ 6 ماهه ؟
فرضا اگه 2 ماه دیگه بریم مصاحبه ، میشه از الان گرفت ؟ یا بزاریم واسه اواخر ؟

این برگه تمکن مالی اگر اشتباه نکنم 6 ماه اعتبار داره اما دوستان معتقد هستند که بهتره تاریخش حداکثر 1 ماه قبل مصاحبه باشه. هرچه نزدیکتر بهتر
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
تشکر کنندگان: payam62 ، amairmonre ، sce ، saeid-ss ، KOUROSHAVIN ، farshadsh ، Aida.s ، manila
(2013-04-22 ساعت 15:22)payam62 نوشته:  سلام دوستان
یه سوال
این برگه تمکن مالی که از بانک میگیریم ، چه مدت زمانی دارای اعتبار هست ؟ 3 ماهه ؟ 6 ماهه ؟
فرضا اگه 2 ماه دیگه بریم مصاحبه ، میشه از الان گرفت ؟ یا بزاریم واسه اواخر ؟

مال من 3 ماه قبل مصاحبه بود و هيچ مشكلي پيدا نكرد.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، MEH.T ، saeid-ss ، KOUROSHAVIN ، farshadsh ، niko ، payam62 ، amairmonre ، shatsi ، Aida.s
سلام دوستان خوبم سوالی داشتم :

من 10 سال سابقه کار توی یک شرکت خودروسازی دارم، میخواستم برای روز مصاحبه با خودم سابقه کارم رو ببرم اما نمی تونم از شرکت سابقه کاری رو خطاب به سفارت امریکا در آنکارا بگیرم ، چه راه حلی به من پیشنهاد میکنید؟ ( البته باید بگم که اخیراً از شرکت، گواهی سابقه کار خطاب به سازمان نظام مهندسی گرفتم، به نظر شما میشه همون رو ترجمه کنم ؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟)

ممنون می شم اگه من و راهنمایی کنید؟
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: farshadsh ، KOUROSHAVIN ، Aida.s
(2013-04-22 ساعت 13:23)ani_sheiton نوشته:  بچه ها کسی تا حالا با پست آرامکس به مشکل خورده؟یا پست خوبیه؟
اونطور که من توی پستهای قبلی خوندم بعضی از دوستان با آرامکس فرستادن و مشکلی نداشتند

(2013-04-22 ساعت 19:24)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 19:09)MEH.T نوشته:  سلام دوستان خوبم سوالی داشتم :

من 10 سال سابقه کار توی یک شرکت خودروسازی دارم، میخواستم برای روز مصاحبه با خودم سابقه کارم رو ببرم اما نمی تونم از شرکت سابقه کاری رو خطاب به سفارت آمریکا در آنکارا بگیرم ، چه راه حلی به من پیشنهاد میکنید؟ ( البته باید بگم که اخیراً از شرکت، گواهی سابقه کار خطاب به سازمان نظام مهندسی گرفتم، به نظر شما میشه همون رو ترجمه کنم ؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟)

شما مگه دیپلم نداری؟خب بیکاری میخوای دردسر درست کنی؟سابقه کار برای چی؟بیخودی گرفتاری میشه.همون چیزایی که ازت خواستن رو ببر و خیلی شاخ و برگ نده به قضیه.هرچه مدارک بیشتر ارایه بدی کلیرنس طولانی تری خواهی داشت چون به بررسی بیشتر احتیاج داره...البته این نظرمنه ولی اگه به تجربه بچه های 2013 و یا قبلتر مراجعه کنی خودتم یه همین نتیجه میرسیRolleyes

(2013-04-22 ساعت 13:23)ani_sheiton نوشته:  بچه ها کسی تا حالا با پست آرامکس به مشکل خورده؟یا پست خوبیه؟

هنوز خدارو شکر من ندیدم از بچه ها کسی از پست ها بناله و گرفتار چیزی شده باشه..من خودم با کارآ پست کار کردم و هم از قیمتش خیلی راضی بودم از کارش.بقیه هم شکایتی از هیچ شرکتی نداشتن الا قیمتهاشون که یه کمی گزاف بنظر میومدShy

دوست عزیز من دیپلم سه ساله فنی دارم البته فوق دیپلم و لیسانس هم دارم اما توی سفرنامه بعضی دوستان نوشته بودند همراه داشتن سابقه کار خوبه، الان دقیقا نمیدونم ببرم یا که نه و اینکه چطور سابقه کار رو خطاب به سفارت امریکا بگیرم
2013َAS8XXX
آنکـارا
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، amir82 ، farshadsh ، Aida.s ، amairmonre ، ani_sheiton

من 10 سال سابقه کار توی یک شرکت خودروسازی دارم، میخواستم برای روز مصاحبه با خودم سابقه کارم رو ببرم اما نمی تونم از شرکت سابقه کاری رو خطاب به سفارت آمریکا در آنکارا بگیرم ، چه راه حلی به من پیشنهاد میکنید؟ ( البته باید بگم که اخیراً از شرکت، گواهی سابقه کار خطاب به سازمان نظام مهندسی گرفتم، به نظر شما میشه همون رو ترجمه کنم ؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟)

1- خودتون بهتر از من میدونین که در صورت ارائه مدرک دانشگاهی و دیپلم دیگه نیازی به ارائه سابقه کار ندارین، ضمن این که توصیه میکنم هشدارهای آقا کوروش رو جدی بگیرین! Smile ولی اگر برای اطمینان خاطر میخواین نامه رو همراه خودتون ببرین همون نامه معرفی به نظام مهندسی کفایت میکنه، همون رو ترجمه کنین.
2- بعضی سازمانها خیلی سخت گواهی سابقه کار برای معرفی به سفارت (هر سفارتی) میدن. به جاش معمولا یه فرمت نامه خطاب به "دارالترجمه رسمی" دارن که قابل ترجمه هست و برای همه جا میشه استفاده کرد. شاید برای اون بتونین اقدام کنین. اگر ازتون دلیل نیاز به صدور گواهی سابقه کار و اشتغال رو خواستن بگین میخواین برای سفر توریستی درخواست ویزا کنین، (البته ترجیحا نه از آمریکا!)

موفق باشین
تشکر کنندگان: farshadsh ، MEH.T ، rouzbehdarvishi ، Aida.s ، amairmonre ، KOUROSHAVIN ، manila

حکم کارگزینیتو ترجمه کن ببر
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، Soap McTavish ، MEH.T ، amir82 ، Aida.s ، amairmonre
(2013-04-22 ساعت 19:35)amir82 نوشته:  

1- خودتون بهتر از من میدونین که در صورت ارائه مدرک دانشگاهی و دیپلم دیگه نیازی به ارائه سابقه کار ندارین، ضمن این که توصیه میکنم هشدارهای آقا کوروش رو جدی بگیرین! Smile ولی اگر برای اطمینان خاطر میخواین نامه رو همراه خودتون ببرین همون نامه معرفی به نظام مهندسی کفایت میکنه، همون رو ترجمه کنین.
2- بعضی سازمانها خیلی سخت گواهی سابقه کار برای معرفی به سفارت (هر سفارتی) میدن. به جاش معمولا یه فرمت نامه خطاب به "دارالترجمه رسمی" دارن که قابل ترجمه هست و برای همه جا میشه استفاده کرد. شاید برای اون بتونین اقدام کنین. اگر ازتون دلیل نیاز به صدور گواهی سابقه کار و اشتغال رو خواستن بگین میخواین برای سفر توریستی درخواست ویزا کنین، (البته ترجیحا نه از آمریکا!)

موفق باشین
سلام بر امیر82 بزرگوار
در جواب دوستمون بگم ایشون میتونن حکم کارگزینی شان را ببرند ترجمه Cool
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: MEH.T ، amir82 ، Aida.s ، amairmonre ، ani_sheiton
(2013-04-22 ساعت 20:08)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 19:35)amir82 نوشته:  

موفق باشین
سلام بر امیر82 بزرگوار
در جواب دوستمون بگم ایشون میتونن حکم کارگزینی شان را ببرند ترجمه Cool

ممنونم از راهنماییتون دوستان ، دو تا راه حل خوب به من دادید هر کدوم رو که بتونم میگیرم و با خودم میبرم
2013َAS8XXX
آنکـارا
تشکر کنندگان: Aida.s ، amir82
(2013-04-21 ساعت 14:10)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-21 ساعت 13:31)ani_sheiton نوشته:  صادقی برنده اصلی همسرم هست چجوری مدارک تحصیلیش رو نگاه نمیکنن؟متوجه نشدم چی گفتین!!!!

مامان آني معمولا آخرين مدرك تحصيلي فرد برنده را ميخوان ولي شما از ديپلم به بالا را ترجمه كن با خودت ببر ولي فقط آخريشو پست كن

(2013-04-21 ساعت 14:05)ani_sheiton نوشته:  نه نیاز به 2 تا نامه تمکن مالی نیست!!!!ما چون 50 میلیون داشتیم خواستیم در 1 روز این 50 تومن رو برای 2 نفر بگیریم که یکیمون 48 گذاشت یکیمون 35 برای اینکه شک نکنن.وگرنه نیاز به 2 تا نیست!!!

مامان آني شما از هرچي ميخواي ببري دو سري بگير چون شما يك سري را ميفرستي!!! اگر خداي نكرده به دستشون نرسه يا گم بشه يا هرچيز ديگه شما بهتر است از تمام مدارك ارسالي نسخه دوم داشته باشيد و با خود در روز مصاحبه ببري Big GrinBig Grin

دوستان خوبم سلام
من متوجه این موضوع نشدم که هر نفر یک نامه تمکن مالی میخواهد یعنی چی؟مثلا من که با همسر و 2 فرزند هستم باید برای هرنفر نامه جداگانه با نام خودش تهیه کنم؟
من در 2 حساب بانکی در بانکهای مختلف 2 نامه گرفتم هر2حساب بنام خودمه . یکی 40 میلیون و دیگری 60میلیون تومان اولی با 12260ریال و دومی با 25500 ریال نرخ گذاشته .حالا اینا به درد میخوره یا برای همسرم جداگانه باید بنام خودش بگیرم .برنده اصلی هم خودم هستم . ممنون میشم کسانی که اطلاعات دقیق دارن اطلاع بدن
تشکر کنندگان: Aida.s ، amairmonre ، ani_sheiton
(2013-04-22 ساعت 12:45)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 12:25)hassanes نوشته:  دوستان کسی که کارت معافیت پزشکی داشته باشه مشکلی که ندارد از نظر افسر که؟

سلام دوست عزیز چه مشکلی ، نگران نباشید مشکلی بوجود نمیاد

تشکر کنندگان: farshadsh ، sce
(2013-04-22 ساعت 20:25)سونیک نوشته:  
(2013-04-21 ساعت 13:31)ani_sheiton نوشته:  صادقی برنده اصلی همسرم هست چجوری مدارک تحصیلیش رو نگاه نمیکنن؟متوجه نشدم چی گفتین!!!!

مامان آني معمولا آخرين مدرك تحصيلي فرد برنده را ميخوان ولي شما از ديپلم به بالا را ترجمه كن با خودت ببر ولي فقط آخريشو پست كن

(2013-04-21 ساعت 14:05)ani_sheiton نوشته:  نه نیاز به 2 تا نامه تمکن مالی نیست!!!!ما چون 50 میلیون داشتیم خواستیم در 1 روز این 50 تومن رو برای 2 نفر بگیریم که یکیمون 48 گذاشت یکیمون 35 برای اینکه شک نکنن.وگرنه نیاز به 2 تا نیست!!!

مامان آني شما از هرچي ميخواي ببري دو سري بگير چون شما يك سري را ميفرستي!!! اگر خداي نكرده به دستشون نرسه يا گم بشه يا هرچيز ديگه شما بهتر است از تمام مدارك ارسالي نسخه دوم داشته باشيد و با خود در روز مصاحبه ببري Big GrinBig Grin

دوستان خوبم سلام
من متوجه این موضوع نشدم که هر نفر یک نامه تمکن مالی میخواهد یعنی چی؟مثلا من که با همسر و 2 فرزند هستم باید برای هرنفر نامه جداگانه با نام خودش تهیه کنم؟
من در 2 حساب بانکی در بانکهای مختلف 2 نامه گرفتم هر2حساب بنام خودمه . یکی 40 میلیون و دیگری 60میلیون تومان اولی با 12260ریال و دومی با 25500 ریال نرخ گذاشته .حالا اینا به درد میخوره یا برای همسرم جداگانه باید بنام خودش بگیرم .برنده اصلی هم خودم هستم . ممنون میشم کسانی که اطلاعات دقیق دارن اطلاع بدن

اگر امکانش هست
بانکی اولی و بانک دومی کدام هست؟
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
تشکر کنندگان: amairmonre ، ani_sheiton ، sce ، Aida.s
(2013-04-22 ساعت 20:25)سونیک نوشته:  

دوستان خوبم سلام

دوست عزیز اگر امکانش هست نام بانک اولی و دومی را بگوئید.!!!
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، sce
من یبار دیگه توضیح بدم که باعث سو تفاهم نشه.
من و همسرم کل پولی که تهیه کردیم 50 میلیون بود که در بالا ارقام رو اشتباه گفتم(که مهم هم نیست) .چون برای 2 نفرمون 50 میلیون کافی نبود!تصمیم گرفتیم در 1 روز به 2 بانک مختلف(اقتصاد نوین و پاسارگاد )بریم که در عرض 2 ساعت از 2 بانک در یک روز نامه تمکن مالی گرفتیم.48 تومن از پاسارگاد و 35 تومن از اقتصاد نوین(خورده هم گذاشتیم که شک نکنن!مثلا 48 میلیون 375 هزار تومن و...) در کل 83 میلیون با ارز مرجع 1260 گرفتیم .پاسارگاد بسیار باهامون خوب برخورد کردن و حتی از یک نامه 2 سری خواستیم که 6000 تومن گرفتن اما بانک اقتصاد علاوه بر بی حرمتی بسیار و بی ادبانه صحبت کردن و توهین کردن به به ازای هر نامه 6000 تومن گرفت درواقع 12 تومن گرفت!و یه برگه بسیار زشت که اگه من به جای آفیسر باشم قبول نمیکنم(تا این حد ضایع بود)
Smile)))
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
سلام دوستان گل
سلام
دوستان به دلیل عدم پاسخ مجددا آن را گذاشتم
در تکمیل فرم درخواست ویزا ارمنستان بندهای زیر را چگونه تکمیل کنیم؟
1- بند 17.16- فرزند های کمتر از 16 سال که در پاسمون هستند و با شما به مسافرت آمده اند را نام ببرید. با توجه به اینکه پاسها جدا شده است نیازی به ثبت فرزندان کمتر از 16 سال هست؟
2- بند 18- نام و آدرس و تلفن سازمان و یا فردی که مارا به ارمنستان دعوت کرده است را ثبت کنید. نام سفارت آمریکا آورده شود؟
3- بند 19- هدف از مسافرت را چی بنویسیم؟ اداری-توریستی و یا خصوصی
4- بند 21- مدتی که در ارمنستان می مانید. ماوالتفاوت زمان برگشت از زمان رفت را بنویسیم و یا یک زمان معین
باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان