کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
خانومی نمیخوای بخوابی؟ فردا مصاحبه داریا ناسلامتی

راست میگه جودی
منم قبلا بهتون گفتم، دلتنگی کممممترین مشکل ماست
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، payamkj ، ani_sheiton ، kamela ، mhy_1985
نمیدونم چطوری میشه ولی کاش میشد همه یه ضرب ویزا میگرفتن
وقتی نوشته های بچه ها رو این تو میخونم ناخودآگاه با اینکه نامزدم الان پیشمه ولی دلم میگیره ، میدونم دوستام تو مهاجرسرا چه حالی دارن کاش میتونستم بهتون کمک کنم و همچنین به خودم ولی فقط میتونم دعا کنم امیدوادم مستجاب شه و همتون زوده زود برید سر زندگیتون کنار همسراتون
من میرم سعی کنم بخوابم از راهنمایی همتون ممنون شب بخیر تا فردا
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، kamela ، mhy_1985
کی مصاحبه داره الهه؟

مرسده منظورته؟ اگه اون که خانم تازه نقاشی میکشه. برو بخواب فردا کار داری Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas ، kamela ، mhy_1985
پیام خانوم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، payamkj ، Tomas ، shabnam.84 ، mhy_1985
من مصاحبه دارم Big Grin
میبینید چقدرررر پررو تشریف دارم Big Grin
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، mhy_1985
الان میرم دیگه ، بازم ممنونننننننننن
فکر کنم یه خورده استرسم کم شده
راحت ترم ، دیگه برم شب بخیر
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985
من که تو موقعیت شما نیستم که بخوام اظهار نظر کنم ولی...
بچه ها یکم انرژی بدین بهم Big Grin
اومدم به این تاپیک و پست های شما رو دیدم بخدا گریه منم در آوردید Sad
درکتون می کنم ولی انرژی مثبت یادتون نره
برا امروز خیلی خیلی پر حرفی کردم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela ، arian307 ، mhy_1985 ، negi ، payamkj ، amir2640
(2013-01-07 ساعت 00:42)payamkj نوشته:  دل همه گرفته دل منم همینطور
مثل اینکه تو هر مرحله ای از زندگی باشی بازم دلیلی واسه دلتنگی هست
از الان به این فکر میکنم تا 2 روز دیگه نامزدم برمیگرده آمریکا و من اگه یه ضرب ویزا بازم باید دوری رو تحمل کنم
دلم میخواد از الان گریه کنم ، اصلا تحمل رفتنش رو ندارم ، کاش همینجا میموند زندگی میکردیم
وای یعنی فردا چی پیش میاد ؟

بابا این چه وضعیه آخه؟ من تا حالا فکر میکردم شما پسری... 10 بار هم تاحالا پیام صدات کردم...چرا اسمای پچه ها اینجوریه اینجا....
نه واقعا چرا من تو پیام خصوصی میگفتم ((پیام جان)) نمیگفتی من پیام نیستم؟؟؟؟
بگذریم Big Grin
شنیدم فردا مصاحبه داریییی...... پیروز و سربلند باشی و با دستتتتت پر برگردیییی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، Tomas ، mhy_1985 ، payamkj
آخی جودییییی
دلم سوخت
حالا به مسخره میگی فردا مصاحبه دارم ولی یکی دو ماه دیگه خیلی جدی میای میگی بچه ها الان توی هتلمو خوابم نمیبره. استرس دارم. شوهرم خونسرد واسه خوذش خوابیده (مثل payamjk) و .....
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، Tomas ، kamela ، mhy_1985 ، negi ، omnia ، payamkj
(2013-01-07 ساعت 00:59)payamkj نوشته:  الان میرم دیگه ، بازم ممنونننننننننن
فکر کنم یه خورده استرسم کم شده
راحت ترم ، دیگه برم شب بخیر

نمیدونستم فردا Smile به امیدخدا یکضرب بگیری نهایت با چک 2 ماه میشه.

فردا روز خوبی داشته باشی. منتظر خبرت هستیم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، arian307 ، mhy_1985 ، payamkj
توماس خیلی پر حرفی کردی خداییش. خوب دیگه تا شب عید صدایی از توماس در نخواهد شد Big Grin
آرین یکی از بچه های ازدواجی آی دیش بود فرانک!!! همه فرانک جان صداش میکردن. بعد یه روز گفت من فرشیدم!!! یکی از بچه ها توی ارمنستان دیده بودش، میگفت وقتی یادم میفتاد فرشیدو با این هیبت، فرانک صدا میکردیم، از خنده میمردم

من چرا انقدر خوابم میاد؟ نمیدونم اثر واکسن آنفولانزاست یا واکسن ام ام آر. گلومم درد میکنه
برم بخوابم. چشمام میسوزه اصلا
شب دوستای گلم خوووووووووش
انرژی مثبت واسه پیام +++++++++++
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، arian307 ، kamela ، mhy_1985 ، negi ، payamkj
شوهر من شبا دیر میخوابه Big Grin

همه رفتن Smile ولی من تا 4-5 هستم کاری بود در خدمتیییم Wink
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Tomas ، arian307 ، mhy_1985 ، payamkj ، الهه سابق
آره از واکسنه. بدنت خسته ست و ضعیف شده. استراحت کن
منم میخوابم دیگه. بچه ها شب همه تون بخیر. خوب بخوابید Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، arian307 ، girl ، Tomas ، kamela ، mhy_1985 ، الهه سابق ، lottory
(2013-01-07 ساعت 01:04)الهه سابق نوشته:  توماس خیلی پر حرفی کردی خداییش. خوب دیگه تا شب عید صدایی از توماس در نخواهد شد Big Grin
آرین یکی از بچه های ازدواجی آی دیش بود فرانک!!! همه فرانک جان صداش میکردن. بعد یه روز گفت من فرشیدم!!! یکی از بچه ها توی ارمنستان دیده بودش، میگفت وقتی یادم میفتاد فرشیدو با این هیبت، فرانک صدا میکردیم، از خنده میمردم

من چرا انقدر خوابم میاد؟ نمیدونم اثر واکسن آنفولانزاست یا واکسن ام ام آر. گلومم درد میکنه
برم بخوابم. چشمام میسوزه اصلا
شب دوستای گلم خوووووووووش
انرژی مثبت واسه پیام +++++++++++

واسه آنفلانزاس فکر کنم , من هر دفعه این واکسن رو زدم سریع بعدش سخت مریض شدم

شب همگی خوش؛ منم دارم غش میکنم ولی ساعت اینجا 10:50 دقیقه اس
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، girl ، Tomas ، kamela ، mhy_1985 ، omnia ، الهه سابق ، shabnam.84
الاهه جون من دیشب برای اینکه مطمین بشم این سایت درست کار میکنه یا نه اومدمیک بار شماره کیس خودم رو یک رقم کم کردم و یک بار هم یک رقم اخرش رو بیشتر کردم...هردورو به جز مال خودم گفت که منتظر وقت مصاحبه بمونن..ولی مال من رو میگه در ان وی سی هست...یک بار هم چند شماره بیتر زدم اون رو هم گفت در ان وی سی هست
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mhy_1985 ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان