موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
راستش یادش بخیر نوار شهر قصه رو که از بس گوشش کرده بودم داغون شده بود (آخه زمان ما یا همان زمان تیر کمون سنگی نوار کاست بود دیگه )
یادمه آقا فیله رفته بود واسه مصاحبه خانم منشی هم مرتب میگفت دیپلمه گواهیه دیپلمه گواهیه ....آقا فیله هم دستش پر بودو همه مدارک رو ارائه میکرد تا خانم منشی از نفس می افتاد .
راستش من خودم در نقش آقا فیله هستم یعنی چی یعنی این که سعی میکنم که هر مدرکی که ممکنه آقا یا خانم آفیسر از بنده بخواد رو به بهترین نحو آماده کنم که جای سوال باقی نمونه .
حالا باز دوستان میگن اینکارو بکنیم یا نه ؟ این حتما باید باشه یا نه ؟ سندو ارزش گذاری کنیم یا نه؟به هر حال این موضوع یک انتخاب شخصیه .بقول معروف صلاح مملکت خویش خسروان دانند!
سایه جان شما هم انشاا... به زودی به مصاحبه دعوت میشی و با گرفتن ویزای یک ضرب یه سفرنامه توپ برامون میذاری .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من کیسم زیر 2500 کی مصاحبه میشم تو انکارا به نظرتون ؟ خسته شدم ازین روزها دیگه !
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-04 ساعت 10:18)enchantress_boy نوشته: (2012-09-04 ساعت 08:31)parmidashaun نوشته: (2012-09-02 ساعت 21:23)enchantress_boy نوشته: (2012-09-02 ساعت 12:06)parmidashaun نوشته: (2012-09-02 ساعت 11:46)mk_2002ir نوشته: بله درسته. بخاطر اینکه بعضی از کیسهای اعلام شده مدارک رو نمیفرستند یا پیگیر کارشون نمیشن(که کم هم نیستند) اول اکتبر دوباره بین کیسهای باقی مونده قرعه کشی انجام میشه.
نه آخه انگار اعلام کردن بجز اکتبر 2012 کانفرمیشن نامبراتونو تا سپتامپر 2013 یعنی یک ساله دیگه نگه دارید ممکنه دوباره قرعه کشی سومی برای 2013ائیها انجام بشه!!!!!!!!
نه این خبر کذبه...قرعه کشی سومی در کار نیست و تمام کانفیرمیشن نامبرهای 2013 در آخر سپتامبر 2013 اکسپایر میشه...تازه قرعه کشی دوم هم ممکنه انجام بشه
توی خود سایت گفته کانفرمیشن نامبراتون تا سپتامبر 2013 بردارید آخه
این هم لینکش
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1322.html
نوشته تا آخر سپتامبر کانفیرمیشن نامبراتونو نگه دارین چون با این کانفیرمیشن نامبر برای وقت مصاحبه مورد نیازه...گفته حتی کسایی که در اول May انتخاب نشدن هم نگه دارن چون ممکنه در اول اکتب 2012 تعداد بیشتری انتخاب بشن (که این همون قرئه کشی دومه)
مگه میشه کسی که قبول شده رد کنن من خودم به کی سی سی زنگ زدم گفتن تا 2013 وقت دار یم الکی استرس وارد نکنید
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه سند زمین به نامم دارم ارزشش یه 80 تا میشه اما خوب ملک مسکونی نیست زمین زراعیِ. به نظرتن به عنوان تمکن مالی ازم قبولش میکنن؟؟؟ یا ارزشه ترجمه و نشون دادن به افیسر نداره!! البته حساب بانکی هم دارم یه 30 تا. میشه نظرتون و بگین؟ ممنون میشم
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
میرس مریم خانم
یه سوال دیگه چقدر طول میکشه ارزش گذاری؟
بعد کدام رو باید ببرم سند منگوله دار رو آره؟
[/quote]
بستگی داره که کانون چند روزه بهتون نوبت بده معمولا نوبت ها 10 الی 15 روزه است اما وقتی کارشناس ملکتونو دید فرداش جوابتونو میده که باید اونو ترجمه کنید انشاا...موقع مصاحبه هم اصل سند و ارزش گذاری همراهتون باشه .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-04 ساعت 14:52)Sheriff نوشته: (2012-09-04 ساعت 14:08)majid.s نوشته: دوستان من یه سند زمین به نامم دارم ارزشش یه 80 تا میشه اما خوب ملک مسکونی نیست زمین زراعیِ. به نظرتن به عنوان تمکن مالی ازم قبولش میکنن؟؟؟ یا ارزشه ترجمه و نشون دادن به افیسر نداره!! البته حساب بانکی هم دارم یه 30 تا. میشه نظرتون و بگین؟ ممنون میشم
چرا که نه؟!
من برای ویزای ویزیتوری کانادا فقط سند یک ملک زراعی را داشتم. البته ارزیابی کارشناس رسمی گذاشتم روش. چون تصورم این بود که آفیسر ارزش ملک زراعی را به هیچ وجه نمیتونه تخمین بزنه.
الان هم برای آمریکا میخوام همین کار رو بکنم. اما با توجه به اینکه پیشینیان گفتند که زمین مورد قبول نیست مگر اینکه گزارش شهرداری روش باشه مبنی بر این که توی طرح نیست، بنابر این تصور میکنم یک گواهی قابل ترجمه از اینکه کاربری زمین کشاورزی است و قابل ساخت و ساز نیست و توی طرح هم نیست تهیه کنید و همراه بقیه مدارک ارائه بدید.
ممنون از جوابتون ...
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من 2 سال تو یه کشور دیگه درس خوندم تو سایت نوشته باید police certificate اون کشور رو هم بگیرم و من گرفتم حالا یه چیزیو موندم توش و اون اینکه آیا باید انگشت نگاری اون کشور رو هم بگیرم؟ آخه من اونجا اصلا" انگشت نگاری نشدم!
یه جا نوشته اسکن انگشتتون رو باید از ایران بفرستین به اون کشوری که توش زندگی میکردین اونا تایید کنن.
خیلی گیر کردم خداییش هر کس میتونه کمک کنه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2سوال ازمدیران محترم دارم یکی اینکه دردوره های قبل شده که فاصله نامه اول ودوم اینقدر طولانی باشه ودوم اینکه لطفا میشه به دوستان بفرمایید درصورتیکه از مساله ای مطمئن نیستند اطلاع رسانی نکنند مثل ارزش گذاری ملک که اصلا لازم نبوده