موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-23 ساعت 09:23)sepid_a نوشته: (2013-01-22 ساعت 21:59)mandana12 نوشته: (2013-01-22 ساعت 17:24)sepid_a نوشته: ضمن تشکر از دوست عزیز آقای امیر مهاجر
دوستان عزیز من همونجوری که گفتم زمان مصاحبه رو از طریق سایت csc عوض کردم و بلافاصله یه ایمیل رسید
You have successfully scheduled an appointment for your visa interview. To print a copy of this page for your records, click on Printable Version همرا با مشخصات و زمان تغییر یافته, من کل تاپیک رو خوندم و دیدم دوستانی که ایمیل زدن این جواب رو گرفتند
If you will not be able to attend the interview, you can reschedule your appointment through http://usvisa-info.com. Applicants/petitioners can also call the Visa Information Service at 0850 252 6355 from Turkey or (703) 439-2348 from the United States to reschedule. U.S. Embassy Ankara will no longer handle reschedules.
یعنی اینکه یا از این سیستم تغییر بدید یا هم تلفنی ,حالا سوالم اینه که نیاز هست ایمیل بزنم سفارت یا نه ؟ زنگ چی؟ یکی از دوستان زنگ زدن و اونا هم گفتن مدارک رو بفرستید , اون دوست عزیز اگع این ارسال منو میبینن لطفا توضیح بدن که چیکار کردن ممنون میشم
من مشکلم اینه که این سایته بهم می گه تو اصلا وقتی نداشتی که بخوای ری اسکجوال کنی. سوالم اینه که شما وقت اولیه تونو چطور توی سایت آوردید؟ این سوالو ازتون نپرسید؟
نه نپرسید من اگه اشتباه نکنم این مراحل رو رفتم : چون قبلا cscثبت نام کرده بودم رفتم تعیین وقت رو زدم، بعد ویزای مهاجرتی اینبار گزینه ی لاتاری رو زدم که تو زیرمجموعش هم وقت ملاقات جدید بود بعد سفارت آنکارا، بعد ptt رو مشخص کردم برگشت به صفحه ی اول ، مشخصاتمو آورد بعد تو این صفحه نوشته بود اولین وقت ملاقات مثلا ۲۰ روز دیگه هست، پایین هم نوشته بود اگه اعضای خانواده که اینجا اضافه کردی ناقص هست کامل کن ( اینو دقت کن اگه اعضای خانواده ت رو درست وارد نکردی گزینه ی add family member بعدا نیست یعنی الان تو صفحه ی من دیگه اون پایین این گزینه نیست البته اینو هم بگما میشه اضافه کرد ) بعد پایین به دکمه بود یادم نمیاد continu eبود یا سابمیت، خلاصه یکی از این دوتا بود میزنی و میره صفحا ای که تقویم داره ، تو تقویم هم همه رو نمیتونی انتخاب کنیا فقط اونایی که داخل مستطیل آبی رتگ هستند فعاله عدداش هم آبیه) بعد انتخاب میکنی و تمام ، بلافاصله هم یه ایمیل میاد واست که عوض شد ، بعد اون هر موقع میری صفحه اصلیت، وقت جدیدت رو مینویسه
ببخشید طولانی شد خواستم یه جوری باشه که هر کی میخونه متوجه شه
مرسی توضیحاتتون کاملا قابل پیگیریه. من هم همین مسیرو میرم ولی جدول زمانبندی بهم نمیده. شما چه ساعتی از روز امتحان کردید؟
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر شماره کسی هنوز کارنت نشده باشه از طریق سایت csc پروندش قابل بررسی و تاریخ و مکان مصاحبه اش معلومه
2013AS77## YERAVAN
F2A : تاییدیه دریافت فرم I-130 درDEC 2013 , تاریخ اپروو FEB 2014, دریافت کیس نامبر may2014 , پرداخت 120$ در march2015پرداخت 325$ در Apr , ارسال فرم I-864 در 2015 July, ایمیل نقص در 9sep , ایمیل کامپلت 22 oct, ایمیل وقت مصاحبه درNov 13, مصاحبه هفته دوم dec , برگه آبی ،
کلییر july2016 ,
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی میدونی اگه بعد از کارنت شدن تقاضای تغییر سفارت بدیم چقدر کار عقب میفته؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مهاجر عزیز ، برای تغییر محل مصاحبه باید چی کار کنیم که حتمآ جواب بگیریم؟ و آیا تا به حال کسی از آنکارا به کوالالامپور محل مصاحبه اش رو تغییر داده یا خیر ؟ و یا از شرایط مصاحبه در مالزی خبر دارید یا خیر ؟ ممنون میشم اگر لطف کنید و جواب من رو بدبد. سپاس
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. تقریبا تمام بخش مربوط به تعویق زمان مصاحبه رو خوندم , اما فکر می کنم شرایطم خاصه ...لطفا راهنماییم کنید:
بعد از ارسال مدارک وقت مصاحبه رو برام 6 فروردین مشخص کردند. (حدود یک هفته پیش) .
ده روزی است صاحب فرزندی شدم.که با توجه به اینکه دو.ماه زودتر بدنیا آمد در بیمارستان بستری است و سفر کردن در زمان معیین شده خیلی برام سخت است ( در پر کردن فرم های ارسالی اشاره ای به در راه بودن فرزندم نکردم ) .کیس نامبرم حدود 3300 است .آیا در این مرحله :
1. درخواست تغییر محل به ایروان و همچنین تعویق زمان به حداقل 2 ماه دیر تر بنظر کار درستی است ضمنا ما سه نفریم من , همسرم و کوچولوی تازه بدنیا آمده ..ممنون
2. زمان انتهای سبتامبر زمانی است که می بایست ویزا صادر شده باشد ? یا میشه مصاحبه شده باشیم و منتظر کلیرنس شدن و ....
3.اعلام بدنیا آمدن زودرس فرزند و .... که دلیل تعویق زمان و تغییر مکان احتمالی خواخد بود می بایست با ارایه و ارسال مدارک ترجمه شده باشد ?
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا :
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که قصد تغییر زمان رو دارند من قبلا تاکید کردم الان هم تاکید میکنم لطفا با اعضای خانواده که اضافه کردید وقت ملاقات رو عوض کنید چون روزها بر اساس تعداد افراد کیس available هستند, دوستانی که اعضای خانواده رو حذف میکنند بعد روز رو تغییر میدن بعدا دچار مشکل میشن چون اون روزی که انتخاب کردن برای کیس یک نفره هست ,دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده به این آدرس contactus_fa_tr@visaops.com ایمیل بزنند شاید براشون اصلاح کنندو اعضای خانواده رو واسشون اضافه کنند
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام و عرض ادب
من محل مصاحبه ام را می خواهم تغییر دهم شماره هم ***7 است به نظرتون کی این درخواست را انجام بدهم بهتر است؟ با سپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.