(2012-10-30 ساعت 19:42)ابی هانی نوشته:دوست عزیز تبریگ میگم عجله نکنید خیلی باید صبور باشید و هر چه زودتر فرمهایتان را بفرستید زودتر دعوت برای مصاحبه میشوید(2012-10-30 ساعت 11:06)sayeh20 نوشته: سلام به مدیریت محترم و تمامی دوستان. من از برندگان سری دوم 2013 هستم و از خوشحالی و مهربانی خدا شکه شدم. 10 روز پیش اسمم را چک کردم اما نبود، دیروز دوباره چک کردم و اسمم را دیدم.
ممنون می شم اگر من و راهنمایی کنید.
شماره کیس نامبرم هست: **2013AS000103
فکر می کنید اگر تا 2 هفته دیگه مدارکم را بفرستم مصاحبه ام حدودا کی بشه؟
دوست عزیز تبریگ میگم و به این سایت کاملا فرندلی خوش آمدین
من شماره ام زیر 200 هست ولی آخر تیر فرمها را ارسال کردم با وجود اینکه تا شماره 2700 گارنت شدن ولی برای من وقت مصاحبه ندادن
فقط خیلی فکرتون را مشغول نکنید من از اردیبهشت کار و زندگیم شدن دیدن سایت برای وقت مصاحبه ولی .... فقط زبان بخونید و 15 هر ماه میلادی که 25 ماه شمسی است سایت را نگاه کنید
به امید رسیدن به ارزوهایمان
(2012-10-27 ساعت 01:41)bayat_r نوشته:(2012-10-27 ساعت 01:35)architime نوشته: نمی دونم اسمش رو چی میشه گذاشت. اما هر ساعت که میگذره هجوم شک و استرس رو روی نقاط بیشتری از مغزم حس میکنم.نه عزیز دل،دوست خوبم اصلاً نترس
من عسلویه مثل تمام یک سال گذشته مشغول کار بودم که به زور یه سر به اینترنت زدم تا ببینم تاریخ ثبت نام 2014 تا کی هست که دیدم نتایج 2013 رو هم پایین صفحه لینک کردن و یادم نمیومد حتی که پارسال فرصت ثبت نام داشتم یا نه توی ایمیلم رو گشتم و کانفرمیشن نامبرم رو پیدا کردم و در عین ناباوری دیدم برنده شدم اونقدر شک داشتم که از چند نفر پیگیری کردم. فقط یه مشکل کوچیک ناراحتم کرده بود:
اون روز 22 اکتبر بود و من 2 می 2012 برنده شده بودم نزدیک به 6 ماه قبل. امروز فرم ها رو پر کردم اما توی همین فروم ها از قول یه مسئول در مصاحبه با رادیو فردا خوندم که سری اول تا سپتامبر فقط فرصت داشتن. بدجور به هم ریختم. کسی هست که بگه آره مدارکتو بفرست هنوز دیر نشده؟؟؟
نمیخوام از هوای رفتن که تو سرمه برگردم. یه جواب و یه امید ...
کسی میدونه چه خبره دقیقن؟
شما حالا حالاها فرصت داری برای ارسال.خیالت راحت راحت...شماره کیست رو بگو . کارنت شدی یا نه؟ اصلا نترس و مدارکت رو با دقت بفرست و خیالت تخت.
اعتماد کن.من دوستم پارسال تابستان تازه فهمید که سال قبلش برنده شده بوده یعنی 14 ماه بعد از قبولی و الان هم اونجاست..اعتماد کن و بجنب برای ارسال سریعتر.
تنها تاثیرش اینه که شاید یک کم دیرتر بری مصاحبه. همین همین همین
کسانیکه 22 می 2012 برنده شدن
تا تاریخ مهر 1392 وقت ارسال مدارک دارن
وزمانی که مدارکشون ارسال بشه بهشون وقت مصاحبه میدن
فقط یک مشکل هست
که کلا سالی 50000 ویزا صادر میشه و اگر دیر بفرستید شاید ویزا تموم بشه
البته در گزارش پاسال فقط 1000 نفر ایرانی برنده شده دنبال ویزا نرفته بودند