موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
خدای من ... خیلی ناراحت شدم خیلی . من میتونم از دست اون مدیر سرمو بزنم به دیوار . آخه بابا نیست که مدرسه های شما خیلی کلاسش بالاست . یعنی این همه بچه از خارج میاد باید اینجوری بلاتکلیف باشن . حیف که نمیتونم ... . یه لحظه خودمو جای فروزن گذاشتم خیلی سخته خیلی . مخصوصا بیتفاوتی و ادعا و کاغذ بازی .
موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
داداش من اخه واسه چي ميخواي مصاحبتو بندازي عقب ؟؟؟!!!!!!
اگه دليل خوبي براي اين كار نداري اصلن همچين كاري نكن
در ارمنستان همه چي راحت تر و سريع تر و ارزون تر از انكارا جلو ميره
براي گرفتن سوالاتتون همين تاپيك و هميمطور تاپيك سفرنامه رو بخون ، بخون سفرنامه افشين در گروه لاتاري ٢٠١٣
همه جوابها رو ميگيري
فقط هول نكن همين
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
فروزن مایند عزیز، اگه خاطرتون مونده باشه حدود یک ماه قبل از برگشتتون به ایران بهتون توی مکالمه تلفنی ام از ایران ب شما عرض کردم برگشت شما تصمیم کاملا اشتباهیه. گوش نکردین که. (توی پرانتز عرض کنم فروزن از دوستان بسیار عزیز من هستند و من هم ایشون و هم خانواده شون رو خیلی احترام دارم) تمام حرف من به همه دوستان فقط بعنوان یک دوست اینه: همه آدم ها، حتی آدم های موفق توی زندگی شون تصمیمات اشتباه هم می گیرند اما باید بخاطر این تصمیم اشتباه الان زندگی تون بشه غصه خوردن!!!! برای خودم خیلی سخت تر از اونی بود که بخوام اینجا وصفش کنم و الان فروزن عزیز باید حدس بزنی به دلایلی دیگر حتی برای من سخت تر هم هست باز شما خوبه که خانمت و فرزندت همیشه باهات بودن.
وقتی کاری نمیشه کرد باید صبور بود و همه چیز رو به خدا سپرد.
امیدوارم خیلی زود به هر چی که صلاح هست برای موفقیت و آرامش خودت و خانواده ات برسی.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان گرامی
ایا کسی از دوستان email جدید دو پزشک سفارت در ارمنستان را دارند؟ بنظر می رسد ای میل های قبلی عوض شده باشد 2 بار برای گرفتن وقت مدیکال میل زدم به هر دو جوابی ندادند ممکنه راهنمایی بفرمایید
ممنون
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. دیروز نامه ای از ان وی سی دریافت کردم که تاریخ مصاحبه را برای 18 مارچ تعیین کرده اند البته به جای سفارت آنکارا به یروان منتقل شدیم و شماره کیسم را هم تغییر دادند. تقریبا یکساعتی تمام اطلاعات این تاپیک راخواندم و از مطالب مفید آن که زحمت شما دوستان است بهره مند شدم فقط یک سوال مانده که جوابش را پیدا نکردم در نامه ان وی سی آمده است که باید تشخیص هویت ببرم Police Certificat آیا این مسئله جدی است؟ در جای دیگری از همین نامه در مقابل مدرک تشخیص هویت علامت X زده که در توضیح نامه آمده است: This document is unobtainable حالا موندم چکار کنم.
ممنونم و برای همه آرزوی بهترین ها را دارم.
موضوعها: 2
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز، من و همسرم و پسر کوچیکمون اول آوریل در ایروان مصاحبه داریم و دنبال یک خانواده همسفر هستیم (کیس نامبر های 52xx) اگه کسی هست و تمایل دارد که همسفر هم باشیم به من اطلاع دهد. ضمنا هنوز تصمیم نگرفته ایم که با ماشین شخصی برویم یا هواپیما و همچنین تصمیمی در خصوص اقامت در هتل یا سوئیت های اجاری نگرفته ایم. سایر دوستان هم که تجربه دارند اگر نکته ای به نظرشان می رسد راهنمایی بفرمایند. ممنون
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت عزیزان هموطن
دیروز مورخ اول اسفند 92 نامه دوم بنده وهمسرم برای مصاحبه در ارمنستان برایم ارسال شد در این رابطه چند سوال دارم ممنون میشوم راهنمایی فرمایند
1_ زمان مصاحبه چهاردهم آپریل 2014 یعنی ( 25 فروردین 93 ) میباشد آیا برای تست مدیکال از قبل بایستی نوبت گرفت یا خیر در صورت بله بفرمایید چطوری
وبه چه صورتی میتوان اینکار را انجام داد آیا از همین الان باید انجام شود
2_ در یکی از تاپیکها نوشته پرینت ثبت نام CSC لازم است لطفا بفرمایید چیست
3_ آیا برای 25 فروردین 93 از همین الان که ابتدای اسفند است می توان تمکن مالی از بانک پاسارگاد گرفت یا زود است
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-22 ساعت 23:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-22 ساعت 23:22 توسط amjad.)
(2014-02-20 ساعت 18:36)Elahvision نوشته: (2014-02-20 ساعت 12:59)jafarlari نوشته:
تا حالا نشنيدم براي ويزاي مهاجرتي نامه تمكن مالي از بانك ايراني خواسته باشند. باتجربه ها شما را راهنمايي ميكنند.
Elahvision محترم ، 'jafarlari' pid از برندگان لاتاری هستند،در نتیجه نامه تمکن مالی نیاز دارن و بهتر سوالاتشون رو در تالارهای لاتاری مطرح کنند تا پاسخ مناسبی بگیرند.
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014