کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
هههه...frozen mind چقدر خوب edit میکنیا...ببخشید

این دوستمون acaro یذره تو آدرس دادن ضعیف عمل می‌کنه:د
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، الهه سابق ، Blaze ، dreamer60 ، frozen mind
آقا،اینقدر که من این مدارکمو خوندم و زیرو روشون کردم،موقع کنکور کتبهامو نخونده بودم...

جای همتون خالیه،امروز زهر خیلی‌ هوا خوب بود...می‌خواستم برم دریاچهٔ سوان ماهی‌ بخورم،آدرسشو از رو google earth پیدا کردم،ولی‌ وقتی‌ رفتم اونجا یه حوزه یخ زده دیدم،گفتم حتما اشتباه رفتم،واسه همین رفتم kfc, همبرگر بزرگ،۱۳۰۰ درام،نوشابه ۲۵۰ درام و سوس اضافه دونه‌ی ۵۰ درام.(کجای دنیا جز ایران سوس مجانی‌ میده؟حالا هی‌ فرار کنید از ایران)..خلاصه همچی‌ اینجا خوب.فقط مشکله استرس دارم...ایشالا که ویزامو یضرب بگیرم،بد از خوشحالی برم جاهای دیپلماتیک بجای همتون یسری حرکت موزون انجام بدم،بد بیام واسه همتون تعریف کنم...acaro که اینجاست،ایشالا dreamer هم بیاد ۳تای بریم:د
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، Blaze ، dreamer60 ، battosai ، الهه سابق
اميدوارم يه طوري بشه كه هفته ديگه من و blaze بيايم پيش شما دو تا و پرونده ايروانم به سلامتي ببنديم Smile
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، Acaro ، f1f ، Blaze ، الهه سابق
چه سوتو کوره این تاپیک...

blaze جان شما واسه اسپانسر چکار کردی؟من اسپانسر سومم ویزای کار داره(شوهر خواهرمه،خواهرم که گرینکارت داره اسپانسر دوممه،...)...بنظرت احتمال داره گیر بدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، Blaze ، الهه سابق
اسپانسر ما که هنوز تو پخته، برشته نشده درش بیاریم !

فرشید جان، کلی برات مطلب نوشته بودم ولی از اونجایی که هنوز مصاحبه نکردی و هیچ چی معلوم نیست ..نوشته هام آب رفت ! ..فقط برات آرزو می کنم امید به خدا ازت ایراد نگیره، فکرتو مشغول. نکن، ببین چی پیش میاد دیگه...

امید به خدا پر ویزا باشی ...Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، الهه سابق ، dreamer60
سلام به همه دوستان
فکر کنم 3-4 روز زودتر از من هستین من وقتم 2هفته دیگس کسی نیست تو کیسایه بین 2013َُAS20300-2013AS20700
یه همسفری یه آماری اگه کسی زودتر تشریف میبره
دیگه همتون یه ضرب قبولین اینشالله
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، الهه سابق ، dreamer60
blaze جان،با ۱ اسپانسر کار را میافته؟

ایشالا پر اسپانسر باشی‌

(2012-12-01 ساعت 23:39)neved نوشته:  سلام به همه دوستان
فکر کنم 3-4 روز زودتر از من هستین من وقتم 2هفته دیگس کسی نیست تو کیسایه بین 2013َُAS20300-2013AS20700
neved شما فقط سفر نامهٔ افشینو بخون،بد از acaro آدرس مهمان خونشو بگیر.لباس گرم هم با خودت بیار....همین

اومدی اینجا خودم میام اطرافو یادت میدم،نگران نباش
پاسخ
تشکر کنندگان: neved ، الهه سابق ، dreamer60
(2012-12-01 ساعت 23:48)farshid.ok1 نوشته:  blaze جان،با ۱ اسپانسر کار را میافته؟

ایشالا پر اسپانسر باشی‌

(2012-12-01 ساعت 23:39)neved نوشته:  سلام به همه دوستان
neved شما فقط سفر نامهٔ افشینو بخون،بد از acaro آدرس مهمان خونشو بگیر.لباس گرم هم با خودت بیار....همین

اومدی اینجا خودم میام اطرافو یادت میدم،نگران نباش

یه دونییی بخدا ....... لینکه آقارو نداری بدی ببینیم قبلش استاد؟
میرسیم خدمتتون
باتشکر
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1
مهاجرسرا گردن هممون حق داره
http://mohajersara.com/thread-5613-post-...#pid223963
پاسخ
تشکر کنندگان: neved ، Blaze ، الهه سابق ، frozen mind ، Acaro
فرشید جان ، با یکی هم مشکل حل میشه ، ملاک فقط فرم I864p هست که توش خط فقر تعیین شده، شما خودت حتی میتونی اینو ببینی اگر فرم تکس ریترن ها دستت هست مقایسه کنی و حتی اگر صلاح دونستی دیگه فرم اضافی ندی.

مثلا برای یک خانواده 2 نفره ( بعلاوه شما میشه 3 نفر)، فرد اسپانسر باید حد اقل سالی 24 هزار تا درآمد داشته باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، frozen mind ، farshid.ok1
(2012-12-02 ساعت 05:34)frozen mind نوشته:  [quote='farshid.ok1' pid='244257' dateline='1354340591']
فرشید جان فرافکنی نکن عزیزم. خودت هم یک جا سوتی داد و مجبور شدم اصلاحش کنم. مخاطب من در اون پست شما هم بودی ها! Wink Smile

مهم اینه که همه ما اینجا چنان صمیمیتی داریم که می تونیم راحت حرف بزنیم و از حرف هم نرنجیم.

ارادتمند همه شما دوستان، به خصوص Acaro و فرشید.اوکی1
اتفاقا من فقط ادیتی که واسه من کردی‌و فهمیدم:د...مگه منظورت کاسه دیگه‌ای هم بود؟:د
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind
(2012-12-02 ساعت 13:47)farshid.ok1 نوشته:  اتفاقا من فقط ادیتی که واسه من کردی‌و فهمیدم:د...مگه منظورت کاسه دیگه‌ای هم بود؟:د

فرشید جان منم سوتی داده بودم Big Grin همینجا جا دارد از دوستان عذر خواهی کنم
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، الهه سابق ، frozen mind
(2012-12-02 ساعت 00:43)Blaze نوشته:  فرشید جان ، با یکی هم مشکل حل میشه ، ملاک فقط فرم I864p هست که توش خط فقر تعیین شده، شما خودت حتی میتونی اینو ببینی اگر فرم تکس ریترن ها دستت هست مقایسه کنی و حتی اگر صلاح دونستی دیگه فرم اضافی ندی.

مثلا برای یک خانواده 2 نفره ( بعلاوه شما میشه 3 نفر)، فرد اسپانسر باید حد اقل سالی 24 هزار تا درآمد داشته باشه.
blaze اسپانسر اولم که ۸۶ سالشه ۰ درامد داره،cosponser ۱۲۰۰۰ و cosponser household ۴۵۰۰۰

که ۲ومیو ۳ومی زانو شوهران،ولی‌ cosponser household ویزای کار داره
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، الهه سابق ، frozen mind
دوستان عزیز با تجربه ، من 4 سال پیش رفتم ایروان برای تفریح ، موقع برگشت از ایروان خروجی پرداخت کردیم، می خواستم بپرسم الان هم خروجی داره یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-12-01 ساعت 10:13)farshid.ok1 نوشته:  .
فرشید جان مصاحبت چی شد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، Blaze ، الهه سابق

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان