کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
این سفارتم پدر منو دراورده...ایمیل زده یسری مدارک جدید می‌خواد...یکی‌ از مدارکی که می‌خواد،گرینکارت اسپانسر،در صورتی‌ که سپانسرمن ویزای کار داره....

یکی‌ دیگه مالیات‌های مادر بزرگمه که واسعم درخواست گرینکارت داده...

کسی‌ اطلاعی از اینها داره؟فکر نکنم بتونم مالیات مادر بزرگمو جور کنم...

کسی‌ می‌دونه که اینها مهم هستن یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، f1f ، battosai ، الهه سابق
(2012-11-26 ساعت 23:10)farshid.ok1 نوشته:  این سفارتم پدر منو دراورده...

کسی‌ می‌دونه که اینها مهم هستن یا نه؟

سلام

مهم که 100 % ، نبری که ویزا نمیدن !!!

اون گرین کارت که ازت خواسته ، کسی که اسپانسرت میشه یا باید گرین کارت داشته باشه یا سیتزن . حالا چه جوری دادی فرمو پر کرده و چیه داستان نمیدونم اما توی توضیحات فرم 864 اینایی رو که گفتم نوشته ،

سفارتم نه نگفته، گفته اینو بیار، به نظرم این مورد رو خوب مطالعه کنو راهنمای 864 رو بخون و نتیجه رو با سفارت در میون بزار که امیدوارم قبول کنن.. اگر خدای نکرده اسپانسرتو قبول نکردن به فکر باشی زودتر

اون فرم مالیات مادر بزرگت راه باید داشته باشه ، یه پرس جو بکن ، بالاخره باید پر کرده باشه نمیشه که ، حالا شاید معافیت مالیاتی داشته باشه ولی پر باید کرده باشه ، البته در مورادی که پر نکرده باشه و مشکلی باشه یا معافیت شامل حالش شده باشه باید یه نوشته کتبی بنویسه و علت پر نکردن فرمو توضیح بده و امضا کنه

موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، dreamer60 ، farshid.ok1 ، battosai ، frozen mind ، الهه سابق ، farshid.a
لازم هست که cospanser هم گرین کارت داشته باشه؟یا فقط سپنسر اصلی‌ کرینکرت داشته باشه کافیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a
کواسپانسر هم باید حتما گرین کارتی یا سیتیزن باشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، Blaze ، battosai ، farshid.a
دوستان هر درامِ ارمنستان الان چند تومنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
در مورد اسپانسر گفتن قراره امید به خدا پر کنن ولی دق می دن ، گفتن تو این چند روزه پر میشه ! تا پر نشه ارسال نشه من خیالم راحت نمیشه...

مساله ای هم که هست اینه سفارت میل زده گفته :
[en]
Proof of domicile and Legal Permanent Residence status with entry and exit stamps for the petitioner, new Joint Sponsor (original I-864,1040 and W2 for 2011, and his/her US passport copy).

As soon as you see your case number on our website you can come to the embassy with the mentioned documents. Please keep a passport copy with you in order to be able to receive your visa after the issuance.

The domicile proofs don’t need to be notarized.
[/en]
چپ چین چرا نمشه هی ارور میده ؟!

خلاصه اونی که گفته شاید امضا کنه W2 نداره و مسن هست و بازنشسته ، حالا اینم نصفه نیمه راضی شده سفارت گیر داده باید مثلا کارمند باشه !

خلاصه اگر امضا کنه باید بدویم دنبال مدارک دامسایل و بعدش میرم ایروان.

تا خدا چه بخواد و چه جوری این مدارک بالاخره آماده بشه !

========
راستی فرشید جان هر درام الان با قیمت دلار حدودا 7 تومان میشه...

نرخ برابری امروز هر چیز برابر 406 درام هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، farshid.ok1 ، girl ، battosai ، dreamer60 ، الهه سابق ، farshid.a ، Acaro ، frozen mind
تا ديدم blaze عزيز توي اين تاپيك يه چيزي نوشته ، با خودم گفتم اي ول بالاخره مشكلش حل شد ، ولي ظاهرا" هنوز كامل حل نشده ، بابا blaze يالا ديگه چرا اين قدر دق ميدي منوSmile
منتظرم يك هوراي مخصوص برات بكشيم Smile
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، الهه سابق ، battosai ، farshid.ok1 ، Blaze ، farshid.a ، girl ، Acaro
سلام.من همین الان رسیدم ایروان،پرواز آسمان بود و بوینگ ۷۲۷.

الان هتل metropol هستیم،که واقعا هتل تمیزو خوبیه،۳۰ دقیقه است که رسیدیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، f1f ، dreamer60 ، Blaze ، الهه سابق ، farshid.a ، omnia
فرشید من تا دوشنبه یا پنجشنبه هفته آینده ایروان هستم (بستگی داره کی ویزام آماده بشه) اگر دوست داشتی تو پیغام خصوصی شماره ارمنستان خودم رو بهت میدم
تو این یک هفته ای که اینجا بودم وجب به وجب ایروان را متر کردم دیگه یه پا محلی شدم Big Grin
اگر کمکی یا هم فکری خواستی در خدمت هستم
(2012-11-29 ساعت 20:14)farshid.ok1 نوشته:  سلام.من همین الان رسیدم ایروان،پرواز آسمان بود و بوینگ ۷۲۷.

الان هتل metropol هستیم،که واقعا هتل تمیزو خوبیه،۳۰ دقیقه است که رسیدیم.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، girl ، f1f ، dreamer60 ، Blaze ، الهه سابق ، mohajer13 ، farshid.a
شما کی‌ ویزتونو گرفتین؟یه هورا بدهکار شدم....هورا....

یکم از مصاحبت بگو
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، f1f ، dreamer60 ، الهه سابق ، farshid.a ، frozen mind
(2012-11-29 ساعت 20:29)farshid.ok1 نوشته:  شما کی‌ ویزتونو گرفتین؟یه هورا بدهکار شدم....هورا....

یکم از مصاحبت بگو

من مصاحبم امروز بود از من در مورد ازدواجم و نحوه آشناییم و کار و سربازیم پرسید, کل تاکید و دقتش روی کار و مدرک تحصیلیم بود
بعد از اینکه تهران رسیدم سفرنامه خواهم نوشت
فرشید با توجه به شرایطت من حدس و گمانم اینه که ۹۹٪ ویزای یکضرب میگیری
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، battosai ، dreamer60 ، farshid.ok1 ، frozen mind ، Blaze ، الهه سابق ، girl ، mohajer13 ، farshid.a
(2012-11-29 ساعت 20:54)Acaro نوشته:  
(2012-11-29 ساعت 20:29)farshid.ok1 نوشته:  

من مصاحبم امروز بود از من در مورد ازدواجم و نحوه آشناییم و کار و سربازیم پرسید, کل تاکید و دقتش روی کار و مدرک تحصیلیم بود
بعد از اینکه تهران رسیدم سفرنامه خواهم نوشت
فرشید با توجه به شرایطت من حدس و گمانم اینه که ۹۹٪ ویزای یکضرب میگیری
دوست من خیلی‌ خوشحال شدم.مرسی‌ از امیدواریت،اتفاقا تو خیابون یه دختر پسری دیدم،که اوناهم تقریبا یضرب(نقص مدرک)ولی‌ بعد از ۱ هفته ویزاشونو گرفتن...البته کیس ازدواج بودن

فردا صبح ساعت ۱۱ دارم میرم پیش دکتر کریستین.شما نزدیک میدون پراگ هستین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، dreamer60 ، الهه سابق ، Blaze ، farshid.a
(2012-11-29 ساعت 23:58)farshid.ok1 نوشته:  فردا صبح ساعت ۱۱ دارم میرم پیش دکتر کریستین.شما نزدیک میدون پراگ هستین؟
فرشید عزیز من نزدیک میدان اپرا هستم
میدونم که تازه وارد ارمنستان شدی کل این مملکت فاصله شمال و جنوب و شرق و غربش کمتر از شهرک غرب ما است !
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، Blaze ، frozen mind ، farshid.ok1 ، f1f ، mohajer13 ، farshid.a
اكارو و فرشيد عزيز كه الان اونجايين و ما اينجاييم Smile
اب و هوا چطوره سرد شده حسابي يا نه ؟ خدا رو چه ديدين شايد ما هم تا ٢-٣ روز ديگه كلير شديم و بهتون پيوستيم Smile
آي چه حالي ميده من اين فرشيدو تو ارمنستان ببينم Smile
راستي فرشيد يادت باشه يه شيريني اساسي از اكارو به خاطر ويزاي يه ضربش بگيري....
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Blaze ، frozen mind ، farshid.ok1 ، f1f ، Acaro ، farshid.a ، enchantress_boy
(2012-11-30 ساعت 02:39)dreamer60 نوشته:  اكارو و فرشيد عزيز كه الان اونجايين و ما اينجاييم Smile
اب و هوا چطوره سرد شده حسابي يا نه ؟ خدا رو چه ديدين شايد ما هم تا ٢-٣ روز ديگه كلير شديم و بهتون پيوستيم Smile
آي چه حالي ميده من اين افشينو تو ارمنستان ببينم Smile
راستي فرشيد يادت باشه يه شيريني اساسي از اكارو به خاطر ويزاي يه ضربش بگيري....

دریمر عزیز هوای فعلی ایروان در حال حاضر مشابه آب و هوای هفته گذشته تهران است ( شاید من یه خورده پوست کلفت هستم Wink ) من که فعلا راضی و خوشحال هستم
دریمر جان ای کاش که به زودی کلیر بشی و من این افتخار را داشته باشم که از نزدیک ملاقاتت کنم
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان