موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال داشتم
در نامه دوم من آدرسی که از من نوشته شده به جای ایران نوشته شده کانادا بعد ادامه آدرس تهران.....
با توجه به اینکه در فرم هایی که پر کردیم و فرستادیم همون ایران نوشتیم
البته موقع ثبت نام اولیه آدرس برادرم رو در کانادا نوشته بودم برای اینکه اگه نامه نگاری بود اونجا نامه به دستشون برسه.بعد از قبولی به کی سی سی ایمیل زدم و آدرس درست رو در ایران براشون نوشتم.
حالا سوال من اینه که مشکلی پیش نمیاد؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایی
من هر سوالیرو که اینجا مینویسم فقط برای چند لحظه هست وبعد دیگه نه سوال نه پاسخشرو پیدا نمیکنم میشه بفرمایید چکار کنم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-08 ساعت 13:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-08 ساعت 13:58 توسط fereshtehind.)
بچها این فرم contact information form رو باید فقط شخص برنده پر کنه یا همهٔ اعضای خانواده؟
سلام . همهٔ مدارک تحصیلی رو باید ببریم یا آخرین مدرک تحصیلی کافیه؟، ممنون
کیس نامبر :2013AS000100xx • ارسال مدارک : oct • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری:ابوظبی • تاریخ مصاحبه : هفته اخر aug • مقصد: ؟
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-04 ساعت 19:29)سعید202929 نوشته: سلام دوستان من یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایی
من هر سوالیرو که اینجا مینویسم فقط برای چند لحظه هست وبعد دیگه نه سوال نه پاسخشرو پیدا نمیکنم میشه بفرمایید چکار کنم
دوست عزیز طبق قوانین این سایت هر سوالی باید در تایپیک مربوط به خودش پر سیده شود وگرنه پاک می شود ،با کمی دقت مطمئن باشید به جوابتون می رسید
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوالی برای من پیش اومده و اینکه من هفته آخر جولای در ابوظبی مصاحبه دارم و به احتمال 99% کلیرانس میخورم ( سربازی ) حالا اگه بر فرض من 2 ماه پس از مصاحبه کلیر بشم برای ورود به آ.م.ر.ی.ک.ا تا چه زمانی فرصت دارم یعنی 6 ماه پس از مدیکال یا 6 ماه پس از صدور ویزا با توجه به اینکه در ابوظبی تاریخ اعتبار ویزا 6 ماه پس از صدور ویزا هست ؟ و دیگه اینکه تاریخ اعتبار مدیکال در ابوظبی چند ماه هست؟ ممنونم.
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-09 ساعت 02:04)saeid-ss نوشته: سلام دوستان یه سوالی برای من پیش اومده و اینکه من هفته آخر جولای در ابوظبی مصاحبه دارم و به احتمال 99% کلیرانس میخورم ( سربازی ) حالا اگه بر فرض من 2 ماه پس از مصاحبه کلیر بشم برای ورود به آ.م.ر.ی.ک.ا تا چه زمانی فرصت دارم یعنی 6 ماه پس از مدیکال یا 6 ماه پس از صدور ویزا با توجه به اینکه در ابوظبی تاریخ اعتبار ویزا 6 ماه پس از صدور ویزا هست ؟ و دیگه اینکه تاریخ اعتبار مدیکال در ابوظبی چند ماه هست؟ ممنونم.
سعید جان
اعتبار مدیکال ابوظبی 6 ماهست
واز زمان صدور ویزا هم 6 ماه فرصت داری تا واردخاک آ.م.ر.ی.ک.ا بشی
موفق باشی
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. ما به همراه فرم های مربوط به برندگان لاتاری 2014 یه فرم دیگه هم فرستادیم که تو اون فرم یک نفر رو به عنوان وکیلمون معرفی کردیم.ایشون از بستگان ما تو ا.م.ر.ی.ک.ا هستند. فرمها هم از طریق ایشون برای kcc ارسال شد. سوالم این هست که الان KCC ایمیل ها رو فقط به وکیل می فرسته یا برای ما هم می فرسته؟؟؟ و وجود وکیل می تونه باعث ایجاد مشکل بشه؟؟؟
من به kcc ایمیل زدم و اونها هم تایید کردن که مدارک رسیده و در دست اقدام هست
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان