کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام دوستان.
یه مشکلی برای یکی از دوستام پیش آمده لطفا راهنمایی کنید.
دوستم برای مصاحبه به ابوظبی دعوت شده، اما مشکلی که هست اینه که این دوستم دو بچه ی بالای 21 سال داره، اما توی نامه مصاحبه اونا هم دعوت شده اند. به نظر شما مشکل چیه؟ دوستم کجا اشتباه کرده؟؟ حالا باید چکار کنیم؟؟
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 22:59)nimo80 نوشته:  دوستان عزیزم من هم فردا دارم می رم آنکارا ... 4شنبه مصاحبه دارم
اولا تو رو خدا دعام کنین من هم یک ضرب بگیرم ویزامو
یه سوال دارم که می دونم تکراریه ولی خواهش می کنم جواب به من هم بدین ، من اگر خدا بخواد و یکضرب ویزامو بگیرم ، کِی پاسپورتمو تحویل می دن؟ من بلیطم چارتره و 1شنبه هفته بعدش باید برگردم !!!

دوست عزيز از همين الآن گرفتن ويزاي يكضربتون رو تبريك ميگم ، بزار ويزاتو يضرب بدن فوقش اگر دير شد بليط دوباره ميگيري. اگر سربازي نرفتي و شغل دولتي نداري با خونسردي تمام برو ويزاي يضربتو بگير روزي كه ميري استرس نداشته باش ، اگر كراوات ميزني گره اون رو خيلي سفت نزن، وقتي هم با آفيسر صحبت ميكني نه دست بسينه وايستا نه دستاتوربكن تو جيبت و لبخند هم يادت نره چون اون ميخواد بهت ويزاي يضرب بدهTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، گل نهال ، shaso ، farshadsh ، negar_karimi6 ، jazirehh ، Ehsan1358 ، shekari
(2013-05-26 ساعت 20:52)arminaa نوشته:  سلام دوستان.
دوستم برای مصاحبه به ابوظبی دعوت شده، اما مشکلی که هست اینه که این دوستم دو بچه ی بالای 21 سال داره، اما توی نامه مصاحبه اونا هم دعوت شده اند. به نظر شما مشکل چیه؟ دوستم کجا اشتباه کرده؟؟ حالا باید چکار کنیم؟؟
سن هاشون رو اشتباه زده
سنشون بیشتر باشه داخل سفارت راه نمی دن
نرن این دو تا اصلا سفرTongue
نه ببرتشون گناه دارن خانواده می خوان بپیچه به بازی بره امریکا اینها رو لااقل یک دوبی ببرن والا به غرعان ستم هست Big GrinTongue
راه حل این هست که فرم ها رو تصحیح کنن روز مصاحبه با خودشون ببرن دیگه
البته یک مورد هم هست که این دو تا (احتمالا دو قلو) تازه 21 سالشون شده باشه اون موردش فرق داره و من صاحب نظر نیستم در اون مورد و اطلاعاتم ناقص هست.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: lonelyman ، Soap McTavish ، گل نهال ، jazirehh ، shaso ، farshadsh ، shatsi ، soruosh
همسفرهاي عزيز ايروان
راستش كمي استرس گرفتم اگر ميشه يه مروري بكنيم
١) كارت واكسن كامل
٢) ترجمه كامل( ترجمه و كپي ها طبق ليست آقاي بيات، البته من مدرك ديپلم رو ندارم كه ترجمه كنم ولي ليسانس رو ترجمه كردم و فوق ليسانس هم چون آماده نبود ترجمه ريز نمرات)
٣) رزرو بليط وهتل
٤) وقت دكتر
اگه چيزي جا انداختم راهنماييم كنيد
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: bayat_r ، shaso ، farshadsh ، گل نهال ، payam62 ، shatsi ، jazirehh
(2013-05-27 ساعت 01:30)Leila12020 نوشته:  همسفرهاي عزيز ايروان
راستش كمي استرس گرفتم اگر ميشه يه مروري بكنيم
١) كارت واكسن كامل
٢) ترجمه كامل( ترجمه و كپي ها طبق ليست آقاي بيات، البته من مدرك ديپلم رو ندارم كه ترجمه كنم ولي ليسانس رو ترجمه كردم و فوق ليسانس هم چون آماده نبود ترجمه ريز نمرات)
٣) رزرو بليط وهتل
٤) وقت دكتر
اگه چيزي جا انداختم راهنماييم كنيد

بله . توی مدارک نامه دوم ، کپی از هر کدوم هک اصلش رو می برید ، (یه کپی از ترجمه هم داشته باشید خیلی دیگه محض اطمینان خوبه برای بعد ها..) ، نامه دیپلم رو از آموزش پرورش 10 دقیق ای می تونید بگیرید . اونم محض اطمینان !
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: farshadsh ، payam62 ، DIVE ، jazirehh ، soruosh
(2013-05-26 ساعت 21:52)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 20:52)arminaa نوشته:  سلام دوستان.
سن هاشون رو اشتباه زده
سنشون بیشتر باشه داخل سفارت راه نمی دن
نرن این دو تا اصلا سفرTongue
نه ببرتشون گناه دارن خانواده می خوان بپیچه به بازی بره آمریکا اینها رو لااقل یک دوبی ببرن والا به غرعان ستم هست Big GrinTongue
راه حل این هست که فرم ها رو تصحیح کنن روز مصاحبه با خودشون ببرن دیگه
البته یک مورد هم هست که این دو تا (احتمالا دو قلو) تازه 21 سالشون شده باشه اون موردش فرق داره و من صاحب نظر نیستم در اون مورد و اطلاعاتم ناقص هست.
دوست عزیز به نظرتون حالا که 25 ساله هستند ،توی فرمها باید اسمشون رو می آوردن یا نه؟ توی ثبت نام اولیه چطور؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید دوستان.
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان: payam62 ، farshadsh
همه دوستانی که فوق دیپلم بودن برگه معادل سازی پیش دانشگاهی بردن ؟ دیپلم و فوق دیپلم + ریزنمرات یعنی نمیشه ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، ramin_red ، farshadsh
(2013-05-27 ساعت 21:35)mychael نوشته:  سلام
از دوستان
برای پیگیری پاسپورت (ویزا) اگه یکضرب بشیم از طریق چه سایتی باید اقدام کنیم که ببینیم پاسمون کی میاد پست و ما میتونیم بریم تحویل بگیریم؟

--------------------------------------------------------------------------------

از طریق سایت CEAC وقی پاستون issue بشه یک یا دو روز بعد براتون ایمیل میاد و می تونید برید پست و پاستون رو بگیرید. بستگی به روز مصاحبه و تعطیلی سفارت داره
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، payam62 ، farshadsh ، amir82
دوستان من چهارشنبه مصاحبه دارم . اگر خدا کمک کرد و یک ضرب گرفتم فکر میکنید با توجه به تجربه دوستان کی پاسپورت به دستم میرسه؟
تشکر کنندگان: payam62 ، bayat_r ، farshadsh
(2013-05-27 ساعت 22:25)mehran_salavati نوشته:  دوستان من چهارشنبه مصاحبه دارم . اگر خدا کمک کرد و یک ضرب گرفتم فکر میکنید با توجه به تجربه دوستان کی پاسپورت به دستم میرسه؟
دوست من، منم ویزای یک ضرب گرفتم.من یک شنبه مصاحبه داشتم و چهارشنبه ویزام آماده بود. البته همانطور که توی سفرنامه ام نوشتم تونستم سه شنبه ویزامو بگیرم! اینم لینک سفرنامه ام
http://mohajersara.com/thread-5608-post-...#pid306278
تشکر کنندگان: payam62 ، bayat_r ، Judy Abbott 13 ، el333 ، shatsi ، farshadsh ، jazirehh ، گل نهال ، sadeghi897 ، ojee
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز . پس با توجه به گفته شما دو روزه میشه ویزا رو گرفت. اما با توجه به اینکه من روز چهارشنبه مصاحبه دارم و در روز های شنبه و یکشنبه اگر اشتباه نکنم سفارت تعطیل است و لی من سایت پست را چک کردم و همیشه باز هستند. حتی روز شنبه که تعطیل رسمی عصر هستند. با این تفاسیر نمیدونم چند روزه ویزا به دستم میرسه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، farshadsh
دوستان عزيز سلام
يه سوالي داشتم!!!
آيا براي انتخاب ptt هنوز هم بايد در سايت uvisa ثبت نام كرد؟؟؟؟
يا تغييري كرده؟
ميشه لينك سايت رو كامل بهم بگيد؟؟؟
تشکر کنندگان: farshadsh ، lonelyman ، tajhizgaran
(2013-05-27 ساعت 16:41)deineath نوشته:  همه دوستانی که فوق دیپلم بودن برگه معادل سازی پیش دانشگاهی بردن ؟ دیپلم و فوق دیپلم + ریزنمرات یعنی نمیشه ؟
معادل سازی نمیخواد
ولی حتما ریز نمرات فوق دیپلم رو ببرین و نگران هیچی هم نباشین
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: roeentan ، farshadsh ، lonelyman ، tajhizgaran
پست من گم شد يا پاك شد؟؟؟؟
Sad((((

دوستاي خوبم ميشه لطفا آدرس ptt مركزي رو يكي بهم بده لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: shatsi ، farshadsh ، tajhizgaran
(2013-05-28 ساعت 19:43)my2220 نوشته:  دوستان عزيز سلام
يه سوالي داشتم!!!
آيا براي انتخاب ptt هنوز هم بايد در سايت uvisa ثبت نام كرد؟؟؟؟
يا تغييري كرده؟
ميشه لينك سايت رو كامل بهم بگيد؟؟؟

توی امضای من آموزشش هست
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: shatsi ، گل نهال ، shimoda ، roeentan ، sadeghi897 ، farshadsh ، payam62 ، lonelyman ، tajhizgaran ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان