دوستان از همه مشکلات گذشته بیایین در مورد غذا هم صحبتی بکنیم!!
درسته هر کدوممون درگیر خیلی مسائل و مشکلات زندگی هستیم ولی هرچی باشه بالاخره که اینجاییم!!
آمریکا هم پایتخت تنوع غذایی دنیا حساب میشه. در این تاپیک بیاین در مورد غذاهای تازه که خوردیم، خریدیدم یا درست کردیم صحبت کنیم. در مورد اینکه چطور غذاهای ایرانی رو اینجا با نبود مواد اولیه ایرانیش چطور درست میکنیم و اینجور مسائل.
مثلا من امروز یک قورمه سبزی درست کردم که عاشقشم و داشتم انگشتامم میخوردم! الان دارم میرم سر کار ولی شب یا فردا حتما میام و نحوه تهیه شو مینویسم.
مواد لازمش برای تهیه قورمه سبزی سوپر فوری ::
1- یک عدد مامان (یا مامان بزرگ یا خاله یا عمه یا خواهر یا زن داداش) در ایران برای خریدن، ساطوری کردن و خشک کردن سبزیجات لازم با درصد وزنی (تره 40%، جعفری30%، گشنیز20%، اسفناج10%) و شنبلیله خشک شده و پورد شده و ارسال آنها داخل توبره با پست معظم ایران!! [کی وقت و حوصله انجام این کارو اینجا داره؟؟؟؟]
2- لیمو خشک امانی (اینجا هم مغازه های عربی هندی میتونین بخرین یا از ایران بگین بفرستن)
3- پیاز خشک ساطوری (اینجا مغازه ها میفروشن)
4- کنسرو لوبیا قرمز یا چشم بلبلی (بدون سس!! صرفا برای اینکه حال خیس کردن و پختن لوبیا رو نداریم!)
5- آبلیمو و آبغوره (آبغوره که طرف ما نیست، حسرت یک سالاد شیرازی خیار گوجه پیاز با آبغور موندم!!)
6- نمک و فلفل و زرچوبه (زردچوبه اینجا خیلی گرونه! بگین از ایران بفرستن)
7- قرص اشکنه سبزیجات (من گوشت خورشت نمیخورم! اگه دوست دارین باید گوشت قرمز رو مکعب یک اینچی ببرین و تو روغن و زرچوبه تفت بدین تا آماده بشه)
8- رب یا سس گوجه فرنگی (سس اینجا با کچاب فرق فوکوله هااا!!)
خوب همانطور که قول داده بودم، شب شد و اومدم بقیه شو بنویسم.
اون سبزی هایی که سپردین براتون در ایران خریدن و ساطوری خرد کردن و در آفتاب خشک کردن حتما باید نشسته باشه! تاکید میکنه نباید بشورن چون خراب میشه. برای هر دو نفر یک فنجان متوسط (اندازه اون لوان یک بار مصرفهای متوسط) از اون سبزی خشک رو داخل یک کاسه بزرگ آب ولرم میریزن. یک قاشق چایخوری بهش جوش شیرین که اینجا به اسم Baking Soda ازش هر کاری میکشن، بریزین که برای تثبیت رنگ و بافت سبزی خوبه.
دو ساعتی بذارین خیس بخوره و بعد توی آب کش ریخته و قشنگ بشورین چون نشسته خشک شده و خاک خلی هست احتمالا.
سبزی ها رو توی قابلمه ریخته و با روغن کافی به مدت 7 تا 10 دقیقه تفت بدین. بعد بهمراه دو عدد قرص اشکنه سبزیجات یا گوشت یا خود قطعات گوشتی که توی قابلمه با زردچوبه تفت دادین بریزین و یک و نیم ساعتی با حرارت بسیار ملایم بذارین جوش بخوره.
سبزی که جا افتاد بهش پیاز خشک خرد شده و زردچوبه و نمک رو بعد از چشیدن اضافه کنین. کنسرو لوبیا قرمز رو هم آب کش کرده و فقط لوبیاهاش رو بدون آبش به قابلمه به اندازه کافی اضافه کنین و بذارین لوبیا ها هم بجوشن.
در ضمن یک قاشق چایخوری پودر شنبلیله خشک رو هم بهش اضافه کنین و همینطور لیمو امانی ها رو هم با چنگال سوراخ سوراخ کرده و بندازین تو خورشت. فکر کنم بعد از بیست دقیقه غذا آماده هست!! با برنجی که در وقت بیکاری درست کردین سرو کنین
موقع سرو کردن هم به نسبت ذائقه آبلیمو و آبغوره اضافه کنین. من بدون گوشت درست کردم و در کمتر از دو ساعت آماده شد!!! بسیااااااااااااااار هم خوشمزه بود.
برای خانمهایی که میخوان قورمه سبزی شون خیلی ایرونی باشه حتی به قیمت چندین ساعت وقت گذاشتن روش میتونن به این لینک مراجعه کنن که همه چیز رو از اول و با سبزی تازه میگه:
http://matbakhchi.blogfa.com/post-92.aspx
درسته هر کدوممون درگیر خیلی مسائل و مشکلات زندگی هستیم ولی هرچی باشه بالاخره که اینجاییم!!
آمریکا هم پایتخت تنوع غذایی دنیا حساب میشه. در این تاپیک بیاین در مورد غذاهای تازه که خوردیم، خریدیدم یا درست کردیم صحبت کنیم. در مورد اینکه چطور غذاهای ایرانی رو اینجا با نبود مواد اولیه ایرانیش چطور درست میکنیم و اینجور مسائل.
مثلا من امروز یک قورمه سبزی درست کردم که عاشقشم و داشتم انگشتامم میخوردم! الان دارم میرم سر کار ولی شب یا فردا حتما میام و نحوه تهیه شو مینویسم.
مواد لازمش برای تهیه قورمه سبزی سوپر فوری ::
1- یک عدد مامان (یا مامان بزرگ یا خاله یا عمه یا خواهر یا زن داداش) در ایران برای خریدن، ساطوری کردن و خشک کردن سبزیجات لازم با درصد وزنی (تره 40%، جعفری30%، گشنیز20%، اسفناج10%) و شنبلیله خشک شده و پورد شده و ارسال آنها داخل توبره با پست معظم ایران!! [کی وقت و حوصله انجام این کارو اینجا داره؟؟؟؟]
2- لیمو خشک امانی (اینجا هم مغازه های عربی هندی میتونین بخرین یا از ایران بگین بفرستن)
3- پیاز خشک ساطوری (اینجا مغازه ها میفروشن)
4- کنسرو لوبیا قرمز یا چشم بلبلی (بدون سس!! صرفا برای اینکه حال خیس کردن و پختن لوبیا رو نداریم!)
5- آبلیمو و آبغوره (آبغوره که طرف ما نیست، حسرت یک سالاد شیرازی خیار گوجه پیاز با آبغور موندم!!)
6- نمک و فلفل و زرچوبه (زردچوبه اینجا خیلی گرونه! بگین از ایران بفرستن)
7- قرص اشکنه سبزیجات (من گوشت خورشت نمیخورم! اگه دوست دارین باید گوشت قرمز رو مکعب یک اینچی ببرین و تو روغن و زرچوبه تفت بدین تا آماده بشه)
8- رب یا سس گوجه فرنگی (سس اینجا با کچاب فرق فوکوله هااا!!)
خوب همانطور که قول داده بودم، شب شد و اومدم بقیه شو بنویسم.
اون سبزی هایی که سپردین براتون در ایران خریدن و ساطوری خرد کردن و در آفتاب خشک کردن حتما باید نشسته باشه! تاکید میکنه نباید بشورن چون خراب میشه. برای هر دو نفر یک فنجان متوسط (اندازه اون لوان یک بار مصرفهای متوسط) از اون سبزی خشک رو داخل یک کاسه بزرگ آب ولرم میریزن. یک قاشق چایخوری بهش جوش شیرین که اینجا به اسم Baking Soda ازش هر کاری میکشن، بریزین که برای تثبیت رنگ و بافت سبزی خوبه.
دو ساعتی بذارین خیس بخوره و بعد توی آب کش ریخته و قشنگ بشورین چون نشسته خشک شده و خاک خلی هست احتمالا.
سبزی ها رو توی قابلمه ریخته و با روغن کافی به مدت 7 تا 10 دقیقه تفت بدین. بعد بهمراه دو عدد قرص اشکنه سبزیجات یا گوشت یا خود قطعات گوشتی که توی قابلمه با زردچوبه تفت دادین بریزین و یک و نیم ساعتی با حرارت بسیار ملایم بذارین جوش بخوره.
سبزی که جا افتاد بهش پیاز خشک خرد شده و زردچوبه و نمک رو بعد از چشیدن اضافه کنین. کنسرو لوبیا قرمز رو هم آب کش کرده و فقط لوبیاهاش رو بدون آبش به قابلمه به اندازه کافی اضافه کنین و بذارین لوبیا ها هم بجوشن.
در ضمن یک قاشق چایخوری پودر شنبلیله خشک رو هم بهش اضافه کنین و همینطور لیمو امانی ها رو هم با چنگال سوراخ سوراخ کرده و بندازین تو خورشت. فکر کنم بعد از بیست دقیقه غذا آماده هست!! با برنجی که در وقت بیکاری درست کردین سرو کنین
موقع سرو کردن هم به نسبت ذائقه آبلیمو و آبغوره اضافه کنین. من بدون گوشت درست کردم و در کمتر از دو ساعت آماده شد!!! بسیااااااااااااااار هم خوشمزه بود.
برای خانمهایی که میخوان قورمه سبزی شون خیلی ایرونی باشه حتی به قیمت چندین ساعت وقت گذاشتن روش میتونن به این لینک مراجعه کنن که همه چیز رو از اول و با سبزی تازه میگه:
http://matbakhchi.blogfa.com/post-92.aspx