موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-23 ساعت 00:58)Given نوشته: قابل توجه دوستانی که اسم همسرشون توی قسمت Beneficiaries نامه دومشون ذکر نشده بود .
بعد از مکاتبه با KCC و مطرح کردن مشکل ، اونها بهم گفتن که باید با سفارت مکاتبه کنی .. منم امروز از قسمت مکاتبه داخل خود سایت سفارت ( خیلی مهمه که برای مکاتبه با سفارت برین این قسمت و مشکلتون رو مطرح کنید)
نامه ای که من امروز ظهر نوشتم
البته می دونم زبانم خیلی داغونه)
Based on correspondence with KCC I decided to get married after winning the DVlottery2013. then i send the related documents(that KCC wanted it) for add my wife to case , But after scheduled an appointment for me ,my spouse name is not mentioned in the Section Beneficiaries .
I ask the KCC about it and they said, i must contact with you .
So Please Inform Me, What should I do now?
جوابی که اونا عصر بهم دادن :
Dear Sir/Madam,
You may send in your and your wife's documents to our office before your interview date xx June 2013 so we may add your wife's info into your case.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
بنابراین جای نگرانی نیست- با مدارکی که باید 15 روز قبل بفرستین ، فرم های آپدیت رو هم مجدد ارسال کنید براشون ...
امشب پیش فعال شدما ...
عمو سعید .. کجاست ؟ ؟ عمو سعید جایزه نمی دی بهمون ؟ یه تشویقی ؟ چیزی
سلام دوستان
من هم وضعیتم همین بوده به کی سی سی ایمیل زدم اینو جواب داده
KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information
حالا به نظرتون باید چکار کنم؟؟؟
باید به ابوظبی ایمیل بزنم؟
ایمیل ابوظبی رو کسی داره؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من به کی سی سی ایمیل زدم برای اضافه کردن اسم همسرم که توی beneficery ننوشته بودن اینو جواب دادن:
KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information
حالا چکار کنم؟؟؟
باید به ابوظبی ایمیل بزنم؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من کجا میتونم در مورد اجاره سوئیت . در امریکا اطلاعات بگیرم ؟ در مورد قیمت ها و شهر های مختلف ...؟؟؟؟
8XXX * ایروان
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-23 ساعت 22:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-23 ساعت 22:41 توسط naarestan.)
سلام به همه
سؤال مهمی دارم:
من تا ترم پیش دانشجوی مقطع کارشناسی بودم، در دانشگاه تهران و الان دوهفتهای هست که کارای فارغالتحصیلیم رو کردم. حالا نگرانم که اصل مدرک لیسانس یا همون دانشنامهم به تاریخ مصاحبهم که دوماه دیگست تقریبا، برسه :\
دانشگاه هم دیپلم و پیش ِ اصلم رو نمیده بهم.
کسی بوده تاحالا، چه توی برندههای ۲۰۱۳، چه سالهای پیش، که مشکل من رو داشته باشه؟
یعنی دانشگاه تهران خونده باشه و دیپلم و پیشش رو نداده باشن؟
کسی میتونه کمکم کنه که چطور میتونم اگر دانشنامهم حاضر نشد تا زمان مصاحبه، دیپلم و پیش اصلم رو بگیرم ازشون؟ (چون همونطور که میدونید! سفارت کپیبرابراصل و گواهی موقت رو قبول نمیکنه! و فقط یک مدرک اصل میخواد!)
لطفا اگر کسی بوده، کمکم کنه. مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-23 ساعت 22:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-23 ساعت 23:01 توسط منصوري.)
دوستان عزیز سلام
امیدوارم حال خوشی داشته باشید وایام بکام باشد
من در اخر جون در مونترال مصاحبه دارم وچند سوال
1-من پاس کانادا دارم 15 سال پیش در کانادا هستم
2- بایستی از کوریر استفاده کنم!؟
3- ایا گواهی پلیس کاناداقابل قبول است!/
4. مصاحبه چگونه است
5- معمولا کی ویزا میدهند
قربان شما منصوری
من با پاس ایرانی در قرعه کشی قبول شدهام