موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-24 ساعت 13:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-24 ساعت 13:45 توسط ellaheh ghodrat.)
سلام دوست عزیز من وهمسرم هم با یک فرزندکوچولو ماه آینده داریم میایم اون خانمی که میگید اسمش نارینه شماره تماسی ازش دارید که ما هم بهش تماس بگیریم واسه خانه.ممنون از راهنمایی دوستان خوب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها لطفا شماره این خانم را بگید تا بهشون در تماس باشیم ما خونه زیر 120$ گیرمون نیمده هنوز .واین واقعا زیاده..لطفاراهنمایی کنید
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
اسم ایشون نارینه هست و کارمند این مجموعه هستند. ترکیبی از هتل و سوییته.
شماره اش هم هست،
4089314324
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
از اینکه ممکنه پست تکراری باشه عذرخواهی میکنم.
من یک پیشنهاد کاری گرفتم در Fremont و قصد دارم به همراه خانوادم بیام California' خیلی ممنون میشم اگه دوستانی که تجربه زندگی در منطقه را دارن راهمنایی کنند بتونم یک منطقه مناسب و نزدیک پیدا کنم. (ما آمریکا زندگی نکردیم و تجربه زیادی راجع به جزئیات اونجا نداریم)
مدرسه خوب (1 بچه elementary و 1 بچه high school دارم) خیلی برام مهمه و مشکلی با رانندگی برای رفتن سر کار ندارم.
اطلاعات زیادی از Google پیدا کردم ولی خوب نمیتونم بهش اعتماد کنم و خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای کارهای تهویه مطبوع و مهندسی مکانیک تو سن هوزه اوضاع خوب هست و اونجا مرکزی برای اینکارا داره که تو سیاتش بشه اپلای کرد ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد
من چند تا سوال دارم از دوستانی که توی سن هوزه هستن:
من دوستان و آشنایان زیادی توی ایالات متحده دارم ولی برای کمک کردن در روزهای اول اقامت فقط روی یکی از اونا که سیاتل هست میتونم حساب کنم.
مشکل من از موقع اقامت تا پیدا کردن کاره. با توجه به شناختی که از خودم دارم و رزومه ام، مدت زمان زیادی طول نمیکشه.
حالا سوال ها اینجاست :
بهتره تا گرین کارت رو نگرفتم و کار پیدا نکردم برم سیاتل ؟
بهتره تو سن هوزه یه مدت بگردم و کار رو زودتر پبدا کنم؟
کسی از دوستان هست که بتونه توی پیدا کردن خونه موقت و حتی کار، قبل از مهاجرت کمک کنه؟
میدونم که همه اینجا با مطالبی که ارائه میدن لطف بزرگی به ما میکنن، ولی داشتن یه فرد با تجربه توی مقصد دلگرمی بیشتری میتونه بده.
سپاسگزارم.
2014AS62XX ، تعداد: 2نفر ، مقصد: سن هوزه ، مصاحبه : 19 می 2014 ، نتیجه : کلیرنس
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز که میخان بیان طرفای سن حوزه وسنفرنسیسکو میتونن از توی گوگل مپ راحت متل سرچ کنین حتی شبی 55 دلار همه جا پیدا میشه من خودم دوباری گرفتم 55 دلار ویه شب 65 دلار گیر میاد فقط کافیه سرچ کنید متل تموم شد ورفت
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
چرا اینجا کار نیست ؟ !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! هزینه ی تحصیلم که اینقدر بالاست که آدم پشیمون میشه از اومدنش به اینجا ، در ایران داشتیم راحت زندگی می کردیما....
شماره كيس نامبر سه رقمي ، تعداد 2 نفر،محل مصاحبه :آنكارا ،تاريخ مصاحبه:نيمه اول اكتبر -کلیر بعد از 74 روز- تاریخ ورود به ا م ر ی ک ا : مارچ 2014 شهر محل سکونت سن خوزه
اینم سفرنامه