موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-10 ساعت 18:56)heidari1248 نوشته: دوستان عزیز سلام
من یه سووال داشتم، من وقتی برای لاتاری 2013 ثبت نام میکردم، پسرم 2 ماهش بود و به سختی یه عکس ازش گرفتم، و با توجه به اینکه سایز عکس دست در نمیومد، مجبور شدم سایزش رو درست کنم، و استرچ شد، حالا که ما برنده شدیم و مدارک رو با عکس های درست فرستادیم، میتونه این عکس پسرم وقت ثبت نام برای ما مشکل بشه؟؟
ممنون
اگه عکس مشکلی داشت شما از دور قرعه کشی خارج می شدید و اصلا برنده نمی شدید
پس با اعتماد بنفس برید برای مصاحبه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-10 ساعت 14:26)امیر مهاجر نوشته: ۹ ماه و ۱۰ روز گذشت!
انگار همین دیروز بود...
واقعا انگار همین دیروز بود امیر مهاجر
شماره کیس: 7XXX,تاریخ رویت قبولی: 4MAY ,کنسولگری:ابوظبی, ارسال فرم های اول: MAY 14,تعداد افراد کیس: 1نفر, تاریخ مصاحبه: هفته سوم می دریافت ویزا: ی ضرب 22 می
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون پیام پارس عزیز
واقعا که راهکارهای به درد بخوری هستن، ولی با راهکار شماره 10 قسمت دومش موافق نیستم.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-10 ساعت 19:08)sepid_a نوشته: (2013-02-10 ساعت 18:56)heidari1248 نوشته: دوستان عزیز سلام
من یه سووال داشتم، من وقتی برای لاتاری 2013 ثبت نام میکردم، پسرم 2 ماهش بود و به سختی یه عکس ازش گرفتم، و با توجه به اینکه سایز عکس دست در نمیومد، مجبور شدم سایزش رو درست کنم، و استرچ شد، حالا که ما برنده شدیم و مدارک رو با عکس های درست فرستادیم، میتونه این عکس پسرم وقت ثبت نام برای ما مشکل بشه؟؟
ممنون
من فکر نمیکنم مشکل ساز باشه , چون خودشون گفتن عکس جدید باشه و آدما تو یه سال که چه عرض کنم تو یه هفته کلی تغییر میکنن چه برسه به نوزاد 2ماهه ,نگران نباشید همین چیزایی که اینجا گفتین رو همونجا هم بگین اگه گفتن عکس شبیه نیست و اینا,
متاسفانه من با عجله عكس فرستادم و عكس يكي از فرزندانم مربوط به ٢ سال قبلش بودن
به نظرتون چيكار كنم؟ دوباره عكس بفرستم يا اينكه بهشون اطلاع بدم
و اينكه فرزندم طي اين ٢ سال كلي تغيير كرده لطفا منو راهنمايي كنيد
ممنون
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
چندتا از دوستان ظاهرا زحمت کشیدن یکسری آمار درآوردن. نمیدونم افشین عزیز بوده یا آقا بیات یا شخص دیگه.
اول که تشکر میکنم . بعدش میخواستم بپرسم اینطور که بنظر میاد عده کمی رو به ابوظبی میفرستن. اکثرا آنکارا هستن و جدیدا ایروان.
نمیدونید علتش چی؟ یا من اشتباه میکنمو عده ابوظبیی ها هم کم نیست
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-11 ساعت 04:02)الهه سابق نوشته: چندتا از دوستان ظاهرا زحمت کشیدن یکسری آمار درآوردن. نمیدونم افشین عزیز بوده یا آقا بیات یا شخص دیگه.
اول که تشکر میکنم . بعدش میخواستم بپرسم اینطور که بنظر میاد عده کمی رو به ابوظبی میفرستن. اکثرا آنکارا هستن و جدیدا ایروان.
نمیدونید علتش چی؟ یا من اشتباه میکنمو عده ابوظبیی ها هم کم نیست
الهه جان
اغلب بچه ها خودشون آنکارا رو انتخاب کرده بودند
چند نفری هم ابوظبی
و چون آنکارا خیلی شلوغ شده بود کی سی سی خودش یه تعداد رو فرستاد ایروان
به نظرم تعدادی که ابوظبی رو انتخاب کرده بودند خیلی کم بودند
دلیل دیگه ای نداره
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام
یه فرمی هست به نام US EMBASSY , ANKARA , TURKEY CONSULAR SECTION IMMIGRANT VISA UNIT
برای افراد بالای 16 سال
آیا ما که توی لاتاری قبول شدیم هم باید اینو پر کنیم؟
ممنون میشم
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی shimoda جان، مگه ابوظبی بدتر از آنکاراست که بیشتر بچه ها خودشون آنکارا رو زدن؟
من اول آنکارا بودم (واسه ما ازدواجیا خودشون تعیین میکنن کجا بیفتیم)، بعد دیدم سفارت خیلی شلوغه خودم و همسرم تقاضای انتقال به ایروان دادیم و بعد از یک ماه که مارو معطل نگه داشتن، جواب دادن با درخواستتون موافقت شده ولی جالب میدونی چیه؟ بجای ایروان انداختن ابوظبی!!!
حالا میبینم ابوظبی خیلی کم میرن بچه ها، گفتم شاید سابقه خوبی نداره
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی