موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان عزیز.
من یک مشکلی برام پیش اومده لطفا اگه کسی اطلاعاتی دارد راهنمایی کند.
من ویزام تا اخر شهریور بیشتر مهلت ندارد ولی بدلیل یسری مشکلات تا اون موقع نمیتونم وارد امریکا شم.حالا سوال من این است که ایا میشه قبل از اتمام مهلت ویزام به مدت محدودی وارد خاک امریکاشم مثلا 3 یا 5 روز سپس خارج شم و اواسط ابان برگردم امریکا؟؟؟
ایا اینکار امکان پذیر است و ایا برام مشکل ساز نمیشه؟
2013ASXXX56XX/ابوظبی/هفته دوم اپریل[/i]
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگه يكي از اعضاي كيس (نه برنده اصلي) نتونه روز مصاحبه حاضر بشه چي ميشه؟
البته ميدونم كه همه بايد روز مصاحبه حاضر باشند
تا حالا همچين موردي بوده؟
ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-22 ساعت 21:22)Sara159 نوشته: (2013-05-20 ساعت 13:21)sadeghi897 نوشته: (2013-05-20 ساعت 08:28)DIVE نوشته: (2013-05-15 ساعت 22:54)maryam_fo نوشته: من به مدت چند سال در کشوری دیگر درس خواندم و ویزای residence permitt داشتم که منقضی شده . می خواستم بدونم ایا نیازی به گرفتن police certificate از ان کشور را دارم ؟ همان طور که متوجه شدم police certificate از ایران نیازی نیست درسته ؟
از طرفی مدت زمان اعتبار سو پیشینه انگلیس 3 ماه هست اگر این مدت زمان تا زمان مصاحبه تمام بشود با توجه به این که من دوباره به انگلیس سفر نکردم باز قابل استفاده هست ؟
مهم نیست که تا چند ماه اعتبار داره از نظر سفارت آمریکا تا 1 سال اعتبار داره . و می تونید از طریق سفارت اون کشور اقدام کنید . و یا شخصا برید اون کشور و اقدام کنید . واسه هند زمان می بره جدیدا 1 ماه میدن و در مورد اروپا در پست های بچه ها خوندم که 15 روزه میدن.
اگر بیش از 6 ماه هر کشوری بودید ، باید سو پیشینه از اونجا بگیری
سلام به همه،منتوي هند دانشجو هستم و دارم تا سه هفته ديگه بر مي گردم،ميشه بگين كه اين سوء پيشينه رو چطور بايد تهيه كنم
کدام شهر هستید؟ معمولا باید برید پیس ایالتی . مثلا اگر ماهاراشترا هستید باید برید بمبئئ و فرم را پر کنید.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال اگر برای بار دوم رفتیم سفارت و زمان 6 ماهه واکسن گذشته بود. من چیزی که متوجه شدم اینه که اگر اینجا واکسن نزنم نیاز به کارت پاستور ندارم فقط برگه دکتر اونگان که بار اول به من داده کافیه. درسته؟
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-23 ساعت 12:55)رضا امیر نوشته: یک سوال اگر برای بار دوم رفتیم سفارت و زمان 6 ماهه واکسن گذشته بود. من چیزی که متوجه شدم اینه که اگر اینجا واکسن نزنم نیاز به کارت پاستور ندارم فقط برگه دکتر اونگان که بار اول به من داده کافیه. درسته؟
البته من پاسخم را گرفتم. http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid344070 با تشکر از afshin-b
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-23 ساعت 11:46)گل نهال نوشته: (2013-05-23 ساعت 01:17)Leila12020 نوشته: سلام
اگه يكي از اعضاي كيس (نه برنده اصلي) نتونه روز مصاحبه حاضر بشه چي ميشه؟
البته ميدونم كه همه بايد روز مصاحبه حاضر باشند
تا حالا همچين موردي بوده؟
ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد
اصلا امکانپذیر نیست و همه اعضای کیس باید شخصا حضور پیدا کنن
يعني اگه يكي به دليلي نتونه بياد رد ميشيم؟
يعني بقيه اعضا هم نرن ديگه بي فايده هستش؟
من خودم ميدونم كه حضور همه اعضا الزامي است
لطفا كمكم كنيد
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی یه سوال دیگه:
الان شک کردم :
من ساکن استرالیا هستم اما کیس نامبر من اینطوریه :
2014AS000058XX
این درسته یا رد ؟؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
سفر به کشور عراق می تونه مسئله درست کنه ؟
اگه مسئله درست میکنه میشه پاسپورت و عوض کرد و نگفت .
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من يه ايميل به سفارت زدم 2روزه جواب ندادند. يعني سفارت تعطيله؟؟؟