کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام دوستان
یه سوال داشتم
در نامه دوم من آدرسی که از من نوشته شده به جای ایران نوشته شده کانادا بعد ادامه آدرس تهران.....
با توجه به اینکه در فرم هایی که پر کردیم و فرستادیم همون ایران نوشتیم
البته موقع ثبت نام اولیه آدرس برادرم رو در کانادا نوشته بودم برای اینکه اگه نامه نگاری بود اونجا نامه به دستشون برسه.بعد از قبولی به کی سی سی ایمیل زدم و آدرس درست رو در ایران براشون نوشتم.
حالا سوال من اینه که مشکلی پیش نمیاد؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایی
من هر سوالیرو که اینجا مینویسم فقط برای چند لحظه هست وبعد دیگه نه سوال نه پاسخشرو پیدا نمیکنم میشه بفرمایید چکار کنم
تشکر کنندگان:
دوستان چند تا سوال دارم لطفا جواب بدید
من بعد از دریافت ویزا ازدواج کردم و مجدد مدارک فرستادم و سفارت برای این هفته به من وقت مصاحبه داد اما من نمی تونستم برم واسه همین چندین بار ایمیل فرستادم که عقب بندازن اما هی جواب نمی دادن. تا اینکه بالاخره از طریق تماس تلفنی با 001 تونستم برای هفته آینده وقت بگیرم اونم فقط به من وقت داد نه همسرم. امروز سفارت بالاخره جواب ایمیل من و داد و برای 1 ماه دیگه.
حالا سوالم اینه می تونم وقتی که csc داد و کنسل کنم و وقت سفارت و برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه در ایمیل قبلی که سفارت داد برای این هفته بود اسم همسرم بعنوان traveling applicant آخر ایمیل نوشته شده بود اما تو ایمیل تغییر زمان فقط تاریخ رو عوض کرده بود و دیگه هیچی ننوشته بود؟؟؟؟ به نظرتون ایمیل بزنم بگم همسرم و بیارم یا نه؟؟؟؟؟ راهنمایی کنید لطفا با اینکه خیلی قضیه ام پیچیدس Sad
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، lonelyman
(2013-06-06 ساعت 00:40)my2220 نوشته:  دوستان چند تا سوال دارم لطفا جواب بدید
من بعد از دریافت ویزا ازدواج کردم و مجدد مدارک فرستادم و سفارت برای این هفته به من وقت مصاحبه داد اما من نمی تونستم برم واسه همین چندین بار ایمیل فرستادم که عقب بندازن اما هی جواب نمی دادن. تا اینکه بالاخره از طریق تماس تلفنی با 001 تونستم برای هفته آینده وقت بگیرم اونم فقط به من وقت داد نه همسرم. امروز سفارت بالاخره جواب ایمیل من و داد و برای 1 ماه دیگه.
حالا سوالم اینه می تونم وقتی که csc داد و کنسل کنم و وقت سفارت و برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه در ایمیل قبلی که سفارت داد برای این هفته بود اسم همسرم بعنوان traveling applicant آخر ایمیل نوشته شده بود اما تو ایمیل تغییر زمان فقط تاریخ رو عوض کرده بود و دیگه هیچی ننوشته بود؟؟؟؟ به نظرتون ایمیل بزنم بگم همسرم و بیارم یا نه؟؟؟؟؟ راهنمایی کنید لطفا با اینکه خیلی قضیه ام پیچیدس Sad

همسرتون بايد حتماً همراهتون باشن
آفيسر ميگه اجازه بده نگهبان بيان داخل سفارت
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: my2220 ، farshadsh ، lonelyman ، shatsi
(2013-06-03 ساعت 20:00)morvarid1364 نوشته:  سلام دوستان
یه سوال داشتم
در نامه دوم من آدرسی که از من نوشته شده به جای ایران نوشته شده کانادا بعد ادامه آدرس تهران.....
با توجه به اینکه در فرم هایی که پر کردیم و فرستادیم همون ایران نوشتیم
البته موقع ثبت نام اولیه آدرس برادرم رو در کانادا نوشته بودم برای اینکه اگه نامه نگاری بود اونجا نامه به دستشون برسه.بعد از قبولی به کی سی سی ایمیل زدم و آدرس درست رو در ایران براشون نوشتم.
حالا سوال من اینه که مشکلی پیش نمیاد؟

دوست عزیز چون شما از کیس نامبرت با AS شروع شده به این معناست که از سهمیه آسیا استفاده کردید و هیچ جای نگرانی نداره. شما روز interview این مورد رو توضیح بدین

(2013-06-04 ساعت 19:29)سعید202929 نوشته:  سلام دوستان من یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایی
من هر سوالیرو که اینجا مینویسم فقط برای چند لحظه هست وبعد دیگه نه سوال نه پاسخشرو پیدا نمیکنم میشه بفرمایید چکار کنم

دو دلیل میتونه داشته باشه
1. سوال به موضوع مرتبط نیست و حذف میشه
2. چون سوال های زیادی مطرح میشه و هر روز به تعداد صفحات اضافه میشه شما باید صفحات قبلی رو برای دیدن جواب جستجو کنیدCool
تشکر کنندگان: farshadsh ، ramin_red ، lonelyman ، morvarid1364
(2013-06-06 ساعت 02:06)گل نهال نوشته:  

یه ذره قضیه کیس های نامزدی و ازدواج با کیس های لاتاری متفاوت هستش ! دوست من برای ویزای K1 برای نامزدش اقدام کرده بود، حتی خودش هم که اقامت داشت، بلند شد اومد که روز مصاحبه حضور داشته باشه، اما بهش اجازه ندادن !!!
کیس ازدواج یا نامزدی، فقط خودتون تشریف میبرین پیش افیسر ... اما در اصل همه کارها رو نامزدتون که اقامت داره انجام می ده از قبیل پر کردن پتیشن و بقیه فرمها ... یه ذره برنامه این پرونده ها طولانی میشه، به نظر من اصلا عقب نندازین و همون وقتی رو که خود سفارت داده برای مصاحبه برین ...
موفق باشین
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: farshadsh ، lonelyman ، گل نهال ، Hedieh20
(2013-06-07 ساعت 10:33)jazirehh نوشته:  

یه ذره قضیه کیس های نامزدی و ازدواج با کیس های لاتاری متفاوت هستش ! دوست من برای ویزای K1 برای نامزدش اقدام کرده بود، حتی خودش هم که اقامت داشت، بلند شد اومد که روز مصاحبه حضور داشته باشه، اما بهش اجازه ندادن !!!
کیس ازدواج یا نامزدی، فقط خودتون تشریف میبرین پیش افیسر ... اما در اصل همه کارها رو نامزدتون که اقامت داره انجام می ده از قبیل پر کردن پتیشن و بقیه فرمها ... یه ذره برنامه این پرونده ها طولانی میشه، به نظر من اصلا عقب نندازین و همون وقتی رو که خود سفارت داده برای مصاحبه برین ...
موفق باشین

دوست عزیز الان سفارت به من 2 تا وقت مصاحبه داده یکی و که خودش داد یکی هم از طریق تماس با اون 001 گرفتم بعد ایمیلشو سفارت فرستاد. حالا نمی دونم میشه اولی و کنسل کرد و نوبتی که خود سفارت دادو برم یا نه؟؟؟
تشکر کنندگان: ramin_red ، farshadsh ، lonelyman
(2013-06-07 ساعت 10:52)my2220 نوشته:  

موفق باشین

دوست عزیز الان سفارت به من 2 تا وقت مصاحبه داده یکی و که خودش داد یکی هم از طریق تماس با اون 001 گرفتم بعد ایمیلشو سفارت فرستاد. حالا نمی دونم میشه اولی و کنسل کرد و نوبتی که خود سفارت دادو برم یا نه؟؟؟

از نظر من از هر کدومشون که کانفرمیشن از طریق ایمیل دارین، اعتبار بیشتری داره و میتونین بیشتر بهش اعتماد کنین، حتما یه کپی از تائید وقت مصاحبه داشته باشین ... میتونین اون یکی رو از طریق ایمیل کنسل کنین Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، Ehsan1358
(2013-06-07 ساعت 23:39)jazirehh نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 10:52)my2220 نوشته:  

موفق باشین

از نظر من از هر کدومشون که کانفرمیشن از طریق ایمیل دارین، اعتبار بیشتری داره و میتونین بیشتر بهش اعتماد کنین، حتما یه کپی از تائید وقت مصاحبه داشته باشین ... میتونین اون یکی رو از طریق ایمیل کنسل کنین Smile
بدبختي اينجاس كه از هر دوتاشم كانفرميشن دارم
تشکر کنندگان:
بچها این فرم contact information form رو باید فقط شخص برنده پر کنه یا همهٔ اعضای خانواده؟

سلام . همهٔ مدارک تحصیلی‌ رو باید ببریم یا آخرین مدرک تحصیلی‌ کافیه؟، ممنون
کیس نامبر :2013AS000100xx • ارسال مدارک : oct • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری:ابوظبی • تاریخ مصاحبه : هفته اخر aug Shy • مقصد: ؟ Cool
تشکر کنندگان:
(2013-06-04 ساعت 19:29)سعید202929 نوشته:  سلام دوستان من یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایی
دوست عزیز طبق قوانین این سایت هر سوالی باید در تایپیک مربوط به خودش پر سیده شود وگرنه پاک می شود ،با کمی دقت مطمئن باشید به جوابتون می رسید
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال ، shaso
سلام دوستان یه سوالی برای من پیش اومده و اینکه من هفته آخر جولای در ابوظبی مصاحبه دارم و به احتمال 99% کلیرانس میخورم ( سربازی ) حالا اگه بر فرض من 2 ماه پس از مصاحبه کلیر بشم برای ورود به آ.م.ر.ی.ک.ا تا چه زمانی فرصت دارم یعنی 6 ماه پس از مدیکال یا 6 ماه پس از صدور ویزا با توجه به اینکه در ابوظبی تاریخ اعتبار ویزا 6 ماه پس از صدور ویزا هست ؟ و دیگه اینکه تاریخ اعتبار مدیکال در ابوظبی چند ماه هست؟ ممنونم.
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، ramin_red
(2013-06-09 ساعت 02:04)saeid-ss نوشته:  سلام دوستان یه سوالی برای من پیش اومده و اینکه من هفته آخر جولای در ابوظبی مصاحبه دارم و به احتمال 99% کلیرانس میخورم ( سربازی ) حالا اگه بر فرض من 2 ماه پس از مصاحبه کلیر بشم برای ورود به آ.م.ر.ی.ک.ا تا چه زمانی فرصت دارم یعنی 6 ماه پس از مدیکال یا 6 ماه پس از صدور ویزا با توجه به اینکه در ابوظبی تاریخ اعتبار ویزا 6 ماه پس از صدور ویزا هست ؟ و دیگه اینکه تاریخ اعتبار مدیکال در ابوظبی چند ماه هست؟ ممنونم.
فقط ارمنستان مديكالش يك ساله هست و اعتبار ويزا ٦ ماه پس از صدور آن ميباشد، در ابوظبي و آنكارا اعتبار ويزا ٦ ماه پس از مديكالتونه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: farshadsh ، saeid-ss ، lonelyman ، KIMIA2005
(2013-06-09 ساعت 02:04)saeid-ss نوشته:  سلام دوستان یه سوالی برای من پیش اومده و اینکه من هفته آخر جولای در ابوظبی مصاحبه دارم و به احتمال 99% کلیرانس میخورم ( سربازی ) حالا اگه بر فرض من 2 ماه پس از مصاحبه کلیر بشم برای ورود به آ.م.ر.ی.ک.ا تا چه زمانی فرصت دارم یعنی 6 ماه پس از مدیکال یا 6 ماه پس از صدور ویزا با توجه به اینکه در ابوظبی تاریخ اعتبار ویزا 6 ماه پس از صدور ویزا هست ؟ و دیگه اینکه تاریخ اعتبار مدیکال در ابوظبی چند ماه هست؟ ممنونم.

سعید جان
اعتبار مدیکال ابوظبی 6 ماهست
واز زمان صدور ویزا هم 6 ماه فرصت داری تا واردخاک آ.م.ر.ی.ک.ا بشی
موفق باشی
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
تشکر کنندگان: saeid-ss
سلام. ما به همراه فرم های مربوط به برندگان لاتاری 2014 یه فرم دیگه هم فرستادیم که تو اون فرم یک نفر رو به عنوان وکیلمون معرفی کردیم.ایشون از بستگان ما تو ا.م.ر.ی.ک.ا هستند. فرمها هم از طریق ایشون برای kcc ارسال شد. سوالم این هست که الان KCC ایمیل ها رو فقط به وکیل می فرسته یا برای ما هم می فرسته؟؟؟ و وجود وکیل می تونه باعث ایجاد مشکل بشه؟؟؟
من به kcc ایمیل زدم و اونها هم تایید کردن که مدارک رسیده و در دست اقدام هست
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان