موضوعها: 0
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم من زمان مصاحبه رو با سیستم جدید csc عوض کردم و بعدش اصلا به سفارت نه زنگ ونه ایمیلی زدم ,امروز سایت سفارت زمان مصاحبه ی افراد رو با کیسشون آپدیت کرده ؛دیدم که زمان من هم اون روزی که عوض کردم هست
خواستم بگم خیالتون راحت باشه ,اگه زمانتون رو با این سیستم انجام عوض کردید نیازی نیست زنگ بزنید
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-01 ساعت 19:41)sepid_a نوشته: دوستان خوبم من زمان مصاحبه رو با سیستم جدید csc عوض کردم و بعدش اصلا به سفارت نه زنگ ونه ایمیلی زدم ,امروز سایت سفارت زمان مصاحبه ی افراد رو با کیسشون آپدیت کرده ؛دیدم که زمان من هم اون روزی که عوض کردم هست
خواستم بگم خیالتون راحت باشه ,اگه زمانتون رو با این سیستم انجام عوض کردید نیازی نیست زنگ بزنید
سپید جون میشه لطفا لینکشو واسه من بذارین.
من تاریخمو عوض کردم ولی جایی ندیدمش
ممنون
پرواز كن آنگونه كه مي خواهي،وگرنه پروازت مي دهند آنگونه كه مي خواهند.
شماره کیس:2013AS2XXX
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-01 ساعت 11:14)enchantress_boy نوشته: (2013-02-01 ساعت 09:58)far-dv2013 نوشته: سلام دو ستان
من مقایسه ای بین مصاحبه در ابوظبی با انکارا و یا ایروان ندیده ام . آیا امکان تغییر مابین ابوظبی و انکارا وجود ندارد؟ اگر این بحث قبلاً جایی شده ، خواهش میکنم راهنمایی کنید.
در کل در نتیجه نهایی هیچ کدوم با هم فرقی ندارند و نتیجه نهایی هر 3 یکی هستش. تفاوت جزئی آنکارا با بقیه سفارتها اینه که باید 15 روز قبل مدارک به آنکارا ارسال بشه ولی بقیه این مسئله رو نمیخوان که یک مزیته برای سفارتهای ایروان و ابوظبی. تفاوت دیگه این 3 سفارت هم در تاریخ انقضا ویزا هستش که البته خیلی قابل توجه نیست.
enchantress_boy ممنونم از توجه و پاسختون.
از شما و سایر دوستان خواهش میکنم اگر امکان داره از جهت هزینه ها ، زمان کلیرنس ، احتمال یک ضرب گرفتن ویزا و ... نیز مقایسه ای انجام بدهند.
شماره کیس : 2013AS85XX ، قبولی : 1 می ، ارسال فرمها: جولای ، هزینه ها تاکنون : 8 م ، 3نفر ، مصاحبه : ابوظبی W2 June ، کلیرینس و نهایتاً 14 اگوست كلير
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون سپید جونم تاریخ منم بود.
آخه منم تماس گرفته بودم وتغییر دادم ولی به سفارت چیزی نگفته بودم
الان شمارمو تو لیست پیدا کردم.بازم ممنون
پرواز كن آنگونه كه مي خواهي،وگرنه پروازت مي دهند آنگونه كه مي خواهند.
شماره کیس:2013AS2XXX
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
تو تاپیک CSC مشاهده کردم که دوستان نوشته بودند:
برای سفارت ایروان نیاز نیست در سایت ثبت بشه!
به نظر اساتید این نمیتونه جزء محاسن ایروان باشه؟
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
سفرنامه
تجربیات
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه محل دریافت ویزا رو تغییر داد مثلا مصاحبه ایروان باشه ولی ویزارو از ابوظبی بگیریم
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ