موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان سو پیشینه لازم نیست ببریم واسه مصاحبه؟
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
مشکلی داشتم می خواستم بدونم از دوستان کسی هست که به مورد مشابه برخورد کرده باشه یا جایی دیده باشه و بتونه اطلاعاتشو در اختیار من بزاره.
همسر من در حال حاضر باردار است و دقیقا دو هفته قبل از مصاحبه فارغ میشه. با توجه به اینکه 3 روز زودتر برای مدیکال باید آنکارا باشیم عملا بردن نوزاد 10 روزه همراهمون ریسک بالایی برای سلامتی اون داره با توجه به این مساله با سفارت تماس گرفتم و موضوع رو مطرح کردم، که خلاصه حرف اونا این بود : با توجه به پایان رسیدن زمان صدور ویزا در پایان سپتامبر به هیچ عنوان پیشنهاد نمی گردد که زمان مصاحبه به عقب بیوفتد . همچنین در جواب پرسش من که حضور کودک را الزامی می دانند و یاخیر؟ پاسخ دادند که افیسر حتما باید کودک را رویت نماید.
اصلا برای من قابل پذیرش نیست که چرا آفیسر حتما باید نوزاد 10 روزه رو ببینه و به مدارک شهروندی اون استناد نکنه ، همه نوزادان که شبیه هم هستن آخه چه فرقی میکنه برای اون ؟ کسی از دوستان با این موضوع برخورد داشته که احیانا یکی از افراد کیس چه نوزاد چه بزرگ در روز مصاحبه حضور نداشته باشه؟ اگه راه حل دیگری به ذهنتون برسه خوشحال میشم منو راهنمایی کنید.
با سپاس فراوان از تمامی دوستان
2013AS00010XXX دریافت ویزا 19 سپتامبر،
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
توجه توجه
سلام دوستان
اگر کسی فرم اصلی ثبت نام ذر لاتاری را داره اگه به صورت کپی یا عکس یا pdf از فرم اصلی هم باشه ممنون میشم برام بذارید.
کیس نامبر: 90xx
مصاحبه : هفته دوم جولای
محل مصاحبه: آنکارا
تعداد افراد کیس: 3 نفر
کیس نامبر: 90xx مصاحبه : هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.ایا زمانی که میخواهیم مدارک رو برای سفارت آنکارا بفرستیم باید کیس نامبر و نام و نام خانوادگی هم روی اصل ترجمه ها بنویسیم مثل فرم هایی که برای کنتاکی فرستادیم؟
****case number :2013AS***2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-12 ساعت 23:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-12 ساعت 23:31 توسط pooyani.)
(2013-07-12 ساعت 23:07)گل نهال نوشته: (2013-07-12 ساعت 22:46)pooyani نوشته: با سلام.ایا زمانی که میخواهیم مدارک رو برای سفارت آنکارا بفرستیم باید کیس نامبر و نام و نام خانوادگی هم روی اصل ترجمه ها بنویسیم مثل فرم هایی که برای کنتاکی فرستادیم؟
اگه ممكنه امضاتونو كامل كنيد تا دوستان راحت تر بتونن كمكتون كنن
چند بار سعی کردم اما نشد.
به هر حال عرض میکنم در لاتاری2013 همسرم قبول شده.تاریخ رویت می 2013،کارنت شدن سفارت آنکارا.مصاحبه هفته اول اگوست.اگر لطف کنین کل مدارکی رو که باید بفرستیم رو بگین.
(2013-07-12 ساعت 23:07)گل نهال نوشته: (2013-07-12 ساعت 22:46)pooyani نوشته: با سلام.ایا زمانی که میخواهیم مدارک رو برای سفارت آنکارا بفرستیم باید کیس نامبر و نام و نام خانوادگی هم روی اصل ترجمه ها بنویسیم مثل فرم هایی که برای کنتاکی فرستادیم؟
اگه ممكنه امضاتونو كامل كنيد تا دوستان راحت تر بتونن كمكتون كنن
چند بار سعی کردم اما نشد.
به هر حال عرض میکنم در لاتاری2013 همسرم قبول شده.تاریخ رویت می 2013،کارنت شدن سفارت آنکارا.مصاحبه هفته اول اگوست.اگر لطف کنین کل مدارکی رو که باید بفرستیم رو بگین.و پاسخ پرسش هم محبت کنید.
****case number :2013AS***2
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر بچه های 2013 من از قبولی های 2014 هستم می خواستم بدونم توی ویزا بولتن 2013 ماه اگوست که رفتم بجای عدد واسه آسیا کلمه currentرا گذاشته این یعنی چی?