موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-28 ساعت 19:43)my2220 نوشته: دوستان عزيز سلام
يه سوالي داشتم!!!
آيا براي انتخاب ptt هنوز هم بايد در سايت uvisa ثبت نام كرد؟؟؟؟
يا تغييري كرده؟
ميشه لينك سايت رو كامل بهم بگيد؟؟؟
به سایت سفارت در آنکارا برید ، در آنجا در قسمت visas - immigrant visas - interview schedule برید در آنجا آدرس سایت را براتون نوشته بر روی لینک کلیک کنید به آنجا که وارد شدید ثبت نام کنید . راهنما هم داره به زبان فارسی هم است .
- مشخصات خودتان را وارد میکنید ، و یک محل ترجیحا نزدیک محل اقامتتان انتخاب کنید ، هرکدوم از محله ها را در اینترنت سرچ کنید به شما میگه کجا است ، و از روی اون در نزدیکی محله اقامتتان یک پست پیدا کنید .
- مدیکال هم باز به سایت سفارت برید ، visas - immigrant visas - Medical Requirments برید و روی سایت که نوشته در آنجا کلیک کنید ، و وقت بگیرید ، برای وقت گرفتن دکتر به تاریخ و ساعت زمان مصاحبه احتیاج است که در نامه آخر براتون میاد ، و بهتره برای ثبت نام در سایت برای پست هم وقتی نامه مصاحبه برایتان آمد اقدام کنید .
[en]Category: F2B
Priority Date: DEC 2005
-I-797 received Jan 2010
-Civil documents & Affidavits of Support request July 2012
-Case completed Oct 2012
-petitioner become U.S. citizen 2012 DEC
-case upgraded: to F1 April 2013
- interview :June 2013 [/en]
-visa issued: June 2013
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام با آرزوی قبولی تا آخرین مرحله همه شما ها
من یک سوالی دارم اینکه کسی که خودش برنده اصلی باشه و دیپلم کارو دانش کامپیوتر رو داشته باشه قبول میکنن ؟ و یا این دیپلم چند ساله است ؟ 11 ساله است و یا 12 ساله ؟
برای خودم نیست یکی از دوستانمون قبول شدن من اطلاع کافی ندارم اگه ممکنه سریعا بهم جواب بدین چون میخواد فرم هاش رو پر کنه . با سپاس فراوان
دوستان من از دیپلم های فنی و حرفه ای و کارو دانش سر در نمیارم . مدارک رو دادن به بنده که پر کنم من هم روم نشد از خودشون بپرسم فقط میدونم پیش دانشگاهی نرفته ولی نمیدونم چند سال خونده . در ضمن اگه مدرکش 11 ساله باشه قبولش میکنن و یا رد میشه ؟؟؟؟
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-29 ساعت 14:19)گل نهال نوشته: (2013-05-29 ساعت 11:16)hasti_rara نوشته: بچه ها سلام با آرزوی قبولی تا آخرین مرحله همه شما ها
من یک سوالی دارم اینکه کسی که خودش برنده اصلی باشه و دیپلم کارو دانش کامپیوتر رو داشته باشه قبول میکنن ؟ و یا این دیپلم چند ساله است ؟ 11 ساله است و یا 12 ساله ؟
برای خودم نیست یکی از دوستانمون قبول شدن من اطلاع کافی ندارم اگه ممکنه سریعا بهم جواب بدین چون میخواد فرم هاش رو پر کنه . با سپاس فراوان
دوستان من از دیپلم های فنی و حرفه ای و کارو دانش سر در نمیارم . مدارک رو دادن به بنده که پر کنم من هم روم نشد از خودشون بپرسم فقط میدونم پیش دانشگاهی نرفته ولی نمیدونم چند سال خونده . در ضمن اگه مدرکش 11 ساله باشه قبولش میکنن و یا رد میشه ؟؟؟؟
ديپلم اونا همون ١٢ ساله
بعضيا شانسي آفيسر به ١١سالشون گير نداده و به بعضاً هم نقص مدرك زده كه بيارن مدرك پيش دانشكاهي
گل نهال جون شما موردی رو خودت می دونی که افیسر 11 ساله رو ازشون قبول کرده باشه چون من تا به حال ندیدم که از کسی قبول کنن
اگر منظورت yishimهست که اون شرایطشون فرق می کنه سنشون پایین بوده و نمیتونسته در اون سن دیپلم داشته باشن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-29 ساعت 18:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-29 ساعت 18:13 توسط my2220.)
دوستان ماها كه لاتاري هستيم مي تونيم از طريق سايت uvisa وقت مصاحبمون و عقب بندازيم؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها تورو خدا كمك كنيد..................
من چون بعد از دريافت ويزا ازدواج كردم و مدارك همسرم و فرستادم سفارت ديروز ايميل داد كه هفته ديگه نوبت مصاحبه دارم
اما من اصلا نمي تونم برم خيلي وقت كمه و هزارتا كار نكرده دارم.
ايميل زدم سفارت عقب بندازن هنوز جواب ندادن
زنگ زدم به اون شماره كه اپراتور فارسي داشت نگاه كرد گفت وقت مصاحبه خالي نداريم واسه اواخر ماه جون
حالا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-26 ساعت 21:52)lonelyman نوشته: (2013-05-25 ساعت 22:59)nimo80 نوشته: دوستان عزیزم من هم فردا دارم می رم آنکارا ... 4شنبه مصاحبه دارم
اولا تو رو خدا دعام کنین من هم یک ضرب بگیرم ویزامو
یه سوال دارم که می دونم تکراریه ولی خواهش می کنم جواب به من هم بدین ، من اگر خدا بخواد و یکضرب ویزامو بگیرم ، کِی پاسپورتمو تحویل می دن؟ من بلیطم چارتره و 1شنبه هفته بعدش باید برگردم !!!
دوست عزيز از همين الآن گرفتن ويزاي يكضربتون رو تبريك ميگم ، بزار ويزاتو يضرب بدن فوقش اگر دير شد بليط دوباره ميگيري. اگر سربازي نرفتي و شغل دولتي نداري با خونسردي تمام برو ويزاي يضربتو بگير روزي كه ميري استرس نداشته باش ، اگر كراوات ميزني گره اون رو خيلي سفت نزن، وقتي هم با آفيسر صحبت ميكني نه دست بسينه وايستا نه دستاتوربكن تو جيبت و لبخند هم يادت نره چون اون ميخواد بهت ويزاي يضرب بده
دوست عزيز اميدوارم يكضرب گرفته باشين، نميخواين ما رو هم از نتيجه مطلع كنين؟؟؟؟
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان سلام
امار قبولی ایرانیان در لاتاری سال 2013 و 2014 چقدر بوده ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-29 ساعت 20:10)my2220 نوشته: حالا اگه يكي پيدا شد جواب من و بده (((((((((
میتونی تغییر بدی بوسیله ایمیل فقط شما مشکلت یکم پیچیدس چون بار 2 دومه بهت وقت دادن
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...من مدارک سری اول 21می با dhlارسال کردم از 24 ام تا حالا توی سین سیناتی مونده و هنوز نرسیده به کنتاکی.در صورتیکه دوستانم که با هم در یکروز و از همون دفتر فرستادن 2روزه که بسته هاشون رسیده...خیلی نگرانم شما همچین تجربه ای داشتین..?
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-30 ساعت 11:54)azadeh2014 نوشته: سلام دوستان...من مدارک سری اول 21می با dhlارسال کردم از 24 ام تا حالا توی سین سیناتی مونده و هنوز نرسیده به کنتاکی.در صورتیکه دوستانم که با هم در یکروز و از همون دفتر فرستادن 2روزه که بسته هاشون رسیده...خیلی نگرانم شما همچین تجربه ای داشتین..?
دوست عزيز ضمن تدريك بمناسبت قبوليت بنظرم كمي غير عادي مياد اگر از سايت dhl نتيجه نميگيرين فكر كنم بريد همونجا كه پست كردين اونا آنلاين پيگيري ميكنن خودشون و پاسخگو هستن. موفق باشين
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013