موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم توجه بفرمایید ،
ضمن تبریک به استیو عزیز ، خواهش میکنم به جهت جلوگیری از افزایش صفحات تاپیک و داشتن ارتباط مستقیم با موضوع تاپیک ، از دکمه تبریک و تشکر استفاده کنید . با شرایط فعلی مهاجرسرا و اشکالات موجود در سرور ، این امر نهایت همکاری با تیم مدیریت و کاهش هزینه های زمانی شما و خود بنده به جهت ارسال مطالب مفید خواهد شد . موفق باشید .
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نمی دونم اسمش رو چی میشه گذاشت. اما هر ساعت که میگذره هجوم شک و استرس رو روی نقاط بیشتری از مغزم حس میکنم.
من عسلویه مثل تمام یک سال گذشته مشغول کار بودم که به زور یه سر به اینترنت زدم تا ببینم تاریخ ثبت نام 2014 تا کی هست که دیدم نتایج 2013 رو هم پایین صفحه لینک کردن و یادم نمیومد حتی که پارسال فرصت ثبت نام داشتم یا نه توی ایمیلم رو گشتم و کانفرمیشن نامبرم رو پیدا کردم و در عین ناباوری دیدم برنده شدم اونقدر شک داشتم که از چند نفر پیگیری کردم. فقط یه مشکل کوچیک ناراحتم کرده بود:
اون روز 22 اکتبر بود و من 2 می 2012 برنده شده بودم نزدیک به 6 ماه قبل. امروز فرم ها رو پر کردم اما توی همین فروم ها از قول یه مسئول در مصاحبه با رادیو فردا خوندم که سری اول تا سپتامبر فقط فرصت داشتن. بدجور به هم ریختم. کسی هست که بگه آره مدارکتو بفرست هنوز دیر نشده؟؟؟
نمیخوام از هوای رفتن که تو سرمه برگردم. یه جواب و یه امید ...
کسی میدونه چه خبره دقیقن؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-29 ساعت 02:24)mek نوشته: دوستان میشه دقیقا یکی منو راهنمایی کنه که از سایت ویزا بولتن چیو باید چک کنیم؟ زمان مصاحبه اونجا نوشته میشه؟
منظورم این سایت هست:
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5779.html
سلام دوست خوب ، شما از این سایت کارنتی های هر ماه را باتوجه به کیس نامبر متوجه میشوید. اگر کیس نامبر شما در بین اون شماره ها باشه، در اینصورت باید با استفاده از کانفیرمیشن نامبر و ... در سایتwww.dvlottery.satate.gov (یعنی همون هایی که باهاش برنده شدن لذت بخشمون را متوجه شدیم) زمان و مکان دقیق مصاحبتون را بررسی کنید. موفق باشید
Case No : 2013AS4***
زندگی همچون چهار فصل است ، پس پر توقعی است که بخواهیم همیشه بهار باشد و شکوفه ها هم شکوفا.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
آیا کسی با کیس نامبرنزدیک من هست که مثل من نامه ی دومش هنوز نیومده باشه؟؟؟؟؟؟؟
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به مدیریت محترم و تمامی دوستان. من از برندگان سری دوم 2013 هستم و از خوشحالی و مهربانی خدا شکه شدم. 10 روز پیش اسمم را چک کردم اما نبود، دیروز دوباره چک کردم و اسمم را دیدم.
ممنون می شم اگر من و راهنمایی کنید.
شماره کیس نامبرم هست: **2013AS000103
فکر می کنید اگر تا 2 هفته دیگه مدارکم را بفرستم مصاحبه ام حدودا کی بشه؟