موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دریمر اگه با تور میرفتی هزینه اش چقدر میشد؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-17 ساعت 20:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-17 ساعت 20:25 توسط farshid.ok1.)
دریمر جان،چند نفر،کدوم هتل؟ انگار گرون شد یخورده ها
بلیز جان...شما که مشکله اسپانسر تو آمریکا دارین،میتونین با ارائه ی اسنادی که نشون بده تو ایران،تمکن مالی دارین،دیگه نیزی به اسپانسر نداشته باشین....مثل مبلغی حدود ۵۰ -۶۰ ملیون تومان یا خونه....امیدوارم کمک کرده باشم
بلیز جان...شما که مشکله اسپانسر تو آمریکا دارین،میتونین با ارائه ی اسنادی که نشون بده تو ایران،تمکن مالی دارین،دیگه نیزی به اسپانسر نداشته باشین....مثل مبلغی حدود ۵۰ -۶۰ ملیون تومان یا خونه....امیدوارم کمک کرده باشم
موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پروازهای نوامبر (هفته آخر) هواپیمایی آسمان باز شده اند ؟ من که خسته شدم تقریبا در طی هفته گذشته هر روز پیگیری کردم... چند روزه خبر ندارم مشغول تهیه واکسن آنفولانزا بودم. با این اوضاع احوال هم بعید نیست به زودی قیمت پروازها ۵۰٪ افزایش داشته باشه.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
امروز برای هزارمین بار امروز با دفتر فروش آسمان در تهران تماس گرفتم. هنوز پروازهای هفته آخر نوامبر آسمان باز نشده علت را جویا شدم در کمال ناباوری اپراتور فروش اعلام کرد چون هواپیمایی آسمان در نظر دارد هزینه بلیط را ۵۰٪ افزایش دهد هنوز پروازها را برای فروش باز نکرده ایم !
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خوشحالم که لینجا رو پیدا کردم من هم ارمنستان افتاده مصاحبم , فکر می کنید آنکارا بهتر ویزا میدن یا ارمنستان؟؟؟؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-18 ساعت 13:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-18 ساعت 13:59 توسط Acaro.)
(2012-10-18 ساعت 13:22)nadia-64 نوشته: سلام
خوشحالم که لینجا رو پیدا کردم من هم ارمنستان افتاده مصاحبم , فکر می کنید آنکارا بهتر ویزا میدن یا ارمنستان؟؟؟؟
اینطور که از شواهد پیداست سفارت ایروان - ارمنستان نسبت به آنکارا و ابوظبی و مدیکال تست آن نسبت به آنکارا بهتر است و سخت گیری های کمتری اعمال می کنند.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-18 ساعت 16:34)farshid.ok1 نوشته: (2012-10-18 ساعت 12:43)Acaro نوشته: امروز برای هزارمین بار امروز با دفتر فروش آسمان در تهران تماس گرفتم. هنوز پروازهای هفته آخر نوامبر آسمان باز نشده علت را جویا شدم در کمال ناباوری اپراتور فروش اعلام کرد چون هواپیمایی آسمان در نظر دارد هزینه بلیط را ۵۰٪ افزایش دهد هنوز پروازها را برای فروش باز نکرده ایم !
مثل اینکه اوضاع آسمان خرابه...من که باید شنبه یا جمعهٔ آخر نوامبر ایروان باشم....شنیدم خود هواپیمایی ایروان جمععها از تهران به ایروان پرواز داره.درسته؟
پرواز آرماویا روزهای سه شنبه و جمعه از تهران به وقت ۲۰:۳۰ حرکت می کند.
پراوز آسمان هم روزهای شنبه٫ دوشنبه و پنجشنبه از تهران به وقت ۱۸:۵۰ حرکت می کند.
من هم مشکل شما رو دارم روز ۲۶ نوامبر وقت مدیکالم است که میشه روز دوشنبه در نتیجه مجبورم یا شنبه با آسمان برم یا جمعه با آرماویا. راه دیگه هم اینه که خودم رو راضی کنم با اتوبوس برم