موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من دیشب برای kcc ایمیل زدم که چرا مصاحبه مون نیومده
فعلا که هیچی نیومده،برام دعا کنین که مصاحبه هفته ی آخر دسامبر نباشه وگرنه میفته روی امتحانای بچه ها
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . شاید این سوال قبلا پرسیده شده ولی چون من غضو جدید هستم لطفا یه توضیحی در مورد اینکه بعد از فرستادن مدارک به KCC چند مدت طول خواهد کشید تا چیز جدیدی از KCC بشنویم بدید و اینکه آیا دعوت به مصاحبه طبق case No. هست یا بعد از به جریان افتادن پرونده یک شماره ی جدید همراه با تاریخ مصاحبه در وبسایت قرار خواهد گرفت؟ و این چند مدت طول خواهد کشید. case no. من زیر 200 هست و فرم ها به دلایلی تازه بدستشون رسیده!
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-26 ساعت 07:38)Jahanbani نوشته: سلام دوستان . شاید این سوال قبلا پرسیده شده ولی چون من غضو جدید هستم لطفا یه توضیحی در مورد اینکه بعد از فرستادن مدارک به KCC چند مدت طول خواهد کشید تا چیز جدیدی از KCC بشنویم بدید و اینکه آیا دعوت به مصاحبه طبق case No. هست یا بعد از به جریان افتادن پرونده یک شماره ی جدید همراه با تاریخ مصاحبه در وبسایت قرار خواهد گرفت؟ و این چند مدت طول خواهد کشید. case no. من زیر 200 هست و فرم ها به دلایلی تازه بدستشون رسیده!
سلام دوست عزیز
کیس نامبر های زیر ۲۷۰۰ همشون کارنت شدند ، تقریبا ۱ ماه و نیم بعد از زمانی که کارنت بشید زمان مصاحبه رو از طریق ایمیل به شما اطلاع میدن و اینکه نامه ی اول قبولیتون تغییر پیدا میکنه و بر اساس شماره کیس و تاریخ فرستادن فرم ها تاریخ مصاحبه تعیین میشه .
موفق باشید .
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی هوورااا ویزامو گرفتم
شماره کیس: **2013AS000015
تاریخ رویت قبولی:1 MAY
کنسولگری:KUALA LUMPUR MALAYSIA
ارسال فرمهای سری اول:10MAY DHL
تعداد نفرات: خود خودم
کارنت شدن کیس:13AUG
مصاحبه:هفته سومoct
دریافت کلیرنس: نداشتم
دریافت ویزا:یک ضرب
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
مقصد : LAX
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-26 ساعت 15:14)steve نوشته: سلام به همگی هوورااا ویزامو گرفتم
بــــــــــه بـــــــــــــه خــــیلــــــی تبــــــــریکـــــــــــــ میگـــــم دوستــــــ عزیــــز
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN