2012-08-21 ساعت 20:17
(2012-08-21 ساعت 17:50)enchantress_boy نوشته:(2012-08-21 ساعت 16:44)mangoolkhan نوشته:(2012-08-21 ساعت 00:36)samijoon نوشته:(2012-08-20 ساعت 23:51)smpf نوشته:(2012-08-20 ساعت 21:18)mangoolkhan نوشته: درسته البته من منتظر منبع 500 نفر اعلامی اکتبر هستم ممنون میشم منبعشو بگیندوستان عزيز من همه اطلاعات مربوطه رو خوندم در مورد اينكه چه تعداداز يه كشور برگزيده ميشن ويا سهميه دارن هيچ چيزي نوشته نشده.توي يه جدول كاملا مشخصه كه در سالهاي گذشته چطور بوده.هر سال هر تعداد كه اعلام كردن كارنت شدن حالا بعضي سالها بيشتر از ٤٠٠٠نفر بوده بعضي سالها كمتر و حتي سالي بوده كه از ايران فقط ٣٥٠ نفر برنده شدن.مازاد پازاد نداره.ميدونم چرا بعضيها فقط فاز منفي دارن
دوستاي عزيز آيا منبع معتبري هستش كه بگه اكتبر چه اتفاقي دقيقا ميفته؟
مازاد پازاد یعنی چی اینو که دیگه همه دیدن و میدونن که گفته شده سهمیه هر کشور ماکزیمم 7% هست یعنی 3500 نفر ، خوب بعد از 3500 ویزا بقیه مازاد محسوب مشن دیگه به این هم شک دارین؟
(2012-08-21 ساعت 10:58)MEHDIREZAEI نوشته:ممنون از نکته ای که گفتی بله دیدم حتی Poland که ببینین 3849 هم داره،(2012-08-21 ساعت 00:36)samijoon نوشته:(2012-08-20 ساعت 23:51)smpf نوشته: دوستان عزيز من همه اطلاعات مربوطه رو خوندم در مورد اينكه چه تعداداز يه كشور برگزيده ميشن ويا سهميه دارن هيچ چيزي نوشته نشده.توي يه جدول كاملا مشخصه كه در سالهاي گذشته چطور بوده.هر سال هر تعداد كه اعلام كردن كارنت شدن حالا بعضي سالها بيشتر از ٤٠٠٠نفر بوده بعضي سالها كمتر و حتي سالي بوده كه از ايران فقط ٣٥٠ نفر برنده شدن.مازاد پازاد نداره.ميدونم چرا بعضيها فقط فاز منفي دارن
دوستاي عزيز آيا منبع معتبري هستش كه بگه اكتبر چه اتفاقي دقيقا ميفته؟
دوستان آيا منبعي هست كه عدد 3500 رو آورده باشه؟
چون سالهاي قبل تعداد ويزاي بيشتر از اين هم داده شده مثلا براي كشور اتيوپي
من فکر میکنم ماها یک اشتباه کوچک داریم (3850 = 7% * 55000) که ماکزیممش هم با این عدد میخونه ، ما همیشه 50000 را ضرب در 7% میکنیم میشه 3500 که فکر کنم اشتباهه (اگه اینطور باشه سهمیمون 350 تا بیش از چیزی که فکر میکردیم هست.
لطفا نظر بدین
تا اونجا که من میدونم و در چند جا خوندم تعداد کل ویزاها 50000 تا هستش....مثلا این مطلبو از سایت سفارت مجازی ایران میزارم... اون 5000 تا تحت برنامه NACARA هستش فک کنم که به ما ربطی نداره
" به علاوه، هر ساله از طریق برنامه روادید گونه گونی مهاجرت (Diversity Visa Program) تعداد 50,000 نفر مهاجر به صورت قرعه کشی اتفاقی از میان متقاضیان واجد صلاحیتی که نام نویسی کرده اند، انتخاب می شوند. شرکت کنندگان در این برنامه به مراجعه به تارنمای (DV) از وضعیت درخواست خود و اینکه آیا درخواست آنها برگزیده شده است با نه آگاهی می یابند. وزارت امور خارجه برندگان در برنامه قرعه کشی روادید را از طریق نامه یا پست الکترونیکی آگاه نمی کند."
اینم منبع : http://persian.iran.usembassy.gov/visas/...nians.html
در ضمن تو این ویدئو ی مصاحبه با آقای DAS David Donahue ایشون به صراحت اعلام میکنه تعداد 50000 ویزا موجوده
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1318.html
[u]از مدیران محترم سایت خواهشمند است کامنتهای تکراری بیهوده را حذف کنند. چون در چند صفحه گذشته شاهد بحث و جدل برخی اعضا در مورد نتیجه گیری و گروکشیهای شخصی بیهوده بودیم که فضای بسیار زیادی را در سایت به خودش اختصاص داده و تعداد صفحات را زیاد کرده اند. امیدوارم با کنترل مدیران و رعایت کاربران امکان استفاده و جستجوی بهتر و سریعتر را برای همه فراهم کنیم.
[/u]