کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سن حوزه، سیلیکون ولی، ایالت کالیفرنیا
دوستان سانفرانسیسکو و سن حوزه صرفا بازار کار کامپیوترش خوبه یا برای سایر رشته ها هم بازار کار مناسبی داره مثلا مهندسی مکانیک ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، adonis2006
(2014-04-06 ساعت 11:18)mechanicalengineer نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 06:31)rimaya نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 21:05)mechanicalengineer نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 23:45)rimaya نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 23:01)mechanicalengineer نوشته:  دوست عزیز من در مورد سوال خودم ، حمل و نقل عمومی بود که چطوره مثلا مترو داره باس داره یا .... لطفا شمام کامل بخونیدWink حمل ونقل عمومی

خب منم منظورم همون بود دوست عزيز شما سرچ كنيد بهتون ميگه Smile ، ولى بدونيد كه غير از نيويورك و شيكاگو هيچ جاي ديگه امريكا حمل و نقل درست و حسابى نداره
دوست عزیز پستی که آسمان ابی گگذاشتند یه چیز دیگه ای میگه و من هم از متروی بارت تو سانفرانسیسکو تعریف زیاد شنیدم ! نکنه شما تو یکی از این دو شهری که گفتید هستید دارید تبلیغ میکنید Cool

نه والا کاش بودم راستش من اون دوتا شهر رو خیلی دوست دارم Smile
ولی اگر برای یک مدت محدود میخواید استفاده کنید خوبه اون منظمی حمل و نقل عمومی نیویورک و شیکاگو رو نداره مطمئنن و یا داره و من نمیدونم خصوصن اینکه شما میخواید از سن خوزه برید سانفرانسیسکو یعنی داخل خود سانفرانسیسکو هم نیستید فقط انقدر میدونم وظعیتش از لس آنجلس بهتره و بارت هم خوبه اما نه اونجوری که فکر کنید فرضن مثل متروئه تهرانه
کلن تو آمریکا حمل و نقل عمومی تعریف نشده ست به نظر من حالا ایشالا تشریف میارید و خودتون مشاهده میکنید.

اگر مثه مترئه تهران باشه که خوبه چون توی تهران الان با مترو تقریبا همه جای شهر رو میشه رفت و بنظر من نظم و ساعاتش هم خوبه و برای حمل ونقل بسیار مناسبه ! و این چیزی که من تاحالا از حمل ونقل عمومی تو ا مر یکا شنیدم در مورد سایر شهرهای دیگش ، ترون بهشته تو این مورد Wink بهتره شرط انصاف رو هم داشته باشیم ..... . مگر اینکه خیلی وقت باشه که به تهرا ن سر نزده باشید حداقل 3 سال و گرنه مثال مرغ همسایه غازستا !

نه منظور من رو متوجه نشدید من منظورم اینه که متروئه تهران خیلی خوبه فرضن مثل اون رو میتونید در شهرهای شیکاگو و نیویورک پیدا کنید . نوشتم نه اونجوری که فرض کنید مثل متروئه تهرانه یعنی خیلی ضعیف تر از سیستم حمل و نقل عمومی در تهرانه و بعدش نوشتم کلن حمل و نقل عمومی در امریکا تعریف نشده است. Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، hedyhoney ، زری وحدتی
سلام دوستان ما هم سن خوزه ای شدیم و به دنبال کار و گرفتن گواهی نامه
در مورد گواهی نامه میشه بهم بگید نمونه سوالات فارسی را از کجا دانلود کنم؟
در مورد کارم اگر راهنمایی کنید ممنون میشیم
شماره كيس نامبر سه رقمي ، تعداد 2 نفر،‌محل مصاحبه :آنكارا ،تاريخ مصاحبه:نيمه اول اكتبر -کلیر بعد از 74 روز- تاریخ ورود به ا م ر ی ک ا : مارچ 2014 شهر محل سکونت سن خوزه
اینم سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی ، azifa
(2014-04-07 ساعت 05:52)tabatabaie نوشته:  سلام دوستان ما هم سن خوزه ای شدیم و به دنبال کار و گرفتن گواهی نامه

به این جا http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=3832 تشریف ببرید و درمورد گواهینامه گرفتن در کالیفرنیا تحقیق کنید و بخونید .
کار هم بفرمایید دنبال چه جور کاری میگردید تا خدمتتون توضیح بدم .
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، soli asali ، tabatabaie ، محبت ، زری وحدتی ، copol
دوستاننفرانسیسکو و سن حوزه بازار کارش برای کامپیوتر خوبه صرفا یا برای سایر رشته های مهندسی هم مناسبه ؟
چون من شنیدم کارخانجات و صنایع هم اونجا خیلی فعال هستند ،درسته ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-07 ساعت 06:01)rimaya نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 05:52)tabatabaie نوشته:  سلام دوستان ما هم سن خوزه ای شدیم و به دنبال کار و گرفتن گواهی نامه

به این جا http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=3832 تشریف ببرید و درمورد گواهینامه گرفتن در کالیفرنیا تحقیق کنید و بخونید .

سلام مرسی از پاسختون و لینک بسیار مفیدتون
من فوق لیسانس فیزیک هستم و 10 سال سابقه کار که 5 سال آن نفت و گاز و بقیه هم کار دفتری است ، سنم زیر 30 ساله و مشکلی ندارم که چند ماه هم اینترشیب کار کنم ،میخوام یکسال کار کنم تا پول سیو کنم بعد که instate شدم برم دنبال ادامه تحصیل
شوهرمم لیسانس متالوژی با سابقه کاری خودرو ، دنبال کار مرتبط هست
شماره كيس نامبر سه رقمي ، تعداد 2 نفر،‌محل مصاحبه :آنكارا ،تاريخ مصاحبه:نيمه اول اكتبر -کلیر بعد از 74 روز- تاریخ ورود به ا م ر ی ک ا : مارچ 2014 شهر محل سکونت سن خوزه
اینم سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، sce ، adonis2006 ، philter ، زری وحدتی
(2014-04-10 ساعت 02:02)tabatabaie نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 06:01)rimaya نوشته:  

سلام مرسی از پاسختون و لینک بسیار مفیدتون
من فوق لیسانس فیزیک هستم و 10 سال سابقه کار که 5 سال آن نفت و گاز و بقیه هم کار دفتری است ، سنم زیر 30 ساله و مشکلی ندارم که چند ماه هم اینترشیب کار کنم ،میخوام یکسال کار کنم تا پول سیو کنم بعد که instate شدم برم دنبال ادامه تحصیل
شوهرمم لیسانس متالوژی با سابقه کاری خودرو ، دنبال کار مرتبط هست

والا خواهر بزرگوار تا اونجا که من میدونم و اطلاع دارم برای رشته شما تگزاس گویا مناسب باشه و برای همسرتون هم راستش فکر کنم تو خود کالیفرنیا کار باشه تخصصشون رو هم اینجا لازم دارن
یکمی راستش شرایط کاری سخت شده و کار سخت پیدا میشه اما خب کار هست اینجوری هم نیست که نباشه اما یکمی اون قسمتش رو که فرمودید پول سیو کنید و الخ رو بیشتر درموردش تحقیق کنید .
هدفتون هم عالیه درس بهترین کاری هست که میتونید تو این شرایط انجامش بدید
موفق و مؤید باشید .
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nora ، sce ، philter ، parham1373 ، زری وحدتی ، tabatabaie ، Memolk
سلام دوستان من و شوهرم به همراه یک کوچولو ماه آینده به سن حوزه سفر میکنیم ومیخاستیم واسه خانه و کرایه ماشین اقدام کنیم ایا کسی هست به ما کمک کنه؟؟در ضمن ما نزدیک berger drive میخاهیم خونه بگیریم.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، sce ، parham1373 ، battosai ، philter
(2014-04-16 ساعت 12:13)ellaheh ghodrat نوشته:  سلام دوستان من و شوهرم به همراه یک کوچولو ماه آینده به سن حوزه سفر میکنیم ومیخاستیم واسه خانه و کرایه ماشین اقدام کنیم ایا کسی هست به ما کمک کنه؟؟در ضمن ما نزدیک berger drive میخاهیم خونه بگیریم.

سلام من سال پیش سن حوزه زندگی می کردم و خانه رو که اگر یک اپارتمان 60-70 متری تو یه یک محله ی خوب سن حوزه یا مناطق متوسط بخواهید حدودا" 1500 تا 1600 دلار هزینه داره و اگر هم بخواهید ماشین به صورت قستی بخرید باید کردیت داشته باشید اما می تونید با نمایندگی صحبت کنید و مثلا" با ضامن معتبر ماشین رو بهتون قستی میدن مثلا" یک فورد فیستا یا کرولا ماهی 300 دلار قست داره که 10% رو اول میگیرن و بقیه رو 60 یا 72 ماهه می تونید پرداخت کنید , و قیمت اپارتمان های شبه شهرک که برای اجاره ساختند مناسبتر است . و ما یک دوست در نزدیکی برگر درایو داشتیم که از سر و صدای هواپیما اه شاکی بود ولی در کل راضی بود البته بگم هواپیما ها صدای زیادی ندارن برای اجاره ی خونم زیاد به چند سال ساخت بودن توجه نکنید چون خونه های نوساز خیلی گران قیمتند و ارزش ندارد
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، Hamid_110 ، battosai ، philter ، shadi79 ، ben123 ، copol
سلام صادقی جان
آقا من نتونستم اطلاعات بیشتری در مورد اون خوابگاه مانند هایی که شما گفتین پیدا کنم. میشه بیشتر در موردش توضیح بدین؟

آیا فقط برای دانشجو هاست؟
مثلا ما که اول میرسیم نه گرین کارد داریم نه سوشال نه کردیت و نه ضامن، حالا چجوری با ما حساب میکنه؟ مثلا پول چند ماه رو زودتر میگیره؟

(2013-11-17 ساعت 02:03)sadeghi897 نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 18:38)AsemanAbee نوشته:  ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ

ﺁﻗﺎﻱ ﺗﺠﻬﻴﺰﮔﺮاﻥ
ﻟﻂﻒ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺤﻞ اﻗﺎﻣﺘﺘﻮﻥ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﺪﻳﻦ?
Foxchase
ﻣﻨﻂﻘﻪ, ﻗﻴﻤﺖ, اﻣﻜﺎﻧﺎﺕ, ﺗﻤﻴﺰﻱ , ﺩﺳﺘﺮﺳﻲ ﺑﻪ ﺧﺮﻳﺪ و اﺗﻮﺑﻮﺱ و ﻛﺎل ﺗﺮﻳﻦ و ......??!!
ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻤﻨﻮﻥ

ﻛﻼ اﮔﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻨﻂﻘﻪ ﺗﻮﺻﻴﻪ اﻱ ﺑﺮاﻱ اﺳﻜﺎﻥ ﻣﻮﻗﺖ 1-2 ﻣﺎﻫﻪ ﺩاﺭﻥ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻛﻨﻨﺪ
یکی دو ماهه ؟ واسه چی می خوایی برگردی
کلی خرجت می شه این طوری ها
اگر مجرد هستی به نظرم برو همون جایی که من اول بودم ماهی 600 دلار یک اطاق، سوشال هم بگو بعدا میارن
اگر هم متاهل هستی باس بری هتل چون پیدا کردن خونه وقت می بره و سخت قرارداد دو ماهه کسی ببنده !!!! که یک ماهش هم باس دنبال خونه باشی تازه
من کجا بودم اولش، دقیقا روبروی san jose state university
چندتا خوابگاه مانند داره که شاید اجاره کمتر هم بتونی پیدا کنی الان دیگه فصل دانشجوها نیست خوب.
آدرس که باید بری اینه
کوچه نهم ، دان تاون
مسافرخونه هم می تونی شبی 50 دلار و اگر شانس بیاری کمتر پیدا کنی.
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali
سلام ممنون از پاسختون خوشحالم که بالخره یکی ازبچه های قدیمی سری به این پیج زد.
پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، soli asali
دوستان عزیز خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید:
من و همسرم با دو فرزند کوچکم هفته اینده عازم سن خوزه هستیم اما هنوز نتونستیم جایی برای اسکان موقت پیداکنیم . میشه خواهش کنم کمک کنید در رزرو یک جا با قیمت مناسب (زیر 100 دلار)
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-04 ساعت 17:25)mechanicalengineer نوشته:  دوستان فاصله سانفرانسیسکو با سن حوزه طوری هست که بشه رفت و امد کرد با وسایل نقلیه عمومی و آیا داره ؟

تا انجاکه من میدونم در نقشه هم نگاه کردم بین سانفرانسیسکو تا سن خوزه با مترو میشه رفت.و اینکه فاصله اش 40 دقیقه است .از طریق اتوبان
پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، soli asali ، tajhizgaran ، زری وحدتی
(2014-04-22 ساعت 21:39)statueofgod86 نوشته:  دوستان عزیز خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید:
من و همسرم با دو فرزند کوچکم هفته اینده عازم سن خوزه هستیم اما هنوز نتونستیم جایی برای اسکان موقت پیداکنیم . میشه خواهش کنم کمک کنید در رزرو یک جا با قیمت مناسب (زیر 100 دلار)
مرسی

اگر زیر 100 دلار برای هر شب مد نظرتون هست می تونید به متل یا هتل های 2 و 1 ستاره بروید که برای 4 نفر هست و هتل های 3 ستاره به طور متوسط هر شب 230-240 دلار هزینه داره .
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، copol
(2014-04-22 ساعت 21:39)statueofgod86 نوشته:  دوستان عزیز خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید:
مرسی
بهترین گزینه که من در سن هوزه دیدمextended stay هست
یکی توی
1560 north first street
هست که یکی از رسپشنهاش هم یک خانم ایرانیه به اسم نارینه که خیلی به ما کمک کرد.
تا جایی پیدا کنی محل مناسبیه. البته با تکس ۱۱۵ تا میشه ولی حالت سوییت داره با امکان آشپزی و ظروف مختصر آشپزخانه و تی وی و اینترنت و اتو و سشوار و ....
یک خوبی دیگرش هم به نظر من اینه که ۵۰۰ قدم بالاتر دفتر هرتزه و می تونید به راحتی ماشین بگیری یا پس بدهی.
موفق باشی
بازهم بحثی بود در خدمتیم.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، Hamid_110 ، philter ، محبت ، مریم رف ، copol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان