کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
فرم I864 جدید دیگه چیه؟ یعنی اول اسپانسرتون یه فرد دیگه بوده و بعدش قبل از مصاحبه اسپانسرتون عوض شده؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60
ما در گروه f4 قرار داریم که این برگه رو از ما خواستند قانون ومدارکی روکه از باقی گروها رو میخوان بی اطلاع هستم فرمi864مخصوص ضامن هست که ماتحویل دادیم امااین فرمi864A که در3 صفحه هست مخصوص همسر ضامن میشه که بند 14 اون روضامن وبند آخرشو همسر ضامن امضا میکنن.

البته این رو باید متذکر بشم که این فرم i864A مخصوص کسانی هست که اموال و مالیاتشون رو با همسرشون شریک هستن و در بالای برگه های مالیاتی اسم هر دوشون قید شده .
_من دوست ندارم هیچ وقت راه کار اشتباه به کسی بدم یاکسی رو به شک بندازم بهتره با وکیل یا کنسولگری یا دوستانی که تجربه واطلاعات کامل دارندبپرسید
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، battosai
نه الاهه خانم اسپانسر من عوض نشده بلکه همون طور که میدونید ویزا بولتن یک عقبگرد حدودا" 2 ساله داشت .(در کتگوری مظلوم f1 دقیقا" دوسال) حال با توجه به اینکه از ارسال فرم های قبلی مدت زمان زیادی گذشته امکان اینکه در حین مصاحبه فرم های جدید با تاریخ جدید از ما بخوان زیاد هست... ولی سوال اینجاست که آیا اگه اسپانسر من دوباره فرم جدیدی پر کنه و به همراه مدارک مالیاتی برای من ایمیل کنه , آیا اونها کوپی رو قبول می کنن یا اینکه پاشون رو می کنن تو یک کفش و می گن فرم i-864 باید حتما" اورجینال باشه ... که اگه مورد دوم باشه من با توجه به اینکه 7 روز دیگه به ارمنستان پرواز دارم به مشکل می خورم ....Sad
ای خدااااااااااااااااا
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
(2012-10-20 ساعت 01:48)dreamer60 نوشته:  فرشید جان :
اصلا" نگران نباش داداش من , کلا" من یاد گرفتم در پروسه مهاجرت همیشه خودم رو برای بدترین اتفاقات آماده کنم ولی به بهترین اتفاقا ت امیدوار باشم Shy

پس با این حساب فرانک خانم به نظرتون باید حتما" فرم i-864 جدید رو با امضای اصل ببریم و copy ازمون قبول نمی کنن؟ اگه این طوری باشه که رسما" گاو بنده زایید ...Sad

خوب مثل اینکه حق با شماست و گاو بنده هم زاییده...از سفارت زنگ زدن وکیل،گفتن احتمالا مصاحبه از ۲۱ نوامبر به ۴ دسامبر تغییر می‌کنه...کسی‌ واسعش این اتفاق پیش اومده؟یا فقط شانس جالبه ماست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، Blaze
از ما تو ایمیل دوم که 2هفته قبل ازمصاحبه از کنسولگری ایروان برای ضامن فرستادن اصل امضا با تاریخ جدید رو خواستن برای فرم I864
ضامن ما امضا رو ایمیل کرد ومن کپی گرفتم وبردم ایروان واصلشو با پست EXPERESبه آدرس هتل به ارمنستان فرستاد ولی فردای مصاحبه به دستم رسید اون روز مصاحبه کپی رو دادم اونا چیزی نگفتن من هم از ترس چیزی نپرسیدم فکر کنم نفهمیدن ولی برای اطمینان سری دوم اصلشو حتما با خودم میبرم که اگر خواستند تحویلشون بدم
پرونده ما هم نزدیک به مصاخبه بود که ویزا بولتن 2سال عقبگرد کرداون فرم 2سال پیش ما که باطل شده بودچون تو فرم جدیدباید سالهای 2009-2010-2011قید میشد و روبروی امضا تاریخ جدید تایپ میشد
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، frozen mind ، battosai
farshid جان:
ای بابا دلیلش رو هم گفتن یا نه؟؟؟ واقعا" از واژه (( احتمالا" )) استفاده کردن؟؟؟؟؟ محلش چی اونم قرارهه عوض بشه یا نه؟؟؟ ای بابا چقدر سوال دارم من Smile

دوستان جدید و به خصوص فرانک خانم گل , دقت داشته باشید که در صورت تمایل می تونید گزینه پیام خصوصی رو دز پروفایلتون فعال کنید . تا امکان ارتباط با شما از این طریق هم مقدور شود. با سپاس

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، الهه سابق
(2012-10-20 ساعت 02:51)dreamer60 نوشته:  ای بابا دلیلش رو هم گفتن یا نه؟؟؟ واقعا" از واژه (( احتمالا" )) استفاده کردن؟؟؟؟؟ محلش چی اونم قرارهه عوض بشه یا نه؟؟؟ ای بابا چقدر سوال دارم من Smile

دلیلشو گفتن نمچیچی پرابلم...از واژهٔ احتمالا هم استفاده کردن(ولی‌ خو اگه احتمالا بود که نمیزنگیدن)....سفارتو تغییر نمیدن...فقط گفتن احتمالا به ۴ دسامبر تغییر می‌کنه....متاسفانه منم که مشمولمو با ویزای زیارتی دارم میرم گاوم زاییده...
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind
ای بابا حالا اگه این طور بشه در مورد ویزای زیارتی تون هم مشکل پیش می اد یا نه می تونید باز هم سفرتون رو به عقب بندازید؟؟ ((تورو خدا ببین این F1 ای ها رو چیکارا که نمی کنن بعد میان میگن چرا میگین ما مظلومیم ))

پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، الهه سابق ، frozen mind
(2012-10-20 ساعت 03:06)dreamer60 نوشته:  ای بابا حالا اگه این طور بشه در مورد ویزای زیارتی تون هم مشکل پیش می اد یا نه می تونید باز هم سفرتون رو به عقب بندازید؟؟ ((تورو خدا ببین این F1 ای ها رو چیکارا که نمی کنن بعد میان میگن چرا میگین ما مظلومیم ))
نه دیگه...تنها راهم اینه که همون موقع برم،تا زمان مصاحبه بمونم...با این وضعیت دلار...

دریمر جان،شما که آمار مهاجر سارارو داری،تاحالا دیده بودی که ازین مسائل واسه کسی‌ پیش بیاد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، frozen mind
· این ایمیل ایروان New DS 230 for all applicants
· New 5x5 photos (2 pieces) for all applicants
· 2 passport copies (first page only) for all applicants
· Beneficiaries’ original birth certificates
· Beneficiary’s original marriage certificate
· Petitioner’s birth certificate
· New I-864 originally signed by petitioner (original copies for each applicant)
· Petitioner’s 2011 1040 tax forms and W2
· Beneficiary’s original military book

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، dreamer60 ، الهه سابق ، frozen mind
من که دیگه اعصاب ندارم.همون یک سال پیشم گفتم بیاین بیخیال آمریکا بشیم...اصلا میرم دلارامو میفروشم یه ب‌ام‌و اینجا می‌خرم واسه خودم عشق حال
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، frozen mind ، f1f ، battosai
والا چی بگم .... البته دوستان زیادی هستن که واقعا" مشکلات زیادی رو متحمل شدن ... معروف ترین و مقاوم ترینشون همین داش فروزن ماست... ولی تا این لحظه من نشنیده بودم که بعد از دریافت نامه مصاحبه دوباره خود nvc تاریخ رو تغییر بده !!!! ای کاش می تونستید دلیل این کارشون رو بپرسید..... در هر صورت متاسفانه ظاهرا" چاره ای نیست و مجبورید یه دوهفته ای زود تر برید برای زیارت .... p:

پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، الهه سابق ، frozen mind ، f1f ، battosai ، Blaze
(2012-10-20 ساعت 03:13)327faranak نوشته:  · این ایمیل ایروان New DS 230 for all applicants
· New 5x5 photos (2 pieces) for all applicants
· 2 passport copies (first page only) for all applicants
· Beneficiaries’ original birth certificates
· Beneficiary’s original marriage certificate
· Petitioner’s birth certificate
· New I-864 originally signed by petitioner (original copies for each applicant)
· Petitioner’s 2011 1040 tax forms and W2
· Beneficiary’s original military book

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

سلام دوست عزیز

این مواردی که فرمودید برای ویزاهای ازدواج هم صدق می کنه؟
ما هیچ ایمیلی در این مورد نگرفتیم باقی موارد را که باید می بردم ولی فرم ساپورت مالی و فرم DS 230 رو برای چی می خواهند من همه اینها را برای NVC ارسال کرده بودم!
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
یه سوال فنی: این که ارمنستان گفته فرم I864 جدید به همراه تکس و فرم w2 را دوباره روز مصاحبه بیارید، خوب افرادی مثل من که اینترنتی دارم دنبال اسپانسر میگردم و این 2 نفری هم که پیدا کردم میگن عمرا مدارکو دست من نمیدن و خودشون میفرستن NVC، خوب روز مصاحبه اگه قرار باشه دوباره این فرم لعنتی رو ببرم که اسپانسر قبول نمیکنه بده دست من. تازه تا اون موقع شاید اسپانسره دیگه اصلا جوابمم نده. تکلیف چیه؟
از اینکه آرزو میکردم مصاحبم بیفته ارمنستان بشددددددددت پشیمون شدم. همون آنکارا خوبه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60 ، Blaze
(2012-10-20 ساعت 03:56)elahenadafy2 نوشته:  یه سوال فنی: این که ارمنستان گفته فرم I864 جدید به همراه تکس و فرم w2 را دوباره روز مصاحبه بیارید، خوب افرادی مثل من که اینترنتی دارم دنبال اسپانسر میگردم و این 2 نفری هم که پیدا کردم میگن عمرا مدارکو دست من نمیدن و خودشون میفرستن NVC، خوب روز مصاحبه اگه قرار باشه دوباره این فرم لعنتی رو ببرم که اسپانسر قبول نمیکنه بده دست من. تازه تا اون موقع شاید اسپانسره دیگه اصلا جوابمم نده. تکلیف چیه؟
از اینکه آرزو میکردم مصاحبم بیفته ارمنستان بشددددددددت پشیمون شدم. همون آنکارا خوبه

با توجه به پست های قبلی که در زمان ارسال مطالعه نکردم به نظر میرسه شامل کیس های ازدواج نباشه چون ما چند ماه پیش فرم های ساپورت مالی و DS 230 را پر و ارسال کردیم این برای مواردی است که مدت زمان زیادی از ارسال فرم ها گذشته باشه
البته من اینطور حدس میزنم اگر اشتباه است لطفا دوستان عزیز تصحیح کنند
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان