کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-23 ساعت 02:22)rose_2000 نوشته:  عذر می‌خوام دوستان، منظور از شمارهٔ ۹ که قید شده (فرم ثبت‌نام) کدوم فرم هستش ؟
صفحه ي اخر pdf انكارا يعني contact imformation sheet براي هر نفر جداگانه پر كنيد.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: payam62 ، sce ، Judy Abbott 13 ، farshadsh
(2013-04-23 ساعت 00:58)Given نوشته:  
قابل توجه دوستان که اسم همسرشون توی قسمت Beneficiaries نامه دومشون ذکر نشده بود .

بعد از مکاتبه با KCC و مطرح کردن مشکل ، اونها بهم گفتن که باید با سفارت مکاتبه کنی .. منم امروز از قسمت مکاتبه داخل خود سایت سفارت ( خیلی مهمه که برای مکاتبه با سفارت برین این قسمت و مشکلتون رو مطرح کنید)

نامه ای که من امروز ظهر نوشتم Sadالبته می دونم زبانم خیلی داغونه)
ased on correspondence with KCC I decided to get married after winning the DVlottery2013. then i send the related documents(that KCC wanted it) for add my wife to case , But after scheduled an appointment for me ,my spouse name is not mentioned in the Section Beneficiaries .
I ask the KCC about it and they said, i must contact with you .
So Please Inform Me, What should I do now?

جوابی که اونا عصر بهم دادن :
Dear Sir/Madam,

You may send in your and your wife's documents to our office before your interview date xx June 2013 so we may add your wife's info into your case.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

بنابراین جای نگرانی نیست- با مدارکی که باید 15 روز قبل بفرستین ، فرم های آپدیت رو هم مجدد ارسال کنید براشون ...
Big Grin
امشب پیش فعال شدما ... Big Grin
عمو سعید .. کجاست ؟ ؟ عمو سعید جایزه نمی دی بهمون ؟ Big Grin یه تشویقی ؟ چیزی Big Grin

دقیقا همین مراحل رو بنده هم رفتم با این تفاوت که سفارت ابوظبی می باشد گفتند که به صورت خودکار در روز مصاحبه همسرتان به کیس اضافه خواهد شد و خود KCC هم به من اطمینان دادش که تمام مدارکت کامله و ما به سفارت فرستادیم.
جای هیچ نگرانی نیست به امید موفقیتWink
تشکر کنندگان: payam62 ، sce ، Given ، morvarid1364 ، Judy Abbott 13 ، soruosh ، farshadsh
قابل توجه دوستانی که اسم همسرشون توی قسمت Beneficiaries نامه دومشون ذکر نشده بود .

بعد از مکاتبه با KCC و مطرح کردن مشکل ، اونها بهم گفتن که باید با سفارت مکاتبه کنی .. منم امروز از قسمت مکاتبه داخل خود سایت سفارت ( خیلی مهمه که برای مکاتبه با سفارت برین این قسمت و مشکلتون رو مطرح کنید)

Based on correspondence with KCC I decided to get married after winning the DVlottery2013. then i send the related documents(that KCC wanted it) for add my wife to case , But after scheduled an appointment for me ,my spouse name is not mentioned in the Section Beneficiaries .

Dear Sir/Madam,

You may send in your and your wife's documents to our office before your interview date xx June 2013 so we may add your wife's info into your case.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

بنابراین جای نگرانی نیست- با مدارکی که باید 15 روز قبل بفرستین ، فرم های آپدیت رو هم مجدد ارسال کنید براشون ...
Big Grin
عمو سعید .. کجاست ؟ ؟ عمو سعید جایزه نمی دی بهمون ؟ Big Grin یه تشویقی ؟ چیزی Big Grin

امیر جون تاریخ رو چرا XX کردی .. این تاریخی که ذکر شده بود تاریخ مصاحبه من نبود ... گمان می کنم گفته بودن حداکثر دیگه تا این تاریخ فرم ها رو آپدیت کنید.... تقریبا چندین روز با تاریخ مصاحبه من فرق می کرد ....
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، amairmonre ، ابی هانی ، roeentan ، sce ، farshadsh
(2013-04-23 ساعت 13:21)Given نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 00:58)Given نوشته:  [align=left]

امیر جون تاریخ رو چرا XX کردی .. این تاریخی که ذکر شده بود تاریخ مصاحبه من نبود ... گمان می کنم گفته بودن حداکثر دیگه تا این تاریخ فرم ها رو آپدیت کنید.... تقریبا چندین روز با تاریخ مصاحبه من فرق می کرد ....

جمله این معنی رو القاء میکنه که تاریخ مصاحبه شماست.
فکر کردم حواست نبوده. Wink
در هر صورت اگر مایلی دوباره برش گردون.
تشکر کنندگان: Given ، ابی هانی ، rezagh ، sce ، farshadsh
(2013-04-23 ساعت 00:33)Given نوشته:  [color=#FF0000][size=large]قابل توجه دوستانی که دارای مدرک دیپلم 11 ساله فنی و حرفه ای یا کارو دانش و فوق دیپلم هستند و قصد دریافت نامه معادل سازی فوق دیپلم با پیش دانشگاهی رو دارند ...
ممنون گیون جان اما دوستان فکر نمیکنید اگه ریز نمرات بگیریم که تو اون نوشته دروس پیش دانشگاهی نیاز به این همه دردسر نداره؟
و ایا این کافی نیست؟
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، Given ، sce ، farshadsh
قابل توجه دوستانی که اسم همسرشون توی قسمت Beneficiaries نامه دومشون ذکر نشده بود .

Based on correspondence with KCC I decided to get married after winning the DVlottery2013. then i send the related documents(that KCC wanted it) for add my wife to case , But after scheduled an appointment for me ,my spouse name is not mentioned in the Section Beneficiaries .

Dear Sir/Madam,

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Big Grin

سلام دوستان
من هم وضعیتم همین بوده به کی سی سی ایمیل زدم اینو جواب داده
KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information
حالا به نظرتون باید چکار کنم؟؟؟
باید به ابوظبی ایمیل بزنم؟
ایمیل ابوظبی رو کسی داره؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، ari_kiana ، sce ، farshadsh
(2013-04-23 ساعت 13:50)ابی هانی نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 00:33)Given نوشته:  [color=#FF0000][size=large]قابل توجه دوستانی که دارای مدرک دیپلم 11 ساله فنی و حرفه ای یا کارو دانش و فوق دیپلم هستند و قصد دریافت نامه معادل سازی فوق دیپلم با پیش دانشگاهی رو دارند ...
ممنون گیون جان اما دوستان فکر نمیکنید اگه ریز نمرات بگیریم که تو اون نوشته دروس پیش دانشگاهی نیاز به این همه دردسر نداره؟
و ایا این کافی نیست؟
به نظر من اصلا نیازی نیست.کسی که اونجا میشینه با من و شما مصاحبه میکنه100%توجیح شده توجیح هم نشده باشه تا الان 100 نفر رو با این شرایط دیده.حتی ندیده باشه هم عقل داره و میفهمه کسی که دانشگاه رفته و مدرک دانشگاهی ترجمه کرده و آورده 100% دیپلم داشته که رفته دانشگاه.نامه معادل سازی نمیخواد ولی هرکی دوس داره ریز نمرات بره اخه اونجا امکان داره به درد بخورهShyWink

(2013-04-23 ساعت 11:17)سلی نوشته:  سلام
بچه ها من قسمت ادرس آمریکا رو تو فرمهای 230 پر نکرده بودم.حالا که برای مصاحبه میخوام برم باید دوباره کل فرم 230 رو پر کنم ببرم یا فقط همون قسمت ادرس رو تو فرم پر کنم؟؟؟ممنون
سلی جان اصلا نگران نباش.چیز مهمی نیست.
هم میتونی کل فرم هارو مجدد پر کنی ببری هم میتونی فقط همون صفحه رو.ولی این موضوع زیاد مهم نیست جایی خوندم همون لحظه ی مصاحبه قبل از قسم خوردن میتونی ادرس رو دستی وارد بکنی.
موفق باشیدWink
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: سلی ، ابی هانی ، Aida.s ، sce ، farshadsh ، manila
(2013-04-23 ساعت 13:50)ابی هانی نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 00:33)Given نوشته:  قابل توجه دوستانی که دارای مدرک دیپلم 11 ساله فنی و حرفه ای یا کارو دانش و فوق دیپلم هستند و قصد دریافت نامه معادل سازی فوق دیپلم با پیش دانشگاهی رو دارند ...
و ایا این کافی نیست؟

ابی جان اگر به متن نامه گیون عزیز دقت کنیم میبینیم که نوشته این افراد حق شرکت در کنکور دانشگاههای ایران را دارند و در صورت قبولی میتونند در دانشگاههای ایران ادامه تحصیل دهند.
خب وقتی ما با داشتن مدرک فوق دیپلم یا کاردانی یا لیسانس یا کارت دانشجویی این مقاطع یا بالاتر به سفارت میریم خود دال بر اینه که قانونا تونستیم در ایران وارد دانشگاه بشیم و درس بخونیم. پس این نامه به نظر من حرف جدیدی برای گفتن به آفیسر نداره.
اونها براشون مهمه که با شرایطی که داریم بتونیم وارد دانشگاههای آمریکا بشیم یا در اونجا ادامه تحصیل بدیم (اینو صراحتا قید کردند) و اتفاقا ریز نمرات مقطع بعد از دیپلم بهترین مدرکه. چون خودشون دروس پیش رو در اون لیست میبینند و خودشون ارزیابی میکنند و قانع میشن که این دروس همونهایی است که برای ادامه تحصیل در دانشگاههای آمریکا کافی است.
من فکر میکنم فیزیک و ریاضی و شاید شیمی (بسته به رشته) تنها درسهایی هستند که برای این منظور مورد دقت قرار میگیرند. این تصور بنده است.
در هر صورت به نظر من ریز نمرات و قید صریح عبارت «پیش» یا «پیش دانشگاهی» یا «پیش نیاز دانشگاهی» مقابل دروس پیشِ گذرانده شده مطمئن‌ترین و محکم‌ترین مدرکه.
تشکر کنندگان: ASALI ، ابی هانی ، Aida.s ، shimoda ، Given ، shiraz mamali ، roeentan ، amir82 ، sce ، farshadsh ، amairmonre ، Saeedv13 ، deineath
سلام دوستان
من به کی سی سی ایمیل زدم برای اضافه کردن اسم همسرم که توی beneficery ننوشته بودن اینو جواب دادن:
KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information
حالا چکار کنم؟؟؟
تشکر کنندگان: sce ، farshadsh
(2013-04-23 ساعت 15:39)ari_kiana نوشته:  سلام دوستان
من به کی سی سی ایمیل زدم برای اضافه کردن اسم همسرم که توی beneficery ننوشته بودن اینو جواب دادن:
حالا چکار کنم؟؟؟
چند پست بالاتر یکی از دوستان زحمت کشیدن متن نامه و جوابی که سفارت به اونها داده روگذاشتن
بله شما باید به سفارت مربوطه ایمیل بزنید
تشکر کنندگان: Aida.s ، shiraz mamali ، morvarid1364 ، sce ، امیر مهاجر ، farshadsh
دوستان من کجا میتونم در مورد اجاره سوئیت . در امریکا اطلاعات بگیرم ؟ در مورد قیمت ها و شهر های مختلف ...؟؟؟؟
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-04-23 ساعت 00:53)shatsi نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 19:09)MEH.T نوشته:  سلام دوستان خوبم سوالی داشتم :

من 10 سال سابقه کار توی یک شرکت خودروسازی دارم، میخواستم برای روز مصاحبه با خودم سابقه کارم رو ببرم اما نمی تونم از شرکت سابقه کاری رو خطاب به سفارت آمریکا در آنکارا بگیرم ، چه راه حلی به من پیشنهاد میکنید؟ ( البته باید بگم که اخیراً از شرکت، گواهی سابقه کار خطاب به سازمان نظام مهندسی گرفتم، به نظر شما میشه همون رو ترجمه کنم ؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟)

ممنون می شم اگه من و راهنمایی کنید؟
درود....عرض کنم که طبق فرمایش دوست عزیز KOUROSHAVIN ، آقا برای چی میخوای سابقه کار ببری....؟مگه میخوایی سفارت امپریالیسم جهانی آمریکای خونخوار استخدام بشی ؟(البته ما استقبال میکنیم که یک ایرانی دیگه به جمع بچه های سفارت بپیونده)....بعد هم نکته: فکر کنم خانم مامان سایه به این نکته اشاره کرده بود که این دوستان عزیز دل برادر آمریکایی اصلاً نمیدونستن ریز نمرات چیه؟!! از بس مد شد و یکی یکی بچه ها براشون ریز نمرات بردن دیگه یاد گرفتن از همه ریز نمرات هم میخوان(البته به شرط داشتن تحصیلات فرد اصلی برنده لاتاری فقط)....لطف کنن دوستان کار سال بعدی ها رو اگه راحت تر نمی کنن سخت ترش نکنن.....و نکته دیگه اینکه حواس بچه ها به کلیرنس هم باشه ...که امثال من و کوروش و بقیه دوستان دارن یکی یکی ساعتای عمرشونو میشمارن ....کاری نکنین که آتو دست آفیسر بدین یه وقت خدای ناکرده فکر کنه حالا الان شما چه کاره اید و حتماً تمام هسته ای دست شماست اون موقع کارتون پیچ بخوره...امیدوارم موفق باشین و کلیرنسیها رو هم از دعای خودتون محروم نکنین.....

یعنی اگر کسی سابقه کار ببره کلیرنس میخوره/!!؟

تشکر کنندگان: farshadsh ، sce
سلام به همه
سؤال مهمی دارم:
من تا ترم پیش دانشجوی مقطع کارشناسی بودم، در دانشگاه تهران و الان دوهفته‌ای هست که کارای فارغ‌التحصیلیم رو کردم. حالا نگرانم که اصل مدرک لیسانس یا همون دانشنامه‌م به تاریخ مصاحبه‌م که دوماه دیگست تقریبا، برسه :\
دانشگاه هم دیپلم و پیش ِ اصلم رو نمیده بهم.
کسی بوده تاحالا، چه توی برنده‌های ۲۰۱۳، چه سالهای پیش، که مشکل من رو داشته باشه؟
یعنی دانشگاه تهران خونده باشه و دیپلم و پیشش رو نداده باشن؟
کسی میتونه کمکم کنه که چطور میتونم اگر دانشنامه‌م حاضر نشد تا زمان مصاحبه، دیپلم و پیش اصلم رو بگیرم ازشون؟ (چون همون‌طور که میدونید! سفارت کپی‌برابر‌اصل و گواهی موقت رو قبول نمیکنه! و فقط یک مدرک اصل میخواد!)
لطفا اگر کسی بوده، کمکم کنه. مرسی
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: amairmonre ، Aida.s ، farshadsh ، sce
دوستان عزیز سلام
امیدوارم حال خوشی داشته باشید وایام بکام باشد
من در اخر جون در مونترال مصاحبه دارم وچند سوال
1-من پاس کانادا دارم 15 سال پیش در کانادا هستم
2- بایستی از کوریر استفاده کنم!؟
3- ایا گواهی پلیس کاناداقابل قبول است!/
4. مصاحبه چگونه است
5- معمولا کی ویزا میدهند
قربان شما منصوری

من با پاس ایرانی در قرعه کشی قبول شدهام
تشکر کنندگان: farshadsh ، sce
(2013-04-23 ساعت 22:52)منصوري نوشته:  دوستان عزیز سلام
امیدوارم حال خوشی داشته باشید وایام بکام باشد
من در اخر جون در مونترال مصاحبه دارم وچند سوال
1-من پاس کانادا دارم 15 سال پیش در کانادا هستم
2- بایستی از کوریر استفاده کنم!؟
3- ایا گواهی پلیس کاناداقابل قبول است!/
4. مصاحبه چگونه است
5- معمولا کی ویزا میدهند
قربان شما منصوری

من با پاس ایرانی در قرعه کشی قبول شدهام

۱- خوشا به حالتان
۲- مفهوم نیست
۳- بله
۴- خیلی ساده
۵- بستگی داره شاید یه ضرب در همون روز شاید هم بعد از چند ماه
موفق باشید
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Given ، امیر مهاجر ، bayat_r ، Aida.s ، shaso ، منصوري ، tajhizgaran ، farshadsh ، sce ، hana_fd ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان