ارسالها: 376
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: May 2010
رتبه:
20
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-19 ساعت 01:05)yami نوشته: نمیدونم چرا این بحث به این مهمی رو ول کردیم و چسبیدیم به مباحثی چون اخی و عجی بودن یا نبودن آمریکا!!
یک سال و نیم تقریبا گذشته که کسی در این تاپیک چیزی ننوشته. خودم شروعش کردم، خودم هم بازیافتش میکنم!!
...
هر وقت از خانمم می پرسیدم که این Butter Milk چی هست و چه مزه ای میده، همش میگفت که مزه گندی داره و اینکه چطور در آلمان مردم عین آبمیوه اونو سر میکشن ولی بسیار بد بو و بد مزه هست. هر بار هم که پرسیدم که آیا شبیه دوغ یا همان آیران ترکی هست گفت نه، با اون خیلی فرق داره. فقط چیز مزخرفی هست!
برای اولین بار یک بار در عمرم به حرف کسی اعتماد کردم و نخواستم شخصا امتحان کنم...
چند روز پیش بر حسب اتفاق متوجه شدم که در یخچالمون یک بطری Butter Milk هست. پرسیدم که این چیه؟ تو که ازش بدت میومد؟ گفت برای مایه کیک خریده بودم که کیک رو ترد کنه ولی دیگه فکر کنم تاریخش گذشته. بریزش دور.
شیطانه گولم زد و همانطور که میخواستم بطری رو روانه ظرف آشغال کنم گفتم بذار ببنم این چیه؟ دربش رو باز کردم و با احتیاط بو کردم. عی دل غافل! این چرا بوی دوغ مشک (یا به آذری نهره آیرانی) میده! با احتیاط کمی مز مزه کردم (آخه کلا به امتحان کردن غذاهای جدید بسیار محتاط هستم!) و دیدم بئئئئئئله! این همه وقت بند رو به آب دادم و این همان دوغ مشک هست که فقط نمک و نعناع ندارد!
من رو بگو که این همه وقت برای هر بطری دوغ آبعلی ساخت کالیفرنیا که برام دو قلب هم نمی شد دو و نیم دولار پول رایج مملکت پول میدادم در حالیکه دوغ مشک اعلا تو پابلیکس و وین دیکسی چهار پنج دولار برای یک گالن چه میدونم 4 لیتری هست.
بهرحال، با چشمی گریان و روانی داغون، سر انگشت پودر نعناعی و نمکی به داخل گالن روانه کرده، خوب تکانیدم و به خودم گفتم که عمرا دیگه من در مورد مسائل غذایی به حرف کسی گوش کنم!!
الان هم هر وقت میرم باترمیلک بخرم خوب چک میکنم که اونی که تاریخش از همه کهنه تر هست رو بخرم و کمی هم میذارم تو یخچال بمونه که حسابی ترش و گازدار و تاریخ گذشته بشه
*لطفا یکی از مدیران عنوان این تاپیک رو اصلاح و کوتاه کنه. برای پست کردن ارور میده. مرسی
برای اینکه دوغ گاز دار بشه عین دوغ گازدار آبعلی یه دونه قند یا یک دونه نخود بندازید تو ظرف دوغ یکی دوروز بمونه گازدار میشه حالا در مورد Butter Milk نمیدونم عمل میکنه یا نه ولی میتونید امتحانش کنید برای دوغ دست ساز خونگی عمل میکنه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
ارسالها: 15
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: May 2013
رتبه:
1
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
باتشکر فراوان به دوستان خوب مهاجرسرا که مطالب جالبی رو مینویسن و ما یاد میگیریم یه سوال چه وسایل خوردنی میتونم با خودم بیارم که تو فرودگاه گیر ندن ؟
ارسالها: 7
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Nov 2011
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-04 ساعت 17:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-04 ساعت 17:17 توسط Amin1357.)
از اونجایی که من زیاد پیتزا درست میکنم پس مجبور شدم پنیر پیتزا و هم یاد بگیرم و کله پاچه و هم با ایشون میپزم
به علت طولانی شدن مجبور به خلاصه نویسی و کمی خوشمزگی میباشم تا حوصله خوندن داشته باشین با عرض ببخشید
پیتزا درست کردنش اگر پنیر باشه راحت هستش خمیرم درست کردنش راحت هستش و هر کسی روش خاص خودش و داره برای برای درست کردن خمیر آب آرد و خمیر مایه و شکر و نمک و روغن با هم مخلوط کنید ده دقیقه به شدت ماساژ بدین آب و فقط آروم آروم اضافه کنین باید خمیر شل نباشه و چیبندگیشم خیلی کم باشه اگر چسبندگیش زیاد شد کمی روغن یا آرد اضافه کنین بالاخره بزارین سه ساعت بمونه بعد دوبارهخ ماساژ و بعدشم نیم ساعت بمونه حالا شما میتونید بجای آب شیر یا بجای شکر نوشابه میتونید مایه خمیر و قبلش درست کنید داخلش نریزن خلاصه یک دوبار درست کنین روش خودتون که بیشتر بدرد میخوره و یاد میگیرین کار سختی نیستش ولی درست کردن پنیر سخته ساعتها وقت میبره ولی سریع یک آموزشی میدم
اول از همه باکتری هستش به نام استارتر که به شکل پورد در بقالی گنده های حومه ایران (خارج ) پیدا میشه ولی داخلش نگردین نیستش اگر این پودر و پیدا کردین میتونین پنیر پیتزا درست کنین والا فکرشم نکنید
ابتدا شیر و میزارین کلی بجوشه داخلشم اگر خامه یا کره اضافه کنید به مقدار بعد دستتون میادش بهتر بعد بزارن سرد بشه باید وقتی انگشت اشارتون و میزارین داخل شیر انگشتتون و بتونید فقط ده دقیقه داخل شیر گرم تحمل کنید یعنی قبل یا بعدش به دلیل حرارت و سوختن در نیاوریدش بعدش کمی نمک و آب لیمو یک قاشق و پودر استارتر میریزین داخل و کمی بهم میزنین و درب قابلمه و میزارین کمی دلمه بشه بعد به ارومی با کمترین حرارت ممکن باید خیلی کم باشه تا بافت از بین نره راستی برای دو لیتر شیر دارم میگم بعدش به ارومی مثل یک نوازش حی دلمه ها رو بدون از هم پاشیدن بهم بچسبونین با یک ملاقه و همین شکل ادامه بدین خود ایتالیاییها طفلکی با حرارت بسیار کم انقدر میزارن تا آبش خش بشه ولی خوب حتما ماکروفر اختراع نکردن لابد شما میدونم صبور نیستین بیارینش بیرون آبش و با یک دستمال کاملا کثیف بگیرین سعی کنید سوراخهاش بسیار ریز باشه نبایید پنیر آب داشته باشه برای همین بزارین داخل ماکرو ویو یا فر بعدش کمی که گرم شد دوباره بیارینش بیرون فشارش بدین تا سه بار یعدش باید حسابی بپلونینش و بسابینش باید مثل خمیر نون باهاش ماساژ کار کنین و در زمان اینکار گرم باشه احتمالا بدون دستکش دستاتون تا دو روز قرمز قرمز میمونه از حرارت خوب بعد از مساساژ حسابی و کش آوردن شدید بندازنیش توی آب یخی که قبل از آب خود پنیر و نمک زیاد درست شده اگر شوریش کم باشه پنیر باز میشه منظور از سرد یخ یخ یخ یخ یخ هستش بعد فردای اون و رنده و بر بدن بزنین توجه کنید گرای زیاد بافت پنیر و خراب میکنه بجای کش آمدن جدا میشه ماساژ دادنش خیلی سخته از لحاظ تکنیک کار و اینکه باید اوایل با ماساژ آبش و بیگیرین
خمیر پیتزا و پهن کنید بر روی کاغذ روغنی ده دقیقه حرارت از یک سمت که دادین با 180 درجه دما واقعی باید برش گردونین چرا چون مایه پیتزا که بعدا روش میریزین یک جورایی نمدارش میکنه باید یک سمتش و بپزین تا خیس و نباه به هر حال خمیر به رطوبت حساسه بعدش روش سس بریزین یا پنیر همین اگر دوست داشتین از شیر مرغ تا سبزیجاتم بین سوس و پنیر بزارین گاهی مخلوط کردن کمی پنیر با سس هم بد نیستش خلاصه باز بزارینش در فر باز با همون حرارت تا ده دقیقه تا روی پنیر هر جوری دوست داشتین بشه پیتزا اماده هستش انتقالش بدین به سطل ذباله دوباره پنیر و خمیر و از اول درست کنین معمولا خمیر بعداز سه بار درش استاد میشین و پنیر بعداز بیست بار
خیلی از شما فکر میکنین که اگر برین پنیر و از بیرون بخرین بهتر و راحت تر آیا آیا شما میدونین که خیلی از پنیر های بیرون از همون پنیر سفید صبحانه درست میشن بهش میگن پنیر پرسس یا پنیر فراری شده یعنی چی پنیر سفید و میندازن توی آب جوش دمای 80 درجه ماساژش میدن خوب کش آمد میندازن توی آب سرد البته با دستگاه والا روشهای سنتی تشت و پاکوبی هنوز در روستاها مرسومه شما این کار و نکنین چون بالای پنجاه بار باید تلاشش کنید شاید بتونید مثل یک دستگاه اینکار را انجام بدهید خیلی سخت و پر تلاش هستش پس هر پنیر پیتزایی نخرید دوم طعم این پنیر اگر خالی میل بفرمایید متوجه میشین خیلی بدمزه هستن در صورتی که پنیری که من بهتون یاد دادم مزش بی نهایت عالیه فقط صبر ایوب میخوادش برای همین بهتر با مقدار زیادی شیر درستش کنید که صرفه داشته باشه خوب امیدوارم زیاد من و نفرین نکنید اگر نتونستین چون آشپزی استعداد هم میخوادش که همه فکر میکنند دارندش ولی متاسفانه من غذای بد زیاد میل کردم ولی لبخند به آشپزاشون زیاد زدم یکبار دیگه میگم ساخت اولین بار پنیر پیتزا از ساختن فیلم تایتانیک سخت ترهخ ولی همیشه پیشرفت و حس میکنین و یاداشت برداری فراموش نشه خسته شدم بای
[font=Arial]آنجا که پیشتر از تو محکوم گشته صدایت بهترین سخن سکوت است
[/font]
ارسالها: 2,339
موضوعها: 17
تاریخ عضویت: Apr 2010
رتبه:
102
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
به نظر من پیتزا فقط با پنیر گودا!
تا جایی که یادم میاد اوایل ایران که پیتزا مد شد، یک مدل پنیر بیشتر نداشت که معروف به پنیر قرمز سلماس بود.
بعداها که یک بار پنیر گودا خوردم و دیگه از اون پنیر سلماس هم خبری نبود تو فروشگاهها حدس زدم که همان بوده. بهرحال چی به سر اون کارخانه اومد، عللاهو اعلم.
نکته دوم هم در خوشمزه تر کردن پیتزاهای اینجایی اینه که موقع سفارش دادن بگین که به هیچ وجه پیتزا ساس یا همون مخلوط قرمز رنگ گوجه فرنگی تو قوطی رو به پیتزا نزنن یا در حد نهایت دو سه قاشق غذاخوری.
آمریکایی ها عاشق اون هستن و اگه نگین معمولا یک ملاقه رو خمیر پیتزا ولو میکنن و گند میزنه به هر چی پیتزا هست.
البته این کار در مورد چیز پیتزاهای ارزون احتمالا مقدور نباشه چون اونا چیزی چیز یا همان پنیر و خمیر پیتزا و اون پیتزا ساس نیستن.
ارسالها: 2,286
موضوعها: 6
تاریخ عضویت: May 2009
رتبه:
127
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که اهل پیتزا هستند اینجا رو حتما امتحان کنند ..مدل subway درست کرده که میتونید پیتزای خودتون رو خودتون درست کنید ..به نظر من عالی بود هم قیمتش خیلی مناسبه هم کیفیتش ..تا اونجائی که من دیدم بیشتر شعبه هاش توی کالیفرنیاست ..
http://www.pieology.com/
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.