موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-23 ساعت 17:43)mgolchin13 نوشته: دوستان یک ماجرای جالبی برای من اتفاق افتاده که براتون میگم...
اسم دختر من استاتیرا هست ... که به لاتین به این صورت نوشته بودم: Statiera ولی خانومم میگفت باید مینوشتی Estatira ......
سلام دوست عزیز
به نظرم اگر به هر دلیلی اسم دخترتان را تغییر دادید(خودتان در پاسپورت جدید) باید فرمهای ارسالی مربوط به ایشان را مجداا بر اساس اطلاعات جدید پر کرده و به آنها تحویل دهید. فکر میکنم در زمان مصاحبه میتوانید اینکار را انجام دهید. در غیر اینصورت در زمان مصاحبه با ارائه مدارک(کپی پاسپورت دخترتان)، درخواست کنید تا اسم اعلام شده در نامه دوم را تصحیح کنند.
موفق باشید.
من هنوز نمی توانم امضا داشته باشم.
کیس ***5 -- آنکارا ---
برای همه آرزوی بهترینها را دارم.
***2013AS5 /تعداد4/آنکارا/30می پایان انتظار/مقصد:تگزاس/چیزی رو که دوست داری بدست بیار و الا مجبوری چیزی رو که بدست آوردی دوست داشته باشی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از دوستان عزیزی که اینقدر زود جواب دادند می خواستم ببینم اگه یکی از زیر مجموعه من نتونه در زمان تعیین شده با من بیاد برای مصاحبه ،چه باید کرد ؟
من جزئ گروه هشتم هستم یعنی مصاحبه اردیبهشت ماهه.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-24 ساعت 16:40)سمانه777 نوشته: (2013-02-24 ساعت 15:35)Sholehkhanoom نوشته: با تشکر از دوستان عزیزی که اینقدر زود جواب دادند می خواستم ببینم اگه یکی از زیر مجموعه من نتونه در زمان تعیین شده با من بیاد برای مصاحبه ،چه باید کرد ؟
من جزئ گروه هشتم هستم یعنی مصاحبه اردیبهشت ماهه.
دوست عزیز تمامی افراد زیر مجموعه شما که زیر 21 سال هستن که شامل همسر و فرزندانتون میشه و در نامه ارسالی از سفارت اسمشون بزاتون لیست شده باید و حتما با شما همراه باشند بودن همه افراد کیس در مصاحبه الزامی
منم همين سوال رو دارم درسته كه الزاميه ولي اگه به دلايلي نتونه چي ميشه؟ به بقيه هم ويزا نميدن؟ يا فقط اون فرد غايب. با تشكر
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-23 ساعت 15:40)سمانه777 نوشته: ایروانی ها عزیز اونایی که دارید وقت دکتر بزای اپریل میگیرید 4 و 5 و24 اپریل تعطیل ها
از اینجا و ARMANIAN HOLIDAYSنگاه کنید
درسته که تعطیله. اما من همین امشب (یکشنبه شب) برای دکتر کریستین ایمیل زدم و جالبیش این بود که نیم ساعت بعدش جواب داد و خودش جمعه ۵ آپریل رو پیشنهاد داد برای مدیکال !
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
سلام
احتمالا با این تقسیم بندی که شما آوردید بصورت مرزی ما هم در هشتمین دوره کارنتی ها خواهیم بود چون فرزند محصل دارم و در اردیبهشت ماه آزمون نهایی دارند چه موقع باید درخواست به تعویق انداختن مصاحبه را بدم؟درخواست را باید به kcc بدم؟
بااحترام.
[/quote]
این سوال من هم هست. ممنون می شم جواب بدین
[/quote]
شما صبر كنيد شمارتون اعلام شه.بعد از اون اقدام كنيد ، اين آمارى كه دوستمون اعلام كردن احتماليه و ممكنه شمارتون اعلام نشه، اگر اعلام شد ،بايد از طريق سيستم جديد و اينترنتى csc براى گرفتن وقت اقدام كنيد و كارى به kcc هم نداريد.......
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى