ارسالها: 1,426
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jul 2009
رتبه:
75
تشکر: 0
2 تشکر در 0 ارسال
اگر اینطور بود تا حالا چند تا وکیل بیکار روی این کیس بودن و چنان پدری از جد و اباد مک دنالد در میاوردن که نپرس. ولی قبول دارم که شاید بدترین فسفود امریکا مک دانلد هستش.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
ارسالها: 1,279
موضوعها: 5
تاریخ عضویت: Apr 2010
رتبه:
95
تشکر: 0
3 تشکر در 1 ارسال
(2012-07-02 ساعت 10:43)omidooo نوشته: بابا چه یه دفعه ای این تاپیک سروصداش خوابید.
...
احتمالا فعلا سیر تشریف دارن، هر وقت گشنه شدن بر میگردن!
(پست موقت)
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
ارسالها: 55
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: May 2012
رتبه:
1
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-24 ساعت 05:36)laili نوشته: (2012-06-23 ساعت 16:32)farzad24 نوشته: سلام. یه توصیه دوستانه دارم براتون....
من نزدیک 2 سال هست که امریکا هستم و تنها زندگی می کنم، توصیه ام اینه که دور این غذا های آت آشغال رو خط بکشین . ما ها تو ایران با غذای سالم بزرگ شدیم و مثل آمریکایی ها نیستیم...
البته در سالم نخوردن آمریکائی ها شکی نیست که عاشق غذاهای چرب و شیرین و پرکالری هستند ولی غذاهای ما ایرونی ها هم زیاد سالم نیستا !!!
مثلا همون قرمه سبزی و کرفس و قیمه بادمجونی که ما میخوریم چه ارزش غذائی داره ؟؟ اینقد سبزی و بادمجون و سرخ میکنیم تا سیاه بشه بعد میذاریم اینقدر میپزه تا هر چی ویتامین داره به کلی از بین بره بعد میریزیم روی یه بشقاب هیدرات کربن خالص به نام برنج بعد میخوریم ....
یا انواع آش و کوفته مون هم همینطور ..اینها اصلا ارزش غذائی ندارن ...
حالا اگه بخواهیم غذا به طریقه ی سنتی ایرونی مثل آبدوغ خیار و نون و پنیر سبزی بخوریم اون جریانش فرق داره ..
من این چند وقت اینقد هویج و کرفس و براکلی با سس رنچ کم چربی و کم کالری خوردم دیگه حالم از هر چی غذای سالمه به هم میخوره آقا ..
فردا میرم دو تا بیگ مک میخرم یکی برای خودم یکی دیگه هم برای آزمایش فاسد شدن
البته هر جوری که فکر میکنم میبینم با عقل جور در نمیاد که گوشتی در عرض دو سال و یک ماه خراب نشه و حتی مگس و مورچه و پشه هم کاری بهش نداشته باشن ..بابا دیگه هر چقدر هم آشغال باشه که باید بهتر از بعضی چیزها باشه که آقا مگسه همش روش نشسته و داره ازش تناول میکنه :!!!!!
منم یه مدت کرفس خوردم همش تا حالم بد شد. الان زدم تو خط بادوم فقط. البته سالمترین غذا گوشت آبپزه با سبزیجات. اینجا که مرغ ارزونه. رون میخرید پوندی یه دلار یه بسته رو. یه دونه رون+ نصف پیاز + 1 هویچ یا هر سبزی دیگه ای رو خرد میکنید+ ادویه و با 2 3 لیوان آب میزارید یه ساعت بپزه تمومه.
مک دونالد آشغاله. حداقل برید ساب وی برای ساندویچ
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)
--------------------------------------------
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS
Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
ارسالها: 2,339
موضوعها: 17
تاریخ عضویت: Apr 2010
رتبه:
102
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
بهترین روش پختن گوشت سینه مرغ، گریل کردن هست! ازین گریلهای کوزینارت که صفحه هاش جدا میشه برای شستن و ترموستات هم داره بخرین و گریل کنین ببینین چی میشه! بغل فلفل دلمه و پیاز و قارچ هم گریل کنین اوه اوه اوه... منی که گوشت مرغ نمیخورم، اما ساندویج سینه مرغ گریل شده میخورم!
ارسالها: 55
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: May 2012
رتبه:
1
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-15 ساعت 03:40)yami نوشته: بهترین روش پختن گوشت سینه مرغ، گریل کردن هست! ازین گریلهای کوزینارت که صفحه هاش جدا میشه برای شستن و ترموستات هم داره بخرین و گریل کنین ببینین چی میشه! بغل فلفل دلمه و پیاز و قارچ هم گریل کنین اوه اوه اوه... منی که گوشت مرغ نمیخورم، اما ساندویج سینه مرغ گریل شده میخورم!
من این گریلا رو امتحان نکردم حتماً میگیرم بعداً. من سینه مرغا رو ریز میکردم میزاشتم توی آب پیاز یه مدت بعدش زعفرون میزدم میزاشتم توی فر برول بشه. میشد اصل جوجه کبابای خودمون.
من کباب کوبیده (سیخی) هم توی فر درست کردم با همین روش البته با کمی تغییر.
بربری.... شیرینی نارگیلی... کیک... همه چیز یاد گرفتم توی این آمریکا
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)
--------------------------------------------
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS
Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
ارسالها: 229
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2011
رتبه:
1
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
ارسالها: 55
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: May 2012
رتبه:
1
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-15 ساعت 05:13)air نوشته: خوش به حالتون که wholesome choice دارید.اگر طرف ما شعبه داشت عمرا من بعضی غذا ها را درست می کردم یعنی ته چینش حرف نداره,قدرش رو بدونید.(البته اولین بار این چیپس خوک را من تو اونجا دیدم و فامیلمون گفت حواست باشه این پوست خوکه و اونا رو با آب لیمو می خورن (تهوع) و نخری) به نظر من انواع لپه در این بلاد زودپزند و به نوعی له شو هستند یعنی حسرت یه قیمه که لپه های اون قابل مشاهده باشه به دل ما مونده!!!!!!!
من یه تریک استفاده میکنم که لپههای زودپز هم مثل مال ایران خوش فرم باقی بمونند و اصلاً له نشوند:
شما توی کاسه هر چی خواستید لپه میریزید و با آب داغ شیر میزارید حدود نیم ساعت خیس بخوره. توی این فاصله کمی پیاز و روغن رو سرخ میکنید تا پیازها طلایی بشند. این کار برا اینه که روغن شما مزه خوبی بگیره. بعد پیازها رو جدا میکنید و آب لپهها رو کاملاً میریزید دور و لپه ها را سرخ میکنید. اونقدر باید سرخ کنید که غشای بیرونی لپهها کاملاً سفت و خشک بشه. الان این لپه رو اگه بریزید توی خورش قیمه دقیقاً مثل لپههای دیرپز ایران عمل میکنه و زود باز نمیشه. امیدوارم حالشو ببرید.
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)
--------------------------------------------
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS
Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
ارسالها: 127
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Mar 2012
رتبه:
16
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
2012-07-17 ساعت 14:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-17 ساعت 14:38 توسط masih sh.)
دوستان این مطلب رو از یه جایه دیگه شنیدم .
در یکسری از فست فود های امریکایی شما دو نوع نوشابه برای انتخاب دارید.یکی کوچیک و یکی بزرگ.که مسلما قیمت بزرگه بیش تره.در صورتی که شما هر مرتبه میتونید برید و نوشابه ی خودتون رو پر کنید .(هم کوچیک و هم بزرگ)پس چرا باید پول زیاد تر برای نوشابه ی بزرگ بدید؟