کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
(2012-10-18 ساعت 16:59)Acaro نوشته:  
(2012-10-18 ساعت 16:34)farshid.ok1 نوشته:  
(2012-10-18 ساعت 12:43)Acaro نوشته:  امروز برای هزارمین بار امروز با دفتر فروش آسمان در تهران تماس گرفتم. هنوز پروازهای هفته آخر نوامبر آسمان باز نشده علت را جویا شدم در کمال ناباوری اپراتور فروش اعلام کرد چون هواپیمایی آسمان در نظر دارد هزینه بلیط را ۵۰٪ افزایش دهد هنوز پروازها را برای فروش باز نکرده ایم !

مثل اینکه اوضاع آسمان خرابه...من که باید شنبه یا جمعهٔ آخر نوامبر ایروان باشم....شنیدم خود هواپیمایی ایروان جمعع‌ها از تهران به ایروان پرواز داره.درسته؟

پرواز آرماویا روزهای سه شنبه و جمعه از تهران به وقت ۲۰:۳۰ حرکت می کند.
پراوز آسمان هم روزهای شنبه٫ دوشنبه و پنجشنبه از تهران به وقت ۱۸:۵۰ حرکت می کند.
من هم مشکل شما رو دارم روز ۲۶ نوامبر وقت مدیکالم است که میشه روز دوشنبه در نتیجه مجبورم یا شنبه با آسمان برم یا جمعه با آرماویا. راه دیگه هم اینه که خودم رو راضی کنم با اتوبوس برم Sad

مشکله آرماویا چیه که نمی‌خوای جمعه بری؟من ۱۶ -۱۷ نوامبر می‌خوام برم ایروان...آسمان پروازش بازه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-10-18 ساعت 17:21)farshid.ok1 نوشته:  مشکله آرماویا چیه که نمی‌خوای جمعه بری؟من ۱۶ -۱۷ نوامبر می‌خوام برم ایروان...آسمان پروازش بازه؟
مشکلی نداره ٫ هزینه پرواز Open آرماویا نسبت به آسمان خیلی بالاتره و هم اینکه چون دوشنبه وقت مدیکالم است اگر قرار باشه جمعه برسم دو روز هزینه اضافی اقامت هم بهم تحمیل میشه ... من نهایت سعیم اینه که کل هزینه های این سفر مصاحبه رو پایین بیارم ... بجای اینکه اینور هزینه کنم اونطرف خرج می کنم Cool
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، dreamer60
نمی‌دونی ۱۶-۱۷ نوامبر آسمان پروازش بازه یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-10-18 ساعت 17:43)farshid.ok1 نوشته:  نمی‌دونی ۱۶-۱۷ نوامبر آسمان پروازش بازه یا نه؟

نه راستش اطلاعی در این مورد ندارم ولی شنبه می تونید سوال کنید.

اینم تلفن هواپیمایی آسمان :

تهران
تلفن : 88972855 ( 021)
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، الهه سابق ، dreamer60
(2012-10-19 ساعت 00:05)eilay نوشته:  سلام
امروز مصاحبه خواهرم اینا انجام شد و بهشون برگه آبی رنگ دادند و 3 تا مدرک دیگه هم از خواستند و گفتند از 4 تا 8 هفته تو سایت شمارتون را چک کنید.

میشه بگید چه مدارکی نقصی داشتن ؟؟؟ آیا اسپانسر داشتن ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، dreamer60
بابا، رضا، اسم اسپانسر نیار کهیر میزنم. ووووووووی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، Blaze ، dreamer60 ، battosai
(2012-10-19 ساعت 02:47)brotherhood نوشته:  دوستان من از یک نمایشگاه از نیویورک برام دعوت نامه
دوست عزیز بهتره سوالتون رو در انجمن ویزاهای غیر مهاجرتی بپرسید.
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، frozen mind ، f1f
بچه ها. توروخدا اگه توی دوست و آشناهاتون کسی قبول میکنه با دریافت پول اسپانسر بشه، بهم بگین. هرچی باشه اگه شماها یکیو معرفی کنین دیگه خیالم راحته و با جون و دل پولشو میدم و ترسی هم ندارم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، dreamer60 ، Blaze ، farshid.ok1 ، battosai
(2012-10-18 ساعت 17:50)brotherhood نوشته:  برو بچ ارمنستان بهتره یا ترکیه ؟
و اما جواب این سوال....
اگه یه گشت و گذاری توی همین تالار بزنیم این اطلاعات رو بدست می آریم.تا امروز این دوستان برای مصاحبه به ایروان تشریف بردن:
mohamadacf-----------> ویزا نگرفتن هنوز به این دلیل که باید اثبات کنند که مادرش قصد اقامت دارن .Sad
saeed60---------------> ویزای یک ضربBig Grin
ali ------------------> ویزا نگرفتن Sad
blaze ----------------> ویزا نگرفتن (مشکل اسپانسر) Sad
nima-----------------> اطلاعی در مورد عاقب کیسشون ندادن Sad
faranak---------------->شامل بک گراند چک شدن Sad
mohamad online--------------> ویزا نگرفتن Sad
پس تا اینجای کار زیاد هم وضعیت ارمنستان خوب نبوده .. البته شاید اطلاعات من از دوستان کامل نباشه ....
*********البته برای اینکه زیاد هم منفی نشیم این نکته رو یادآوری می کنم که از بین دوستان فقط مدارک سعید عزیز کامل و بدون ایراد بوده .(در مورد فرانک خانم اطلاع کاملی ندارم) و مابقی دوستان که متاسفانه نتونستن ویزاشون رو بگیرن به هر حال مشکلی در مدارکشون داشتن (حالا چه به حق چه ناحق در هر صورت افیسر مربوطه تونسته یه بهونه ای چیزی بگیره )

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، Blaze ، الهه سابق ، battosai ، 327faranak
در مورد کیس بنده ،بک گراند چک رو اضافه کنید + دامسایل رو هم اضافه کنید ! + تصدیق گرین کارت ؟!؟! LPR STATUS ؟؟!!؟ رو هم اضافه کنید .

تصمیم گرفتیم همسرم بره امریکا شاید اونجا کسی رو پیدا کنه که اگر بشه شرایط دامسایل هم فراهم بکنیم وگرنه می مونیم پیش جناب ا.ح.م.د.ی !
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، dreamer60
(2012-10-19 ساعت 15:28)Blaze نوشته:  در مورد کیس بنده ،بک گراند چک رو اضافه کنید + دامسایل رو هم اضافه کنید ! + تصدیق گرین کارت ؟!؟! LPR STATUS ؟؟!!؟ رو هم اضافه کنید .

تصمیم گرفتیم همسرم بره آمریکا شاید اونجا کسی رو پیدا کنه که اگر بشه شرایط دامسایل هم فراهم بکنیم وگرنه می مونیم پیش جناب ا.ح.م.د.ی !

دلیل بکگراند چک چی بوده ؟؟؟
مشکل اسپانسر با تمکن مالی قابل حل نبوده ؟؟؟

دامسایل و LPR STATUS چی هستن ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60
بک گراند رو نمی دونم به چه دلیل !!
مشکل اسپانسر با اموال ایران حل نمیشه
دامسایل یعنی باید مدارکی از قبیل اجاره نامه خونه ، نامه کاری و ثبت نام بچه در مدرسه نشون بدی در امریکا داری زندگی می کنی و خارج از اون نیستی
اون اخری رو خودم هم نفهمیدم !!! فکر کنم شاید چون مدت گرین کارت همسرم در حال انقضا بوده خواسته چک کنه ببینه چی میشه آیا ازش گرفتن یا نه ؟!!
خیلی ممنون !
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، الهه سابق ، dreamer60
(2012-10-19 ساعت 12:24)dreamer60 نوشته:  
(2012-10-18 ساعت 17:50)brotherhood نوشته:  برو بچ ارمنستان بهتره یا ترکیه ؟
و اما جواب این سوال....
اگه یه گشت و گذاری توی همین تالار بزنیم این اطلاعات رو بدست می آریم.تا امروز این دوستان برای مصاحبه به ایروان تشریف بردن:
mohamadacf-----------> ویزا نگرفتن هنوز به این دلیل که باید اثبات کنند که مادرش قصد اقامت دارن .Sad
saeed60---------------> ویزای یک ضربBig Grin
ali ------------------> ویزا نگرفتن Sad
blaze ----------------> ویزا نگرفتن (مشکل اسپانسر) Sad
nima-----------------> اطلاعی در مورد عاقب کیسشون ندادن Sad
faranak---------------->شامل بک گراند چک شدن Sad
mohamad online--------------> ویزا نگرفتن Sad
پس تا اینجای کار زیاد هم وضعیت ارمنستان خوب نبوده .. البته شاید اطلاعات من از دوستان کامل نباشه ....
*********البته برای اینکه زیاد هم منفی نشیم این نکته رو یادآوری می کنم که از بین دوستان فقط مدارک سعید عزیز کامل و بدون ایراد بوده .(در مورد فرانک خانم اطلاع کاملی ندارم) و مابقی دوستان که متاسفانه نتونستن ویزاشون رو بگیرن به هر حال مشکلی در مدارکشون داشتن (حالا چه به حق چه ناحق در هر صورت افیسر مربوطه تونسته یه بهونه ای چیزی بگیره )
دریمر جان،با این آماری که دادی،من که حسابی‌ گرخیدم...من که وثیقه گذاشتم واسه سربازیمو در صورت رفتن به ایروان،دیگه نمیتونم برگردم ایران حسابی‌ استرس گرفتتم....این چیزیم که تو گفتی‌....

تا حالا از f1 کسی‌ رفته ایروان؟یا خودمون اولی‌ هستیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، dreamer60
در ایمیل دعوت نامه که دوبار برای تقاضا دهنده ما در آمریکا ارسال کردندهمه مدارکی رو که از ما خواستند برای روز مصاحبه آماده کردیم وتحویلشون دادیم در آخر کار در برگه صورتی که به ما دادند این قسمت که نوشته بود(i-864A قرار داد ضامن و عضو خانواده(اصل امضا) ضربدر خورده بود واین فرم رو که تو نامه های ارسالی اصلا از ما نخواسته بودند وماهم روحمون از این فرم خبردار نبود رو گفتند با خودتون بیارید وبه این خاطر ویزا ندادند فکر کنم بالاخره روز مصاحبه باید به یه چیزی گیر بدن دیگه ودرآخر کنسول گفت باید مراحل اداریش طی بشه نمیدونم 12 سال کم بود برای طی شدن این مراحل دو سه ماهم کنسولگری داستان درست میکنه
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، farshid.ok1 ، battosai ، dreamer60
فرشید جان :
اصلا" نگران نباش داداش من , کلا" من یاد گرفتم در پروسه مهاجرت همیشه خودم رو برای بدترین اتفاقات آماده کنم ولی به بهترین اتفاقا ت امیدوار باشم Shy

پس با این حساب فرانک خانم به نظرتون باید حتما" فرم i-864 جدید رو با امضای اصل ببریم و copy ازمون قبول نمی کنن؟ اگه این طوری باشه که رسما" گاو بنده زایید ...Sad

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، farshid.ok1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان