موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-31 ساعت 13:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-31 ساعت 14:06 توسط amirhr123.)
(2012-08-31 ساعت 12:28)mohammad_r نوشته: (2012-08-31 ساعت 11:49)mrbonbon نوشته: (2012-08-31 ساعت 01:08)amirhr123 نوشته: سلام دوستان یک سوال داشتم لطفا با تجربه های سالهای گذشته ومدیران محترم پاسخگو باشند.
بچه هایم توی پاس من هستند ایا پاس جدا برایشان بگیرم وگرنه ایادر اینده ممکن است به مشکل بخورند یاخیر؟اگر بله چه مشکلی؟
سلام دوست عزیز
من نه مدیرم ونه باتجربه، اما در راهنمای مهاجرت در یک قسمتیش تا اونجا که یادم میاد خونده بودم که بچه ها از یک سنی به بعد حتماً باید پاسپورت جداگانه داشته باشند. شما هم اگه وقت دارین و مشکلی هم نیست بهتره که اینکارو بکنین که خدای نکرده در موقع مصاحبه مسئله ای براتون پیش نیاد.
دوست عزیز اگر ادرس بدهی یا راهنمایی کنی سپاسگزارم چون جزو کارنتی ها هستم وکلی کاردارم که باید انجام بدهم الان هم ایران نیستم.
دوست عزیز هر چی گشتم اون لینک اصلی رو نتونستم پیدا کنم ، حالا هر کدام ازدوستان اگه چشمشون خورد به شرایط افراد داخل پاسپورت و دیدن که تاچه سنی رو اجازه دادند، لطفاً برای این دوستمون لینکش رو بفرسته.
اما من با توجه به فرمایش شما ، رفتم که اون چیزی رو که خونده بودم رو پیدا کنم و براتون بفرستم ، چشمم به مدارکی که سفارت قبل از اینکه بریم گفته برامون پست کنین افتاد که در مورد پاسپورت یه اشاره کوچکی کرده ، اما متاسفانه سقف سن افراد داخل پاسپورت رو ننوشته. فایل رو براتون اینجا میذارم ایشالله که بتونه کمکتون کنه آماده سازی برای مصاحبه
[/quote]
خیلی متشکرم از بچه های با معرفت مهاجرسرا
که در این سایت احساس تنهایی با وجود این همه مشکلاتی که در پیش .
داریم نمی کنیم
دوست عزیز دیگه اجازه خروج به بچه هایی که در پاس اولیاء خود باشند نمی دهند و همه بچه های بالای یک سال باید پاس جداگانه بگیرند. من خودم با ابنکه بچه ام در پاس خانمم بود و پاس اون هم هنوز یکسال دیگه اعتبار داشت با اداره گذرنامه تماس گرفتم و گفتند باید پاس جداگانه برای بچه ات بگیری.
[/quote]
سلام مگه میشه من تازه از ترکیه به اتفاق خانواده که بچه ها توی پاس خودمان هستند اومدیم منظور من زمانی است که اگر usاقامت کردیم وکارهایمان ردیف شد بعدها برایشان مشکلی پیش نیاید.البته شنیده ام برای ورود دبی مشکل پیش میاید.
CASE NUMBER:2013AS000011##
* تعداد افراد کیس:4نفر
* تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر
محل مصاحبه:انکارا *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
موضوعها: 1
رتبه:
47
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی
از تکرار سوالات خودداری فرمایید.
سوالات تکراری عدم تایید میشوند.
موفق باشید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من سوالی دارم می خواستم بدونم مثلا میشه سفارت آلمان رو به عنوان محل مصاحبه نوشت اگه اطلاعاتی در این خصوص دارید لطفا راهنمایی کنید البته دلیل برای این کارم دارم .
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
من توی امضای بعضی از برنده های ۲۰۱۳ دیدم که تاریخ کارنت شدن کیسشون رو زدن ولی توی visa bulletin هنوز از ۲۰۱۳ اسمی نبرده شده. داستان چیه؟