2012-08-21 ساعت 15:18
(2012-08-21 ساعت 15:00)Sheriff نوشته:(2012-08-21 ساعت 14:44)saljoogh نوشته: من هم یک گلگی از شما مدیر محترم دارم،
اگه میخوایم که یک forum پربار از اطلاعاته موثق باشه بهتره که همه بهم کمک کنن. از شما انتظار میرفت که پسته بندرو کامل مطالعه بفرمایید کامل و بتونید به این نتیجه برسید که اینجانب:
۱- قصد داشتم اطلاعاته غلطی رو که یک کاربره دیگه گذشته رو اصلاح کنم، به عبارتی کمک به فرومِ شما کنم.
۲- فکر میکنم که خیلی ساده میشه متوجه شد که اشتباهه من یک typo بوده.
۳- شخصاّ همیشه وقتی مطلبی رو مینویسم، منبع اون رو هم ذکر میکنم. که فکر کنم این کاری که باید به عنوانه یکی از قوانین هر فرومی باشه. دیگه اونوقت هیچ وقت بحثِ بی مورد پیش نمیاد.
* یکی از دلایلی که اطلاعات غلط بارها داره تو این فروم که واقعا نقش خیلی مهمی تو زندگی همهٔ ماها داره پخش میشه اینه که دوستان متاسفانه وقتی یه متن انگلیسی رو ترجمه میکنن در برخی از موارد برداشته اشتباه میکنن و اون رو در اینجا به همگان انتقال میدن.
خلاصه من واقعا از تمامی دوستانی که این فروم رو راه انداختند و مدیریت میکنن و تمامی کاربرهایی که اطلاعات شون رو در اختیار ما میذارن ممنونم. یادمون نره که وقتی کسی اینجا پستی میذاره داره به هممون خدمت میکنه، و اگه قراره که اخطاری داده بشه باید به هر کاربری که اطلاعاته غلط میده داده بشه. وقتی که من دیدم بارها و بارها این اطلاعاته غلط تو تاپیکهای مختلف بحث شده، و کسی هم تذکری نمیده وظیفهٔ خودم دونستم که وقت بذارم و این مطلب رو روشن کنم. برای بنده هم خیلی جالبه که پستهای اشتباهی که در این رابطه بیان شده هیچ کدام اخطار یا تذکر نگرفتند، ولی typoِ بنده اخطار داره و دوستان هم تشکر کردن از شما.
موفق و پیروز باشید.
دوست عزیز این فروم بنده نیست. مدیران این فروم هیچگونه دستمزدی بابت مدیریت فروم نمیگیرند و فقط برای ادای دین به مهاجرسرا و کمک به هموطنان قبول مسؤولیت میکنند. این فروم متعلق به همه کاربران است.
بنده پست شما رو کامل مطالعه کردم و متوجه اشتباه شما شدم. اگر در عمد نبودن اشتباه شما تردید داشتم، مطمئن باشید اخطار میدادم.
همه کاربران میتوانند پستهای حاوی اطلاعات غلط را با استفاده از دکمه گزارش، به مدیران معرفی کنند و مدیران در خصوص درست یا نادرست بودن پست نتیجه گیری کرده و اقدام لازم را انجام خواهند داد.
دوست عزیز متأسفانه اینگونه که شما میفرمایید نیست: "وقتی کسی اینجا پستی میذاره داره به هممون خدمت میکنه".
تشخیص پستهای مشمول اخطار یا محرومیت ارسال کننده با تیم مدیریت است و کاربران میتوانند با گزارش پستهای مورد دار مدیران را در این خصوص همراهی کنند.
کسانی که وقت میذارن میرن مطلب در میارن تحقیق میکنن و اینجا پست میذارن، دوست من، مثل مدیران هیچ گونه دست مزدی نمیگیرن، پس هم باید سپاسگزار مدیران بود هم کسانی که تجربیات و معلوماتشون رو در اختیاره دیگران میذارن.
اطلاعاته غلط دادین، درست کردم، از پستم هم دفاع کردم با دلیل و منبع موثق و مدرک، چرا اخطار میدی حالا؟ ؛-) اخطاری که دادین میگه:
۱- اطلاع رسانی نادرست: بنده نادرست اطلاع رسانی نکردم. اطلاعات غلطِ دوستان رو تصحیح کردم.
۲- دخالت در عملکرد مدیریت. وقتی مدیریت اشتباه کرده بنده یه تذکر دادم و نظرشون رو اصلاح کردم.
شما لطف کن یه اخطار دیگه هم به من بده عزیز چون دارم از شما انتقاد میکنم.
من پستای شمارو زیاد خوندم و خیلی هم به من کمک کرده، از شما همینجا تشکر میکنم.