کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
(2012-10-15 ساعت 11:26)farshid.ok1 نوشته:  دریمر جان،ایشالا که یه ضرب ویزاتو بگیری...من ۱۸ نوامبر میام ایروان،اگه بودی خوشحال میشم ببینمت

راستی‌،منتظر گزارش‌های لحظه به لحظاتم هستیما،،،راه‌ باز کن:د
مرسي منم واقعا اميدوارم يك ضرب ويزا هممون رو بدن. . به خصوص با توجه به شرايط گروني ا-ر-ز. Sad
خيالتون هم راحت بنده ديگه ٢٤ ساعته مهاجرسرام و همه خبرها رو انلاين بهتون اطلاع مي دم. Tongue
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، الهه سابق ، farshid.ok1 ، Blaze ، nadia-64
هتل گرفتی‌ یا آپارتمان؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بليط رفتم رو ok كردم و بليط برگشتم رو open گرفتم به قيمت 520,000 تومان
هتل رو هم فعلا" براي يك هفته فقط گرفتم به قيمت 1,750,00 تومان !!!!!!!!!Sad

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، f1f ، Blaze ، farshid.ok1 ، battosai ، nadia-64
دریمر اگه با تور میرفتی هزینه اش چقدر میشد؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-10-17 ساعت 12:06)dreamer60 نوشته:  بليط رفتم رو ok كردم و بليط برگشتم رو open گرفتم به قيمت ٥٢٠/٠٠٠ تومان
هتل رو هم فعلا" براي يك هفته فقط گرفتم به قيمت ١/٧٥٠/٠٠٠ تومان !!!!!!!!!Sad

کدوم هتل دریمر جان ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
دریمر جان،چند نفر،کدوم هتل؟ انگار گرون شد یخورده ها

بلیز جان...شما که مشکله اسپانسر تو آمریکا دارین،می‌تونین با ارائه‌ ی اسنادی که نشون بده تو ایران،تمکن مالی دارین،دیگه نیزی به اسپانسر نداشته باشین....مثل مبلغی حدود ۵۰ -۶۰ ملیون تومان یا خونه....امیدوارم کمک کرده باشم

بلیز جان...شما که مشکله اسپانسر تو آمریکا دارین،می‌تونین با ارائه‌ ی اسنادی که نشون بده تو ایران،تمکن مالی دارین،دیگه نیزی به اسپانسر نداشته باشین....مثل مبلغی حدود ۵۰ -۶۰ ملیون تومان یا خونه....امیدوارم کمک کرده باشم
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، nadia-64
(2012-10-17 ساعت 20:21)farshid.ok1 نوشته:  دریمر جان،چند نفر،کدوم هتل؟ انگار گرون شد یخورده ها

فرشید جان ممنون از لطفت

یه نگاهی به پست هام بندازی مخصوصا تو تاپیک اسپانسر ،می بینی که همه این راه ها رو رفتم.

حتی با خود سفارت مجددا تماس گرفتم و طی ایمیل باز هم مکتوب حرفام زدم و جوابشونو تو سایت گذاشتم.

برای کیس های خانوادگی فقط و فقط اسپانسر تو امریکا لازمه، والسلام !
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، f1f ، farshid.ok1 ، dreamer60 ، nadia-64
دوستان پروازهای نوامبر (هفته آخر) هواپیمایی آسمان باز شده اند ؟ من که خسته شدم تقریبا در طی هفته گذشته هر روز پیگیری کردم... چند روزه خبر ندارم مشغول تهیه واکسن آنفولانزا بودم. با این اوضاع احوال هم بعید نیست به زودی قیمت پروازها ۵۰٪ افزایش داشته باشه.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، farshid.ok1 ، Blaze ، dreamer60 ، الهه سابق
(2012-10-17 ساعت 13:39)elahenadafy2 نوشته:  دریمر اگه با تور میرفتی هزینه اش چقدر میشد؟

والا تور مناسبی که به تاریخ من بخوره پیدا نکردم ولی برای اطلاعتون باید بگم که یک تور 3روز و 4 شب در یک هتل 4ستاره بود یک ملیون و سیصد هزار تومان.
Shy

پاسخ
تشکر کنندگان: nadia-64 ، الهه سابق
امروز برای هزارمین بار امروز با دفتر فروش آسمان در تهران تماس گرفتم. هنوز پروازهای هفته آخر نوامبر آسمان باز نشده علت را جویا شدم در کمال ناباوری اپراتور فروش اعلام کرد چون هواپیمایی آسمان در نظر دارد هزینه بلیط را ۵۰٪ افزایش دهد هنوز پروازها را برای فروش باز نکرده ایم !
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، mohajer13 ، nadia-64 ، الهه سابق ، farshid.ok1 ، مانترا
(2012-10-17 ساعت 20:21)farshid.ok1 نوشته:  دریمر جان،چند نفر،کدوم هتل؟ انگار گرون شد یخورده ها

گرون که چه عرض کنم همین امسال عید برای یک هفته + 4 کنسرت یک ملیون و هشتصد هزار تومان دادم .....
من یک نفرم و هتلم در خیابان تیگران هست یه 500 متری هم تا جمهوری فاصله داره .

پاسخ
تشکر کنندگان: nadia-64 ، الهه سابق ، farshid.ok1 ، Blaze
سلام
خوشحالم که لینجا رو پیدا کردم من هم ارمنستان افتاده مصاحبم , فکر می کنید آنکارا بهتر ویزا میدن یا ارمنستان؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، الهه سابق ، farshid.ok1 ، dreamer60
(2012-10-18 ساعت 13:22)nadia-64 نوشته:  سلام
خوشحالم که لینجا رو پیدا کردم من هم ارمنستان افتاده مصاحبم , فکر می کنید آنکارا بهتر ویزا میدن یا ارمنستان؟؟؟؟

اینطور که از شواهد پیداست سفارت ایروان - ارمنستان نسبت به آنکارا و ابوظبی و مدیکال تست آن نسبت به آنکارا بهتر است و سخت گیری های کمتری اعمال می کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، farshid.ok1
(2012-10-18 ساعت 12:43)Acaro نوشته:  امروز برای هزارمین بار امروز با دفتر فروش آسمان در تهران تماس گرفتم. هنوز پروازهای هفته آخر نوامبر آسمان باز نشده علت را جویا شدم در کمال ناباوری اپراتور فروش اعلام کرد چون هواپیمایی آسمان در نظر دارد هزینه بلیط را ۵۰٪ افزایش دهد هنوز پروازها را برای فروش باز نکرده ایم !

مثل اینکه اوضاع آسمان خرابه...من که باید شنبه یا جمعهٔ آخر نوامبر ایروان باشم....شنیدم خود هواپیمایی ایروان جمعع‌ها از تهران به ایروان پرواز داره.درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-10-18 ساعت 16:34)farshid.ok1 نوشته:  
(2012-10-18 ساعت 12:43)Acaro نوشته:  امروز برای هزارمین بار امروز با دفتر فروش آسمان در تهران تماس گرفتم. هنوز پروازهای هفته آخر نوامبر آسمان باز نشده علت را جویا شدم در کمال ناباوری اپراتور فروش اعلام کرد چون هواپیمایی آسمان در نظر دارد هزینه بلیط را ۵۰٪ افزایش دهد هنوز پروازها را برای فروش باز نکرده ایم !

مثل اینکه اوضاع آسمان خرابه...من که باید شنبه یا جمعهٔ آخر نوامبر ایروان باشم....شنیدم خود هواپیمایی ایروان جمعع‌ها از تهران به ایروان پرواز داره.درسته؟

پرواز آرماویا روزهای سه شنبه و جمعه از تهران به وقت ۲۰:۳۰ حرکت می کند.
پراوز آسمان هم روزهای شنبه٫ دوشنبه و پنجشنبه از تهران به وقت ۱۸:۵۰ حرکت می کند.
من هم مشکل شما رو دارم روز ۲۶ نوامبر وقت مدیکالم است که میشه روز دوشنبه در نتیجه مجبورم یا شنبه با آسمان برم یا جمعه با آرماویا. راه دیگه هم اینه که خودم رو راضی کنم با اتوبوس برم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، dreamer60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان