کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث شیرین و خوشمزه غذا :)
(2012-06-23 ساعت 16:32)farzad24 نوشته:  سلام. یه توصیه دوستانه دارم براتون....

من نزدیک 2 سال هست که امریکا هستم و تنها زندگی می کنم، توصیه ام اینه که دور این غذا های آت آشغال رو خط بکشین . ما ها تو ایران با غذای سالم بزرگ شدیم و مثل آمریکایی ها نیستیم...

البته در سالم نخوردن آمریکائی ها شکی نیست که عاشق غذاهای چرب و شیرین و پرکالری هستند ولی غذاهای ما ایرونی ها هم زیاد سالم نیستا !!!
مثلا همون قرمه سبزی و کرفس و قیمه بادمجونی که ما میخوریم چه ارزش غذائی داره ؟؟ اینقد سبزی و بادمجون و سرخ میکنیم تا سیاه بشه بعد میذاریم اینقدر میپزه تا هر چی ویتامین داره به کلی از بین بره بعد میریزیم روی یه بشقاب هیدرات کربن خالص به نام برنج بعد میخوریم ....
یا انواع آش و کوفته مون هم همینطور ..اینها اصلا ارزش غذائی ندارن ...
حالا اگه بخواهیم غذا به طریقه ی سنتی ایرونی مثل آبدوغ خیار و نون و پنیر سبزی بخوریم اون جریانش فرق داره ..
من این چند وقت اینقد هویج و کرفس و براکلی با سس رنچ کم چربی و کم کالری خوردم دیگه حالم از هر چی غذای سالمه به هم میخوره آقا ..
فردا میرم دو تا بیگ مک میخرم یکی برای خودم یکی دیگه هم برای آزمایش فاسد شدن Smile

البته هر جوری که فکر میکنم میبینم با عقل جور در نمیاد که گوشتی در عرض دو سال و یک ماه خراب نشه و حتی مگس و مورچه و پشه هم کاری بهش نداشته باشن ..بابا دیگه هر چقدر هم آشغال باشه که باید بهتر از بعضی چیزها باشه که آقا مگسه همش روش نشسته و داره ازش تناول میکنه :!!!!!


پاسخ
اگر اینطور بود تا حالا چند تا وکیل بیکار روی این کیس بودن و چنان پدری از جد و اباد مک دنالد در میاوردن که نپرس. ولی قبول دارم که شاید بدترین فسفود امریکا مک دانلد هستش.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، frozen mind ، Hediyeh ، mavarfan ، kavoshgarnet ، rs232 ، saied-k ، ASALI ، pari pariaaa
بابا چه یه دفعه ای این تاپیک سروصداش خوابید.
حالا برا اینکه ایشالا دوباره موتورش راه بیفته یه نکته با ذکر منبع بگم (به قول یامی عزیز تا به فیض شهادت نرسیدیمBig GrinWink)

روش های سرخ کردن بادمجون
1- حلقه های بادمجون رو به سفیده تخم مرغ کمی هم زده شده اغشته و سرخ کنید علاوه بر خوشرنگ شدن، بسیار کم روغن مصرف می کنند .

2- یه راه دیگه برای سرخ کردن بادمجان که خیلی راه جالبیه می توانید بادمجان را پس از پوست گیری به ماست آغشته کنید و سرخ کنید این کار علاوه بر جذب کم تر روغن بادمجان های سرخ کرده را طلایی تر و زیباتر می کند.
برگرفته شده از :
http://club.golestan.com/main/CookingTop...icId=42073
گفتم شاید به درد بخوره.
این روزها من که خودم بادمجون خیلی دوست دارم .شما چطور؟TongueBig Grin
موفق باشید
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
پاسخ
(2012-07-02 ساعت 10:43)omidooo نوشته:  بابا چه یه دفعه ای این تاپیک سروصداش خوابید.
...

احتمالا فعلا سیر تشریف دارن، هر وقت گشنه شدن بر می‌گردن! Big Grin

(پست موقت)
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Omidooo ، امیر مهاجر ، masih sh ، ASALI ، pari pariaaa
(2012-07-02 ساعت 22:03)frozen mind نوشته:  
(2012-07-02 ساعت 10:43)omidooo نوشته:  بابا چه یه دفعه ای این تاپیک سروصداش خوابید.
...

احتمالا فعلا سیر تشریف دارن، هر وقت گشنه شدن بر می‌گردن! Big Grin

(پست موقت)

یا شایدم رفتن مک دونالدز و خدای نکرده...
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، masih sh ، kavoshgarnet
(2012-07-02 ساعت 10:43)omidooo نوشته:  بابا چه یه دفعه ای این تاپیک سروصداش خوابید.
حالا برا اینکه ایشالا دوباره موتورش راه بیفته یه نکته با ذکر منبع بگم (به قول یامی عزیز تا به فیض شهادت نرسیدیمBig GrinWink)

روش های سرخ کردن بادمجون
1- حلقه های بادمجون رو به سفیده تخم مرغ کمی هم زده شده اغشته و سرخ کنید علاوه بر خوشرنگ شدن، بسیار کم روغن مصرف می کنند .

2- یه راه دیگه برای سرخ کردن بادمجان که خیلی راه جالبیه می توانید بادمجان را پس از پوست گیری به ماست آغشته کنید و سرخ کنید این کار علاوه بر جذب کم تر روغن بادمجان های سرخ کرده را طلایی تر و زیباتر می کند.
برگرفته شده از :
http://club.golestan.com/main/CookingTop...icId=42073
گفتم شاید به درد بخوره.
این روزها من که خودم بادمجون خیلی دوست دارم .شما چطور؟TongueBig Grin
موفق باشید

این غیر قابل تحمله! این توهین به مقام شامخ بادمجانه! ای واااای و ای فغان... مگه شما نمیدونی که اگه بادمجان رو در ترکیه بدون اینکه اول روی گریل کاملا کبابش کنی (و بعد پوست سوخته اش رو برداری)، ازش غذا درست کنی، یک توهین نابخشودنی حساب میشه!؟ Smile
هه هه هه... بله دوست عزیز! یک بار امتحان کنید، تا ببینید چرا! بادمجان یک خاصیتی داره که اگه روی آتش کامل گریل بشه و پوسش بسوزه، یک عطر و طعم عجیبی به خودش میگیره که بیا و ببین! البته برای غذاهایی که باید بادمجان رو حلقه حلقه کرد، متاسفانه زیاد نمیشه کبابش کرد چون عین کشک بادمجان، وا میره و حلقه نمیشه ولی یک کمی جرا میشه کباب کرد برای عطر.
برای غذاهایی مثل کشک بادمجان هم که تا میتونید کبابش کنید! گاها آنقدر کباب میکنن که دیگه نیازی به پخته شدن در قابلمه نداشته باشه و بهمراه سیر کباب شده و پیاز کباب شده و فلفل دلمه کباب شده و گوجه کباب شده، قاطی پاطی میکنن و میزنن تو رگ!!! (البته داش هوزه گارسیا مانوئل محله ما بجای زدن توی رگ از روش قلقلی استفاده میکنه!!)
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، masih sh ، Omidooo ، alireza62 ، kavoshgarnet ، pari pariaaa
(2012-06-24 ساعت 05:36)laili نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 16:32)farzad24 نوشته:  سلام. یه توصیه دوستانه دارم براتون....

من نزدیک 2 سال هست که امریکا هستم و تنها زندگی می کنم، توصیه ام اینه که دور این غذا های آت آشغال رو خط بکشین . ما ها تو ایران با غذای سالم بزرگ شدیم و مثل آمریکایی ها نیستیم...

البته در سالم نخوردن آمریکائی ها شکی نیست که عاشق غذاهای چرب و شیرین و پرکالری هستند ولی غذاهای ما ایرونی ها هم زیاد سالم نیستا !!!
مثلا همون قرمه سبزی و کرفس و قیمه بادمجونی که ما میخوریم چه ارزش غذائی داره ؟؟ اینقد سبزی و بادمجون و سرخ میکنیم تا سیاه بشه بعد میذاریم اینقدر میپزه تا هر چی ویتامین داره به کلی از بین بره بعد میریزیم روی یه بشقاب هیدرات کربن خالص به نام برنج بعد میخوریم ....
یا انواع آش و کوفته مون هم همینطور ..اینها اصلا ارزش غذائی ندارن ...
حالا اگه بخواهیم غذا به طریقه ی سنتی ایرونی مثل آبدوغ خیار و نون و پنیر سبزی بخوریم اون جریانش فرق داره ..
من این چند وقت اینقد هویج و کرفس و براکلی با سس رنچ کم چربی و کم کالری خوردم دیگه حالم از هر چی غذای سالمه به هم میخوره آقا ..
فردا میرم دو تا بیگ مک میخرم یکی برای خودم یکی دیگه هم برای آزمایش فاسد شدن Smile

البته هر جوری که فکر میکنم میبینم با عقل جور در نمیاد که گوشتی در عرض دو سال و یک ماه خراب نشه و حتی مگس و مورچه و پشه هم کاری بهش نداشته باشن ..بابا دیگه هر چقدر هم آشغال باشه که باید بهتر از بعضی چیزها باشه که آقا مگسه همش روش نشسته و داره ازش تناول میکنه :!!!!!

منم یه مدت کرفس خوردم همش تا حالم بد شد. الان زدم تو خط بادوم فقط. البته سالمترین غذا گوشت آبپزه با سبزیجات. اینجا که مرغ ارزونه. رون میخرید پوندی یه دلار یه بسته رو. یه دونه رون+ نصف پیاز + 1 هویچ یا هر سبزی دیگه ای رو خرد میکنید+ ادویه و با 2 3 لیوان آب میزارید یه ساعت بپزه تمومه.

مک دونالد آشغاله. حداقل برید ساب وی برای ساندویچ
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)

--------------------------------------------
‎ ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS ‎  
‎Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
‎وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Zambezi ، pari pariaaa
بهترین روش پختن گوشت سینه مرغ، گریل کردن هست! ازین گریلهای کوزینارت که صفحه هاش جدا میشه برای شستن و ترموستات هم داره بخرین و گریل کنین ببینین چی میشه! بغل فلفل دلمه و پیاز و قارچ هم گریل کنین اوه اوه اوه... منی که گوشت مرغ نمیخورم، اما ساندویج سینه مرغ گریل شده میخورم!
پاسخ
تشکر کنندگان: b2012 ، vroom ، frozen mind ، امیر مهاجر ، Kingrazor ، pari pariaaa
(2012-07-15 ساعت 03:40)yami نوشته:  بهترین روش پختن گوشت سینه مرغ، گریل کردن هست! ازین گریلهای کوزینارت که صفحه هاش جدا میشه برای شستن و ترموستات هم داره بخرین و گریل کنین ببینین چی میشه! بغل فلفل دلمه و پیاز و قارچ هم گریل کنین اوه اوه اوه... منی که گوشت مرغ نمیخورم، اما ساندویج سینه مرغ گریل شده میخورم!
من این گریلا رو امتحان نکردم حتماً میگیرم بعداً. من سینه مرغا رو ریز میکردم میزاشتم توی آب پیاز یه مدت بعدش زعفرون میزدم میزاشتم توی فر برول بشه. میشد اصل جوجه کبابای خودمون.

من کباب کوبیده (سیخی) هم توی فر درست کردم با همین روش البته با کمی تغییر.

بربری.... شیرینی نارگیلی... کیک... همه چیز یاد گرفتم توی این آمریکاBig Grin
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)

--------------------------------------------
‎ ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS ‎  
‎Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
‎وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: vroom ، frozen mind ، امیر مهاجر ، Kingrazor ، pari pariaaa
(2012-07-15 ساعت 06:44)b2012 نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 03:40)yami نوشته:  بهترین روش پختن گوشت سینه مرغ، گریل کردن هست! ازین گریلهای کوزینارت که صفحه هاش جدا میشه برای شستن و ترموستات هم داره بخرین و گریل کنین ببینین چی میشه! بغل فلفل دلمه و پیاز و قارچ هم گریل کنین اوه اوه اوه... منی که گوشت مرغ نمیخورم، اما ساندویج سینه مرغ گریل شده میخورم!
من این گریلا رو امتحان نکردم حتماً میگیرم بعداً. من سینه مرغا رو ریز میکردم میزاشتم توی آب پیاز یه مدت بعدش زعفرون میزدم میزاشتم توی فر برول بشه. میشد اصل جوجه کبابای خودمون.

من کباب کوبیده (سیخی) هم توی فر درست کردم با همین روش البته با کمی تغییر.

بربری.... شیرینی نارگیلی... کیک... همه چیز یاد گرفتم توی این آمریکاBig Grin

حتما باید گریل ترموستات دار بگیرین که بشه روی حرارت کم گذاشت که قشنگ مغز پخت بشه. من جورج فورمن بدون ترموستات گرفتم متاسفانه اونجوری که من میخوام مغز پخت نشد و کمی روش زوتر از داخلش برشته میشه. چون از macys گرفته بیدم، پس دادم. تازه تمیز کردنشم هم مصیبتی بود چون صفحاتش از دستگاه جدا نمیشد و یک قند کاری میشد بیا و ببین!
پاسخ
تشکر کنندگان: vroom ، امیر مهاجر ، b2012 ، jordanir ، pari pariaaa
(2012-07-15 ساعت 13:12)Shezem نوشته:  خواستم فقط جهت آگاهی دوستانی که اینجا کلی فهرست نوشته‌اند که اینو ببرم، اونو نبرم ! بگم که، من هیچکدام از این‌ چیزهایی که شما نوشته‌اید را با خودم نیاوردم، و فقط لباس و لوازم خصوصی‌ام، و لپتاپ و گوشی‌ام را و صد البته مدارکم را با خودم آوردم و زندگیم هم داره میگذره Big Grin
تو این یک و ماه و نیم پس از ورودم به آمریکا که قرمه سبزی و فسنجون و زرشک پلو نخوردم، چیزیم هم نشده Wink ، چیزی هم اگه بخواهم ، میرم می‌خرم ، حالا یه‌خورده گرون یا ارزونتر. به دردسر بارکشی‌اش به نظر من نمی‌ارزه. تازه، مگه اون گردو و آلو و زرشک چقدر دوام میاره؟ تموم میشه دیگه. حالا اگه کتریِ روگازی نیست، بجاش کتری برقی هست!
فقط تنها چیزی که دلم می‌سوزه نیاوردم، سبزی خشک شده معطر بود،که وزنی هم نداشت، البته جا براش تو چمدونم پیدا نکردم.و هنگامی که کوفته و دلمه می‌پختم، کمی توش میریختم که طعمش عالی می‌شد . تازه اون را هم اگه کمی حوصله کنم، میرم سبزی‌اش را می‌خرم و خودم خشک می‌کنم.
کامیاب باشید Wink Smile
اینجا در آمریکا همه‌چیز هست، نگران نباشید. اگر هم نبود، خب اندکی به سبک اینجا زندگی باید کرد. بهش می‌گویند «سازگاری با محیط جدید»!

سلام
ميشه لطفا از غذاهايي كه امريكايي ها به صورت معمول ميخورن نام ببرين؟ (طرز پختشم باشه كه عالي ميشه)مثلا از هر كي در ايران بپرسين چند تا غذا نام ببر مسلما قورمه سبزي و چلو مرغ و خورشت قيمه و ...از اينجور چيزا ميگه.اونجا چي؟ معمولا چي ها ميخورن؟ مواد اوليه اش گرونه يا نه؟ مرسي.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

پاسخ
تشکر کنندگان: masih sh ، SH1A2R3 ، roze ، امیر مهاجر
(2012-07-15 ساعت 13:27)كاميلا نوشته:  سلام
ميشه لطفا از غذاهايي كه امريكايي ها به صورت معمول ميخورن نام ببرين؟ (طرز پختشم باشه كه عالي ميشه)مثلا از هر كي در ايران بپرسين چند تا غذا نام ببر مسلما قورمه سبزي و چلو مرغ و خورشت قيمه و ...از اينجور چيزا ميگه.اونجا چي؟ معمولا چي ها ميخورن؟ مواد اوليه اش گرونه يا نه؟ مرسي.

والاه کامیلا جان، بحث خورد و خوراک خیلی سلیقه‌ای هست، البته به باور من. مثلا در آلمان، آلمانی‌ها معمولا شب‌ها دیگه خوراک گرم نمی‌پزند و به یه‌خورده نون و پنیر و کالباس بسنده می‌کنند، منظورم اینه که در روز ۲ بار خوراک گرم که آشپزی لازم داشته باشه، نمی‌خورند. اما در آمریکا بعضی‌ها می‌پزند.
خوراک که خب زیاده، خوراک مکزیکی هست، آسیای‌شرقی هست، هندی هست، ایرانی خودمون هست، ایتالیایی هست، حالا ایشالاه کلاس آشپزی‌ام تشریف آوردید همه‌آش را یادتون میدم Big Grin ، اینجا زیاد جا نسیت که بنویسم . اما مثلا تاکو و بوریتو هست که مکزیکی هستند. لازانیا و Chilli con Carne که اونهم مکزیکی هست.
مواد اولیه‌اش هم فکر نکنم زیاد گرون باشه، باز بستگی به نوع خوراک داره، معلومه که خوراک خرچنگ سوئدی از آب‌دوغ‌خیار ارزونتر میشه دیگه Big Grin .
استیک هم که من عاشقش هستم خب کمی گرون میشه، البته اگه حتما گوشت فیله گوساله آژانتینی بخواهید.

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، masih sh ، كاميلا ، roze ، امیر مهاجر ، shahin 93 ، zina s
(2012-06-15 ساعت 05:13)air نوشته:  خوش به حالتون که wholesome choice دارید.اگر طرف ما شعبه داشت عمرا من بعضی غذا ها را درست می کردم یعنی ته چینش حرف نداره,قدرش رو بدونید.(البته اولین بار این چیپس خوک را من تو اونجا دیدم و فامیلمون گفت حواست باشه این پوست خوکه و اونا رو با آب لیمو می خورن (تهوع) و نخری) به نظر من انواع لپه در این بلاد زودپزند و به نوعی له شو هستند یعنی حسرت یه قیمه که لپه های اون قابل مشاهده باشه به دل ما مونده!!!!!!!
من یه تریک استفاده میکنم که لپه‌های زودپز هم مثل مال ایران خوش فرم باقی بمونند و اصلاً له نشوند:

شما توی کاسه هر چی خواستید لپه میریزید و با آب داغ شیر میزارید حدود نیم ساعت خیس بخوره. توی این فاصله کمی پیاز و روغن رو سرخ میکنید تا پیازها طلایی بشند. این کار برا اینه که روغن شما مزه خوبی بگیره. بعد پیازها رو جدا میکنید و آب لپه‌ها رو کاملاً میریزید دور و لپه ها را سرخ میکنید. اونقدر باید سرخ کنید که غشای بیرونی لپه‌ها کاملاً سفت و خشک بشه. الان این لپه رو اگه بریزید توی خورش قیمه دقیقاً مثل لپه‌های دیرپز ایران عمل میکنه و زود باز نمیشه. امیدوارم حالشو ببرید.



متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)

--------------------------------------------
‎ ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS ‎  
‎Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
‎وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: masih sh ، امیر مهاجر ، Shezem ، jordanir ، frozen mind ، Omidooo ، zina s ، Kingrazor
(2012-07-15 ساعت 23:45)b2012 نوشته:  من یه تریک استفاده میکنم که لپه‌های زودپز هم مثل مال ایران خوش فرم باقی بمونند و اصلاً له نشوند:

شما توی کاسه هر چی خواستید لپه میریزید و با آب داغ شیر میزارید حدود نیم ساعت خیس بخوره. توی این فاصله کمی پیاز و روغن رو سرخ میکنید تا پیازها طلایی بشند. این کار برا اینه که روغن شما مزه خوبی بگیره. بعد پیازها رو جدا میکنید و آب لپه‌ها رو کاملاً میریزید دور و لپه ها را سرخ میکنید. اونقدر باید سرخ کنید که غشای بیرونی لپه‌ها کاملاً سفت و خشک بشه. الان این لپه رو اگه بریزید توی خورش قیمه دقیقاً مثل لپه‌های دیرپز ایران عمل میکنه و زود باز نمیشه. امیدوارم حالشو ببرید.

آفرین! سرخ کردن لپه باعث میشه له نشه. من میخواستم اینو بگم، ولی دوستان چنان از قابلیت له شدن نژاد لپه‌های اوجا گفتند که فکر کردم اصلا نتیجه نده!
یک کار دیگه هم که خیلی تأثر داره اینه که بعد از سرخ کردن، وقتی آب رو به لپه‌ها اضافه میکنید، اگر غذای شما ترشی داره، مثلا آبلیمو، آبلیمو رو همون موقع اضافه کنید که در فرآیند پخت، جلوی له شدن لپه‌ها رو میگیره.
پاسخ
تشکر کنندگان: Shezem ، b2012 ، frozen mind ، Omidooo ، zina s ، Szsanazsz ، pari pariaaa
دوستان این مطلب رو از یه جایه دیگه شنیدم .
در یکسری از فست فود های امریکایی شما دو نوع نوشابه برای انتخاب دارید.یکی کوچیک و یکی بزرگ.که مسلما قیمت بزرگه بیش تره.در صورتی که شما هر مرتبه میتونید برید و نوشابه ی خودتون رو پر کنید .(هم کوچیک و هم بزرگ)پس چرا باید پول زیاد تر برای نوشابه ی بزرگ بدید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، frozen mind ، كاميلا ، zina s ، MasMM ، pari pariaaa




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان