موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
دلم برای بعضی چیزها تنگ شده ...
آبغوره خانگی باسه سالاد شیرازی!
سس مایونز مهرام یا بهروز یا هر چی که شد، آخه مایونزهای اینجا اصلا مزه نداره! مزه بی مزه گی روغن میده! سس رنچ هم که باز جای سس مایونز ایرونی رو نمیگیره!
آب انگور! بله ازین Welch's ها میگیرم اینجا اما ازین انگور کنکورد اصلا خوشم نمیاد. مزه اش ادویه ای هست! خیلی هم غلیظه، هی آب قاطی میکنم اما هیچی ساندیس، ببخشید منظورم سن ایچ نمیشه!
پیتزا! مردم از بس پیتزای واقعی خوردم! هوس پیتزای تریپ ایرانی کردم، همونی که مثل اینجا زیر پنیرش یک لایه سس شبه رب گوجه فرنگی نداره!!!
آش! توضیح لازم نداره.
سوپ جو ساده و خامه ای!! چی بگم آخه؟ سوپ مرغ زعفرونی هم میخوام!
بستنی! قابل توجه دوستان که اون چیزی که ایران ما از مغازه ها به اسم بستنی سنتی (که تخم مرغ داره بر خلاف کارخانه ای ها) میخریدیم اسم واقعیش Frozen Custard هست. بستنی یا همون Ice Cream همون بستنی کارخانه ای بدون تخم مرغ هست که چگالیش هم کمی کمتره. بستی ماشینی هم که با کمی ارفاق میشه Frozen Yogurt. طرف ما که فروزن کاستارد نیست. دلم لک زده برای بستنی سنتی. فالوده رو هم که نگوووووووووووووووو.
موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-21 ساعت 06:04)yami نوشته: دلم برای بعضی چیزها تنگ شده ...
سس مایونز مهرام یا بهروز یا هر چی که شد، آخه مایونزهای اینجا اصلا مزه نداره! مزه بی مزه گی روغن میده! سس رنچ هم که باز جای سس مایونز ایرونی رو نمیگیره!
توی قوطی سس مایونزهای اینجا به اندازه یک استکان آبلیمو بریز+یک قاشق چایی خوری نمک و کمی فلفل و یکی دوقاشق ماست معمولی و خوب هم بزن. مزه مایونزهای ایران رو میگیره.
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)
--------------------------------------------
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS
Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-21 ساعت 06:04)yami نوشته: دلم برای بعضی چیزها تنگ شده ...
پیتزا! مردم از بس پیتزای واقعی خوردم! هوس پیتزای تریپ ایرانی کردم، همونی که مثل اینجا زیر پنیرش یک لایه سس شبه رب گوجه فرنگی نداره!!!
خمیر آماده crust پیتزا تا پودرش رو از فروشگاه بخر. هر چی دوست داری روش بریز: پنیر، گوشت فلفل قارچ سوسیس آویشن هرچی به سبک ایران. بعد بزار 20 دقیقه توی فر روی 400. آمادست.
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)
--------------------------------------------
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS
Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP