کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-05-23 ساعت 18:47)my2220 نوشته:  سلام دوستان من يه ايميل به سفارت زدم 2روزه جواب ندادند. يعني سفارت تعطيله؟؟؟

چند روزی طول داره و فردا هم اگه نیوند باید دو شنبه منتظر باشی .

من امروز بعد از 9 روز کاری جوابم اومد .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: my2220 ، Nightsky007 ، farshadsh
(2013-05-23 ساعت 15:32)Leila12020 نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 11:46)گل نهال نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 01:17)Leila12020 نوشته:  سلام
اگه يكي از اعضاي كيس (نه برنده اصلي) نتونه روز مصاحبه حاضر بشه چي ميشه؟
البته ميدونم كه همه بايد روز مصاحبه حاضر باشند
تا حالا همچين موردي بوده؟
ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد

اصلا امکانپذیر نیست و همه اعضای کیس باید شخصا حضور پیدا کنن

يعني اگه يكي به دليلي نتونه بياد رد ميشيم؟
يعني بقيه اعضا هم نرن ديگه بي فايده هستش؟
من خودم ميدونم كه حضور همه اعضا الزامي است
لطفا كمكم كنيد

به دودلیل ممکنه براتون دردسرساز باشه
1-اون یه نفری که نمیاد اگر هم براتون مسئله ساز نشه بعداینکه ویزابرنده اصلی گرفت گرفتن ویزا برای ایشون کاری دردسرسازمیشه چون ممکنه بره تو پروسه چندساله پس بهتره ازهمون اول بیاد
2-زمان مصاحبه قطعن برای افسر سوال میشه چرا اون یه نفر غائب هست البته با اپدیت فرم ها وفرستادن چند روز قبل مصاحبه ویا روز مصاحبه هم میشه اعلام کرد یه نفر نیس ولی بازهم اگرافسر به این موضوع گیربده کارتون تمومه

اول پس سعی کنید اون یه نفر باخودتو ببرید ویزا بگیرید بعد دنبال راههای دیگه که ریسک دارند باشید.
دوستان که نمیتونند کمکی برای حل مشکل کنند شما باید خودت یه میلی بزنی به سفارت یا اگه توپروسه کارنت شدنی به KCC بگی ببینی چی میشه.Sad

(2013-05-23 ساعت 18:12)mehdir نوشته:  دوستان عزیز
سفر به کشور عراق می تونه مسئله درست کنه ؟
اگه مسئله درست میکنه میشه پاسپورت و عوض کرد و نگفت .

مطمئن باش اگه جایی رفته باشی اینا اول ازهمه میدونند یکی دیدم 3 سال پیش رفته بودمالزی اعلام نکرده بود روز مصاحبه ازش سوال میکردن شما رفته بودی پس چرا اعلام نکردین دردسر شده بود براش!!!!
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: گل نهال ، morvarid1364 ، farshadsh ، Saeedv13
سلام دوستان. 2 تا سوال :

1- آیا صفحه اول پاسپورت که محل امضا داره، نیاز به امضا داره یا نه ؟ من امضا نکردم این قسمت رو . آیا برای مصاحبه و گرفتن ویزا، امضا کردن این قسمت نیاز است؟

2- من واسه نیمه اول مصاحبه دارم، میخواستم برای 5 ماه بعد از تاریخ مدیکال، از همین الان بلیط هواپیما تهیه کنم. یعنی از الان برای تقریبا 7 ماه بعد. دوستان عزیز و با تجربه در این زمیته نظری ندارن ؟ چون هنوز هیچی معلوم نیست، مصاحبه نرفتم، ویزا نگرفتم، معلوم نیست کلیر شدنم چقدر طول بکشه و .... . کلاً یه کار ریسک داره این کارم ولی به خاطر بهای بلیط میخوام این کار رو انجام بدم.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-05-24 ساعت 10:27)payam62 نوشته:  سلام دوستان. 2 تا سوال :

1- آیا صفحه اول پاسپورت که محل امضا داره، نیاز به امضا داره یا نه ؟ من امضا نکردم این قسمت رو . آیا برای مصاحبه و گرفتن ویزا، امضا کردن این قسمت نیاز است؟

2- من واسه نیمه اول مصاحبه دارم، میخواستم برای 5 ماه بعد از تاریخ مدیکال، از همین الان بلیط هواپیما تهیه کنم. یعنی از الان برای تقریبا 7 ماه بعد. دوستان عزیز و با تجربه در این زمیته نظری ندارن ؟ چون هنوز هیچی معلوم نیست، مصاحبه نرفتم، ویزا نگرفتم، معلوم نیست کلیر شدنم چقدر طول بکشه و .... . کلاً یه کار ریسک داره این کارم ولی به خاطر بهای بلیط میخوام این کار رو انجام بدم.

هرچی هم کلیرت خدای نکرده طول بکشه 30 سپتامبر نهایت ویزا گرفتنته و تا 6 ماه از مدیکالت اعتبار ویزاته
پس میتونی بلیط بگیری
امضای پاسپورت هم فکر کنم باید با امضای فرمها یکی باشه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: payam62 ، nina22 ، امیر مهاجر ، nika ، mehdi110 ، farshadsh
(2013-05-24 ساعت 12:53)گل نهال نوشته:  

هرچی هم کلیرت خدای نکرده طول بکشه 30 سپتامبر نهایت ویزا گرفتنته و تا 6 ماه از مدیکالت اعتبار ویزاته
پس میتونی بلیط بگیری
امضای پاسپورت هم فکر کنم باید با امضای فرمها یکی باشه
گل نهال جانم امضاي پاسپورت من با فرمها يكي نبود.مشكلي هم پيش نيومد عزيزم.ممكنه بعدها مشكلي پيش بياد؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، lonelyman ، morvarid1364
(2013-05-23 ساعت 12:43)رضا امیر نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 21:22)Sara159 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 13:21)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 08:28)DIVE نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 22:54)maryam_fo نوشته:  من به مدت چند سال در کشوری دیگر درس خواندم و ویزای residence permitt داشتم که منقضی شده . می خواستم بدونم ایا نیازی به گرفتن police certificate از ان کشور را دارم ؟ همان طور که متوجه شدم police certificate از ایران نیازی نیست درسته ؟
از طرفی مدت زمان اعتبار سو پیشینه انگلیس 3 ماه هست اگر این مدت زمان تا زمان مصاحبه تمام بشود با توجه به این که من دوباره به انگلیس سفر نکردم باز قابل استفاده هست ؟

مهم نیست که تا چند ماه اعتبار داره از نظر سفارت آمریکا تا 1 سال اعتبار داره . و می تونید از طریق سفارت اون کشور اقدام کنید . و یا شخصا برید اون کشور و اقدام کنید . واسه هند زمان می بره جدیدا 1 ماه میدن و در مورد اروپا در پست های بچه ها خوندم که 15 روزه میدن.
اگر بیش از 6 ماه هر کشوری بودید ، باید سو پیشینه از اونجا بگیری Cool
سلام به همه،منتوي هند دانشجو هستم و دارم تا سه هفته ديگه بر مي گردم،ميشه بگين كه اين سوء پيشينه رو چطور بايد تهيه كنم
کدام شهر هستید؟ معمولا باید برید پیس ایالتی . مثلا اگر ماهاراشترا هستید باید برید بمبئئ و فرم را پر کنید.

پونه هستم،كجاي بمبئي،سفارت؟ ميشه برايم توضيح بدين،راستش خيلي سردرگم شدم،اخه تو قسمت مدارك مربوط به غير هندي هاي ساكن هند اومده كه مورد نياز نيست
تشکر کنندگان:
ما در مطب دکتر اونگان پاسامونو امضا کردیم چون منشیش خاست

بلیطو به نظرم 40 روز مونده به مصاحبه بگیر
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: payam62 ، Soap McTavish ، امیر مهاجر ، ramin_red ، amir82 ، lonelyman

بليط بگير پاسم امضا كن از زندگيتم لذت ببر
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ

در مورد سوال اولت بگم: منم امضا نکرده بودم تا زمانیکه رفتم مدیکال و منشی اونگان ازم خواست امضاش کنم منم امضاش کردم . تو سفارت چیزی در این باره به من نگفتن!!! چون من کپی پاسپورتم را بدون امضا براشون فرستاده بودم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
پیام جان امضا رو یکی کن.
اگر هم نکردی مهم نیست. پیش اومده به ندرت که آفیسر سؤال کرده ولی در نهایت هر دو امضا رو براش بکنی خیالش راحت میشه که خودتی.

سئوال اول ، بله امضا کن خیالت راحت باشه
سئوال دوم :
همه چی معلومه بلیط بگیر
باور کن اگر کردت داشتم الان بلیط امریکا به پاریس ، امریکا به برزیل هم می گرفتم قیمتش ارزون هست وقتی خیلی زود بگیری Tongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
ما پاسپورت هامون رو امضا نکردیم پس چرا؟ هیچکس هم تو ایروان بهمون نگفت میخواد؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال ، nika ، lonelyman ، jazirehh ، farshadsh
البته شنیدم 3-5 روزه ولی میخام بدونم کمتر و بیشتر برای اتفاق افتاده؟

(2013-05-24 ساعت 14:42)سمانه777 نوشته:  ما پاسپورت هامون رو امضا نکردیم پس چرا؟ هیچکس هم تو ایروان بهمون نگفت میخواد؟

خدارو شکر کن -مهم نیست
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: nika ، lonelyman ، farshadsh
(2013-05-24 ساعت 14:11)mohammad fazli نوشته:  در مورد سوال اولت بگم: منم امضا نکرده بودم تا زمانیکه رفتم مدیکال و منشی اونگان ازم خواست امضاش کنم منم امضاش کردم . تو سفارت چیزی در این باره به من نگفتن!!! چون من کپی پاسپورتم را بدون امضا براشون فرستاده بودم

(2013-05-24 ساعت 14:11)امیر مهاجر نوشته:  پیام جان امضا رو یکی کن.
اگر هم نکردی مهم نیست. پیش اومده به ندرت که آفیسر سؤال کرده ولی در نهایت هر دو امضا رو براش بکنی خیالش راحت میشه که خودتی.

(2013-05-24 ساعت 14:21)sadeghi897 نوشته:  سئوال اول ، بله امضا کن خیالت راحت باشه
سئوال دوم :
همه چی معلومه بلیط بگیر
باور کن اگر کردت داشتم الان بلیط آمریکا به پاریس ، آمریکا به برزیل هم می گرفتم قیمتش ارزون هست وقتی خیلی زود بگیری Tongue

ممنون دوستان از پاسخی که دادین . پس من ، پاسپورتمو امضا میکنم و واسه حدود 7 ماه دیگه بلیط میگیرم . ان شاءالله که در مدت زمان تقریبی 2 ماهه ی من از مصاحبه تا 30 سپتامبر، کلیر میشم.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-05-24 ساعت 14:52)mychael نوشته:  از دوستانی که ویزا یکضرب گرفتن یا دوستانی که اطلاع دارن معمولا چند روزه میاد؟ما سه شنبه مصاحبه داریم؟

معمولا بین 3تا 5 روز کاری میاد دوست عزیز.احتمالا جواب شما دوشنبه هفته بعدش میاد چون جمعه و شنبه پست تعطیله.
تشکر کنندگان: گل نهال ، shiraz mamali ، lonelyman ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان