موضوعها: 0
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-12 ساعت 23:29)pedram.ndr نوشته: سلام دوستان. عجب تاپیک داغی شده اینجا. راستش من دیدم اگر تجربیاتم را اینجا بگم حتما به درد بخوره. من حدود ۱۳-۱۴ ماه پیش به توصیه یکی از اقوام که الان در آمریکا زندگی میکنه برای EB3 اقدام کردم. ایشان خودشان هم از طریق EB3 اقدام کرده بودند البته حدود ۳ سال پیش و از طریق یک شرکت خارجی. من واقعا در ابتدا فکر میکردم که غیر ممکن است که بشه در یک کشور استخدام بشی و گیرین کارت هم بگیری. خلاصه از ایشان اصرار و از ما هم سوال. بلاخره من کارم را آغاز کردم و الان منتظر دریافت نامه زمان مصاحبه هستم. یعنی مجوز کار را گرفتم. بعد مجوز وزارت خارجه, بعدش گواهی سوء پیشینه و الان هم در انتظار زمان مصاحبه هستم. برای دوستانی که از این طریق اقدام کرده اند آرزوی موفقیت میکنم
سلام؛ اميدوارم موفق باشيد.
اما اينطور كه بنده مطلع شدم اقدام از طريق اين نوع ويزا از پاييز سال گذشته براى ايرانيان مقدور شده، شما چطور ١٣، ١٤ ماه پيش شروع به كار كرديد؟!
Category: EB3 - unskilled worker
PERM filed with DOL: Apr 2015
PERM Approved: Oct 2015
I-140 Filed with USCIS: PENDING
I-140 Approved: PENDING
Visa Interview: PENDING
Clearance: PENDING
Visa Granted: PENDING
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
با آرزوی موفقیت برای تمام کسانی که تو این راه رفتن و منتظر هستن من چند تا سوال از افراد مطلع داشتم که بدجوری ذهنمو مشغول کرده
1) آیا این هزینه پرم یک هزینه قانونی است که کارفرما بعنوان عوارض باید مثلا به اداره کار یا سازمان دیگری بخاطر استخدام یک خارجی پرداخت کند یا نه یک هزینه غیر قانونی است که متقاضی باید به وکیل و کارفرما و شیتلهای احتمالی سازمانهای مربوطه (اداره کار و ....) بپردازه که توجیه کنه این کارگر ساده عمرا اینجا پیدا نشده ظرف یک ماه آگهی یعنی در واقع کارفرما داره شغلو به کارگر اور سی میفروشه بصورت غیر قانونی مثل بازار سیاه خودمون . یکی از دوستان تو صفحات قبل که آمریکا هستن و از اونجا اقدام کردن گفته بودن اگر کارفرما آشنا دارین که حاضره با شما همکاری کنه و شما رو بخواد غیر از دستمزد وکیل که معمولا از سه هزار تا شش هزاره خرج دیگری ندارید
2)سوال دوم که مخم واقعا ورم کرده بابتش اینه که چطور کارفرما اداره کارو متقاعد میکنه واسه این شغل ساده که کلی نیروی بیکار و سیاه و غیر سیاه و ....ریخته که انجام بده کسی ظرف این یک ماه پیدا نشده معمولا تصورم از این نوع اسپانسر این بود که کارفرما بدلیل اینکه یه نیرویه خارجی با توانایی خاص و خارق العاده پیدا کرده که نمونش نیست یا سخت پیدا میشه اداره کار و مهاجرتو قانع میکنه که این فرد به نفع اقتصاد آمریکا یا اون شرکته و تاییدیه میگیره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها تو رو خدا انرژي مثبت بديم و به وكيل هامون اعتماد كنيم .هر ساله داره به اين طريق از كره و كشور هاي مختلف ادم مي ره امريكا ,لطفا از اين به بعد خبر هاي خوب بديم و از پيشرفت كارهامون بگيم .با ارزوي موفقيت براي همه دوستان .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی از کسانی که سرشون کلاه رفته و سرمایشون از بین رفته انرژی مثبت دادن و به یک شخصی
اعتماد کردن .
این تاپیک کاملا بی محتوا شده .