کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
ارادتمندم آكارو جان ، با توجه به اينكه به اميده خدا شما ٢-٣ روز ديگه با دست پر بر ميگردين ايران ، بعيد ميدونم كه اين سعادت نسيبه بنده بشه Sad
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، farshid.ok1 ، f1f ، farshid.a ، الهه سابق
(2012-11-30 ساعت 03:00)dreamer60 نوشته:  ارادتمندم آكارو جان ، با توجه به اينكه به اميده خدا شما ٢-٣ روز ديگه با دست پر بر ميگردين ايران ، بعيد ميدونم كه اين سعادت نسيبه بنده بشه Sad

دریمر جان خوشبینانه ترین حالت با توجه به تعطیلات شنبه و یکشنبه سفارت دریافت ویزا در روز دوشنبه است.
در صورتی که من ویزا را روز سه شنبه بگیرم با توجه به روزهای پرواز هواپیمایی آسمان من مجبور خواهم شد روز پنجشنبه بلیط برگشت را اکی کنم در نتیجه فعلا مهمان عزیزان ارمنی خواهم بود.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60 ، girl ، farshid.ok1 ، f1f ، farshid.a ، الهه سابق
دریمر جان،من که تا2 هفته دیگه اینجام.۱۰۰% هم دیگرو میبینیم...هوا اینجا از تهران سرد تره بنظر من.البته اصلا اذیت نمی‌کنه هواش،فقط دستات منجمد میشن:د

آکرو جان،امروز فردا یه برنامه بذار هم دیگرو ببینیم.به نظر میرسه واقعا نیاز به یه لیدر داریم اینجا
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، Acaro ، farshid.a ، dreamer60 ، الهه سابق
به سلامتی همه اونایی که میرن و همه هم قبول شن
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، Acaro ، الهه سابق
(2012-11-30 ساعت 08:51)farshid.ok1 نوشته:  آکرو جان،امروز فردا یه برنامه بذار هم دیگرو ببینیم.به نظر میرسه واقعا نیاز به یه لیدر داریم اینجا
فرشید جان شماره تماسم را در پیغام خصوصی برات می فرستم هر وقت دوست داشتی تماس بگیر با هم قرار میزاریم
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، الهه سابق
امروز که اومدم مهاجرسرا خیلی خوشحال شدمacaro جان صمیمانه به شما تبریک عرض میکنمSmile
فرشید جان Rolleyesامیدوارم کار شما هم حتما با موفقیت پیش بره واصلا نگران نباش
دریمر جان گل هم حتما تو این دوسه روزه شمارشون اعلام میشه اگر هم نشد خودشون که واردن Winkایمیل بزنن یک ساعته جواب میگیرن
من هم برای قبل از ژانویه با خانواده میرم
همتون موفق باشید...
CAT: FAMILY F4
PD: NOV 2000
CASE NO: YRV2012XXXX
Interview visa: Aug 2012
تاریخ ورود:22/12/2012
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، dreamer60 ، Blaze ، الهه سابق ، frozen mind ، girl ، f1f ، farshid.ok1
blaze شماره شما چرا اعلام نمیشه؟ یعنی کلیرنستون انقدر طول کشیده؟ الان چندماهه مصاحبه شدید؟

Acaro عزیز گفته بودی آفیسر از مدرک تحصیلی و شغلت سوال میکرد. شما رشتتون فنیه؟ میخوام بدونم ممکنه روی فوق لیسانس عمران حساس باشن؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، girl ، farshid.a
Elahe جان blazeعزيز خيلي وقته پيش كلير شدن ولي متاسفانه به خاطر مشكلات اسپانسر هنوز براي اخذ ويزا تشريف نبردن ارمنستان Sad
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، f1f ، Blaze ، farshid.a ، Acaro
(2012-11-30 ساعت 15:48)farshid.a نوشته:  امروز که اومدم مهاجرسرا خیلی خوشحال شدمacaro جان صمیمانه به شما تبریک عرض میکنمSmile
فرشید جان Rolleyesامیدوارم کار شما هم حتما با موفقیت پیش بره واصلا نگران نباش
دریمر جان گل هم حتما تو این دوسه روزه شمارشون اعلام میشه اگر هم نشد خودشون که واردن Winkایمیل بزنن یک ساعته جواب میگیرن
من هم برای قبل از ژانویه با خانواده میرم بلیط تهیه کردم با پرواز امارات که بلیط یک طرفش فعلا از همه پروازها ارزونتره
همتون موفق باشید...
سلام.اول بگم که امروز acro زحمت کشید اومد میدون پراگ دنبال من که شهرو نشونم بده،حسابی‌ خوش گذشت،کلی‌ راه رفتیم،که البته بعدن فهمیدم چون گم شده بودیم اینهمه پیاده روی کردیم:د...بعدشم دعوتم کرد واسه شام،که من چون می‌خواستم برم مدارکمو جمو جور کنم ازش خواهش کردم فقط یه نوشابه بخوریم که زود برم هتل.خلاصه حسابی‌ خوش گذشت.کلیم امیدواری دادو خلاصه،خودشو دوستاشون حسابی‌ از استرس من کم کردن

فرانک جان خیلی‌ ممنون،ایشالا آمریکا میبینمت،کدوم ایالت میرید؟پرواز اماراتتون چقدر شد؟من از ایروان به لوسانجلس،بلیط گرفتم،شد ۱ میلیون تومان.۲ تا هم چمدون می‌تونم ببرم

dreamer جان شما هم ۱ ایمیل بزن،ایشالا زود بیای،منم خوشحال باشم خوش بگذره:د
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، Blaze ، الهه سابق ، farshid.a ، dreamer60 ، battosai
(2012-11-30 ساعت 17:42)elahenadafy2 نوشته:  Acaro عزیز گفته بودی آفیسر از مدرک تحصیلی و شغلت سوال میکرد. شما رشتتون فنیه؟ میخوام بدونم ممکنه روی فوق لیسانس عمران حساس باشن؟
الهه عزیز من مدرکم کارشناسی کامپیوتر IT است و تا به حال برای هیچ ارگان دولتی کار نکردم
فکر نمی کنم با مهندسی عمران مشکل داشته باشن مگر اینکه سابقه کاری شما به نحوی مرتبط با یک ارگان دولتی باشه تا جایی که می دونم mohajer13 تا چند روز دیگه سفرنامش را خواهد نوشت توصیه می کنم حتما مطالعه کنید به نکات جالبی در مورد حساس بودن آفیسر به سابقه کار اشاره خواهد کرد.

(2012-12-01 ساعت 00:41)farshid.ok1 نوشته:  ...
سلام.اول بگم که امروز acro زحمت کشید اومد میدون پراگ دنبال من که شهرو نشونم بده،حسابی‌ خوش گذشت،کلی‌ راه رفتیم،که البته بعدن فهمیدم چون گم شده بودیم اینهمه پیاده روی کردیم:د...بعدشم دعوتم کرد واسه شام،که من چون ...

اول از همه بگم که از آشنایی با فرشید عزیز و خوش تیپ کلی خوشحال شدم جات خالی فرشید خیلی خوش گذشت رستوران پروانا فوق العاده بود من نیم ساعت پیش برگشتم اگر فرصت شد برنامه میزارم حتما بریم
اصلا جای نگرانی و استرس نیست آسوده و استوار برو مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، farshid.ok1 ، Blaze ، battosai ، frozen mind
رستوران پروانه کجا ایروانه و غذاهاش چیه آکارو جان ؟ بگو اگر گذر ما افتاد سلام شما رو بهش برسونیم !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، battosai ، الهه سابق
(2012-12-01 ساعت 01:29)Blaze نوشته:  رستوران پروانه کجا ایروانه و غذاهاش چیه آکارو جان ؟ بگو اگر گذر ما افتاد سلام شما رو بهش برسونیم !!!
Blaze عزیز رستوران پروانا در جایی همانند یک دره واقع شده یه چیزی مثل درکه یا دربند خودمون است
به هر کدوم از تاکسی ها بگی رستوران پروانا می شناسند. غذا هم که راستش یک کتاب هزار و یک شب به جای منو دستتون میدن هر چی که فکر کنید دارند از ماهی و مرغ و گوشت قرمز تا کباب کوبیده و شیشلیک گاو و گوسفند و خوک
منو به زبان های روسی ارمنی انگلیسی و فارسی است
موزیک زنده و حرکات موزون عربی و محل حرکات موزون حتی یه محوطه داره برای سرگرم شدن بچه ها
قیمت ها بسیار معقول و خوب است غذا ها هم باکیفیت و خوشمزه
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، battosai ، frozen mind ، sasbk ، الهه سابق ، dreamer60 ، Blaze
درود.. اسمش پرواناست...نه پروانه ... نزدیک هتل هارازدان هم هست ... خوش بگذره دوستان...Smile)) یا شاید واقعن دوستان رفتن رستوران پروانه چون اونجایی که من میگم با سفارت فاصله داره ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، frozen mind ، الهه سابق ، dreamer60
(2012-12-01 ساعت 02:57)alisarvareharchiabi نوشته:  درود.. اسمش پرواناست...نه پروانه ... نزدیک هتل هارازدان هم هست ... خوش بگذره دوستان...Smile)) یا شاید واقعن دوستان رفتن رستوران پروانه چون اونجایی که من میگم با سفارت فاصله داره ...

حق با شماست اسم رستوران پروانا است و اصلا نزدیک سفارت هم نیست امان از اطلاعات غلط هموطن های عزیز
الان چک کردم و نقشه و اطلاعات را براتون قرار میدم
[عکس: 53150069668602366653.gif]
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، farshid.ok1 ، sasbk ، الهه سابق ، Blaze
بله دوست عزیز ... خوده خودشه جای منو هم خالی کنیا ... یادش به خیر .. انگار همین دیروز بود .... نیزه ماهی هم اونجا سفارش بدین حرف نداره .... خوش بگذره ACARO
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Acaro ، الهه سابق ، dreamer60 ، Blaze

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان