کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-21 ساعت 16:47)rouzbehdarvishi نوشته:  
(2013-04-21 ساعت 16:27)سمانه777 نوشته:  یه سوال بپرسم دعوام نمیکنید؟ از هر ترجمه ای یه نسخه ببرم کافیه جز سند ازدواج . اضافه هارو بزارم خونه دیگه نبرم؟ مطمئنید لازم نمیشه ؟:d

بله کافیه ولی اگه مدارک مهم مثل شناسنامه و ... رو ببرید فکر کنم بهتر باشه.آخه اینا که زیاد جا نمیگیره.خانومه من سه تا کفش برداشته بود بعد بهش میگفتم یه کپی دیگه از شناسنامه ات بیار میگف جا ندارمSmile
من از شناسنامه ها و کارت ملی دو نسخه ترجمه گرفتم . پس همه رو میبرم . ممنون چقدر مدارکمون زیاد شد کی میخواد اینارو بکشه دونبال خودش
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: farshadsh ، shaso ، ali usa ، iman63ir ، nina22 ، nooshshahnar ، rouzbehdarvishi ، payam62
(2013-04-21 ساعت 16:27)سمانه777 نوشته:  یه سوال بپرسم دعوام نمیکنید؟ از هر ترجمه ای یه نسخه ببرم کافیه جز سند ازدواج . اضافه هارو بزارم خونه دیگه نبرم؟ مطمئنید لازم نمیشه ؟:d
ترجمه و مدارک هر چی داری بزار در یک کیف ببر دیگه
یک نسخه پست کنید یک نسخه هم ببرید دیگه مگه بیشتر گرفتید عایا؟
سنگینی نداره حالا بیشتر گرفتی ببر دیگه Big Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: farshadsh ، سمانه777 ، iman63ir ، jazirehh ، Hedieh20 ، babak_1363 ، nooshshahnar ، payam62 ، amairmonre ، parsush ، MEH.T
بنده کارت پایان خدمتم مربوط به سال 89 هستش تعویض هم نکردم که کارت هوشمند بگیرم از این بایت که تعویضش نکردم مشکلی پیش نمی یادش؟ وقت برای تعویضش که دیگه فکر نکنم داشته باشم.
تشکر کنندگان: farshadsh ، iman63ir ، payam62 ، MEH.T
نه مشکلی پیش نمیاد چون منم کارتم ماله ساله 85 بود و عوضش نکرده بودم.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: farshadsh ، amairmonre ، iman63ir ، nina22 ، Soap McTavish ، payam62 ، MEH.T
ذوستان من مدارک رو دادم واسه ترجمه. از من پرسید چند سری ترجمه گفتم 1 سری . و این که گفتم مهر دادگستری نزنید .
مشکلی پیش نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه مشکلی پیش میاد بگید بهم ..
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: MEH.T
(2013-04-21 ساعت 19:09)nikan_sh نوشته:  ذوستان من مدارک رو دادم واسه ترجمه. از من پرسید چند سری ترجمه گفتم 1 سری . و این که گفتم مهر دادگستری نزنید .
اگر ایروان هستی نیازی نیست دوسری تهیه کنی. چنانچه بخواهی در ام.ریکا ادامه تحصیل بدهی بهتر است مدارک تحصیلی خود را علاوه بر ترجمه ، تاییده دادگستری را هم برایش بگیری (گفتم برای ادامه تحصیل در اونور-واسه مصاحبه فقط ترجمه کافیست)
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: jazirehh ، nikan_sh ، Hedieh20 ، deineath ، farshadsh ، nooshshahnar ، niko ، Ali.US ، shaso ، amairmonre ، MEH.T ، Saeedv13
(2013-04-21 ساعت 19:09)nikan_sh نوشته:  ذوستان من مدارک رو دادم واسه ترجمه. از من پرسید چند سری ترجمه گفتم 1 سری . و این که گفتم مهر دادگستری نزنید .

درسته نيكان جان ...
نگران نباش.
تو هم كه مثل من وسواسي شدي !!!
براي ايروان، يك سري ترجمه فقط و فقط با مهر مترجم كفايت مي كنه ؛)
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: nikan_sh ، Soap McTavish ، farshadsh ، nooshshahnar ، parsush ، MEH.T
Smile 
بچه های عزیز حالا که چند روز بیشتر نمونده به نتایج ۲۰۱۴ من ۱ کی از اساسی ترین سوال هامو مطرح کنم . شرایط تولد فرزند بعد از قبول شدن در لاتاری چیه ؟ کلا بعد قبولی من با خانومم رفتیم سفارت تکلیف بچه مون که هنوز به دنیا نیومده چی می شه ؟ ( احتمالا آذر ماه بدنیا می آید )
ممنون می شم من پدر رو از نگرانی دربیارید. Smile
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: Ali.US ، shaso ، گل نهال ، amiz.abdollah ، amairmonre ، MEH.T
(2013-04-21 ساعت 19:30)jazirehh نوشته:  

درسته نيكان جان ...
نگران نباش.
تو هم كه مثل من وسواسي شدي !!!
براي ايروان، يك سري ترجمه فقط و فقط با مهر مترجم كفايت مي كنه ؛)

من وسواسی شدم بیا و ببین .

(2013-04-21 ساعت 19:29)mohammad fazli نوشته:  
اگر ایروان هستی نیازی نیست دوسری تهیه کنی. چنانچه بخواهی در ام.ریکا ادامه تحصیل بدهی بهتر است مدارک تحصیلی خود را علاوه بر ترجمه ، تاییده دادگستری را هم برایش بگیری (گفتم برای ادامه تحصیل در اونور-واسه مصاحبه فقط ترجمه کافیست)

مرسی محمد جان از راهنمایی
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، farshadsh ، MEH.T
بچه ها ایا کارت پایان خدمت سپاه در پروسه گرفتن ویزا مشکل ایجاد می کنه ؟
تشکر کنندگان: MEH.T
(2013-04-21 ساعت 21:36)radman87 نوشته:  بچه ها ایا کارت پایان خدمت سپاه در پروسه گرفتن ویزا مشکل ایجاد می کنه ؟

نه دوست من ،چه مشکلی؟اونها می دونن که تو ایران خدمت سربازی برای آقایون اجباری هست و همه باید برن و خوب طبعاً یا ارتش، یا سپاه و یا ناجا!Smile
شما هم مثل بقیه دوستان احتمالاً کلیرنس می خورید و بعدم کلیر میشین و ویزا تونو دریافت می کنید.
موفق باشید
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Ali.US ، shaso ، farshadsh ، amairmonre ، MEH.T ، Saeedv13
(2013-04-21 ساعت 19:36)h.shayan نوشته:  بچه های عزیز حالا که چند روز بیشتر نمونده به نتایج ۲۰۱۴ من ۱ کی از اساسی ترین سوال هامو مطرح کنم . شرایط تولد فرزند بعد از قبول شدن در لاتاری چیه ؟ کلا بعد قبولی من با خانومم رفتیم سفارت تکلیف بچه مون که هنوز به دنیا نیومده چی می شه ؟ ( احتمالا آذر ماه بدنیا می آید )
ممنون می شم من پدر رو از نگرانی دربیارید. Smile
((با اجازه از مدیران و بزرگترها و پیشکسوتان))
سلامBig Grin
انشاءالله خوش قدم باشه SmileWink
اولین اقدام شیرینی دادن به همه دوستان مهاجر سرا (مخصوصا من)CoolP
(البته چون ما انشاءالله اونطرف هستیم نماینده معرفی میکنمBig Grin)

دوما تو فرمهای 122 و230 که برای KCC ارسال می کنید اسم و مشخصات شازده رو می نویسید و مراحل عادی طی می شهTongueWink:
به همین سادگی به همین خوشمزگیTongueTongue
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: shaso ، farshadsh ، payam62 ، amairmonre ، MEH.T
سلام دوستان
من توي فرم محل خدمت همسرم رو اشتباهي ارتش نوشتم در صورتي كه سپاه خدمت كرده
ميتونم قبل از قسم خوردن بگم اشتباهم را؟ وگرنه چيكار كنم؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: payam62
(2013-04-21 ساعت 23:03)Leila12020 نوشته:  سلام دوستان
من توي فرم محل خدمت همسرم رو اشتباهي ارتش نوشتم در صورتي كه سپاه خدمت كرده
ميتونم قبل از قسم خوردن بگم اشتباهم را؟ وگرنه چيكار كنم؟

سلام
بله حتما حتما بگیید. ضمنا یه نسخه دیگه از فرمها رو که اطلاعات ایشون (122 و230 ) درست قید شده همراهتون باشه و به آفیسر تحویل بدید.Smile
اصلا هم نگران نباشید راحت می پذیرند Smile
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، farshadsh ، shaso ، amairmonre ، MEH.T ، Aida.s ، ramin_red
(2013-04-20 ساعت 10:50)bayat_r نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 10:47)hassanes نوشته:  تا انجای که من سفرنامه ها رو خواندم و یک بار هم سوال کردم.
برای هر نفر حداقل 45-50 بایستی باشد.

احتمال داره اگر زیاد از حد تمکن مالی نشون بدید دلیلش رو ازتون بخوان و تاثیر منفی بذاره
یعنی به نظر شما 40-45 میلیون تمکین مالی زیاد ؟
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
تشکر کنندگان: MEH.T ، Aida.s ، ramin_red

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان