کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۳
دوستان ميدونيد تا چه كيس نامبري نامه دوم دعوت به مصاحبه براشون اومده؟ يكي از بچه هاي ٢٠١٣ هست با كيس نامبر بالاي ده هزار كه هنوز نامه دوم براش نيومده و اصلا مطمئن نيست كه مداركش به كي سي سي رسيده باشه. در سيس هم جواب اينه your search did not return any data . لطفا راهنمايي كنيد بدجوري اين بنده خدا نگرانه.
ساکن شمال ویرجینیا از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، tajhizgaran ، amiz.abdollah
(2013-07-21 ساعت 05:13)immigrant2us نوشته:  دوستان ميدونيد تا چه كيس نامبري نامه دوم دعوت به مصاحبه براشون اومده؟ يكي از بچه هاي ٢٠١٣ هست با كيس نامبر بالاي ده هزار كه هنوز نامه دوم براش نيومده و اصلا مطمئن نيست كه مداركش به كي سي سي رسيده باشه. در سيس هم جواب اينه your search did not return any data . لطفا راهنمايي كنيد بدجوري اين بنده خدا نگرانه.

من خودم کیس نامببرم بالای ده هزار بوده و نامه دومم برام اومده و تو مرداد مصاحبه دارم .چند تا از بچه های دیگه سایتم همینطورن.انشا اله که برای این دوستمونم بیاد .
میتونه از طریق شرکت پستی که مدارکو فریستاده چک کنه که مدارکش رسیده یا نه
(2013-07-21 ساعت 08:47)diamondmili نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 05:13)immigrant2us نوشته:  دوستان ميدونيد تا چه كيس نامبري نامه دوم دعوت به مصاحبه براشون اومده؟ يكي از بچه هاي ٢٠١٣ هست با كيس نامبر بالاي ده هزار كه هنوز نامه دوم براش نيومده و اصلا مطمئن نيست كه مداركش به كي سي سي رسيده باشه. در سيس هم جواب اينه your search did not return any data . لطفا راهنمايي كنيد بدجوري اين بنده خدا نگرانه.

من خودم کیس نامببرم بالای ده هزار بوده و نامه دومم برام اومده و تو مرداد مصاحبه دارم .چند تا از بچه های دیگه سایتم همینطورن.انشا اله که برای این دوستمونم بیاد .

منم کیس نامببرم بالای ده هزار هست و نامه دومم برام اومده و تو مرداد مصاحبه دارم .امیدوارم که برای این دوستمونم بیاد . به نظر من هم بهتره پیگیری کنن
کیس نامبر : 10000
افراد کیس:1
قبولی سری دوم -مصاحبه : ابوظبی
تشکر کنندگان: گل نهال ، diamondmili ، tajhizgaran ، amiz.abdollah
دوستان منتظر مصاحبه،
برای همگیتون آرزو میکنم یکضرب ویزا بگیرید یا اینقدر دوران انتظارتون برای کلیر شدن کوتاه باشه که خستگی انتظار فعلی از تنتون در بره.
تشکر کنندگان: گل نهال ، diamondmili ، aghaghia ، ojee ، پدی ، tajhizgaran ، mahsa3017 ، 5ina ، payam62 ، spd-r ، sasal ، Ali.US ، shaso ، amiz.abdollah ، Betti ، elmira_fa ، Chosey ، Hedieh20 ، soruosh
(2013-07-21 ساعت 17:31)امیر مهاجر نوشته:  دوستان منتظر مصاحبه،
برای همگیتون آرزو میکنم یکضرب ویزا بگیرید یا اینقدر دوران انتظارتون برای کلیر شدن کوتاه باشه که خستگی انتظار فعلی از تنتون در بره.

سپاسگذاریم جناب امیر مهاجر. در هر صورت مدت انتظار ما زیر 60-70 روز خواهد بود، از هر جهت.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-07-10 ساعت 15:28)mehdi110 نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 14:53)mamalino10 نوشته:  چند تا سوال داشتم بچه ها:

1- برای مصاحبه چه مدارک تحصیلی باید ببرم؟ ( فقط لیسانس؟ ریز نمرات هم لازمه؟ مدارک پایین تر چطور؟ مثل پیش دانشگاهی و دیپلم؟ همینطو ریز نمراتشون؟)

2- مدرک گواهی اشتغال هم لازمه آیا؟ چند نفر تو فروم در موردش گفته بودن، ولی تو لیست مدارک درخواستی نبوده! اگر نیازه، فقط آخرین محل کار رو می خوان؟

3- این فرم اطلاعات تماس چیه که بعضی بچه ها در موردش حرف می زنن؟

4- غیر از مدارکی که باید همراه خودم ببرم، آیا فرمی هم هست که نیازی به پر کردن و بردن باشه؟ اون فرمهای قدیمی رو باید یه بار دیگه پر کنم؟ اصلاً کلاً چه فرمهایی رو باید موقع مصاحبه پر کنم و ببرم؟

پیشاپیش از پاسخ دوستان سپاسگذارم.
با سلام دوبار خواستم پاسخ بدم بعد کلی تایپ همش پرید، چون ابوظبی هست محل مصاحبت لازم دونستم توضیحی بدم
1. برای مصاحبه فقط و فقط آخرین مدرک تحصیلی اونم ترجمشو می خوان نه اصلش رو، ریز نمرات لازم نیست به هیچ عنوان تحویل بدی، ولی بهتره که ترجمشو به همراه خودت داشته باشی
2. ارائه مدارک سوابق کاری لازم نیست، خودت رو درگیر این چیزا نکن
3. کی حرف زده در این مورد؟؟ هیچ فرمی بدین مضمون اصلا وجود نداره!
4. الان واسه مصاحبه هیچ فرمی نیاز به پر شدن دوباره نداره مگر اینکه در همون فرم های اولیه ای که قبلا فرستادی اشکالات عدیده ای باشه که بخوای اصلاحشون کنی و امکان تصحیح دستی در محل وجود نداشته باشه.
و من برای شما توصیه ام اینه که یکبار حداقل سفر نامه های بچه ها رو بخونی مخصوصا اونائی که در ماه های اولیه رفتن واسه مصاحبه و همه چیو مو به مو که لازمه تماما توضیح دادن، لینکش و محلش در امضای من هست. حتما بخون که به دردت میخوره.
موفق باشی
مهدی جان در مورد پاسختان موارد یک و سه موافق نیستم
در مورد شماره یک اصل و ترجمه دیپلم رو میخان من اصل و ترجمه دیپلم و دو مدرک بالاتر رو بردم که اصل اخرین مدرکو گرفتن و دیپلم رو نگاه نکردن البته ترجمه همه رو فرستاده بودم
مورد شماره دو اخر پی دی اف انکارا در مورد اطلاعات تماس نوشته
اینهم مدرکش
CONTACT INFORMATION SHEET
Please complete this form and forward it along with your documents.
Please do not leave any fields blank including U.S. Address
Your Full Name :______________________________________
Local Mailing Address :______________________________________
Home :_______________________________________
E-mail :______________________________________
U.S. Mailing Address
c/o Name :______________________________________
U.S. Address :______________________________________
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: shaso ، diamondmili ، sasal
(2013-07-21 ساعت 17:25)spd-r نوشته:  

منم کیس نامببرم بالای ده هزار هست و نامه دومم برام اومده و تو مرداد مصاحبه دارم .امیدوارم که برای این دوستمونم بیاد . به نظر من هم بهتره پیگیری کنن

دوستان یه سوال دارم. برای امثال ما که مصاحبشون این آخریاست اگه کلیر بخوریم با توجه به اینکه تا 15 سپتامبر برنامه 2013 تموم میشه تکلیف ما چی میشه؟ تو سفرنامه ها خوندم کلیر گاهی تا 70 روز طول کشیده...
تشکر کنندگان: diamondmili ، amiz.abdollah
(2013-07-21 ساعت 23:02)sasal نوشته:  

دوستان یه سوال دارم. برای امثال ما که مصاحبشون این آخریاست اگه کلیر بخوریم با توجه به اینکه تا 15 سپتامبر برنامه 2013 تموم میشه تکلیف ما چی میشه؟ تو سفرنامه ها خوندم کلیر گاهی تا 70 روز طول کشیده...
نا اميد نباشيد دوست عزيز
روند كليرنس تو ماههاي آخر سريعتر ميشه، ايشالا يه ضرب بگيريد
تشکر کنندگان: diamondmili ، aghaghia ، amiz.abdollah ، کاوه شیز ، Hedieh20 ، sasal
(2013-07-21 ساعت 23:02)sasal نوشته:  

اولأ که انشاألله کلیرنس نمیخوری ویکضرب میزنی تو گوش ویزا و دومأ تا ۳۰ سپتامبر وقت است نه ۱۵ سپتامبر. پس نگران نباش هنوز ۷۰ روز باقیمانده و همه از این تاپیک با ویزا میرن بیرون. آاااااااااااااااااااامین
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: گل نهال ، pooyani ، shaso ، payam62 ، diamondmili ، aghaghia ، amiz.abdollah ، 5ina ، s.s.h ، Hedieh20 ، sasal
دوستان یه سوال دارم.
داخل نامه دومم ادرس سفارتو زدهEMBASSY OF UNITED STATES Visa unit al-sudan st - po box 4009 ABU DHABI اما تو سایت CSC برام زده U.S EMBASSY DISTRICT , PILOT 38 sector w59-02 street no.4 abu dhabi
میخوام بدونم کدوم سفارته ؟ اگه اولی سفارته پس دومی چیه؟
تشکر کنندگان: amiz.abdollah
(2013-07-22 ساعت 03:36)diamondmili نوشته:  دوستان یه سوال دارم.
داخل نامه دومم ادرس سفارتو زدهEMBASSY OF UNITED STATES Visa unit al-sudan st - po box 4009 ABU DHABI اما تو سایت CSC برام زده U.S EMBASSY DISTRICT , PILOT 38 sector w59-02 street no.4 abu dhabi
میخوام بدونم کدوم سفارته ؟ اگه اولی سفارته پس دومی چیه؟
اولی صندوق پستی رو داده دومی آدرس سفارت رو داده هر دو یکی هست در ثانی تمام تاکسی ها آدرس سفارت رو بلدن راحت می برنتون ولی چون صبح زود باید اونجا باشید یا با ملیکا خانم یا علی آقا و یا با کسانی که بچه ها شمارشون رو توی سفرنامه هاشون گذاشتن برین بهتره .مگر اینکه شما ابوظبی هتل گرفته باشین که با تاکسی راحت می روید
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، گل نهال ، diamondmili
سلام دوستان خوبم

امیدوارم همه دوستانی که مصاحبه دارند ویزای یک ضرب بگیرندBig Grin و شادیهاشون را به جمع ما بیارندBig Grin....برای همه شما آرزوی بهترین ها را دارمRolleyesShy...موفق باشید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، elmira_fa ، spd-r ، 5ina ، zohre02 ، s.s.h ، Hedieh20 ، sasal
دیروز من رفتم پاستور و کارت زردمونو گرفتم. خانمه گفت به اونگان کپیشو بدید و اصل کارتو برای خودتون نگه دارید. اونگان قبول میکنه یا اصلو میخواد؟؟؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: zohre02
(2013-07-22 ساعت 12:06)marsha نوشته:  دیروز من رفتم پاستور و کارت زردمونو گرفتم. خانمه گفت به اونگان کپیشو بدید و اصل کارتو برای خودتون نگه دارید. اونگان قبول میکنه یا اصلو میخواد؟؟؟

فکر میکنم اصلو میخاد ولی خوب شما یه کپی هم ازش ببر اگه قبول کرد بیا به ما هم بگو ولی برگه سفیدی بهت میدن که تمامی مندرجات برگه زرد رو توش نوشته و تایید کرده
اصلا شما هر مدرکی که داری رو اسکن کن یه جای خوب سیو کن
هر وقت کپی رو ببری پیش خانم دکتر یه برگه زرد بهت میده و البته پولشو میگیره
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: amir82 ، diamondmili ، tajhizgaran ، zavosh ، azar1348 ، shoshina
سلام دوستان من.
اميدوارم كه همتون ويزاي يه ضرب بگيرين و تو برنامه هاتون و ادامه مسير هجرتتون موفق و سربلند باشيد.
از دوستاني كه جديد براي مصاحبه ميرن مخصوصا مراجعه كنندها به سفارت انكارا خواهشي داشتم و اون اينكه در صورتيكه مصاحبشون منجر به برگ انتظار براي كيرنس شد از آفيسر سوال كنند كه با توجه به قوانين لاتاري و الزام به تعيين تكليف تا قبل از 30 سپتامبر در صورتيكه به هر دليلي نتيجه دوره بررسيهاي اداري تا 30 سپتامبر مشخص نشد تكليف كار چي ميشه؟
ضمنا توسيه بر مبناي تجربه به همراهان خودم اينكه دوستان قبل از سفر و مصاحبه تاپيك كليرنس رو مطالعه كنند من اينكار رو نكردم و بعد با اين تاپيك اشنا شدم چه بسا در صورت خوندن مطالب دوستانم در اين تاپيك روز مصاحبه يه كم راحت تر با افيسر مصاحبه ميكردم و بدون هيچ استرسي تا سوالهام رو به جواب نميرسوندم مصاحبه رو ادامه ميدادم و يا به عبارت ديگه با كلي سوال جواب نداده اونجا رو ترك نميكردم.
مجدد براي همتون آرزوي ويزاي يك ضرب رو دارم.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: Betti ، tajhizgaran ، spd-r ، zavosh ، maryam_a ، diamondmili ، tenese ، azar1348

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان