موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
والا من خیلی از دوستانی که میگن این کارو کردن سوال کردم هیش کی جواب سوالات مارو نداد.
این سوالاتی که من کردم اولین سوالاتی هست که در ذهن هر شخصی که میخواد این کارو بکنه
ایجاد میشه .
اصل حرف من این بود که معقول نیست مبلغی نزدیک 200 میلیون خرج کنیم تا یکی بیاد مارو بفرسته
آمریکا بریم نظافتچی بشیم . تازه اگه بفرسته ! . گفتم چه کنیم بدون این مبلغ بریم ، هیچ کسی جواب
نداد .
در واقع یه جورایی مشخصه که بعضی دوست دارن حتما حتما بریم پیش وکیل و کاریاب 200 میلیون تقدیمشون
کنیم. یعنی کارگری در آمریکا گیر کرده تو این 200 میلیون ! خوب آخه عزیز جان ، من اگه 200 میلیون داشتم که
نمیرفتم کارگری کنم.
این تاپیکم سمت و سوش مشخصه . یه سری سوال پرسیده میشه که جواب داده نمیشه ، یه سری دیگه هم
هستن میان با فونت درشت و آندرلاین مینویسن "ما نتیجه ی مان از وزارت کار آمد" . یکی هم میاد تبریک میگه.
این سمت و سوی این تاپیک شده . یا یه جورایی شده مثل قضیه ی خودگویی و خود خندی ...
اگه به این میگین سمت و سوی کاملا خوب ، دیگه من حرفی ندارم .
موضوعها: 2
رتبه:
18
18 تشکر در 6 ارسال
2015-05-14 ساعت 18:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-14 ساعت 18:39 توسط lordsaroman.)
(2015-05-14 ساعت 16:13)Paradox نوشته: والا من خیلی از دوستانی که میگن این کارو کردن سوال کردم هیش کی جواب سوالات مارو نداد.
این سوالاتی که من کردم اولین سوالاتی هست که در ذهن هر شخصی که میخواد این کارو بکنه
ایجاد میشه .
اصل حرف من این بود که معقول نیست مبلغی نزدیک 200 میلیون خرج کنیم تا یکی بیاد مارو بفرسته
آمریکا بریم نظافتچی بشیم . تازه اگه بفرسته ! . گفتم چه کنیم بدون این مبلغ بریم ، هیچ کسی جواب
نداد .
در واقع یه جورایی مشخصه که بعضی دوست دارن حتما حتما بریم پیش وکیل و کاریاب 200 میلیون تقدیمشون
کنیم. یعنی کارگری در آمریکا گیر کرده تو این 200 میلیون ! خوب آخه عزیز جان ، من اگه 200 میلیون داشتم که
نمیرفتم کارگری کنم.
این تاپیکم سمت و سوش مشخصه . یه سری سوال پرسیده میشه که جواب داده نمیشه ، یه سری دیگه هم
هستن میان با فونت درشت و آندرلاین مینویسن "ما نتیجه ی مان از وزارت کار آمد" . یکی هم میاد تبریک میگه.
این سمت و سوی این تاپیک شده . یا یه جورایی شده مثل قضیه ی خودگویی و خود خندی ...
اگه به این میگین سمت و سوی کاملا خوب ، دیگه من حرفی ندارم .
سلام. علت اینکه شما جواب سوال هاتون رو نمی گیرید خیلی واضحه. چون این سیستم شرکت واسط غیر قانونی هست و برای دور زدن قانون.
من به کسانی که ادعا می کنند اون کارفرمای مثلا پیتزا فروشی هیچ پولی رو از شرکت واسط نمی گیره برای انجام دادن پروسه ی PERM و یا حتی به عنوان یک incentive ، پیشنهاد می کنم: شما اون کارفرمات که مشخصه. مثلا شرکت Pizza Hut که اون شرکت های واسط ایرانی صحبت از آن زیاد می کنند. شما مستقیما برید با Human Resources این شرکت تماس بگیرید یا از طریق وبسایتشون ایمیل بزنید بگید آقا من یه نیروی کار خارجی می خوام بیام براتون کار کنم می دونم شما کلی کمبود کار دارید اونجا برام یه job offer بفرستید و برید برام PERM رو اپلای کنید پول وکیل و این ها رو هم تو پروسه ی PERM خودتون باید بدید طبق قانون اما من بقیه پولشو خودم می دم، وقتی بیام اونجا هم حداقل یک سال باهاتون کار می کنم.
اگه واقعا این ها این قدر نیازمند شدید نیروی کار خارجی باشند و کاملا هم قانونی هستند باید این کار رو بکنند. بعد شما با هر وکیلی که تماس بگیرید زیر 6 یا 7 هزار دلار تا آخر پروسه رو براتون انجام می ده.
حالا چرا از شما 60 با 70 هزار دلار می گیرند؟؟ علتش اینه که شرکت واسط هزینه ی PERM اون کارفرما ی پیتزا فروشی رو از پول شما می ده و علاوه بر اون هم یه شیتیل کلفت هم می ده بهشون که قبول کنند اسپانسر شما بشه. بقیه پول هم می ره تو جیب شرکت واسط. همان طور که من قبلا هم گفتم این کار غیر قانونی است اما شدنی است. مثل اینکه یکی بیاد به شما بگه 60 هزار دلار بده من یک نفر رو برات پیدا می کنم اینجا ویزای نامزدی برات فایل کنه بعد که اومدی اینجا اسپانسر گرین کارتت بشه با ازدواج بعد دوسال هم طلاق بگیرید. این کار شدنیه اما غیر قانونی. حالا درمورد سیستم شرکت واسط هم همین طور. هرکی ازین طریق اقدام کنه به احتمال بسیار بالا می تونه گرین کارتشو بگیره اما باید حواسش باشه چه ریسکی رو داره قبول می کنه.
من یک نکته ی دیگه هم بگم به شما یک سری username های جدیدی توی این فروم دزست شده همگی تو May 2015 بعد از اون که من مطرح کردم که این قضیه غیرقانونی هست. به نظر میاد یک نفر همه ی این نام های کاربری رو درست کرده چون pattern اسمی این username ها همگی شبیه به هم هستند و همگی تو may 2015 درست شدند و در طی روز همه با هم پیغام می گذارند.
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015
N400 Filed: April2020
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-14 ساعت 18:20)lordsaroman نوشته: من یک نکته ی دیگه هم بگم به شما یک سری username های جدیدی توی این فروم دزست شده همگی تو May ۲۰۱۵ بعد از اون که من مطرح کردم که این قضیه غیرقانونی هست. به نظر میاد یک نفر همه ی این نام های کاربری رو درست کرده چون pattern اسمی این username ها همگی شبیه به هم هستند و همگی تو may ۲۰۱۵ درست شدند و در طی روز همه با هم پیغام می گذارند.
بله، فكر مى كنم براى بقيه هم اين قضيه آشكار شده؛
والا اگه اين راه كاملاً قانونى هم باشه با اين رفتارى كه بعضى دوستان در پيش گرفتن، آدم به همه چيزش شك مى كنه!
من خودم دو ماه پيش با وسواس فراوان شروع به كار كردم و قسط اول قراردادم رو هم پرداخت كردم، اما اينكه يه عزيزى مياد اينجا و با چند اكانت اظهارنظر ميكنه، باعث دلسردى حتى ما كه در روند كار هستيم ميشه، چه برسه به باقى دوستانى كه اومدن تو اين تايپيك تا از شرايط اين نوع ويزا مطلع بشن!
Category: EB3 - unskilled worker
PERM filed with DOL: Apr 2015
PERM Approved: Oct 2015
I-140 Filed with USCIS: PENDING
I-140 Approved: PENDING
Visa Interview: PENDING
Clearance: PENDING
Visa Granted: PENDING
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون بابت این همه دلسوزی و البته اتهام!!!!!!!!!. ولی کلاهبرداری اصلی داره تو مهاجرت از طریق سرمایه گذاری 500 هزار دلاری امریکا EB5 انجام میشه. فکر کردن یارو دلش برای من و شما سوخته که بیاد از صبح تا شب هنجرش رو تو ماهواره پاره کنه و تبلیغ سرمایه گذاری EB5 کنه. آنوقت بره این همه پول را تو پروژه های خودش به اسم دولت سرمایه گذاری کنه و در آخرش هم بعد از ۵ سال هیچ پولی به ملت برنگردونه!!!!!!!!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز فراموش نكنيم كه اسم اين فروم EB3 است يعني براي عزيزاني ساخته شده كه اين روش و براي مهاجرت انتخاب كردن و هدف اصلي اين تاپيك اطلاع رساني از مراحل پروسه و استفاده از تجربيات پيشكسوتان ميباشد و همچنين اطلاع از زمان مراحل اين روش براي هر يك از دوستان ميباشد.
EB2
ANKARA
interview : 13 may 2016
two line : 7 Dec 2016
OR : 16 Dec 2016
Clearance : 27 Dec 2016
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-14 ساعت 03:45)pedram.ndr نوشته: خیلی وقتها نیروی آمریکایی هزار نیست با ساعتی ۱۰ دلار کار کنه.
(2015-05-10 ساعت 10:25)taha.k نوشته: بسیاری از آمریکائیها هزار با انجام این قابل کارها نیستند.
Category: EB3 - unskilled worker
PERM filed with DOL: Apr 2015
PERM Approved: Oct 2015
I-140 Filed with USCIS: PENDING
I-140 Approved: PENDING
Visa Interview: PENDING
Clearance: PENDING
Visa Granted: PENDING
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
اینم از مدرک که این آیدی ها ی جدید رو یه شخص یا شرکت اداره میکنه. برای اینکه مخالف قوانین انجمن نباشه اسم فروم ۲ را ننوشتم. به آیدی ها و کامنت ها در دو عکس توجه کنید.
مهاجرسرا
فروم همسایه
یعنی اگر این روش شدنی هم باشه شرکت شما با این کارها تعطیلش میکنه. کنکاشت, توجه و دقت در امر مهاجرت حق هر آدمی هست چطور شما میگویید که این کارها انجام نشه؟ شخص نتیجه شاید یه عمر زحمتشو بخواهد بدهد برای اینکه شاید به آمریکا برود یا نرود و هیچ جستجو و موشکافی هم در درست یا واهی بودن یک روش مهاجرتی نداشته باشد؟ دوستان قضاوت با خودتان.
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...