موضوعها: 0
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. در نامه اي كه براي من از NVC آمده است يك سري مدارك عادي(مانند اصل شناسنامه و عكس و ... ) را گفته كه بايد روز مصاحبه باخودم ببرم ولي اشاره كرده كه اگر مدارك ديگري لازم باشد سفارت در ايروان به شما اعلام ميكند. تاريخ مصاحبه من 18 مارچ است آيا صلاح است كه خودم به سفارت ايميل بزنم و در مورد مدارك لازم سوال بكنم كه به روز آخر نكشد يا بهتر است فعلا سراغ نگيرم تا خودشان اگر خواستند نامه بدهند؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از عزیزانی که چهاردهم آپریل 2014 ساعت 9 صبح در ارمنستان مصاحبه دارند وتمایل به گرفتن محل اقامت با بنده وهمسرم می باشند خواهشمند است به طریقی اطلاع رسانی کنند تا با مشارکت آنان هزینه اقامتمان نصف شود با تشکر
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای ویزای غیر مهاجرتی برای والدین می خواهم برای سفارت امریکا در ایروان اقدام کنم ممنون میشم اگر اطلاعاتی از جهت تور هابا قیمت مناسب و یا روشهای دیگر معرفی کنید ? وایا ایروان نسبت به دوبی گزینه بهتریست?ممنون میشوم اگر قبل از انتخاب سفارت پاسخ بدهید تا بهترین مورد را انتخاب بکنم' ?
حق نگهدارتان
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
فقط برای اطلاع رسانی
دوستانی که به ارمنستان سفر میکنند . اگر به اینترنت پر سرعت روی موبایل نیاز دارید کافیه به دفاتر شرکت های سرویس دهنده موبایل مثل beeline و vivacell مراجعه کنید و با پرداخت مبلغ 200 درام در روز به اینترنت پر سرعت نا محدود روی گوشی موبایلتون دسترسی پیدا کنید .
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014 خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان هتل های خوب ایروان با قیمت مناسب را اگر معرفی کنید ممنون میشم اگر اژانس هوایی منصف هم پیشنهاد بدهید در پیام خصوصی که چه بهتر
موفق باشید
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
خواهش دارم این سوال من و اگر اطلاعی دارید جواب بدهید[ انجمن دعوت نامه مطرح کردم متاسفانه کسی جواب نداد] چون وقت سفارت و بلیط گرفتم معطل این مورد هستم وجواب لازمم' دخترم از طریق
دامادم که من تو فرم سفارت ایشون را قید کردم حالا که میخواهد دعوت نامه را برایم بفرسته تازه چک کرده و فهمیده پاسش دامادم تاریخش گذشته ایا باید فوتوش راحتما بفرسته که تاریخش اعتبارنداره'؟ یا فرم ۱۳۴ ومدارک بانکی و مالیاتی کافیه '?اگر این تاریخ گذشته بودن مشکل سازه باید چکار کنه با توجه به اینکه تعویض خیلی طول میکشه البته دامادم سیتیزن است.
و سوال دیگر که این فرم ها از سایت پرینت کنه و دستی پر کنه یا باید با مدارکش جایی برای تایید مراجعه کنه وایا این مدارک میشه اینترنتی برایم بفرستند و من پرینت کنم یا باید حتما پست بشه؟خلاصه حسابی نگرانم ممنون اگر زودتر جواب بدهید
موفق باشید
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
سلام کجا میتونم سفر نامه ها را ببینم و اطلاعاتی راجب مصاحبه در ایروان بدست بیارم
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان