موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-02 ساعت 15:26)mlo نوشته: دوستان عزیز سلام . چندتا سوال داشتم در رابطه با مدرک تحصیلی. همسر بنده که برنده اصلی است الان دوره پیش دانشگاهی رو به پایان رساند و گواهی موقت هم گرفت به همراه ریز نمرات. حالا لطفا اگر کسی میدونه سوالات بنده رو پاسخ بده :
1) آیا این تغییر وضعيت تحصیلی به kcc اعلام بشه(با توجه به اینکه فعلا گواهی موقت به دستمون رسیده)؟
2) گواهی دایم حداقل 6 ماه دیگه حاضر میشه! اگر مصاحبه قبل از این زمان باشه تکلیف چیه؟ گواهی موقت رو سفارت می پذیره؟ لطفا بنده رو راهنمایی بفرماييد/ با سپاس از تمام عزیزانی که بنده و دیگر افراد رو برای آگاه سازی کمک می کنند...
بله گواهی موقت رو سفارت قبول میکنه لطفا ریز نمراتم با خودتون ببرید و جفتش رو ترجمه کنید.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه جا توی instruction_dv نوشته که نحوه خروج پولتون رو از کشورتون به امریکا باید بنویسید. ایا دوستانی که رفتن یا اطلاع دارن، چنین نامه ای رو نوشتن و با مدارکشون ارسال کردن؟
شماره کیس: 2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی : May-05-2012
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد: سه نفر
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-03 ساعت 00:29)nana2013 نوشته: سلام دوستان
یه جا توی instruction_dv نوشته که نحوه خروج پولتون رو از کشورتون به آمریکا باید بنویسید. ایا دوستانی که رفتن یا اطلاع دارن، چنین نامه ای رو نوشتن و با مدارکشون ارسال کردن؟
دوست عزیز من مصاحبه رفتم ولی اصلا چنین چیزی رو ازم نخواستن پس نگران نباش لازم نیست.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام خدمت همه دوستان عزیز.من این چندوقت سرم خیلی شلوغ بودونتونستم در گفتگوهاشرکت کنم.شرمنده.من به کمک دوستان عزیزآقای روزبهانی وآقاافشینAFSفرمامو8/25فرستادم وبعداز3روزاین ایمیل برام رسیدAny information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
خیالم راحت شد که مشکلی نداره.باسپاس ازهمه دوستان وبه امید پیروزی وموفقیت برای همه برندگان.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
تو ترجمهٔ پیش دانشگاهی باید چی نوشته شده باشه؟ بس من زده pre univercity
شماره کیس: **2013AS000015
تاریخ رویت قبولی:1 MAY
کنسولگری:KUALA LUMPUR MALAYSIA
ارسال فرمهای سری اول:10MAY DHL
تعداد نفرات: خود خودم
کارنت شدن کیس:13AUG
مصاحبه:هفته سومoct
دریافت کلیرنس: نداشتم
دریافت ویزا:یک ضرب
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
مقصد : LAX
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان عزیز سوالی که من داشتم اینه که بعد از فبولی و ورود به امریکا تا چه مدت زمانی بایست اونجا موند؟ آیا میشه بلافاصله به ایران برگشت؟