کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث شیرین و خوشمزه غذا :)
(2012-07-17 ساعت 14:25)masih sh نوشته:  دوستان این مطلب رو از یه جایه دیگه شنیدم .
در یکسری از فست فود های امریکایی شما دو نوع نوشابه برای انتخاب دارید.یکی کوچیک و یکی بزرگ.که مسلما قیمت بزرگه بیش تره.در صورتی که شما هر مرتبه میتونید برید و نوشابه ی خودتون رو پر کنید .(هم کوچیک و هم بزرگ)پس چرا باید پول زیاد تر برای نوشابه ی بزرگ بدید؟Big Grin

بعضی از منو ها، شامل نوشابه بزرگ میشه، یعنی برای سفارش اون منو باید نوشابه بزرگ هم سفارش‌بدی و پولشو هم بدی، وانگهی، خب وقتی نوشابه بزرگ می‌خری لیوانت هم بزرگتره و زمان خارج شدن از همون فست فود، میتونی لیوان بزرگتری پر کنی و با خودت ببری.

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، كاميلا ، zina s ، kasrafo ، pari pariaaa
(2012-07-17 ساعت 14:25)masih sh نوشته:  دوستان این مطلب رو از یه جایه دیگه شنیدم .
در یکسری از فست فود های امریکایی شما دو نوع نوشابه برای انتخاب دارید.یکی کوچیک و یکی بزرگ.که مسلما قیمت بزرگه بیش تره.در صورتی که شما هر مرتبه میتونید برید و نوشابه ی خودتون رو پر کنید .(هم کوچیک و هم بزرگ)پس چرا باید پول زیاد تر برای نوشابه ی بزرگ بدید؟

آقا نخورید!! نخورید این نوشابه ها رو، لاکن جز ضرر چیزی ندارع که؟
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، masih sh ، storagemeter ، zina s ، maryamkambiz ، kasrafo
دلم برای بعضی چیزها تنگ شده ...
آبغوره خانگی باسه سالاد شیرازی!
سس مایونز مهرام یا بهروز یا هر چی که شد، آخه مایونزهای اینجا اصلا مزه نداره! مزه بی مزه گی روغن میده! سس رنچ هم که باز جای سس مایونز ایرونی رو نمیگیره!
آب انگور! بله ازین Welch's ها میگیرم اینجا اما ازین انگور کنکورد اصلا خوشم نمیاد. مزه اش ادویه ای هست! خیلی هم غلیظه، هی آب قاطی میکنم اما هیچی ساندیس، ببخشید منظورم سن ایچ نمیشه!
پیتزا! مردم از بس پیتزای واقعی خوردم! هوس پیتزای تریپ ایرانی کردم، همونی که مثل اینجا زیر پنیرش یک لایه سس شبه رب گوجه فرنگی نداره!!!
آش! توضیح لازم نداره.
سوپ جو ساده و خامه ای!! چی بگم آخه؟ سوپ مرغ زعفرونی هم میخوام!
بستنی! قابل توجه دوستان که اون چیزی که ایران ما از مغازه ها به اسم بستنی سنتی (که تخم مرغ داره بر خلاف کارخانه ای ها) میخریدیم اسم واقعیش Frozen Custard هست. بستنی یا همون Ice Cream همون بستنی کارخانه ای بدون تخم مرغ هست که چگالیش هم کمی کمتره. بستی ماشینی هم که با کمی ارفاق میشه Frozen Yogurt. طرف ما که فروزن کاستارد نیست. دلم لک زده برای بستنی سنتی. فالوده رو هم که نگوووووووووووووووو.
پاسخ
(2012-07-17 ساعت 16:39)yami نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 14:25)masih sh نوشته:  دوستان این مطلب رو از یه جایه دیگه شنیدم .
در یکسری از فست فود های امریکایی شما دو نوع نوشابه برای انتخاب دارید.یکی کوچیک و یکی بزرگ.که مسلما قیمت بزرگه بیش تره.در صورتی که شما هر مرتبه میتونید برید و نوشابه ی خودتون رو پر کنید .(هم کوچیک و هم بزرگ)پس چرا باید پول زیاد تر برای نوشابه ی بزرگ بدید؟

آقا نخورید!! نخورید این نوشابه ها رو، لاکن جز ضرر چیزی ندارع که؟
مع الهذا آخه خوشمزه است لامصب النوشابه.
من نمیدونم چرا هر چیز خوشمزه ای را میگن بده.Big GrinCool
چربی شوری گازدار شیرینی. پس الکوفت بخوریم ؟
آقا شما بوخور. از قدیم گفتن خوردنی مردنی نداره.


پاسخ
تشکر کنندگان: Omidooo ، masih sh ، امیر مهاجر ، yami ، zina s ، kavoshgarnet ، kasrafo ، aghaghia
(2012-07-17 ساعت 14:25)masih sh نوشته:  دوستان این مطلب رو از یه جایه دیگه شنیدم .
در یکسری از فست فود های امریکایی شما دو نوع نوشابه برای انتخاب دارید.یکی کوچیک و یکی بزرگ.که مسلما قیمت بزرگه بیش تره.در صورتی که شما هر مرتبه میتونید برید و نوشابه ی خودتون رو پر کنید .(هم کوچیک و هم بزرگ)پس چرا باید پول زیاد تر برای نوشابه ی بزرگ بدید؟

دقیقا منم به همین موضوع بارها فکر کردم ولی نفهمیدم چرا لیوان بزرگ میخرند .شایدم حوصله ندارن هی بلند بشند از صندلیشون ولیوانشون رو پر کنند.Big Grinدوستان یه مطلب جالب این است که اگه فقط آب می خواهید بخورید در رستوران پول لیوان ندید چونکه قانون همه رستوران و فست فودها این هستش که به مشتری برای نوشیدن آب، لیوان مجانی بدن.ولی این صاحب رستوران ها و فست فودها واسه کاسبی خودشون هم که شده چیزی نمیگن به شما.مگه اینکه خودتون بعد اینکه پول غذا رو دادید ، بگین یه لیوان واسه آب میخوام.تو فست فودها که همه با لیوان آب ،نوشابه هم میخورن.دست همه لیوان آب هست ولی دارن نوشابه میخورن باهاش.Big Grin[/b]
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+


پاسخ
(2012-07-21 ساعت 08:57)sib 24 نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 14:25)masih sh نوشته:  دوستان این مطلب رو از یه جایه دیگه شنیدم .
در یکسری از فست فود های امریکایی شما دو نوع نوشابه برای انتخاب دارید.یکی کوچیک و یکی بزرگ.که مسلما قیمت بزرگه بیش تره.در صورتی که شما هر مرتبه میتونید برید و نوشابه ی خودتون رو پر کنید .(هم کوچیک و هم بزرگ)پس چرا باید پول زیاد تر برای نوشابه ی بزرگ بدید؟

دقیقا منم به همین موضوع بارها فکر کردم ولی نفهمیدم چرا لیوان بزرگ میخرند .شایدم حوصله ندارن هی بلند بشند از صندلیشون ولیوانشون رو پر کنند.Big Grinدوستان یه مطلب جالب این است که اگه فقط آب می خواهید بخورید در رستوران پول لیوان ندید چونکه قانون همه رستوران و فست فودها این هستش که به مشتری برای نوشیدن آب، لیوان مجانی بدن.ولی این صاحب رستوران ها و فست فودها واسه کاسبی خودشون هم که شده چیزی نمیگن به شما.مگه اینکه خودتون بعد اینکه پول غذا رو دادید ، بگین یه لیوان واسه آب میخوام.تو فست فودها که همه با لیوان آب ،نوشابه هم میخورن.دست همه لیوان آب هست ولی دارن نوشابه میخورن باهاش.Big Grin[/b]

من که جرات نمیکنم با لیوان آب برم نوشابه بخورم. یک لحظه گارسون بیاد یک چیزی بگه آدم از خجالت آب میشه!! ارزش نداره مخصوصا برای من که با نوشابه میانه خوبی ندارم با اینکه نوشابه خیلی سعی میکنه دل منو به دست بیاره اما کماکان دوغ آبعلی کالیفرنیا یه چیز دیگه هست!!
پاسخ
(2012-07-21 ساعت 06:04)yami نوشته:  دلم برای بعضی چیزها تنگ شده ...
سس مایونز مهرام یا بهروز یا هر چی که شد، آخه مایونزهای اینجا اصلا مزه نداره! مزه بی مزه گی روغن میده! سس رنچ هم که باز جای سس مایونز ایرونی رو نمیگیره!
توی قوطی سس مایونزهای اینجا به اندازه یک استکان آبلیمو بریز+یک قاشق چایی خوری نمک و کمی فلفل و یکی دوقاشق ماست معمولی و خوب هم بزن. مزه مایونزهای ایران رو میگیره.

متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)

--------------------------------------------
‎ ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS ‎  
‎Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
‎وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، sib 24 ، امیر مهاجر ، masih sh ، zina s ، frozen mind ، kasrafo ، Lemony ، aghaghia ، Kingrazor ، inanna
(2012-07-22 ساعت 22:02)b2012 نوشته:  
(2012-07-21 ساعت 06:04)yami نوشته:  دلم برای بعضی چیزها تنگ شده ...
سس مایونز مهرام یا بهروز یا هر چی که شد، آخه مایونزهای اینجا اصلا مزه نداره! مزه بی مزه گی روغن میده! سس رنچ هم که باز جای سس مایونز ایرونی رو نمیگیره!
توی قوطی سس مایونزهای اینجا به اندازه یک استکان آبلیمو بریز+یک قاشق چایی خوری نمک و کمی فلفل و یکی دوقاشق ماست معمولی و خوب هم بزن. مزه مایونزهای ایران رو میگیره.

میگن کار و از کاردون باید پرسید! ایول
پاسخ
تشکر کنندگان: b2012 ، امیر مهاجر ، zina s
(2012-07-21 ساعت 06:04)yami نوشته:  دلم برای بعضی چیزها تنگ شده ...

پیتزا! مردم از بس پیتزای واقعی خوردم! هوس پیتزای تریپ ایرانی کردم، همونی که مثل اینجا زیر پنیرش یک لایه سس شبه رب گوجه فرنگی نداره!!!

خمیر آماده crust پیتزا تا پودرش رو از فروشگاه بخر. هر چی دوست داری روش بریز: پنیر، گوشت فلفل قارچ سوسیس آویشن هرچی به سبک ایران. بعد بزار 20 دقیقه توی فر روی 400. آمادست.
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)

--------------------------------------------
‎ ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS ‎  
‎Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
‎وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، sib 24 ، امیر مهاجر ، zina s ، Lemony ، Kingrazor
(2012-07-21 ساعت 06:04)yami نوشته:  دلم برای بعضی چیزها تنگ شده ...
آبغوره خانگی باسه سالاد شیرازی!
سس مایونز مهرام یا بهروز یا هر چی که شد، آخه مایونزهای اینجا اصلا مزه نداره! مزه بی مزه گی روغن میده! سس رنچ هم که باز جای سس مایونز ایرونی رو نمیگیره!
آب انگور! بله ازین Welch's ها میگیرم اینجا اما ازین انگور کنکورد اصلا خوشم نمیاد. مزه اش ادویه ای هست! خیلی هم غلیظه، هی آب قاطی میکنم اما هیچی ساندیس، ببخشید منظورم سن ایچ نمیشه!
پیتزا! مردم از بس پیتزای واقعی خوردم! هوس پیتزای تریپ ایرانی کردم، همونی که مثل اینجا زیر پنیرش یک لایه سس شبه رب گوجه فرنگی نداره!!!
آش! توضیح لازم نداره.
سوپ جو ساده و خامه ای!! چی بگم آخه؟ سوپ مرغ زعفرونی هم میخوام!
بستنی! قابل توجه دوستان که اون چیزی که ایران ما از مغازه ها به اسم بستنی سنتی (که تخم مرغ داره بر خلاف کارخانه ای ها) میخریدیم اسم واقعیش Frozen Custard هست. بستنی یا همون Ice Cream همون بستنی کارخانه ای بدون تخم مرغ هست که چگالیش هم کمی کمتره. بستی ماشینی هم که با کمی ارفاق میشه Frozen Yogurt. طرف ما که فروزن کاستارد نیست. دلم لک زده برای بستنی سنتی. فالوده رو هم که نگوووووووووووووووو.

یاد معنی آمریکایی 100% افتادم. اینجا اصلااااااااان در بیزینس دروغ نمی گن مثلا وقتی که روی بطری نوشته 100% آب انار 100% مطمئن باشید که چند قطره! شاید هم حداقل یک قطره آب انار داخل بطری هست. همینطور درباره آبلیمو. (البته خودم به شخصه شک دارم که در یک بطری آبلیمو یک قطره آب لیمو قاطی کرده باشند و گمان می کنم که یک چیز طعم دهنده و یا پودر لیمو خشک اضافه شده باشه ولی وقتی که روی بطری نوشته اند 100% Lemon Juice پس لابد 100% باید مطمئن باشیم که حداقل یک قطره آبلیمو توی بطری هست دیگه!!)
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، yami ، zina s ، soheilbadami ، كاميلا ، pari pariaaa
بچه ها این کانال سی ان ان دیگه برامون آبرو نذاشت!!
امروز برای اولین بار نگاههای معنی داری رو تحمل کردم Sad
مخصوصا برای منی که مرغ خور نیستم و در این قضیه نه سر پیازم نه ته پیاز و نه وسط پیاز...

http://www.youtube.com/watch?v=yXW-z-X9WSo
پاسخ
تشکر کنندگان: masih sh ، sib 24 ، zina s ، امیر مهاجر
سه بسته بزرگ قارچ سفید دگمه ای خریدم، جمعا یک دولار رایج استکبار جهانی (بدو بدو حراجه! آتیش زده به مالش!!) الان موندم باهاشون چکار کنم!! (در حد یک کیلو بیشتر میشه!!)
تا دو روز هم باید مصرف کنم چون آخرهای عمرشونه و قراره عمرشونو بدن به شما، البته اگه داشته باشن Sad

پ ن: لایک چرا میزنین زیر پست!! بابا یکی بگه من با یه تریلی قارچ چه کنم!!؟؟ :|
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Omidooo ، masih sh ، frozen mind
دوستان گرامی
تو شیکاگو بعد از حدود دو هفته پیگیر شدن برای کشک خریدن
بالاخره پیداش کردم. Coolینی تا عمر دارم معادل عربیش رو فراموش نمیکنم.
فکر کن بخوای بهشون توضیح بدی کشک چه جوریه و تو چه غذاهایی مصرف میشه.
هر چی هم معادل های انگلیسیش رو میگفتم بازم کسی نمیدونست .
خودم خندم میگرفت چه برسه به این بندگان خدا.Smile ینی دوست داشتم میتونستم فیلمش رو بگیرم . خودش میشد یه فیلم کوتاه در حد فیلم شعلهBig Grin
خلاصه هر کی کشک خواست میتونه از لغت جادویی " جمید" استفاده کنه( البته در فروشگاه های عربی)Wink
محض احتیاط فینگلیش رو هم مینویسم jamid
موفق باشید
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، امیر مهاجر ، frozen mind ، shahab2012 ، Kingrazor ، pari pariaaa
(2012-07-25 ساعت 19:26)yami نوشته:  سه بسته بزرگ قارچ سفید دگمه ای خریدم، جمعا یک دولار رایج استکبار جهانی (بدو بدو حراجه! آتیش زده به مالش!!) الان موندم باهاشون چکار کنم!! (در حد یک کیلو بیشتر میشه!!)
تا دو روز هم باید مصرف کنم چون آخرهای عمرشونه و قراره عمرشونو بدن به شما، البته اگه داشته باشن Sad

پخته قارچ زود فاسد نمیشه. بپز

روش پخت قارچ: قارچها را خوب شده و در داخل ماهیتابه بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید. نیازی به اضافه کردن آب یا روغن ندارید. زیر ماهیتابه را روشن و شعله گاز را خیلی کم کنید و حدود نیم ساعت بگذارید تا بپزد. قارچ ابتدا آب می اندازد و در این زمان نمک اضافه کنید و زمانی که همه آب قارچ تمام شد آب پز شدن قارچ تمام شده است. می توانید به قارچها روغن اضافه کرده و آنها را سرخ کنید که ماندگاریش بیشتر می شود.

کبابش خیلی خوش مزه میشه. چند تایی بزن به سیخ. نوع درشت واررفته برای کباب کردن بهتر از نوع ریز و سالم هستش. کباب کردن قارچ کمی بیشتر از کباب جوجه و کوشت گوسفند طول می کشه ولی خوشمزه تر می شه.

به جز املت و خورشت و انواع غذاهای دیگه قارچ آب پز شده را می شه به بیشتر سالادها اضافه کرد.

پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، masih sh ، frozen mind ، pari pariaaa
(2012-07-25 ساعت 19:52)kavoshgarnet نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 19:26)yami نوشته:  سه بسته بزرگ قارچ سفید دگمه ای خریدم، جمعا یک دولار رایج استکبار جهانی (بدو بدو حراجه! آتیش زده به مالش!!) الان موندم باهاشون چکار کنم!! (در حد یک کیلو بیشتر میشه!!)
تا دو روز هم باید مصرف کنم چون آخرهای عمرشونه و قراره عمرشونو بدن به شما، البته اگه داشته باشن Sad

پخته قارچ زود فاسد نمیشه. بپز

روش پخت قارچ: قارچها را خوب شده و در داخل ماهیتابه بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید. نیازی به اضافه کردن آب یا روغن ندارید. زیر ماهیتابه را روشن و شعله گاز را خیلی کم کنید و حدود نیم ساعت بگذارید تا بپزد. قارچ ابتدا آب می اندازد و در این زمان نمک اضافه کنید و زمانی که همه آب قارچ تمام شد آب پز شدن قارچ تمام شده است. می توانید به قارچها روغن اضافه کرده و آنها را سرخ کنید که ماندگاریش بیشتر می شود.

کبابش خیلی خوش مزه میشه. چند تایی بزن به سیخ. نوع درشت واررفته برای کباب کردن بهتر از نوع ریز و سالم هستش. کباب کردن قارچ کمی بیشتر از کباب جوجه و کوشت گوسفند طول می کشه ولی خوشمزه تر می شه.

به جز املت و خورشت و انواع غذاهای دیگه قارچ آب پز شده را می شه به بیشتر سالادها اضافه کرد.

دمت گرم برم بینم چی میشه. خیلی دوست دارم کبابش رو امتحان کنم اما امکان گریل کردن و منقل و سیخ و سنگ (!!!) ندارم فعلا Sad

پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، kavoshgarnet ، Kingrazor




کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان