کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-06-11 ساعت 18:13)shiraz mamali نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 18:02)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 17:50)mrbonbon نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 16:59)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 08:01)farshadsh نوشته:  سعید جان
اعتبار مدیکال ابوظبی 6 ماهست
واز زمان صدور ویزا هم 6 ماه فرصت داری تا واردخاک آ.م.ر.ی.ک.ا بشی
موفق باشی

خوب حالا اگه این 6 ماه تموم شد و نرفتیم آمریکا اونوقت نمیشه دوباره برا ویزا اقدام کرد و اگه این اتفاق افتاد کلا دیگه جریان قبولی لاتاری و ویزا و آمریکا همه پریده و کنسله ؟
چی چی کنسله !!! وقتی که شش ماه تموم بشه ، خود سفارت زمانی که شخص کیلیر میشه، میخواد که قبل از اینکه بیاد برای تحویل پاسپورت، فرد مورد نظر بره مثل دفعه اول مدیکال تست مجدد انجام بده، بعدش هم که نتیجه مدیکال آماده شد با پاسپورت تحویل سفارت داده و ویزای خودش رو با اعتبار نزدیک به شش ماه از سفارت سه الی چهار روز بعد از پست و یا هر جای دیگه تحویل میگیره

منظورم این بود که بعد از اخذ ویزا اگه 6 ماه بگذره و به آمریکا نریم ویزا پریده و دیگه امکان دریافت مجدد ویزا نیست ؟
دوستم,وقتی شما ویزا رو در دست داری و 6ماه و 1روز از تاریخ صدورش بگذره دیگه کلا باید فراموش کنی که لاتاری قبول شدیWink
کان لم یکن تلقی میشه

همینو میخواستم بدونم ممنونم همشهری

(2013-06-11 ساعت 22:05)tenese نوشته:  حالا من خودم به اندازه کافی نگران هستم شما هم نمک به زخم بپاش....
اگر می شه راه حل ارائه بدید

دوست عزیز قبل از اینکه این کار رو انجام بدی و وکیل بگیری میپرسیدی خرجی که نداشت ...Big GrinBig Grin
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: lonelyman ، hossien_501
(2013-06-11 ساعت 19:56)KIMIA2005 نوشته:  بابا شایدبه دلایل ناخواسته این اتفاق برا طرف بیفته و نتونه بره میخوام بدونم در این صورت ویزا و آمریکا و... برا طرف تمومه و پریده یا میتونه مجددا اقدام کنه برا ویزا این رو بگید همین..
شما هم چه سوالایی میکنیدا Cool
بعله به قول یکی از بچه ها هو تو تو میشه Big Grin Wink
اما حالا چون شمایید، شاید بشه یه کارایی کرد Wink
یه جایی در سایت اصلی لاتاری (قریب به یقین، چون اصلاً فکر نمیکردم یه زمانی کسی به این تبصره احتیاج پیدا کنه Big Grin )خوندم که ،اگه خدایی نکرده نتونیستین توی مدت زمان تعیین شدۀ اعتبار ویزا تشریف ببرین، باید قبلش به سفارت مربوطه خبر بدین تا شاید اونا یه کاری بکنن ( درست یادم نیست) اما در هر صورت باید قبل از اینکه ویزا باطل بشه حتماً از سفارت کسب تکلیف کنی که مثلاً به این دلیل من نمیتونم در تایم مشخص شده آماده سفر بشم ...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، farshadsh ، lonelyman ، گل نهال ، hossien_501
(2013-06-11 ساعت 23:11)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 22:05)tenese نوشته:  حالا من خودم به اندازه کافی نگران هستم شما هم نمک به زخم بپاش....

دوست عزیز قبل از اینکه این کار رو انجام بدی و وکیل بگیری میپرسیدی خرجی که نداشت ...Big GrinBig Grin

من اگر نگران هزینه ها بودم که وکیل نمی گرفتممCool من دنبال راه حل هستم نه این حرفها... کاری هست که شده ... فکر می کنم اگر با KCC مکاتبه کنم خودشون مشکلم رو حل کنن و بگن داشتن وکیل مشکل به وجود میاره یا نه ولی از یک طرف متن ایمیل باید طوری باشه که یک وقت حساس نشن، می تونید راهنمایی کنید چی بنویسم؟؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان:
(2013-06-12 ساعت 07:58)tenese نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 23:11)KIMIA2005 نوشته:  

من اگر نگران هزینه ها بودم که وکیل نمی گرفتممCool من دنبال راه حل هستم نه این حرفها... کاری هست که شده ... فکر می کنم اگر با KCC مکاتبه کنم خودشون مشکلم رو حل کنن و بگن داشتن وکیل مشکل به وجود میاره یا نه ولی از یک طرف متن ایمیل باید طوری باشه که یک وقت حساس نشن، می تونید راهنمایی کنید چی بنویسم؟؟؟

بنظر من فرمهاتو اصلاح كن و دوباره بفرست به كي سي سي
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: tenese ، farshadsh
(2013-06-12 ساعت 14:03)yasser_1360 نوشته:  با سلام
ببخشيد اگه بليط رو از سايتهايي مثل Cheapoair بگيريم و مثلا زده باشه تهران تا دوبي با Emerate و دبي تا مقصد رو با KLM وضيعت چطور ميشه.وقتي تو دبي پياده شديم ميتونيم بريم سالن ترانزيت بدون ويزا؟
و داستان بارها به چه صورت ميشه؟
ميشه تو تهران به Emerate بفهمونيم كه انتهاي مسيرمون با خط ديگه ايه و خودشون بار رو به خط بعدي انتقال بدن؟

با تشكر
آقا یاسر شما ترکوندیا، در تمام تاپیکها شما سوالت رو پرسیدی !!!
برادر من اول در تاپیک مربوطه یه کنکاشی بکن، اگه به جواب نرسیدی، بعدش در همون تاپیک سوالت رو مطرح کن نه که تو همه جا این سوال رو بپرسی
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-06-10 ساعت 07:52)tenese نوشته:  سلام. ما به همراه فرم های مربوط به برندگان لاتاری 2014 یه فرم دیگه هم فرستادیم که تو اون فرم یک نفر رو به عنوان وکیلمون معرفی کردیم.ایشون از بستگان ما تو ا.م.ر.ی.ک.ا هستند. فرمها هم از طریق ایشون برای kcc ارسال شد. سوالم این هست که الان KCC ایمیل ها رو فقط به وکیل می فرسته یا برای ما هم می فرسته؟؟؟ و وجود وکیل می تونه باعث ایجاد مشکل بشه؟؟؟
من به kcc ایمیل زدم و اونها هم تایید کردن که مدارک رسیده و در دست اقدام هست

دوست عزیز kcc به اطلاعات اضافی توجه نداره . افراد زیادی هستن که اشتباهات زیادی می کنن . واسه اونها عادی هست .

تمام مدارک شما به سفارت داده میشه و ممکنه آفیسر از شما توضیح می خواد و شما توضیح میدی.
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: farshadsh ، shaso ، tenese ، hossien_501
(2013-06-11 ساعت 22:05)tenese نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 17:54)DIVE نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 07:57)گل نهال نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 07:52)tenese نوشته:  سلام. ما به همراه فرم های مربوط به برندگان لاتاری 2014 یه فرم دیگه هم فرستادیم که تو اون فرم یک نفر رو به عنوان وکیلمون معرفی کردیم.ایشون از بستگان ما تو ا.م.ر.ی.ک.ا هستند. فرمها هم از طریق ایشون برای kcc ارسال شد. سوالم این هست که الان KCC ایمیل ها رو فقط به وکیل می فرسته یا برای ما هم می فرسته؟؟؟ و وجود وکیل می تونه باعث ایجاد مشکل بشه؟؟؟
من به kcc ایمیل زدم و اونها هم تایید کردن که مدارک رسیده و در دست اقدام هست
وكيل واسه چي آخه؟؟؟!! فرمها رو كه فرستاديد ديگه تا وقتي كه نامه دومتون كه زمان و مكان مصاحبه ست بياد كه شما و كي سي سي كاري به هم نداريد،بعد نامه دوم هم كه خودتون بايد بريد مصاحبه، بنظر من اصلاًًنيازي به پيچوندن كارتون نبود،خيلي مراحل ساده ست، مگه اينجا رو مطالعه نكرده بوديد؟

بسوزه پدر جو . آخه وکیل واسه چی ، چرا پیچیدش کردی ؟

حالا من خودم به اندازه کافی نگران هستم شما هم نمک به زخم بپاش....
تنسی جان چرا داری موضوع رو جنایی میکنی، مگه چی شده؟؟؟ !!!!
شما به یکی زحمت دادی که جای شما مدارک رو پست کنه و حتی اسمش رو هم بنویسه که مکاتبات رو با اون انجام بدن، اینه دیگه ؟؟؟
خوب اگه همینی که من میگم ، میشه بگی مشکلش چیه ؟؟؟
اونا ایمیل به اون شخص میفرستن و مثل این میمونه که یه وکیلی گرفتی ( البته بدون حق الزحمه) حالا به هر دلایلی که خودت داشتی...
الانم بیخودی دنبال موارد استرس زا نگرد، فقط شما به اون وکیلت بگو که گوش به زنگ باشه و هر گونه میلی و یا ایمیلی براش فرستادن سریعاً به شما خبر بده همین.
حالا اگه به نظرت این مشکل ساز میشه ( خوب باید قبلش این فکر رو میکردی) ، وگرنه از طرف اونا من به شما قول میدم که هیچ مشکلی نداری...
راستی گفتی میخوای به کی سی سی ایمیل بزنی، خوب میشه بگی چی میخوای بپرسی؟ "میخوای بگی من ایمیل دوستم رو به شما دادم و یا هر چی دیگه، این به نظر شما مشکلی داره عایا ؟"
راحت برین دنبال کارای نکرده تون که باید تا قبل از عزیمت انجام بدین
سفرنامه
تشکر کنندگان: tenese
(2013-06-12 ساعت 19:58)so_ar نوشته:  من نمیتونم منتظر سرا را که در امضای افشین عزیز هست بازکنم . نه با ف ی ل ت ر شکن نه بدون اون . قبلا راحت باز میشد. میشه کمک کنید لطفا
دوست عزیز دیشب امیر توضیح داد که یه مشکل تکنیکی براش پیش اومده ، حالا در اسرع وقت درست میشه و ایشون اعلام میکنه ...
سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh ، so_ar ، گل نهال ، hossien_501
دوستان من امروز مصاحبه داشتم و به امید خدا یک ضرب گرفتم. از همه دوستانی که در مهاجر سرا کمک کردند نهایت قدر دانی را دارم . بسیار ساده است و برای خودتان سخت نکنید و استرس نداشته باشید. امیدوارم هر کجای این کره خاکی هستیم شاد و پیروز باشیم و به آرزو هامون برسیم
دوستانی که کلیر شده و روز دوشنبه برای گرفتن ویزا به سفارت انکارا مراجعه نموده اند، پس از چند روز ویزای خود را از مرکز پستی انکارا تحویل گرفته اند؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-13 ساعت 11:41)kasra17 نوشته:  دوستانی که کلیر شده و روز دوشنبه برای گرفتن ویزا به سفارت انکارا مراجعه نموده اند، پس از چند روز ویزای خود را از مرکز پستی انکارا تحویل گرفته اند؟

دوست عزیز این بستگی به کیستون داره، بیشتر دوستان تا پنچشنبه ، پاسپورتشون دستشونه و بعضی دیگر جمعه و یا حتی دوشنبه هفته بعد...
اینجوری نمیتونید تخمین بزنین
سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh ، shaso ، nimo80 ، hossien_501
با سلام خدمت همه
متاسفانه من نتیجه ی لاتاری 2013 رو تا الان چک نکرده بودم، یعنی کلا یادم رفته بود!!! و ماه پیش همزمان با اعلام نتایج 2014 فهمیدم که برنده شدم و مدارکم رو براشون پست کردم. الان نگران اینم که فرصت رفتنم سوخته باشه...
چندتا سوال داشتم، ممنون میشم راهنماییم کنین:
1- الان که مدارک رو فرستادم، با توجه به دیرکردم، اونجا توی پروسه بررسی قرار میگیره یا نه؟
2- اینکه توی تاییدیه گفته تا 30سپتامبر 2013 وقت هست منظورش چیه؟ وقت برای ارسال مدارکه یا وقت برای زمان مصاحبه است؟
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان من در مورد استفاده از سایت مشکل دارم و نمی تونم کامنت های قبلی ام را پیدا کنم کسی هست منو راهنمایی کنه؟
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 17:16)Ehsan1358 نوشته:  سلام
دوستان من در مورد استفاده از سایت مشکل دارم و نمی تونم کامنت های قبلی ام را پیدا کنم کسی هست منو راهنمایی کنه؟

برید کنترل پنل، روی عددی که نشانگر تعداد ارسال ها تون هست کلیک کنید. همه ی ارسالاتون نمایش داده میشن
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: گل نهال ، Ehsan1358 ، soruosh ، valencia ، farshadsh
سلام
دوستان پیدا کردم در هر کامنتی که می گذارید و سطری که لیبل اسمتون هست در سمت چپ یک کلمه هست به نام "جستجو " که اگه اونو بزنید کامنت هاتون و نتایج تک تک شون می آید بعد دقیقا روی کلمه "ارسال" که فعال است کلید می کنید اونها رو می بینین یا در کنرل پنل با زدن کلمه رد گیری می توانید نتایج تک تک شون می آیند و ادامه دهید......
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان