موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ميدونيد تا چه كيس نامبري نامه دوم دعوت به مصاحبه براشون اومده؟ يكي از بچه هاي ٢٠١٣ هست با كيس نامبر بالاي ده هزار كه هنوز نامه دوم براش نيومده و اصلا مطمئن نيست كه مداركش به كي سي سي رسيده باشه. در سيس هم جواب اينه your search did not return any data . لطفا راهنمايي كنيد بدجوري اين بنده خدا نگرانه.
ساکن شمال ویرجینیا از سپتامبر 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-21 ساعت 08:47)diamondmili نوشته: (2013-07-21 ساعت 05:13)immigrant2us نوشته: دوستان ميدونيد تا چه كيس نامبري نامه دوم دعوت به مصاحبه براشون اومده؟ يكي از بچه هاي ٢٠١٣ هست با كيس نامبر بالاي ده هزار كه هنوز نامه دوم براش نيومده و اصلا مطمئن نيست كه مداركش به كي سي سي رسيده باشه. در سيس هم جواب اينه your search did not return any data . لطفا راهنمايي كنيد بدجوري اين بنده خدا نگرانه.
من خودم کیس نامببرم بالای ده هزار بوده و نامه دومم برام اومده و تو مرداد مصاحبه دارم .چند تا از بچه های دیگه سایتم همینطورن.انشا اله که برای این دوستمونم بیاد .
میتونه از طریق شرکت پستی که مدارکو فریستاده چک کنه که مدارکش رسیده یا نه
منم کیس نامببرم بالای ده هزار هست و نامه دومم برام اومده و تو مرداد مصاحبه دارم .امیدوارم که برای این دوستمونم بیاد . به نظر من هم بهتره پیگیری کنن
کیس نامبر : 10000
افراد کیس:1
قبولی سری دوم -مصاحبه : ابوظبی
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
دوستان منتظر مصاحبه،
برای همگیتون آرزو میکنم یکضرب ویزا بگیرید یا اینقدر دوران انتظارتون برای کلیر شدن کوتاه باشه که خستگی انتظار فعلی از تنتون در بره.
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-21 ساعت 17:31)امیر مهاجر نوشته: دوستان منتظر مصاحبه،
برای همگیتون آرزو میکنم یکضرب ویزا بگیرید یا اینقدر دوران انتظارتون برای کلیر شدن کوتاه باشه که خستگی انتظار فعلی از تنتون در بره.
سپاسگذاریم جناب امیر مهاجر. در هر صورت مدت انتظار ما زیر 60-70 روز خواهد بود، از هر جهت.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال دارم.
داخل نامه دومم ادرس سفارتو زدهEMBASSY OF UNITED STATES Visa unit al-sudan st - po box 4009 ABU DHABI اما تو سایت CSC برام زده U.S EMBASSY DISTRICT , PILOT 38 sector w59-02 street no.4 abu dhabi
میخوام بدونم کدوم سفارته ؟ اگه اولی سفارته پس دومی چیه؟
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دیروز من رفتم پاستور و کارت زردمونو گرفتم. خانمه گفت به اونگان کپیشو بدید و اصل کارتو برای خودتون نگه دارید. اونگان قبول میکنه یا اصلو میخواد؟؟؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می
خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-24 ساعت 09:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-24 ساعت 15:52 توسط zanganeh.)
سلام دوستان من.
اميدوارم كه همتون ويزاي يه ضرب بگيرين و تو برنامه هاتون و ادامه مسير هجرتتون موفق و سربلند باشيد.
از دوستاني كه جديد براي مصاحبه ميرن مخصوصا مراجعه كنندها به سفارت انكارا خواهشي داشتم و اون اينكه در صورتيكه مصاحبشون منجر به برگ انتظار براي كيرنس شد از آفيسر سوال كنند كه با توجه به قوانين لاتاري و الزام به تعيين تكليف تا قبل از 30 سپتامبر در صورتيكه به هر دليلي نتيجه دوره بررسيهاي اداري تا 30 سپتامبر مشخص نشد تكليف كار چي ميشه؟
ضمنا توسيه بر مبناي تجربه به همراهان خودم اينكه دوستان قبل از سفر و مصاحبه تاپيك كليرنس رو مطالعه كنند من اينكار رو نكردم و بعد با اين تاپيك اشنا شدم چه بسا در صورت خوندن مطالب دوستانم در اين تاپيك روز مصاحبه يه كم راحت تر با افيسر مصاحبه ميكردم و بدون هيچ استرسي تا سوالهام رو به جواب نميرسوندم مصاحبه رو ادامه ميدادم و يا به عبارت ديگه با كلي سوال جواب نداده اونجا رو ترك نميكردم.
مجدد براي همتون آرزوي ويزاي يك ضرب رو دارم.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا