موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
با سلام بسيار متاسف شدم
منظورتون از اينكه گفتيد اسم بچه ها رو در ثبت نام ننوشتيد چيه؟
يعني بعد از قبولي اسم بچه ها رو ننوشتيد يا بعد از ارسال مدارك؟ آخه من بعد از يبت نام اوليه بچه دار شدم
ممنون ميشم اگه توضيح بديد
[/quote] سلام
خیلی متشکرم از لطف شما و ببخشید که دیر دیدم متن شما رو
نه شما هیچ مشکلی ندارید که بچه تون بعد از ثبت نام بدنیا اومده فقط مدارکش رو برای کی سی سی ارسال کنید تا به کیس شما اضافه شود و هیچ مشکلی ندارید
شماره کیس 3XXX تاریخ رویت قبولی:6 June کنسولگری:ایروان فرمهای سری اول:26 june تاریخ مصاحبه هفته اول فوریه هزینه ها: 36000 عکس و 114000 واکسن ترجمه 190 دو سری
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا که حالمون گرفته شد واسه این دوستمون.اینم از صداقت داشتن.این بنده خداها راستشو به اونا گفتن ولی اونا چه نامردن که بهشون نگفتن شما رد میشین که دیگه این همه هزینه نکنن.واقعا که این آمریکایی ها ........ هستن.
یعنی این کسانی که فرم ها رو اصلاح میکنن و اونا هم میگن بفرستین اشکالی نداره به این سرنوشت دچار میشن؟
خدا لعنتشون بکنه.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-07 ساعت 12:40)shiraz mamali نوشته: واقعا که حالمون گرفته شد واسه این دوستمون.اینم از صداقت داشتن.این بنده خداها راستشو به اونا گفتن ولی اونا چه نامردن که بهشون نگفتن شما رد میشین که دیگه این همه هزینه نکنن.واقعا که این آمریکایی ها ........ هستن.
یعنی این کسانی که فرم ها رو اصلاح میکنن و اونا هم میگن بفرستین اشکالی نداره به این سرنوشت دچار میشن؟
خدا لعنتشون بکنه.
بدون شک این اتفاق برای دوستان مهاجر سرایی همه اعضا رو ناراحت میکنه و همه از ارزو میکنیم یه شانس دوباره براشون پیش بیاد .
اما نکته ای که اینجا میخوام بهش اشاره کنم اینه که بی انصافی اگه مقصر رو KCC بدونیم .
لاتری بنظر من یه لطف بزرگ در حق تمام کسانی هست که به هر دلیلی دلشون میخواد مهاجرت کنن و قوانینش کاملا شفاف و اسونه فقط داشتن دیپلم 12 سال ،تمکن مالی،ثبت نام رایگان و دقت و صداقت .حالا اگه ما ایرانیها هی دنبال تبصره و زیر آبی رفتن و ... میگردیم مشکل خودمونه نه KCC
این دوست گرامی امیدوارم از من دلگیر نشن اما متاسفانه یه ویزا و یه فرصت برای ایرانیها بخاطر بی دقتی یا هر دلیل دیگه ای از دست رفت .
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-07 ساعت 14:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-07 ساعت 14:25 توسط refiusa.)
یه چیزی
اگر اشتباه نکنم اون فرمی که برای ثبت نام هست اضافه کردن فرزندان زیر 21 سال آپشنال هست گزینش
چون من برای پدرم میخواستم ثبت نام کنم خودم که هیچی (بالای 21 سالام) خواهرم رو نمیخواستم تو رکورد پدرم بزارم چون عکسش همراهم نبود و دیدم گزینش اپشنال بود
حالا نمیدونم شایدم من اشتباه کردم . ولی اگر اینطور باشه اشکال از فرم اونها بوده نه هستی و رایانه عزیز. راهی برای اعتراض نداره؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من مصاحبه ام سه شنبه است gmail هم که باز نمیشه چند روزه که وقت مدیکالم رو بگیرم .برای کی به نظرتون شنبه بگیرم برای مدیکال کافی هست؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من دیگه واقعا خسته شدم، بریدم...
تازه حتی اگه کارنت هم بشم معلوم نیست چه اتفاقاتی قراره بیافته تو این بی ثباتی...
شماره کیس: 7XXX,تاریخ رویت قبولی: 4MAY ,کنسولگری:ابوظبی, ارسال فرم های اول: MAY 14,تعداد افراد کیس: 1نفر, تاریخ مصاحبه: هفته سوم می دریافت ویزا: ی ضرب 22 می
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-07 ساعت 22:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-07 ساعت 22:36 توسط NarcisJ.)
راستی ی سوال؟؟؟؟
این قانون که میگن دختر مجرد بالای 18 سال دیگه نمیتونه بدون اجازه پدر از ایران خارج شه، باید چیکار کرد؟؟؟ مراحلش چجوریه؟؟؟؟ کسی خبر داره؟؟؟؟؟
باید اجازه پدر رو محضری کرد؟؟؟؟؟
شماره کیس: 7XXX,تاریخ رویت قبولی: 4MAY ,کنسولگری:ابوظبی, ارسال فرم های اول: MAY 14,تعداد افراد کیس: 1نفر, تاریخ مصاحبه: هفته سوم می دریافت ویزا: ی ضرب 22 می
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی عسل جون ، با اینکه خیلی وقت عضو مهاجرسرا شدم ولی پاک یادم رفته بود نباید این سوالارو اینجا بپرسم