کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
یعنی من عاشق این ایروانم که CSC نداره Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2013-05-19 ساعت 10:21)nimo80 نوشته:  سلام دوستان من هفته دیگه مصاحبه دارم .... مدارکمو زودتر (15 روز جلوتر) پست کردم و فکر کنم به دستشون رسیده !
دو روز پیش برام ایمیل زدن و بهم گفتن که چه مدارکی رو با خودم براشون ببرم !!
می خوام ببینم این ایمیل رو برای همه می فرستن؟
بعدم من کپی ثبت نام CSC رو براشون پست کردم ولی باز گفتن تو سایت usvisa-info.com ثبت نام کن برای گرفتن پاسپورتت !!! یعنی چی؟ یعنی من دوباره باید ثبت نام کنم تو سایت؟
طبيعي است.
جهت يادآوري بوده
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: farshadsh ، nimo80 ، Soap McTavish ، sadeghi897 ، امیر مهاجر ، Hedieh20
(2013-05-19 ساعت 10:21)nimo80 نوشته:  سلام دوستان من هفته دیگه مصاحبه دارم .... مدارکمو زودتر (15 روز جلوتر) پست کردم و فکر کنم به دستشون رسیده !
دو روز پیش برام ایمیل زدن و بهم گفتن که چه مدارکی رو با خودم براشون ببرم !!
می خوام ببینم این ایمیل رو برای همه می فرستن؟
بعدم من کپی ثبت نام CSC رو براشون پست کردم ولی باز گفتن تو سایت usvisa-info.com ثبت نام کن برای گرفتن پاسپورتت !!! یعنی چی؟ یعنی من دوباره باید ثبت نام کنم تو سایت؟

بله دوست عزیز این ای میل برا همه میفرستن ولی برا شما فکر کنم خوب موقعی فرستادن چون واسه من رو روز قبل از مصاحبه فرستادن که من بعد دیدم. اون ثبت نام در سی اس سی هم باز در ایمیل من هم بود که با این حساب فکر کنم این ایمل واسه همه مشابه هست
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال ، nimo80 ، sadeghi897
(2013-05-18 ساعت 23:42)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 11:49)nyayesh نوشته:  سلام دوستان عزیز.لطفا به این سوالم هم جواب بدید.بعد از مشخص شدن تاریخ مصاحبه ما وقتی به سایت سیس مراجعه کردیم کلمه ready رو دیدیم و اسم همه اعضا خانواده و کیسها هم بود.ما هفته سوم ژوئن مصاحبه داریم دیروز که به سایت سیس مراجعه کردم بعد از وارد کردن کسی نامبرمون سایت error میده نمیدونم دلیلش چیه.
مدارکمون رو می دونم هنوز نرسیده به نظرتون چرا دوباره ready رو نشون نمیده؟
سلام
دوست عزیزکجامصاحبه دارید؟
ابوظبی؟
اگرابوظبی هفته سوممه اگرخواستیدباهم هماهنگی کنیم چون ماهم هفته سومیم
سلام .دوست عزیز محل مصاحبه ما آنکاراست.

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، ramin_red ، farshadsh
(2013-05-15 ساعت 22:54)maryam_fo نوشته:  من به مدت چند سال در کشوری دیگر درس خواندم و ویزای residence permitt داشتم که منقضی شده . می خواستم بدونم ایا نیازی به گرفتن police certificate از ان کشور را دارم ؟ همان طور که متوجه شدم police certificate از ایران نیازی نیست درسته ؟
از طرفی مدت زمان اعتبار سو پیشینه انگلیس 3 ماه هست اگر این مدت زمان تا زمان مصاحبه تمام بشود با توجه به این که من دوباره به انگلیس سفر نکردم باز قابل استفاده هست ؟

مهم نیست که تا چند ماه اعتبار داره از نظر سفارت آمریکا تا 1 سال اعتبار داره . و می تونید از طریق سفارت اون کشور اقدام کنید . و یا شخصا برید اون کشور و اقدام کنید . واسه هند زمان می بره جدیدا 1 ماه میدن و در مورد اروپا در پست های بچه ها خوندم که 15 روزه میدن.
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال ، sadeghi897
(2013-05-20 ساعت 08:28)DIVE نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 22:54)maryam_fo نوشته:  من به مدت چند سال در کشوری دیگر درس خواندم و ویزای residence permitt داشتم که منقضی شده . می خواستم بدونم ایا نیازی به گرفتن police certificate از ان کشور را دارم ؟ همان طور که متوجه شدم police certificate از ایران نیازی نیست درسته ؟
از طرفی مدت زمان اعتبار سو پیشینه انگلیس 3 ماه هست اگر این مدت زمان تا زمان مصاحبه تمام بشود با توجه به این که من دوباره به انگلیس سفر نکردم باز قابل استفاده هست ؟

مهم نیست که تا چند ماه اعتبار داره از نظر سفارت آمریکا تا 1 سال اعتبار داره . و می تونید از طریق سفارت اون کشور اقدام کنید . و یا شخصا برید اون کشور و اقدام کنید . واسه هند زمان می بره جدیدا 1 ماه میدن و در مورد اروپا در پست های بچه ها خوندم که 15 روزه میدن.
اگر بیش از 6 ماه هر کشوری بودید ، باید سو پیشینه از اونجا بگیری Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، payam62
سلام
ممكنه در مورد سيس توضيح بديد و لينك سايتش رو هم بگذاريد
ممنون
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 15:03)Leila12020 نوشته:  سلام
ممنون

سيس براي من و شما كه ايروانيم كاربرذي نداره،، فقط واسه آنكارا و ابوظبيه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: payam62 ، farshadsh ، Leila12020 ، jazirehh
(2013-05-20 ساعت 15:03)Leila12020 نوشته:  سلام
ممنون

اینجا رو یک نگاهی بنداز
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، farshadsh ، گل نهال ، amir82
دوستان چرا سیس من آپدیت نمی شه دونفره بشه .. به نظرتون ایمیل بزنم به سفارت ؟ آپدیت شده ها ولی متاسفانه یک نفره است و خانمم رو هنوز با اون همه نامه نگاری و این برنامه ها به کیسم اضافه نکردن ، یعنی توی سیس که اینطوری نشون داده می شه .. حالا تو یکی دو هفته باقی مونده به مصاحبه به نظرتون کار درسته ایمیل بزنم عین این طلب کارا بهشون ، بپرسم ؟
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: farshadsh ، sadeghi897 ، گل نهال ، payam62 ، shatsi
سلام دوستان

من مدارکم و برای بخش emmigration visa سفارت آنکارا DHL کردم درسته؟

تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، valencia ، payam62 ، hushmandco ، jazirehh
با سلام
از سال ها قبل من میشنیدم که موقع ثبت نام مهم هست و باید اسم تمامی بچه های زیر 21 در کیس باشه. . همیشه مدیران اینجا هم میگفتن ولی چیز جالب و مشکوکی که هست چند مورد خوندم که گفتن نامه دوم ملاک هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا من دو سوال دارم:
1- ایا موقع ثبت نام مهمه یا نامه دوم(به نظر من هنوز موقع ثبت نام مهمه)
2- اگر موقع ثبت نام بچه بالای 21 باشه باید ثبتش کرد ولی باید از اولش دونست که از کیس خارج شده هست و اگه برنده شه نمی ره.یا اینکه اصلا نباید دیگه ثبت نامش کرد!

تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-05-21 ساعت 19:49)mamad_msp نوشته:  با سلام
از سال ها قبل من میشنیدم که موقع ثبت نام مهم هست و باید اسم تمامی بچه های زیر 21 در کیس باشه. . همیشه مدیران اینجا هم میگفتن ولی چیز جالب و مشکوکی که هست چند مورد خوندم که گفتن نامه دوم ملاک هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا من دو سوال دارم:
2- اگر موقع ثبت نام بچه بالای 21 باشه باید ثبتش کرد ولی باید از اولش دونست که از کیس خارج شده هست و اگه برنده شه نمی ره.یا اینکه اصلا نباید دیگه ثبت نامش کرد!
دوست عزیز تا جایی که من چند مورد در این سایت دیدم متاسفانه رد شدن (از جمله یه خانومی به اسم هستی اگر اشتباه نکنم در انکارا میتونید سفرنامشو بخونید )چون در زمان ثبت نام اولیه اسم فرزندان زیر 21 سال رو ننوشتن حالا به دلایلی
حتی روز مصاحبه ما هم یه خونواده 4 نفری به خاطر اشتباه دوستشون در ثبت نام دختر 18 سالشون رو جدا ثبت نام کرده بودن و افیسر اون هارو رد کرد ....
باید بگم اگر چنین اشتباهی کردید دنبال کارتون رو نگیرید چون واقعا هم هزینه زیادی رو صرف میکنید و هم اینکه امید الکی برخی دوستان و حتی kcc هم شمارو اذیت میکنه
و در مورد سوال دومتون هم باید بگم که اگر هم ثبت نام کنید نمیتونید ببرید اما در فرم های ارسالی دوم باید اعلام کنید که بعدا به ما میپیونده
امیدوارم موفق باشید
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، nina22 ، farshadsh ، mamad_msp ، nooshshahnar ، hushmandco
(2013-05-21 ساعت 19:57)سمانه777 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 19:49)mamad_msp نوشته:  با سلام
حالا من دو سوال دارم:
دوست عزیز تا جایی که من چند مورد در این سایت دیدم متاسفانه رد شدن (از جمله یه خانومی به اسم هستی اگر اشتباه نکنم در انکارا میتونید سفرنامشو بخونید )چون در زمان ثبت نام اولیه اسم فرزندان زیر 21 سال رو ننوشتن حالا به دلایلی
حتی روز مصاحبه ما هم یه خونواده 4 نفری به خاطر اشتباه دوستشون در ثبت نام دختر 18 سالشون رو جدا ثبت نام کرده بودن و افیسر اون هارو رد کرد ....
باید بگم اگر چنین اشتباهی کردید دنبال کارتون رو نگیرید چون واقعا هم هزینه زیادی رو صرف میکنید و هم اینکه امید الکی برخی دوستان و حتی kcc هم شمارو اذیت میکنه
و در مورد سوال دومتون هم باید بگم که اگر هم ثبت نام کنید نمیتونید ببرید اما در فرم های ارسالی دوم باید اعلام کنید که بعدا به ما میپیونده
امیدوارم موفق باشید
ممنونم ولی سوال من خیلی فرق می کرد با جواب شما.
1- بچه های زیر 21 حتما باید ثبت نام شن در این شکی نیس.---
----
2- که سوال 2 بالای من هم هست:
ایا زمان ثبت نام بچه بالای 21 (که از کیس خارج شده است) باید اسمش رو ثبت نام کنم زیر مجموعه خودم یا یا نه( با این که می دونم بالای 21 از کیس خارج ولی باید ثبت نام شه و از اولش بدمن که از کیس خارج هست ولی باید باید ثبت بشه؟! ؟؟؟؟؟)
--------
و سوال 3 که سوال 1 من بود و جوابش در پاسخ شما نبود:
موقع ثبت نام بچه من زیر21 داشت ( پس باید ثبت شه) ایا نامه دوم ملاک هست یا زمان ثبت نام؟!!!!!!!
سال های قبل و از زمان ... که من عضو بودم و دیدم همه می گفتن موقع ثبت نام ملاک ولی امسال حرف های متناقضه زیادی از دوستان تو این سایت دیدم که منون شک انداخت و الان نمی دونم موقع ثبت ملاک یا نامه دوم؟!(از نظر من موقع ثبت نام ملاک)

تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 20:31)mamad_msp نوشته:  [quote='سمانه777' pid='342642' dateline='1369150064']
[quote='mamad_msp' pid='342634' dateline='1369149586']
با سلام
....
دوست عزیز اگر فرزندی در زمان ثبت نام اولیه بالای 21 سال باشه طبق قانون ثبت نام باید به عنوان یک کیس مجزا ثبت نام بشه و دیگه زیر گروه شما نیست . حتی اگر برنده هم بشه خودش تنها باید بره و شما نمیتونید با اون برید و بالعکس
بیشتر دوستان زمانی که فرم هارو پر میکردن در یکی از قسمت ها که میپرسه ایا کسی هست که بعد از ورود شما بخواید بعد از ورودتون بیاد امریکا دوستان اونجا بعضا اسم بچه هاشون رو اوردن از جمله به یاد دارم خانوم شهلا این کار رو برای پسر بالای 21 کرده بودن و هنگام نامه دوم اسم فرزندشون هم در نامه سفارت بود و ایشون هم فکر کردن میشه ببرشن زود تمامی فرم هارو پر کردند براش و فرستادن اما روز مصاحبه اصلا اجازه داخل شدن در سفارت به اون فرزندشون داده نشد و الان هم به همراه فرزند زیر 21 سالشون و همسرشون در امریکا هستن . نمیدونم الان درست جواب دادم یا نه؟
اگر شرایطتتون رو بگید شاید بهتر بشه توضیح داد شما دو کیس متفاوت رو باهم دارید بررسی میکنید
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: payam62 ، nooshshahnar ، usa lover ، farshadsh ، roeentan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان