موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
فرم I864 جدید دیگه چیه؟ یعنی اول اسپانسرتون یه فرد دیگه بوده و بعدش قبل از مصاحبه اسپانسرتون عوض شده؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-20 ساعت 02:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-20 ساعت 14:45 توسط 327faranak.)
ما در گروه f4 قرار داریم که این برگه رو از ما خواستند قانون ومدارکی روکه از باقی گروها رو میخوان بی اطلاع هستم فرمi864مخصوص ضامن هست که ماتحویل دادیم امااین فرمi864A که در3 صفحه هست مخصوص همسر ضامن میشه که بند 14 اون روضامن وبند آخرشو همسر ضامن امضا میکنن.
البته این رو باید متذکر بشم که این فرم i864A مخصوص کسانی هست که اموال و مالیاتشون رو با همسرشون شریک هستن و در بالای برگه های مالیاتی اسم هر دوشون قید شده .
_من دوست ندارم هیچ وقت راه کار اشتباه به کسی بدم یاکسی رو به شک بندازم بهتره با وکیل یا کنسولگری یا دوستانی که تجربه واطلاعات کامل دارندبپرسید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-20 ساعت 02:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-20 ساعت 02:56 توسط 327faranak.)
از ما تو ایمیل دوم که 2هفته قبل ازمصاحبه از کنسولگری ایروان برای ضامن فرستادن اصل امضا با تاریخ جدید رو خواستن برای فرم I864
ضامن ما امضا رو ایمیل کرد ومن کپی گرفتم وبردم ایروان واصلشو با پست EXPERESبه آدرس هتل به ارمنستان فرستاد ولی فردای مصاحبه به دستم رسید اون روز مصاحبه کپی رو دادم اونا چیزی نگفتن من هم از ترس چیزی نپرسیدم فکر کنم نفهمیدن ولی برای اطمینان سری دوم اصلشو حتما با خودم میبرم که اگر خواستند تحویلشون بدم
پرونده ما هم نزدیک به مصاخبه بود که ویزا بولتن 2سال عقبگرد کرداون فرم 2سال پیش ما که باطل شده بودچون تو فرم جدیدباید سالهای 2009-2010-2011قید میشد و روبروی امضا تاریخ جدید تایپ میشد
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-20 ساعت 03:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-20 ساعت 03:08 توسط dreamer60.)
ای بابا حالا اگه این طور بشه در مورد ویزای زیارتی تون هم مشکل پیش می اد یا نه می تونید باز هم سفرتون رو به عقب بندازید؟؟ ((تورو خدا ببین این F1 ای ها رو چیکارا که نمی کنن بعد میان میگن چرا میگین ما مظلومیم ))
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
· این ایمیل ایروان New DS 230 for all applicants
· New 5x5 photos (2 pieces) for all applicants
· 2 passport copies (first page only) for all applicants
· Beneficiaries’ original birth certificates
· Beneficiary’s original marriage certificate
· Petitioner’s birth certificate
· New I-864 originally signed by petitioner (original copies for each applicant)
· Petitioner’s 2011 1040 tax forms and W2
· Beneficiary’s original military book
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من که دیگه اعصاب ندارم.همون یک سال پیشم گفتم بیاین بیخیال آمریکا بشیم...اصلا میرم دلارامو میفروشم یه بامو اینجا میخرم واسه خودم عشق حال
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
والا چی بگم .... البته دوستان زیادی هستن که واقعا" مشکلات زیادی رو متحمل شدن ... معروف ترین و مقاوم ترینشون همین داش فروزن ماست... ولی تا این لحظه من نشنیده بودم که بعد از دریافت نامه مصاحبه دوباره خود nvc تاریخ رو تغییر بده !!!! ای کاش می تونستید دلیل این کارشون رو بپرسید..... در هر صورت متاسفانه ظاهرا" چاره ای نیست و مجبورید یه دوهفته ای زود تر برید برای زیارت .... p:
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-20 ساعت 03:13)327faranak نوشته: · این ایمیل ایروان New DS 230 for all applicants
· New 5x5 photos (2 pieces) for all applicants
· 2 passport copies (first page only) for all applicants
· Beneficiaries’ original birth certificates
· Beneficiary’s original marriage certificate
· Petitioner’s birth certificate
· New I-864 originally signed by petitioner (original copies for each applicant)
· Petitioner’s 2011 1040 tax forms and W2
· Beneficiary’s original military book
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
سلام دوست عزیز
این مواردی که فرمودید برای ویزاهای ازدواج هم صدق می کنه؟
ما هیچ ایمیلی در این مورد نگرفتیم باقی موارد را که باید می بردم ولی فرم ساپورت مالی و فرم DS 230 رو برای چی می خواهند من همه اینها را برای NVC ارسال کرده بودم!
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-20 ساعت 03:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-20 ساعت 03:58 توسط الهه سابق.)
یه سوال فنی: این که ارمنستان گفته فرم I864 جدید به همراه تکس و فرم w2 را دوباره روز مصاحبه بیارید، خوب افرادی مثل من که اینترنتی دارم دنبال اسپانسر میگردم و این 2 نفری هم که پیدا کردم میگن عمرا مدارکو دست من نمیدن و خودشون میفرستن NVC، خوب روز مصاحبه اگه قرار باشه دوباره این فرم لعنتی رو ببرم که اسپانسر قبول نمیکنه بده دست من. تازه تا اون موقع شاید اسپانسره دیگه اصلا جوابمم نده. تکلیف چیه؟
از اینکه آرزو میکردم مصاحبم بیفته ارمنستان بشددددددددت پشیمون شدم. همون آنکارا خوبه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-20 ساعت 03:56)elahenadafy2 نوشته: یه سوال فنی: این که ارمنستان گفته فرم I864 جدید به همراه تکس و فرم w2 را دوباره روز مصاحبه بیارید، خوب افرادی مثل من که اینترنتی دارم دنبال اسپانسر میگردم و این 2 نفری هم که پیدا کردم میگن عمرا مدارکو دست من نمیدن و خودشون میفرستن NVC، خوب روز مصاحبه اگه قرار باشه دوباره این فرم لعنتی رو ببرم که اسپانسر قبول نمیکنه بده دست من. تازه تا اون موقع شاید اسپانسره دیگه اصلا جوابمم نده. تکلیف چیه؟
از اینکه آرزو میکردم مصاحبم بیفته ارمنستان بشددددددددت پشیمون شدم. همون آنکارا خوبه
با توجه به پست های قبلی که در زمان ارسال مطالعه نکردم به نظر میرسه شامل کیس های ازدواج نباشه چون ما چند ماه پیش فرم های ساپورت مالی و DS 230 را پر و ارسال کردیم این برای مواردی است که مدت زمان زیادی از ارسال فرم ها گذشته باشه
البته من اینطور حدس میزنم اگر اشتباه است لطفا دوستان عزیز تصحیح کنند
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲